Home


Chakrele - legatura cu universul din suflet si din afara noastra...

Chakrele Universul este frumos și fascinant... Fiecare lucru are menirea sa și rostul său bine orânduit de Creator.

Daca privim cu atentie la toate lucrurile în esenta lor, putem observa că totul a fost conceput spre binele nostru cel mai înalt. Însă modul în care ne folosim de binefacerile creației este pur și simplu alegerea noastră.

Unul din darurile divine oferit de creator fiintelor sale este comunicarea. Nu e vorba aici doar de comunicarea între noi, sau între noi și lumea vizibilă, ci și comunicarea la nivel subtil cu Universul.

Ce legătură are comunicarea cu chakrele?

Ele sunt porti, prin care ființa noastră comunică cu divinitatea, cu lumile subtile, dar și cu lumea materială, cu universul vizibil, în care trăim. Spre exemplu chakra gâtului și starea ei, reflectă modul cum comunicăm cu ceilalți, tonul vocii, puterea cuvântului, dar și comunicarea cu lumile subtile.

Avem 7 chakre principale localizate pe corpul fizic. Avem și multe chakre secundare, de exemplu în palme, în tălpi, dar și în multe alte locuri ale trupului. Însă despre chakrele secundare nu voi vorbi aici.

În sancrita CHAKRA înseamnă ROATA. Sunt numite astfel poate pentru că seamănă de altfel cu niste mici discuri ce se rotesc, și sunt de mărimea unei monede.

Ce sunt chakrele?

Sunt centri energetici ce primesc și emit energie si informatie.
Sunt legate între ele printr-un canal central al trupului energetic, și fiecare din ele e legată la rândul ei cu întregul corp - fizic, emotional, spiritual.

Sunt situate în corpul fizic și de asemenea în corpul auric, în toate straturile sale. Știm deja că materia este energie, la fel și trupul nostru, este energie concentrată, de a numită vibrație, și chakrele sunt puncte energetic, fiecare cu o anume virbație și conținând informație specifică.

La nivelul corpului fizic, prin intermediul neurotransmițătorilor, ele sunt cele ce fac legatura între emoțiile noastre, nervi și hormoni.

Fiecărei chakre îi corespund anumite organe ale trupului, și un anumit domeniu al vietii pământene și spirituale.

Fiecare centru energetic e afectat în sens pozitiv sau negativ, de un anumit gen de emotie. Înțelegerea funcționării și a rolului chakrelor, ne ajuta să prevenim bolile, dar și blocajele energetice cauzatoare de neplăceri în viața de fiecare zi, și în destin.

E bine să știm că orice există în planul material, de la situații, la obiecte, la întâlniri, relații, boli sau însănătoșiri, accidente, sau ceea ce numim miracole, până la opere de artă și invenții, absolut tot, se naște în spirit și se manifesta întâi la nivelul corpului energetic, și apoi în viața materială, în universul vizibil al unei persoane.

Controlând sfera mentală, iar prin intermediul aceasteia, pe cea afectivă, emoțională, putem să curățam și să echilibram sistemul nostru info-energetic, chiar și atunci când deja dezechilibrul s-a produs. Cel mai ușor este când lucrăm pe chakre.

Cineva m-a întrebat o dată: “în ce direcție ar trebui să se învârtă chakrele?”

Unicul răspuns corect e... în direcția unor sentimente pozitive!

Pentru ca orice blocaj se produce datorită emoțiilor noastre negative, ce MENȚINUTE ÎN TIMP, se stabilizează în sentimente și apoi în stări de a fi, în caracter și personalitate.

Care e cea mai nocivă emoție?

- Foarte nocivă este furia, și surorile ei mai mici, mânia și enervarea, însă dacă este prezentă doar pe termen scurt, ea dezechilibrează corpul energetic și uneori și pe cel fizic, însă nu conduce la boală. Acesta prin relaxare se reface în 3 zile. Dacă menținem însă furia mult timp, are efecte dezastruase, afectând ficatul, bila, pancreasul, iar dacă acestea sunt afectate, se poate produce oriunde în trup o stare de boală.

- O altă emoție negativă ce afectează charele este vinovăția și apoi cea care derivă din ea și anume frica de pedeapsa pentru ceea ce credem că suntem vinovați . Iar această frică chiar este creatoare de pedeapsă, fie că suntem conștienți de acest sentiment, fie ca acest sentiment distructiv lucrează tăcut din interiorul inconștientului nostru. E bine să știm că el, ca și orice emoție are puteri creatoare, generând situații de viață. Pentru că e “firește” să credem că "vinovații trebuie pedepsiți" sentimentul vinovăției, lucrează în acest sens. Crează situații menite să ne ajute să ne plătim "păcatele".

- Ura este însă cea mai nocivă și distrugătoare emoție. Menținută pe timp îndelungat ea poate crea nu doar dezechilibrul chakrei inimii, care e cel mai important aș putea spune, și implicit și a celorlalte chakre, dar și haos în destin.

E bine de știut!

Iertarea propriului sine și empatia față de ceilalți diminuiează mult din reacția de bumerag a universului.

Chakrele vii și sănătoase se rotesc în toate direcțiile, predominând direcția acelor de ceasornic, care însă din motive necunoscute, nu este obligatorie, ele arătând în astral ca niște sfere libere și viu colorate ce se joacă, pulsează delicat, și fac schimb de informație. Dar sentimentele noastre trebuie să se învârtească în jurul iertării propriei persoane, și în sensul eliberării de sentimente împovărătoare și de tensiunile generate de acest gen de sentimente. Pentru că în fond noi nu suntem meniți a-i "ierta pe alții", ci doar pe noi înșine. De ceilalți și de greșelile lor doar ne putem detașa, înțelegând cauzele pentru care au acționat.

A ierta e ceva divin, a te detașa însă este omenește și e un sentiment mult mai accesibil tuturor oamenlor. Și asta deoarece dacă vom întelege ca fiecare acționează de la nivelul propriei conștiinte, mai precis la nivelul propriei înțelegeri a lumii si vieții, vom ști doar, că suntem elevi cu toți la școala vieții, elevi în clase diferite și în cele din urma învățăm toți. Nu avem cum să acuzăm un om că e în clasa întâi, și nu e coleg cu noi la liceu sau la master. Nu-l putem ierta pentru asta. Putem doar să-l înțelegem, să-i arătăm adevărul dacă e cazul și VREA SĂ-L CUNOASCĂ și POATE SĂ-L VADĂ. Și să ne vedem de drum în caz contrar, alături de cei cu care rezonăm.

Mai mult decât atât, dacă am fost cândva în clasa întâi primară, moment în care nu știam ecuații, și constatăm că am acționat greșit din această cauză, trebuie să NE AUTO ÎNȚELEGEM și să "ne iertăm"... Am facut ce puteam face mai bine ATUNCEA, la nivelul nostru de conștiința de ATUNCI. Regretele sunt... desigur, tardive și inutile, cum bine spunea cineva. Iar timpul nu-l mai putem întoarce.

Cat despre ceilalti, evolutia fiecaruia este o problemă de alegere personală și asta nu ar trebui să ne supere. Dumnezeu ne-a dăruit libertatea, LIBERTATEA DE A ALEGE!

Iată mai jos foarte pe scurt câteva din funcțiile chakrelor și culorile cu care rezonează energiile emise de ele.

Fiecare culoare are o frecvență specifică, o vibrație anume, adică emite pe un anumit spectru rezonând cu un anumit tip de informații ce se traduc în viața umană într-un anume fel. De aceea chakrele se văd colorate, și au funcții un pic diferite. Însă toate formează un tot, comunică și e necesar să fie toate echilibrate.

CHAKRA UNU ȘI ROSU

Chakrele ROȘU e culoarea pasiunii, a iubirii înflacarate, a energiei fizice, a sângelui, a vinului roșu, a macilor de pe câmp, a trandafirilor, culoarea chakrei unu și a zodiei Scorpion, a rubinului.

Când vreți să atrageți atenția sau să stârniți pasiuni îmbrăcați-vă în roșu, la fel și când vă este frig, e o culoare caldă, energizantă. Ea trezește sexualitatea celor de sex opus. Și alungă energiile malefice, pur și simplu le arde. Poate că de acolo vine și funta roșie anti-deochi, binecunoscută în popor.

ÎN TERAPIE acestă culoare curăță aura, protejază de spiritele malefice și atacuri energetice, energizează anumite locuri în care energia lipsește. Arde răul.

CHAKRA 1 - Muladhara - denumire ce vine de la cuvântul compus "mula" - rădăcina și "adhara" - baza, sau suport, este situată la baza coloanei vertebrale.

Ea face legătura cu pământul, cu energiile telurice de care avem nevoie ca să ducem o viață sănătoasă și echilibrată.

Această chakră era legătură cu glandele – SUPRARENALE.

Ca vibrația a sunetului îi corespunde nota - do, iar ca planete pe harta astrală- Soarele și Marte.

ROLUL EI: Prin ea ne putem conecta la Pământ. Ea ne ajuta să supraviețuim în lumea materială, buna ei funcționare reflectă cât de împământați suntem la propriu și la figurat. Cât de mult ne putem sustine prin asigurarea AUTONOMIEI și a IDENTITĂȚII persoanei. De ea depind: dorința de a acționa, nevoia de siguranța și recunoaștere. Starea materială și apartenența la un grup social.

E locul acumulării rezidurilor chimice produse de emotii, de amintiri, conflicte, atiudini, credinte. Și locul pe unde se elimină toate acestea din corpul nostru energetic, dacă această chakră nu e blocată. E bine să știm cum să ne-o curățăm.

DEFICIENTE.

PE PLAN FIZIC, Daca e blocată sau funcționează deficitar omul poate suferi de: hemoroizi, constipație, dureri de coloana și are circulația periferică proastă, picioarele reci, anemie, deficit de fier, oboseala, tonus muscular scăzut.

EMOȚIONAL dacă ea funcționează prost, omul are stări de furie, complex de inferioritate, egoism, mânie, mania persecuției, rușine, teamă nejustificată sau o stare de neatenție. Un fel de a fi "aerian", cu capul in nori..

CHAKRA DOI ȘI PORTOCALIU

Chakrele PORTOCALIU e culoarea veseliei, a bucuriei, a oamenilor activi, a vitalității, a căldurii solare, a sănătății, a unui anumit tip de coral, a dovleacului copt. Când vreti să fiți energizați și activi, să vă înfrângeti oboseala fizică, să vă ancorați în realitatea înconjuratoare, să dați impresia a fi un om de acțiune și vesel, îmbrăcați-vă în portocaliu.

ÎN TERAPIE această culoare înviorează, trezește din amorțeală.

CHAKRA 2 - Svadisthana - adica "sva" - cel care-si aparține, și "dhistana" adică locul tău actual. Localizată cam la distanța de o palmă sub ombilic.

Are legătură cu – glandele numite GONADE.

Nota - re. Planete guvernatoare sunt - LUNA SI VENUS.

Este sediul SINELUI, adică a tot ceea ce suntem noi cu adevărat, fie că suntem conștineți sau nu. Sinele este adevăratul EU, cel ce ne însoțește în eternitate de-a lungul tuturor existențelor. Există în el o memorie infinită, ancestrală a ființei, de la începuturile existenței pe Pământ. Altfel spus, sunt înregistrate aici toate informațiile despre viețile anterioare. Aceasta memorie acționează asupra noastră în mod subtil, și ne trimite spre acțiuni ale căror motive nu le conștientizăm uneori cu adevărat, dar pe care simțim că trebuie să le facem.

Tot această chakră e cea ce conține în ea impulsurile vieții. Impulsurile necesare pentru a crea și a menține viața pământeană, adică impulsul sexual, impulsul de a ne apăra, de a ne hrăni, de a poseda, dar și de a crea opere de artă (pictură, scris, sculptură, design, regie, scenarii, etc)

E BINE DE ȘTIUT! Viața pământeană e necesară pentru a conștientiza și trece cu bine de lecțiile sinelui, create în celalalte vieți, pentru a ne vindeca rănile, a rezolva conflictele, a conștientiza greșelile, și astfel a crește spiritual și a schimba ceea ce nu putem schimba în astral (acolo putem doar conștientiza ce ne-a lipsit și unde n-am acționat adecvat, însă schimbăm și reparăm toate acestea, doar prin trăire, experimentând pe pământ, unde există opoziția materiei și a situațiile ce le întâlnim).

Prin spirit ne naștem și viețuim în lumea cealaltă, prin sex, ne naștem și viețuim aici. Iar cele două vieți, celestă și terestră sunt legate și nu puteam evolua fără această pendulare între una și cealaltă.

DEFICIENTE

FIZICE: Când chakre 2 nu funcționează cum trebuie pot fi afectate: viața sexuală, (fie prin frigiditate, impotență, fie prin sexualitate excesivă), vezica urinară, rinichii, tulburări menstruale, sensibilitate față de substanțele toxice din mediu, spasme musculare. Lipsă de imaginație creatoare, conformism excesiv.

EMOTIONAL: lacomie, dorința de a poseda și acumula, teama de sărăcie, de bătrânețe, invidie, ură, confuzie, complexe, ostilitate, probleme în relațiile cu sexul opus.

CHAKRA TREI ȘI GALBEN

Chakrele GALBENUL e culoarea Soarelui, a aurului, a grâului copt, a păpădiei, a lămâii, a câmpului de floarea soarelui. Culoarea intelectului, a strălucirii și frumuseții spirituale, a aurei celor evoluati și foarte aproape de Lumina divină, a protecției energetice, a bucuriei, a verii, a citrinului, chilimbarului și sofranului.

ÎN TERAPIE galben e culoare ce aduce protecție energetică (galben auriu), și luminare spirituală, atenție focalizată, ajută în învățare.

CHAKRA 3 – Manipura - însemnând "piatra prețioasă strălucitoare" sau "lotusul cu giuvaeruri". Este localizată în plexul solar, în dreptul stomacului imediat sub coșul pieptului.

Glande: PANCREAS, SPLINA. Planeta - MERCUR. Nota - mi.

Este SEDIUL PUTERII SPIRITUALE, al emoțiilor, al controlului stărilor afective, de aici “fluturii la stomac” cauzați de emoții, pe care trebuie uneori să-i liniștim. E sediul de unde pornesc energiile psihice ce controlează PROTECȚIA ENERGETICĂ, un adevărat izvor de energie. Are legatura cu puterea personală, autoritatea, forta personală, autocontrolul , controlul situațiilor sau a altor persoane. Tot aici procesăm informațiile, Manipura fiind un fel de-al doilea creier, însă unul foarte emoțional.

E bine să știm că splina crează întregul CORP AURIC, “materia” sa, deci veșmântul nostru energetic actual. Aura protectoare, învelișul protector. Trebuie să avem grijă de ea și să știm CUM.

DEFICIENȚE:

FIZIC acestea se materializează sub forma de indigestie, ulcer, bulimie sau anorexie, hipoglicemie, diabet, pancreatită, artrita, probleme intestinale, unele afecțiuni ale pielii, alergii.

EMOTIONAL: teama, intimidare, teama de responsabilitate, neîncredere în sine și/sau în alții, dorința exagerată de putere și autoritate, dificultate în luarea deciziilor, neatenție, lipsa de concentrare, anxietate, mentalitate rigidă, falsitate. Neputința de a digera anumite informații, conduce la balonare pe plan fizic, probleme la ficat, etc. Foamea exagerată, provine din anxietatea datorată neîmplinirii anumitor dorințe.

CHAKRA PATRU ȘI VERDE

Chakrele VERDE este culoarea vieții, a plantelor ce ne dau oxigen și ne hrănesc, culoarea ierbii, a smaraldului, a mării uneori, a speranței, a încrederii în sine, a iubirii față de natură, univers și tot ce e viu, a relaxării sufletești, a jadului verde, a vindecării.

ÎN TERAPIE verde e culoarea ce se folosește la vindecare fizică a locurilor cu probleme și liniștire emoțională, ea răcorește și calmează.

CHAKRA 4 - Anahata - însemând "intangibil" sau " ce nu poate fi lovit", este chakra inimii.

Glanda cu care este în legătură se numește TIMUS. Planeta - JUPITER. Sunetul corespunde frecvenței notei - fa.

ANAHATA ESTE PUNCT DE TRANZITIE între centrii energetici inferiori și cei superiori. E chakra IUBIRII sub toate aspectele ei. Localizată în dreptul sediului principal al SUFLETULUI. Putem spune că e chakra cu cea mai mare concentrație de… suflet.

Controleaza aspecte ce țin de IUBIREA DIVINĂ ȘI UMANĂ, unirea și transferul dintre planul divin și planul uman. Punctul central unde circulă energiile dintre cer și pământ. E chakra ce generează CÂMPURI DE TORSIUNE cu o putere imensă, câmpuri capabile să schimbe realitatea. De aici ideea de a aduce mintea în inimă.

În funcție de emoțiile noastre, ea generează viitorul, ( în colaborare cu celelalte chakre) având legătură și controlând toate aspectele vieții noastre.

Pentru a funcționa corect e necesar să emitem compasiune, iertare, deschidere către emoții pozitive, către divinitate, empatie. Ea este canalul care ne ajută să ne materializăm visele. Canal energetic ce trebuie să fie curat pentru că prin el energia se ridică în straturile energetice subtile, numite ceruri înalte. Iar de acolo ne formează viitorul. Energiile ajunse acolo, se întorc către noi aducând cu ele informațiile ce au ajuns acolo, la care se adaugă CEVA. E vorba despre imaginile pe care noi înșine le-am creat, prin gânduri, cuvinte, emoții și fapte. Dumnezeu “le vede”, “le citește” și ni le trimite înapoi alături de “părerea Lui” despre… “Parere” care devine a noastră REALITATE.

DEFICIENȚE: Proasta funcționare e cauzată de probleme emoționale de natura sentimentală, probleme de iubire atât în relațiile cu cei de sex opus, cât și cu părinții, mentorii, prietenii, lipsa de apreciere a propriei persoane, dispreț ce provine din partea ta, ori de temerile provocate de schimbările importante în viata, binecunoscuta frică de nou.

FIZIC pot apare boli de inimă sau plămâni, hipertensiune sau hipotensiune, cresterea pulsului, aritmie, stări de epuizare, atac de panică, îmbujorare excesivă, astm, alergie, dureri de spate în partea superioară, congestie, infarct, pneumonie.

EMOȚIONAL - sensibilitate emotională exagerată, instabilitate emoțională, stări de euforie sau de disperare fără o bază reală, ori alternanța lor, sentimente de pierdere, separare, indiferență sau atașament exagerat, mâhnire, pretenții, judecăți, ostilitate, teamă, egoism, griji, toate în proporții exagerate, și toate generând relații nesatisfăcătoare cu ceilalti oameni.

CHAKRA CINCI ȘI ALBASTRU

Chakrele ALBASTRU - culoarea cerului, culoarea simbolică a apei și a psihismului, a siguranței și stabilității, a comunicării, a serenității, a zborului spre înălțimi, a turcoazului, aquamarinului, a ametistului.

ÎN TERAPIE albatru curăță, răcorește, închide, lipezește mintea, liniștește, ajută în comunicarea energetică.

CHAKRA 5 - Vishuddha - în traducere însemnand "a purifica", aceasta este localizata în dreptul gâtului, la baza lui.

Glanda ce îi corespunde este TIROIDA.

Nota - sol. Planeta - SATURN.

E chakra COMUNICARII cu noi înșine, cu ceilalți și cu universul. E chakra vointei și a exprimării de sine. Cea care dacă e stabilă și sănătoasă ne ajută să manifestăm în lume ceea ce ne dorim, și să ne exprimăm pe noi înșine în scopul realizării sinelui, a dorințelor, a viselor personale. Ea modulează sunetul, iar sunetul e vibrație, vibrația cuvântului creator.

Ea formează LEGATURA INTRE CORPUL FIZIC ȘI CORPUL INTELECTULUI CONȘTIENT numit KA. Ea redirecționează energiile corpului energetic sacral către un nivel superior, tranformându-le în idei personale, creativitate. Ea transformă CUVÂNTUL în CREAȚIE. Are capacitatea de a tranforma vibrația în materie.

DEFICIENTE:

FIZIC: afecțiuni ale tiroidei, sistemului endocrin, dureri de gât, tuse, răceli repetate, herpes, infecții virale sau bacteriene, sistem imunitar slab, inflamarea ganglionilor sau a gingiilor, scolioza, laringita.

EMOTIONAL - teama de a vorbi, de a fi tu însuți, de a crea, de a-ți expune ideile și creațiile, comunicare deficinetă fie în sensul timidității și tăcerii, fie în sensul vorbitului excesiv, supărare ascunsă datorată neputinței de a ne exprima clar și fără a jigni, risipirea energiei creatoare prin tăceri sau prin strigăte. Iar toate acestea conduc la alte probleme ce destabilizează și celalalte chakre: teama de eșec sau de succes, depresie, timiditate, blocarea creativității, probleme în realizarea dorintelor și a viselor și impotența de a te exprima sub orice aspect, de a trăi așa cum ÎN SINELE TĂU EȘTI CU ADEVĂRAT.

CHAKRA ȘASE ȘI CULOAREA INDIGO

Chakrele INDIGO este culoarea cerului înstelat când e senin, a spiritualității, a păcii intense, a linistii sufletești și mentale, a infinitului, a creației, a divinității din noi și de dincolo de noi, a safirului indigo, a sodalitului.

ÎN TERAPIE culoarea indigo se folosește pentru claritatea minții, pentru liniște și pace.

CHAKRA 6 - Ajna - localizată în mijlocul frunții, care se traduce prin "a ști", "a recepta", "a comanda" numită și AL TREILEA OCHI, prin care clarvăzătorii văd dincolo de lumea materială, pătrunzând în cea a "nevăzutelor".

Glanda - PITUITARA. Nota - la. Planeta - URANUS.

Face legatura între corpul HAIDIT, al intelectului inconștient și trupul fizic. Este centrul ÎNTELEPCIUNII și al INTUIȚIEI, al senzației "eu văd, cunosc, știu" un lucru de care nu am aflat încă prin metodele lumii fizice.

E chakra PUTERII ȘI A CONTROLULUI. Prin ea ne parvin informații din lumile subtile, visele, și vederea în astral. Ea controleaza capacitatea de conducere sub aspect material, cei ce au această chakră dezvoltată îi conduc pe ceilalți, conștient, dar și inconștient, deoarece au puterea de a comanda planul nevăzutelor, sau altfel spus de a li se face pe voie, iar acest plan e cel ce crează pe cel material în colaborare cu divinul.

De ea depinde și puterea de organizare, responsabilitate, charisma, atracția și dorința.

DEFICIENȚE

FIZIC acestea pot fi: dureri de cap, defecte de vedere, ameteli, abuz de alimente sau medicamente, probleme cu sinusurile, tumori cerebrale, afecțiuni oculare, surditate, încordare.

EMOȚIONAL te simți pierdut și neinspirat, iei decizii proaste, ai sentimente de superioritate nejustificat de nimic, aroganța, grandoare, egoism, resentimente, lăcomie, manipularea celorlalți, sau sentimente de inferioritate, stări de anxietate, confuzie mentală, lipsa capacității de concentrare și de a învăța, lipsa înțelegerii spirituale și neputința de a învăța din experiențele vieții, paranoia, probleme de autoevaluare.

CHAKRA ȘAPTE ȘI VIOLET

Chakrele VIOLET - o culoare a florilor de primăvara, a spiritualității, a bucuriei mentale și spirituale, a extinderii prin iubire creatoare, a bucuriei divine, a ametistului și cuarțului.

ÎN TERAPIE această culoare se folosește pentru liniștea spiritului și pacea sufletului, are o vibrație foarte înaltă, de aceea se mai folosește în anumite tehnici de creare a realității. E necesar să știi cum.

CHAKRA 7 - Sahasrara care se traduce prin "de o mie de ori", este chakra COROANEI, localizată deasupra capului, foarte aproape de creștet. E chakra LEGATURII OMULUI CU UNIVERSUL.

Glanda - PINEALĂ. Planeta - NEPTUN. Nota - si.

Ea face legătura dintre CORPUL KHU al CONSTIENTULUI COLECTIV si CORPUL FIZIC. Responsabilă de alinierea propriului Sine cu SINELE SUPERIOR. Prin ea ne parvin informații despre alții, viitor, lume și viață, despre adevăruri universale de care nu avem cum să știm altfel. Ea are legătură cu unificarea transcedentală și experimentarea divinului din noi într-un mod superior.

DEFICIENȚE:

FIZIC dereglări ale auzului, vederii, sistemului nervos, cataracta, surditate, nevrite, dureri de cap, isterie, agitatie, insomnii, balbaiala.

EMOȚIONAL inadaptabilitate și înstrăinare, sensibilitate exagerată, vulnerabilitate, fobii, obsesii, un anumit tip de depresii, teama irațională, sentiment de posedare, gândire negativă, crize psihice.

Armonie și vindecare

Dezechilibrele chakrelor pot fi cronice sau acute. Indiferent de natura lor ele se pot vindeca. Dacă o chakră e dezechilibrată, toate vor funcționa defectuos mai mult sau mai puțin, dar nu vor fi perfect echilibrate. Totul este un circuit, și trebuie să fie liber de blocaje și în echilibru.

Se începe cu vindecarea emoțiilor, cu vindecarea sufletului, cu curățenia în viață și implicit în suflet, cu obținerea păcii, cu acțiuni plăcute spiritului și minții, și nu în ultimul rând cu cinstirea trupului, templul viu al lui Dumnezeu, pentru că omul este un tot, și totul este vindecabil și poate intră în armonie cu viața și Creatorul ei.

Carla von Vlad

Chakrele


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)