Home


Exercitiu pentru suflet...

Fluture de lumina Stai citeva minute in liniste si intra in Imparatia sufletului tau. Vei gasi acolo tot ce esti si ai fost candva si samanta a… tot ce vei fi. Vei gasi acolo oamenii pe care i-ai cunoscut intr-un fel sau altul, intamplari, bucurii si regrete. Pentru o clipa incearca sa-i vezi pe ei, pe ceilalti oameni, ca fiind nimic altceva decat suflete, suflete ca si tine pornite intr-o calatorie fascinanta.

Gandeste-te la cei pe care ii iubesti si multumeste-le ca exista. Vei vedea ca e simplu. E minunat.

Insa exista ceva mai complicat. Gandeste-te la cei pe care ii consideri rai, aroganti sau tiranici si incerca sa vezi dincolo de aceste atitudini ce tin de personalitate, sufletul. De ce e rau, arogant si tiranic? Te-ai intrebat? Raspunsul e atat de simplu. Pentru ca el, acel suflet, nu gaseste ceea ce cauta. E speriat, e dominat de temeri imense, e dornic de iubire, cerseste iubire, si nu vrea sa recunoasca. Vrea iubire si nu stie cum altfel s-o obtina, decat obligandu-i pe ceilalti sa i-o dea, intr-un mod jalnic si lipsit de succes numit obligatie si forta. El pur si simplu nu stie, de fapt a uitat, ca iubirea nu se poate obtine cu forta.

Iubirea e un fluture liber. Daca il prinzi ii distrugi aripile, daca il capturezi si-l inchizi intr-un borcan va muri sufocat… Iubirea e un fluture superb ce poti sa-l admiri numai daca te-ai transformat si tu in fluture si astfel ai invatat sa zbori alaturi de ea.

Gandeste-te pentru o clipa la tristetea acelor suflete singure, disperate, pe care oamenii ceilalti le numesc rele. Opreste-te din drum si vezi adevarul de dincolo de armura lor jalnica de luptatori contra vietii. E atata neputinta acolo… Sunt suflete ca si tine. Da, e adevarat! Sunt FIINTE pornite in calatoria vietii, in cautarea adevarului… care au ratacit un pic mai mult sau mai putin drumul. Ce bucurie pentru ei ar fi daca cineva le-ar spune ca-i iubeste! Le e o sete de iubire cumplita. Dar… ei stiu, sufletul lor stie, ca in anumite conditii cu greu mai poti obtine iubirea celorlalti semeni. Si atunci ei au abandonat. Au renuntat la dorinta de a fi fluturi. Si pentru asta ii considera pe ceilalti ca sunt vinovati. Vinovati ca nu-l poti iubi pe cel ce-a ratacit iubirea… E de fapt o proiectie. Dar, atentie… nu numai.

Nu… nu va indemn sa-i iubiti sincer si adevarat, poate ar fi prea mult. Incercati pentru o clipa, doar atat: sa-i intelegeti. Sa folositi empatia. Sa-i vedeti ca fiind suflete. Prin empatie veti fi pentru o secunda in locul lor. Va place? Nu… Stiu ca veti fugi repede de acolo. Si atunci daruiti-le ceva, ceva ce nu e iubire, dar energetic ca frecventa e aproape aidoma: compasiunea inimii. O raza luminoasa ce poate risipi macar un pic negura. Vor zambi o secunda, insa nu vor sti chiar de ce. Insa tu stii, totul e interconectat.

Sufletul… Ce e sufletul? E o proiectie divina, o raza plecata din Sursa. O raza ce a pornit la drum sa experimenteze. Ce? Tot ceea ce Sursa a putut concepe si imagina ca fiind VIATA. Tot. Maya, iluzia placerii si durerii.

Ce e sufletul? Informatie si energie cosmica. Atat. Si INCA CEVA nenumit si de neconceput… momentan.
Sufletul e generator de timp si de campuri electo-magnetice, altfel spus e un creator de viitor.

Sufletul e divin, insa ne apartine. Acesta e marele paradox.

Da, sufletul e fragil si puternic, e liber si incatusat, e plin de emotii si sentimente de tot felul. Si totusi asa cum este, ESTE minunat.

De fapt in esenta lui SUFLETUL e Dumnezeu, un Dumnezeu pornit la drum printre veacuri si stele, avand un unic scop: descoperirea si trairea misterului fascinant al iubirii.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)