Home


Avem un suflet pereche ce rataceste prin lume?

Suflete pereche
Toți ne dorim pe cineva cu care să ne simțim ca-n Rai. Numim acea persoană sufletul nostru pereche și știm că nu e prea ușor de găsit. Îl visăm ca fiind un fel de oglindă a noastră, de reflectare a sufletului nostru, într-o persoană de sex opus. Cineva care să ne înțeleagă perfect, să fie întotdeauna alături de noi atunci când avem nevoie, nu numai la necaz, dar și la bucurie.

Cineva cu care să împărtășim. Ce? Totul. Viața, cu bunele și relele ei.

Practic, dorim pe cineva care indiferent de situație să ne însoțească pe drumul vieții, să ne accepte așa cum suntem, să ne ierte întotdeauna indiferent ce am face, să ne cunoască sufletul și emoțiile, să ne știe gândurile, dar indiferent care ar fi ele să nu ne judece, să ne însoțească acolo unde dorim cu plăcere, să se bucure de același lucruri ca și noi, să fie deranjat de aceleași, să privescă spre aceeași stea ca și noi chiar și atunci când nu-i suntem alături, iar gândul său, să întâlnescă pe acea stea gândul nostru. Gândurile în bucuria întâlnirii, să danseze vals și să parcugă drumul de la stea la pământ… de data asta împreună. Un fel de alter ego.

Aș spune că e imposibil de găsit așa un om… Și totuși știu că imposibilul nu există.

De fapt noi înțelegem prin suflet pereche pe cineva ce ne alungă frica de singurătate, dar ne dă în același timp și liberatea de a fi noi înșine.

O legendă spune că sufletele au fost inițial sfere, apoi ele s-au separat din diverse motive, cauza fiind fie supărarea zeilor ce au dat cu ele de pământ, fie curiozitatea experimentării separate, fie voința unui zeu rebel, etc. Chiar nu contează…

Este doar o legendă. Sufletul n-a fost niciodată o sferă ce s-a divizat. Sufletul este un întreg, o entitate unică, o ființă info-energetică, ce a pornit în călătoria cunoașterii binelui și răului. Un mic dumnezeu ce experimentează. O parte dintr-UN ÎNTREG.

Ierarhii de suflete

Există însă ierarhii de suflete. Sau altfel spus suflete ce aparțin unui anume nivel energetic și spiritual, unui anume grup. Grupurile adună suflete ce au cam aceeași vârstă astrală, adică aproximativ același număr de încarnări pământene, aceleași preocupări și aceleași religii. Da, acesta poate fi un criteriu după care se grupează sufletele în rai. Pentru că așa cum ne spun inițiații există multe ceruri, multe trepte energetice și spirituale, și cum ne spune și Iisus: multe cămări are Domnul. Da, sufletele stau acolo grupate după criteriul rezonanței info-energetice. Lucru aflat direct de mine prin participarea la sedințe de chanellig cu spirite plecate în lumea de dincolo. Dar confirmat și de alții, în scrierile lor ce le-am studiat cu interes. Adevăr aflat de ei prin diverse metode: regresie la viața dintre vieți, transă porfundă, ori clarviziune.

Există totuși suflete ce călătoresc împreună mult timp, pentru că din diverse motive, rezonează și decid să învețe anumite lucruri în scenarii diverse.

Există totuși două tipuri de relații dacă ne gândim strict la dragoste:


- cupluri karmice – cei ce au lecții de învatat și lucruri de rezolvat împreună.

- cupluri divine – cei ce sunt echivalentul a ceea ce ne dorim, când visăm la un suflet pereche, adică cei ce și-au învătat lecțiile de viață, au ieșit din plățile karmice, și se înțeleg perfect.

De ce ne întâlnim?

Dacă avem în vedere și alte tipuri de relații decat cele de cuplu, în toate situațiile oamenii se întâlnesc pentru a EVOLUA SPIRITUAL ÎMPREUNĂ prin diverse experiențe.

Experiența vieții are multe fețe și aspecte. Sufletele ce au aparținut unei familii, se reunesc de obicei tot în aceeași familie, dar deseori jucând roluri diferite.

Iubirea se cere trăită.

Uneori ele se întâlnesc și în alte moduri și cu alte ocazii, pentru a trăi iubiri neterminate în celelalte vieți, sau prietenii strânse ce au fost întrerupte brusc din diverse motive.

Deseori datorită acestor iubiri sau relații ce nu s-au consumat pe deplin au rămas între cei doi polițe de plătit. E vorba despre cei ce au avut legături de suflet, nu de legături sexuale ocazionale.

Mai poate fi vorba de dragostea dintre rude, părinți și copii, frați, si rareori rude mai îndepărtate.

Scopul întâlnirii.

Întotdeauna e vorba despre acele legături ce au lăsat deschise conflicte nerezolvate, energii neechilibrate, de cei care, deși aveau anumite lecții împreună, nu le-au trăit. Au ales reunțarea fie pentru că:

- Nu s-au înțeles unul pe altul pe deplin, deși lecția lor era asta: A TE CUNOAȘTE CU AJUTORUL CELUILALT.

- Sau scopul întâlnirii lor erau anumite EXPERIENTE ÎMPREUNĂ, prin care amândoi puteau acumula o anumită experință UNICĂ, deci valabilă DOAR în prezența celuilalt și prin participarea lui.

Universul conține în el un program exact, ca un imens bio-computer. Nu-l putem păcăli, nu putem ieși din joc, nu-i putem schimba regulile. Dumnezeu însă este Creatorul suprem, Programatorul, acel Cineva ce ne iubește necondiționat și pare a vrea ca în cele din urmă toți să devenim câștigători la acest joc. Joc numit VIAȚA.

Oamenii ce s-au despărțit înainte de vreme din diverse motive, voluntare sau involuntare, se întâlnesc iarăși pentru a continua experința. Condițiile datorită vremurilor, se schimbă, nu mai pot fi aceleași, dar situațiile… sunt asemănătoare.

Asa cum am spus, sufletele se reunesc pentru:

- a învăta împreună,

- pentru a se ajuta reciproc,

- a vindeca vechi răni sufletești

- a continua o experientă întreruptă înainte de vreme

- ori pentru a-și plăți polițe

Adică a-și face dreptate, dacă celălalt l-a părăsit sau trădat. Acest ultim fapt, face parte din ceea ce numim lecții karmice de natură întunecată. Dar ele sunt permise de Dumnezeu în virtute legii cauzei și efectului.

Ceea ce absolvă acceste suflete de astfel de lecții, este trecerea lor din LEGEA CAUZEI SI EFECTULUI, în LEGEA IERTĂRII. Dar acest lucru nu se poate face decât în lumea materială, în această dimensiune, nu în lumea spiritelor. Doar aici putem transforma energiile negative, în energii pozitive. Aici alchimia spirituală este posibilă. De aceea ne întâlnim. De noi depinde totul.

Mai exact este vorba de LEGEA IUBIRII căreia legea iertării îi este subordonată. Iubirea vindecă aceste lecții, le transformă în experiențe benefice și plăcute sufletului. Iisus a venit să aducă Legea iubirii, să schimbe ce-a fost, adică Legea cauzei și efectului. El a schimbat legea veche cu această lege nouă.

Capcana familiarității

Desigur astfel cei ce au călătorit împreună mult timp prin eternitate, simt familiaritate, simt că se cunosc de mult timp, dar de cele mai multe ori celălalt, nu este ceea ce credeam că este, adică acea ființă perfectă ce a venit să ne aducă fericirea. Nu, ci poate doar… un „coleg sau colegă de clasă”, ce a picat împreună cu noi același examen la scoala numită VIAȚĂ.

Deseori confudăm familiaritatea cu acest fapt, cu ideea că am găsit pe cel cu care am trăit cândva o iubire ideală, cu partenerul perfect.

Familiaritatea naște iubire, sau cel puțin asta ar trebui să nască în sufletele oamenilor. De ce? Pentru că ea face ca sinceritatea să fie posibilă, adevărul să fie mai ușor de exprimat, comportamnetul firesc și spontan, lucru ce ajută în evoluția sufletelor. Nu poți EVOLUA prin MINCIUNĂ, nu poți evolua, dacă NU POȚI FI TU ÎNSUȚI față de un om. Nu poți evolua dacă PORȚI MĂȘTI, dacă alegi minciuna, adică FRICA, dacă alegi falsitatea din teama că judecătorul din celălalt te va condamna într-un fel. Dacă te judecă, înseamnă că Dumnezeul din tine, n-a ajuns la Dumnezeul din el. Relația se desfăsoară pe nivelul conștiinței, pe nivelul cauză și efect, nu pe cel al iubirii, ce este dincolo de bine și de rău, deci dincolo de judecăți.

Familiaritatea întotdeuna ajută, sau ar trebui să facă asta. Rolul ei ar trebui să fie acela de a duce oamenii dincolo de JUDECĂȚI și PREJUDECĂȚI. De-asta spun că doar din ea se poate naște IUBIREA. Iubirea de oameni, nu neapărat iubirea sexuală.

Uneori e vorba de vindecare

Despărtirea de cineva foarte apropiat cu care ai avut o relație îndelungată, despățire de obicei cea involuntară, bruscă, neprevăzută de una din părți sau de ambele, a avut ca urmare o durere sufletească, ce se cere vindecată. Nu vorbesc aici de tristețea inimentă oricărei despărțiri, care e ceva natural și firesc, ci de ceva de durată, sau de ceva foarte intens. Ceva greu de trecut și de suportat, care a avut urmări negative în SOARTĂ. Nimeni nu poate vindeca acea durere decât acea persoană care a provocat-o, acea energie, acel suflet unic. Așa cum am spus deja, întotdeauna o relație ascunde o lecție. O lecție de viață ce nu a fost însușită atunci, iar persoanele vin aici, își pregătesc condițiile ca să se întâlnească, pentru a-și rezolva problema.

E vorba despre echilibrări energetice, prin… iubire

Deseori e vorba de ECHILIBRĂRI ENERGETICE, de găsirea liniștii sufletești, de plata unei datorii sufletești pentru a compensa ceva PRIMIT sau DAT în exces, sau de căderea la PACE. Durerea nu s-ar naște în suflete, dacă lecția ar fi învățată sau experiența terminată. Fiecare experintă umană are timpul ei, permis de divinitate. E ca un drum prin spațiu-timp ce trebuie parcurs împreună. O călătorie pe un anume drum, cu un anume scop, știut uneori doar de Creatorul nostru, și deseori nebănuit de noi.

Adevăratele suflete pereche.

Pentru un anumit timp, sufletele pot forma la nivel cosmic o perche. Acestea sunt de obicei spirite foarte evoluate, ce și-au cam învățat lecțiile, iar acum trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți. Sunt cei ce și-au rezolvat conflictele între ei, au trecut examenele karmice și au exact acele calități ce îi face să se completeze reciproc și să funcționeze minunat împreună. Aceste suflete, deseori le simțim ca fiind perechea noastră în dragoste. Sunt cei cu care avem o relație pe termen lung, poate chiar pe viață.

Sunt cei ce au MISIUNI COMUNE în viață. Sau unul din ei are, iar celălalt îi este alături exact pentru a-l ajuta și susține din umbră, fie moral, fie material pentru ca acesta sa-și împlinească menirea. Prezența lui este însă necesară. Sunt uneori parteneri în dragoste, dar nu întotdeauna acest lucru este absolut necesar.

Uneori anumite rude pot fi „sufletul nostru pereche”, alături de care ne continuăm drumul și putem construi împreună pentru noi și pentru ceilalți.

Deci sufletele pereche nu sunt neapărat cei de care ne îndrăgostim uneori, și ni se pare că nu vom putea trăi fără ei. Acest tip de sezații sunt de fapt o iluzie, ce are la bază atracția sexuală, sau anumite necesități afective. Acelea pot fi cupluri KARMICE, deci cei cu care mai avem… lecții.

Sufletele pereche sunt acele CUPLURI SOLARE, în care cei doi strălucesc împreună și sunt meniți, așa cum am spus, să facă lucruri benefice la un nivel de grup social.

Se înțeleg foarte bine și rămân o viață împreună, ceilalți de obicei îi invidiază, dorindu-și o iubire ca a lor. Numai că astfel de cupluri, sunt destul de rare.

Iubirea de cuplu a deveni o problemă în ziua de azi, cam 80% din oameni nu sunt fericiți în dragoste, din diverse motive. Nu întâmplător ni se spune că iubirea s-a răcit în aceste vremuri din urmă. Oamenii nu mai știu să iubească. Le e frică, pur și simplu pentru că și-au închis sufletele.

Privilegiu de a fi împreună cu suflet cu care să te potivești perfet – SUFLET PERECHE - este acordat sufletelor evoluate, tocmai pentru că ei știu să fie întotdeauna în contact cu Dumnezeu. Ei nu riscă faptul ca, prin iubirea lor – care implică plăcere și atașament de lumesc – deci egoism - să se atașeze de planul material, lucru periculos pentru suflet, ci știu să-L slujească întotdeauna împreună pe Dumnezeu. Nu uită niciodată că SURSA lor e EL, nu partenerul uman.

Ei amândoi sunt TREZIȚI din punct de vedere spiritual. Acesta este secretul unei astfel de relații și iubiri… ei, nu evoluează spiritual împreună precum cuplurile karmice, ei și-au învățat deja lecțiile.

Ei sunt fericiți tocmai pentru că nu prea mai au lecții, ci au venit aici pentru a-l sluji împreună pe Dumnezeu și întreaga sa creație.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)