Home


Vindecarea si schimbarea destinului…

Destin Văd mulți oameni ce doresc o schimbare în viața lor. Fie că doresc sănătate, fie că doresc un partener de viață sau o schimbare sub aspect financiar întotdeauna e vorba despre ceva ce vor de mult timp și nu au putut obține până în prezent. Deci în viața lor ceva nu merge… ceva pare blocat fără un motiv aparent.
Însă mulți din acești oameni doresc soluții miracol. Oamenii caută un învățător spiritual, un consilier, un terapeut, care să-i vindece instant, să le spună o frază magică, sau să le facă o pasă energetică și viața lor să se transforme din secunda următoare.

Dacă Iisus hristos ar fi prezent în fața acestor oameni, oare el i-ar putea vindeca?

Nu. Iisus spunea un lucru clar și simplu: credința ta te-a vindecat. Credința mută munții. Credința e cea care transformă apa în vin. Cea care îl ajuta pe el să meargă pe apă, lucru pe care Petru nu l-a putut face, pentru că era „prea puțin credincios”. Cea care l-a ajutat să învie pe cineva mort de trei zile, și cea prin care a scos demonii dintr-un om posedat. Însă… tot datorită credinței, sau mai exact a lipsei acesteia, e scris tot în Biblile că Iisus a făcut puține vindecări în satul său. Oamenii îl cunoșteau drept „fiul tâmplarului”, el era cel care crescuse între ei, sau împreună cu ei, deci conform gândirii lor simple, ei se întrebau: Cu ce-ar putea fi El diferit? Sau altfel spus, de ce să creadă în el?

Da, există o idee greșită pornită din lipsa de cunoaștere psihologică și spirituală: ca să crezi că cineva te poate ajuta cu ceva e necesar ca acela să fie un supra-om, un zeu, sau poate doar… o ființă perfectă. Dar ființe perfecte nu există pe acestă plantă!

Cunoscând un om, orice om, cu greu îl poți considera așa. Chiar și Iisus a avut partea lui umană, pe care unii ar putea-o considera „imperfectă”, chiar și el s-a înfuriat, chiar și el a iubit și s-a întristat, chiar și el a dorit să-și schimbe soarta și s-a rugat pentru asta. Dar cu „partea lui divină” a dăruit lumii acesteia cel mai frumos dar. Toți avem în noi acea parte divină, unii din noi fiind însă mai conștienți de ea.

Revenind la cei ce SOLICITĂ VINDECĂRI și SOLUȚII MIRACOL de la psihologi și învătători spirituali, dar și la CEI CE PROMIT astfel de LUCRURI FANTASTICE, ar fi benefic pentru ei să privească adevărul în față și să înțeleagă CUM se produce o schimbare, CE stă în spatele ei și mai ales CINE și CE o determină.

Trebuie să ținem cont de următorii factori:

- Pentru a te schimba trebuie SĂ VREI.

- Pentru a te schimba trebuie SĂ ȘTII CE VREI.

- Orice schimbare ESTE POSIBILĂ, lucru în care trebuie să credem.

- Orice schimbare se produce mai întâi LA NIVEL INTERIOR – psihic, sufletesc, deci la nivel spiritual. Acolo se produce mai întâi schimbarea și apoi în exterior.

- Orice schimbare necesită TIMP

- Este necesar si un timp pentru PERMANENTIZAREA SCHIMBĂRII.

- Orice schimbare necesită VOINȚĂ – deci dorință și insistență.

- Orice schimbare necesită EFORT PERSONAL, deci e nevoie de enegia ta pentru a se produce.

- Orice schimbare necesită ACȚIUNE, indiferent de tipul acesteia, uneori rugăciunea este actiunea cerută, alteori se adaugă și alte acțiuni și fapte necesare.

- Orice schimbare necesită RĂBDARE – deci să nu fim deziluzionați de faptul că nu s-a produs atât de rapid cum am fi dorit.

- Orice schimbare necesită ÎNCREDERE ÎN ÎNDRUMĂTORUL TĂU, cel pe care tu l-ai ales și care te-a acceptat, în cel ce ți-a recomandat ce să faci, dacă ai acceptat îndrumarea lui.

- Orice schimbare necesită conștientizarea faptului că CEEA CE FACI NU faci pentru cel ce ți-a recomandat ce să faci, nici pentru ceilalți, ci FACI PENTRU TINE.

- Orice schimbare ÎNCEPE CU TINE, nu cu a-i schimba pe ceilalți. Dacă anumite relații te stânjenesc, îți dau stări proaste sau nu-ți oferă nimic benefic, poți renunța la ele, dar nu miza pe faptul că ceilalți se vor schimba pentru că așa ai decis tu, sau ți-au spus că au făcut-o sau că o vor face până a doua zi de dragul tău.

Cine produce schimbarea?

Cel ce produce schimbarea ESTI TU. Nici un maestru nu poate face asta pentru tine, nici un clarvăzător sau energo-terapeut nu vindecă el, ci TE ASISTĂ în schimbarea sau vindecarea produsă de tine cu ajutorul lui Dumnezeu.

Ce face un maestru?

Deseori el VEDE SOLUȚIA potrivită pentru tine. Soluția personalizată. Soluția ta.

Unii dau sfaturi spirituale, altii sfaturi la obiect, uneori ele trebuie combinate. Alții emit bioenergie, adică energie însoțită de anumite informații, însă colaborarea personală este întotdeauna necesară și obligatorie.

Bioenergia e suficientă?

Doar bioenergia nu este suficientă pentru a produce o schimbare, e necesar ca omul să CREADĂ în schimbare, să ACCEPTE la nivel interior că se poate produce prin acea metodă, să o DOREASCĂ cu adevarat și să SUSȚINĂ acțiunea prin gânduri pozitive și uneori prin fapte și acțiuni concrete.

Ce face diferența între maeștri?

Fiecare învătător spiritual vede soluția în funcție de HARUL lui - adică posibilitatea lui de a comunica cu divinitatea, și de CUNOAȘTEREA lui – experința personală de viață, plus scoala lui spirituală de unde a primit învățăturile pe care își bazează ideile și îndrumarea (altfel spus cărțile citite, scolile urmate, maestrii personali, vechimea spiritului său). Maeștrii diferiți pot vedea diferit soluția la una și aceeași problemă, și la una și aceeasi persoană, însă între aceste soluții diferite, nu toate sunt adecvate persoanei, deci salvatoare, ci doar cea dată de maestrul potrivit.

Ce determină schimbarea la modul concret?

E simplu de spus: CREDINȚA. Credința mută munții, ne spune Iisus.

Însă uneori când ești obișnuit să crezi ceva, devine atât de greu să crezi altceva… Iar deseori e dificil să știi dacă crezi și ce anume crezi cu adevărat.

Cum știm dacă noi credem în ceva cu adevarat?

Prin trăirea unei senzații puternice intuitive că ȘTII ce va fi. O senzație de siguranță nejustificată de ceva anume, o senzație DE BINE, DE PLENITUDINE.

Ce determină o anume credință?

În spatele credințelor stă obișnuința.

- PSIHOLOGIC vorbim despre scheme mentale, legături în creier, hărți mentale.

- ENERGETIC vorbim despre imagini în aură, legături între straturile aurice, funcționalitatea chakrelor, legături cu anumite persoane.

- SPIRITUAL vorbim despre schimbarea relației cu Creatorul, despre stări sufletești și efectele create de aceasta.

Ce anume schimbă aceste obișnuințe?

Aici intervine RECOMANDAREA maestrului, care trebuie pusă în aplicare.

Recomandare însoțită de dorința, voința, dar mai ales… de iubire. Toate trei fiind de fapt GENERATORI DE ENERGIE.

La modul general vorbimd RUGĂCIUNEA POATE SCHIMBA LUCRURILE. Însă o rugăciune personalizată, și anumite schimbări interioare recomandate, fapte recomandate, actiuni, atitudini învățate de la maestru, pot conduce mai rapid la schimbarea dorită.

Care e cel mai important ingredient?

Uneori să dorești si să vrei nu este suficient. De ce? Lipsește IUBIREA. Iubirea de Dumnezeu. Energia cea mai puternică, de natură spirituală, ce o putem prelua doar din conexiunea cu EL.

Necesară în:

- creație – crearea visului dorit

- protecție – menținerea situației dorite.

E bine de știut că:

O lume nevăzută, spirituală stă în spatele celei vizibile. Cea vizibilă se crează DIN cea invizibilă, se bazează pe ea și depinde de ea.

Dar influența aceastei lumi invizibile, poate fi schimbată la rândul ei de aici din lumea văzutelor, din lumea materială.

Între cele două lumi este o legătură continuă și permanentă, o legătură ce nu poate fi întreruptă nicicând, dar poate fi direcționată spre anumite lumi de diverse frecvențe (ceruri superioare și anticeruri). Multe lăcașuri are Domnul ne spune Iisus. Adică multe lumi și sublumi are universul acesta.

Ce face posibilă credința?

Se spune că în omul credincios există o genă specială numită gena credinței. În cel ateu aceasta lipsește. Această genă este moștenită genetic și este un efect al iubirii de Dumnezeu, existentă în neamul respectiv până la a patra generație în urmă.

În spatele credinței stă de fapt IUBIREA. Iubirea de Dumnezeu. Respectiv conștiința faptului că Dumnezeu există și că EL ne iubește.

De aici decurg o serie de alte SENTIMENTE BENEFICE vieții și evoluției spirituale. Cum ar fi:

- știm din experințele pământești că iubirea OFERĂ, că o relație de iubire aduce beneficii și fericire. (vorbesc despre iubirea autentică, nu de milogeala în iubire, sau relațiile sexuale confudate adesea cu iubirea.)

- iubirea aceasta ne determină să considerăm că MERITĂM ceea ce cerem.

- ne iubim pe noi înșine, adică ne privim cu DRAGOSTE, DUIOȘIE, ÎNCÂNTARE, ÎNCREDERE.

- știm să NE IERTĂM pentru ce considerăm că am făcut greșit, adică SĂ NU ne considerăm vinovați pentru diverse fapte, gânduri, atitudini. Avem convingerea că Dumnezeu ne iartă, că viața e o scoală și că ce-a fost, a fost lecție.

- știm să-i IERTĂM pe ceilalți pentru a ne detașa de problemele lor. Și ei sunt la școală, nu?

- ne ajută să înțelegem faptul că viața merge ÎNAINTE, iar din trecut e benefic să ÎNVĂTĂM. Doar dacă am învățat ceva, putem înțelege că nu mai are sens să repetăm aceeași greșeală. Trecutul nu se schimbă, regretul nu schimbă nimic, oamenii nu se schimbă dacă nu au lucrat serios la persoana lor, iar asta necesită timp.

- conștientizăm faptul că STABILITATEA exterioară NU ne ajută să evoluăm, ci doar apropierea de Dumnezeu o face.

- ne amintim că uneori și noi trebuie să oferim lui Dumnezeu iubire. Să OFERIM DOAR fără să cerem ceva anume – să ne bucurăm de viață, să ne bucurăm că existăm, să ne bucurăm de frumusețea creației și să MULȚUMIM PENTRU TOT.

IMPORTANT – din toate acestea se naște ENERGIA necesară schimbării. O energie de natură subtilă, divină, dar care are menirea de a rearanja lucrurile în spațiul cuantic, sau altfel spus în hologramă.

Este conștientizarea problemei suficientă pentru a ne schimba?

Acest fapt depinde de persoană, de cât de intensă a fost conștientizarea, de cât de departe eram de adevăr înainte, de cât de mult ne-a afectat ea.

Deseori ea constituie numai PRIMUL PAS către schimbare. Alteori ea determină o schimbare TEMPORARĂ, iar vechile atitudini revin, dacă schimbarea nu este întărită și susținută de noi atitudini, credințe și fapte. De cele mai multe ori ea trebuie să fie urmată de o PERIOADĂ DE LUCRU, cu noi înșine pentru a ne putea îndrepta și a putea merge în direcția dorită.

Această perioadă de lucru, este mai importantă decât conștientizarea și/sau decât anumite schimbări de stare, spre ex schimbarea unui job, a unei case, un divorț, schimbarea regimului alimentar, etc… Permanentizarea noii alegeri este uneori mai dificilă decât primul pas către ea, sau decât conștientizarea, pentru că lucrurile în toate planurile tind să redevină ce-au fost, vechile tipare doresc să se reinstaleze.

Însă dorința, insitența, voința, credința, rugăciunea, iubirea de sine, susținerea cerută și oferită de maeștri pot ajuta la ADEVARATA SCHIMBARE.

De ce nu poate face altcineva schimbarea?

Nimeni din afară nu vă poate schimba, nimeni nu poate face pentru voi miracole, nimeni nu poate face ceea ce NUMAI propria persoană poate face, pentru că fiecare suflet a venit aici SĂ EVOLUEZE, toți avem acest scop personal.

De aceea fiecare are în el sământa de divinitate, acea sămânță miraculoasă pe care doar el o poate face să încolțească, să crească și să se transforme în cea mai frumoasă floare. O floare unică, magică, vie, o floare ce-și are locul în câmpiile pline de roade bogate, ce aparțin Creatorului acestui minunat univers.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)