Home


Vrajitoria - o arma de care n-ar trebui sa ne temem!

Am întâlnit oameni care nu cred ca exista vraji, ca totul e "pacaleala" si în consecinta nu se tem de asa ceva. Am întâlnit oameni care aveau o frica teribila de vraji, descântece, blesteme si farmece. Adevarul este între cele doua extreme. Aceste manifestari ale raului exista, nu le putem ignora, dar teama în fata lor nu face decât sa ne apropie de ele, sa le dea putere asupra noastra.

Ce sunt de fapt vrajile?

În conditiile în care Universul în care traim nu este decât energie si informatie, ele sunt energii, încarcate cu informatie. Fie ca sunt sub forma de duhuri, de demoni, de elfi, ori energii imprimate în obiecte, alimente, etc., aceste "suporturi purtatoare de informatie" sunt în slujba vrajitorului si executa comanada ce li s-a dat. Puterea le e data de multi factori ce tin atât de vrajitor cât si de destinatarul vrajii. Ceea ce conteaza cel mai mult este nivelul energetic al fiecaruia, mai bine zis puterea spirituala. Ca o comparatie metaforica pot spune ca una e sa adie în jurul tau o briza usoara si alta e sa vina peste tine un uragan. Apoi conteaza informatia cu care e încarcata energia. Distanta e un lucru total irelevat si timpul la fel. Un blestem poate urmari generatii întregi ale unui neam, o vraja te poate afecta toata viata. Asta desigur daca nu stii sa o îndepartezi sau nu alegi pentru asta sa apelezi la ajutorul cuiva. În lumea spirituala nu exista spatiu si timp, la un anumit nivel totul se petrece simultan si în acelasi loc.

Ce face un vrajitor?

În general un vrajitor lucreaza cu energii de vibratie joasa încarcate cu informatii malefice. Doua lucruri importante trebuie sa stim:

1) Informatiile emise catre ceilalti ramân si în campul energetic al autorului, el e automat "blestemat" sa suporte consecintele vrajilor sale. De aceea acesti oameni o sfârsesc rau si deseori nu ajung la batrânete (chiar daca în aparenta o duc bine!), nemaivorbind de sufletul lor care se duce într-o lume de aceeasi vibratie cu cea emisa în timpul vietii. Raul îsi cere plata!

2) Pe lânga aceasta si cel care apeleaza la un astfel de om prin legatura creata va suporta si el consecintele. Nu are importanta daca apoi se roaga sau îsi cere iertare, ca sa o primeasca va trebui sa suporte el nsusi efectele cererii sale de a face rau altuia. Si vrajitorul se poate întoarce cu fata spre Dumnezeu dar consecintele pentru el sunt tot aspre. Se va curata dar i se va cere plata, care e foarte grea. Un exemplu ar fi Sfântul Ciprian care din slujitor al raului s-a transformat în slujitor al lui Hristos, însa a suportat consecintele. A meritat? Desigur. Nu s-a dus în Iad, e sfânt. E sfântul ce stiind puterea raului si cum actioneaza ea, se lupta acum cu ea, alaturi de slujitorii lui Hristos.

CUM PUTEM SCAPA DE O VRAJA?

Aceste energii pot fi îndepartate printr-o energie de vibratie înalta. Am putea spune ca sfintii nu pot fi afectati, nici preotii, nici cei ce lucreaza cu Lumina, dar nu este întotdeauna asa! Aceasta energie luminoasa a "oamenilor luminosi" chiar daca nu sterge informatia (care nu se poate sterge pentru ca nimic din ce-a fost creat nu va disparea în neant, ci doar se va transforma în altceva), poate fi un adevarat scut protector ce sta în fata sagetilor raului. Caz in care energia malefica se întoarce ca un bumerang contra raufacatorului.

Un "om luminos" îi poate ajuta pe ceilalti. Da. Cum? Poate îndeparta energia, o poate trimite în alta parte, iar astfel informatia în functie de natura ei o poate urma. Un exemplu relevant este exorcizarea facuta de Isus în care el nu a distrus diavolii din cel demonizat ci i-a trimis în turma de porci, care în cele din urma s-a aruncat în mare. Demonii au ajuns astfel napoi în iad. Samanii trimit energia si informatia negativa într-un animal pe care îl sacrifica ulterior, se poate face încarcarea unui alt obiect cu acea informatie, etc. Ar mai fi purificarea prin foc... dar nu e posibila întotdeauna.

Cine este afectat de vraji?

Toti putem fi afectati la un moment dat. Toti putem avea un moment de slabiciune, indiferent cât de luminosi si plini de har am fi. Daca deschidem o poarta raului printr-o stare sprituala proasta, prin gânduri negative, prin mânie, prin furie, prin suparare, prin atacuri personale la adresa cuiva, devenim vulnerabili. Si sa nu uitam ca oricât de veche ar fi o vraja în lumea sufleteasca timpul si spatiul sunt iluzii.
De ce lasa Dumnezeu sa se întâmple asa ceva?
În primul rând am fost creati cu libertatea de a alege, care nu ni se poate lua. Putem alege de partea cui suntem, ne putem alege calea si starea sufleteasca, putem alege sa fim mereu protejati sau sa lucram cu raul.

De ce sunt atacati oameni care deseori fac bine? Pentru ca ei pot avea momente de vulnerabilitate, pot gresi spiritual, iar greselile se pot întoarce si sub aceasta forma ( chiar daca ele n-au constat în vrajitorii) , deci o vraja ce "se prinde" de cineva poate fi o plata karmica. Poate fi rascumpararea unei greseli ce se plateste asa, poate fi efectul unui gând rau îndreptat cândva contra cuiva, o invidie mare, un blestem aruncat chiar si într-o doara. Cu cuvintele nu ne putem juca! Stiu pe cineva care dracuie în continuu, dând celui rau chiar propriile lucruri si proprii copii (pe care dealtfel afirma ca îi iubeste mult!). Acestia sunt bolnavi, vulnerabi si au un destin prost. Desigur nu întâmplator e asa. Cuvântul este vibratie, cuvântul rostit declanseaza în mod subtil energia semnificatiei sale. Familiile sunt unite energetic, pacatele facute de parinti îi afecteaza pe copii, daca acestia nu stiu sa se elibereze.

CUM NE PUTEM APARA?

Cea mai accesibila si cunoscuta forma de aparare este rugaciunea personala, rugaciunea zilnica, chiar si câteva minute e suficient uneori. Dar rugaciunea facuta corect. Ea conecteaza la Sursa de lumina, la Dumnezeu, la lumina hristica, ne încarca cu Lumina, crescând astfel protectia si determinind energia joasa sa se îndeparteze... ea nemai vibrând cu persoana luminoasa. De cele mai multe ori persoanelor care se roaga (sau se afla în fata unui obiect cu energie benefica puternica, o icoana "facatoare de minuni", a unui maestru puternic sau a unui preot cu har), si se purifica astfel de energii negative, (farmece, vraji, blesteme, etc) li se întâmpla anumite lucruri neplacute. Multi se sperie renuntand la rugaciune, afirmând ca nu are efect sau are efect contrar! Nu este asa.Raul ce se întâmpla este efectul purificarii, efectul negativului care iese din structurile sufletesti, din câmpurile energetice si care nefiind trimis altundeva se manifesta în viata persoanei de cele mai multe ori prin stare de rau fizic sau prin întâmplari negative. Mult mai putin neplacute decât daca nu ne-am ruga si vraja ar ramâne! Acest rau e necesar si în cele din urma eliberator.

"Unde sunt doi si se roaga acolo vi fi si eu", ne spune Isus. Au multe întelesuri aceste cuvinte, dar referitor la subiectul de fata pot spune ca un efect mare are rugaciunea unui preot cu har combinata cu rugaciunea proprie (nu întâmplator spun cu har), preferabil un calugar, participarea la slujbele de maslu, la liturghii, dezlegarile citite în altar la slujbe, unde se deschid cerurile. Sau ajutorul unui maestru ce lucreaza cu fortele Luminii, (reiki, qui qung, etc), dar sa fie un maestru cu drept divin de a face dezlegari. În fond te joci cu focul! Iar ca sa poti face asta trebuie sa ai acceptul divin dar si antrenamentul de a te juca fara sa te arzi!

O masura de protectie foarte mare este iertarea celor care ne-au suparat. Detasarea totala, completa, de aceste persoane are ca efect faptul ca nu mai rezonam cu ele. Iertarea dusmanului e unul din cele mai tari scuturi de protectie. Atentie! Iertarea nu implica neaparat reluarea relatiei cu acea persoana. Orice relatie este creatoare de karma. Deseori e mai bine ca drumul sa ne fie diferit de cel al celor care ne vor raul, nu din teama ci din pragmatism. Energia folosita la aparare, efortul de a ierta, pot fi mult mai bine utilizate în scopuri mai folositoare, în constructia a ceva.

Poate un saman sau vrajitor sa faca o dezlegare?

Majoritatea din ei afirma ca da. Ar trebui sa fie mai puternic decât cel care a creat vraja, deseori nu se întâmpla asa. Putini din ei lucreaza într-adevar cu Lumina, sau cu energiile de vibratie înalta. Putini au cunoasterea necesara de a le accesa.

Dincolo de aceste dezlegari, multi afirma ca fac magie alba. Exista si asa ceva. Adica încercarea de a forta roata destinului, mâna lui Dumnezeu, ca sa obtinem ceva, chiar si o vindecare. E acceptata de divinitate? Da, dar nu în mod gratuit. E un joc periculos pe care daca nu stii sa-l joci pierzi si asta se plateste scump. Dar despre asta alta data...

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)