Home

Iubeste-ti sufletul

Nufar roz Pentru a fi fericit trebuie sa-ti iubesti sufletul. Multa vreme n-am inteles ce inseamna practic acest lucru. Acum observ multi oameni ce nu inteleg cat adevar si cata putere iti poate da aceasta iubire. Multi oameni nici nu se gandesc la sufletul lor… unii habar n-au ce e… si nici nu le trece prin minte ca ascund in ei o comoara creatoare, o comoara ce ii va insoti in eternitate. Nu… de fapt nu ii va insoti… mai bine spus ei habar n-au ca sunt, suntem… nemuritori.

Sufletul suntem chiar noi. Si niciunde, nicaieri si niciodata nu putem scapa de noi insine. Sufletul nu moare. Asa cum nici Dumnezeu nu moare… niciodata.

Sa-ti iubesti sufletul implica cateva lucruri simple. Si tocmai pentru ca sunt simple le vedem atat de complicate. Pentru noi oamenii prin intermediul emotiilor negative complicam caile simple ale vietii. Insa am venit pe Pamant sa invatam.

Sa-ti iubesti sufletul inseamna:

- AUTOCUNOASTERE, cine esti, ce vrei, ce-ti doresti;
Din aceasta decurg urmatoarele:
- Sa stii sa-i asculti vocea, acea voce unica, ce se distinge de vocea ratiunii, de vocea fricii, de vocea lenii, sau de vocea celorlalti;
- Sa ai curajul sa faci ce-ti spune acea voce, sa nu i te impotrivesti, chiar daca uneori drumul indicat pare imposibil sau greu. De fiecare data cand ai sa i te impotrivesti vei simti in dreptul inimii o presiune. E sufletul ce vrea sa-ti atraga atentia, pentru ca… acolo e localizat centrul sufletului in om.
- Sa nu confunzi aceasta voce cu vocea pasiunii sexuale si/sau a dorintelor ce implica placeri imediate. Acesta este un truc al egoului, deseori credem ca ne vorbeste chiar inima noastra, cand de fapt e vorba doar de orgoliu, de frica de singuratate, de frica de saracie, de frica de schimbare, sau altele.

Sa-ti iubesti sufletul mai inseamna sa-i oferi o comoara, aceasta comoara numita ADEVAR sau mai simplu CUNOASTERE.

- CUNOASTEREA implica sa stii legile nevazute ale cosmosului, legile divine, legile realitatii spirituale in care traiesti. Doar astfel vei putea urma vocea sufletului, doar astfel vei putea implini ce doresti. Implinindu-ti astfel menirea. Ea e scrisa in suflet. Iar el ne indeamna spre ea pe multiple cai in diverse momente ale vietii.

Cunoasterea inseamna si…

- Sa fii constient de faptul ca lectiile sufletului trebuie invatate si niciodata, nicicand nu poti sa le ocolesti. Ele te urmeaza in eternitate.
- O lectie a unui suflet se prezinta sub forma a diverse dorinte ce se cer implinite.Insa de fapt in esenta ei, o lectie a sufletului ascunde de fapt altceva, ascunde de fapt eliberarea de un blocaj energo-informational, nerezolvat in vietile trecute.
- In limbaj simplu putem spune ca este de fapt lectia invatatii unei anumite atitudini. O atitudine pe care nu ti-ai insusit-o adecvat, o atitudine in fata vietii.
Iar secretul, marele secret, e ca insusirea anumitor atitudini inseamna doar urcarea unei trepte. Urcarea sufletului la un nivel mai inalt, in imparatia nevazutelor. Deci spre un Cer mai inalt, in spatii unde sunt frecvente inalte si lumi mai rafinate.
Cu cat vei avea mai multa cunoastere, vei sti unde gresesti, cu cat vei sti unde gresesti, cu atat vei putea ca in timp sa inveti sa adopti atitudinile corecte fata de sufletul tau.

Acestea vor avea ca efect O STARE, adica sufletul se va simti mai usor… vei avea o senzatie de usurare, de lipsa de griji, de pace, serenitate… iar viata urmatoare vei trai o poveste in care rolul tau va fi unul mai simplu, mai frumos, mai maret, mai stralucitor…

Iubeste-ti sufletul… el nu e decat o samanta de divinitate. El este samata de divinitate ce experimenteaza viata prin intermediul tau.

Iubeste-l, iubindu-l de fapt pe EL il vei iubi…

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)