Home


Vampiri energetici non-umani sau mai exact, invizibili

Vampiri energetici`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` Am vorbit în alt articol despre vampirismul energic uman, cea mai importantă formă de vampirism și cea mai răspândită la momentul actual. Însă pe lângă persoanele care ne vampirizează, mai pot exista și alt tip de vampiri, respectiv cei aflați în lumea nevăzutelor, unii din ei având totuși origine umană, alții însă, fiind cu totul alt fel de entități.

Acest tip de vampiri sunt sub anumite aspecte mai periculoși decât cei umani, prin simplul fapt că ei acționează asupra noastră fără să îi vedem, deci fără să fim conștienți de prezența lor.

Unii vin și pleacă, alții pot fi atașați de anumite locuri și acționează asupra noastră dacă intrăm în aria lor de acțiune, altfel spus dacă le invadăm spațiul, alții se atașează de câmpul auric și ne induc stări diverse, ori ne îndeamnă la anumite acțiuni, alții ne pot induce chiar gânduri. Spre exemplu: foame, dorința de a bea alcool, furie, deseori nejustificată, dorința de a face sex, oboseală, euforie, gânduri negative, violente, etc

Însă toate acestea nu trebuie să ne sperie pentru că orice ființă întrupată are libertatea de a acționa în sensul dorit și este mai puternică decât aceste entități, prin simplul fapt că putem cere ajutorul divinității, putem să ne protejăm, ori pentru cine are o voință puternică și este încrezător prin firea lui, este suficient să le poruncească să plece și ele vor trebui să asculte.

Cert este că universul nu se limitează la ceea ce ochiul uman poate vedea, ori la ceea ce urechea umană poate auzi.

Iată pe scurt o trecere în revistă a acestor entități:

- spiritele rătăcite

Sunt cei care încă rătăcesc între lumi. Nu s-au putut despinde de Pământ din diverse motive și locuiesc într-un spațiu apropiat de vibrația materiei, fără să fi ajuns încă în acel spațiu destiat celor plecați dintre noi. Unii au murit brusc fără să fie pregătiți, alții nu și-au acceptat deloc moartea, fapt pentru care atașați fiind de anumite locuri, persoane, ori obiceiuri (cum ar fi cel de a bea, de a mânca, ori de a face sex), au rămas prinși într-un nivel de conștiință inferior, specific oamenilor atașați de instincte. Vorbim aici de informații de un anumit tip și de anumite energii. După cum se observă avem de-a face cu spirite atașate de astfel de activități și preocupări. Am mai putea adăuga aici anumite emoții ce produc atașament: dorința de răzbunare, iubiri obsesive și neîmplinite, etc

Ele rătăcesc printre lumi până când găsesc o persoană cu a cărei energie și preocupări rezonează și atunci se lipesc pur și simplu de câmpul auric al unor astfel de oameni care și datorită nivelului de conștiință mai scăzut, au protecție slabă. Și astfel entitățile parazit nu fac decât să le amplifice viciile. Iar la un moment dat ajung să le protejeze pentru a se hrăni o dată cu ei.

- demoni

Știm cu toții ce sunt, însă ne putem pune întrebarea cum ne vampirizează ei. Simplu, inducând stări de furie, de mânie, de gelozie extremă. Inducând emoții și gânduri, toate cu conotații negative. Gânduri de sinucidere, ori de a ucide alte persoane. Există teorii care afirmă că ei nu există, ci există doar… demonii noștri interiori, respectiv, emoțiile negative, fricile, aroganța.

Însă trebuie să ținem cont că pe lângă aceste emoții umane, și separat de acestea există și entitati reale cu origine demonică, non-umane. Și ele sunt de diverse categorii și puteri. De la zavistii, adică cele ce provoacă ceartă, la cei ce pot distruge și face mult mai rău. Nu voi vorbi aici despre ele ( sunt descrise în cărtile bisericești și nu numai), nu asta e important, important este că noi, ca oameni, putem să ne protejăm întotdeauna prin rugăciune și apelând la ajutorul lui Dumnezeu. Nu trebuie să ne temen, deoarece acestia în general nu se atașează de oamenii cu o conștiință de la mediu în sus, ci sunt atrași pe ființele umane slabe de înger, deci de cei ce sunt deja predispuși la distrugere, mai exact autodistrugere.

- entităti din alte regnuri

Duhurile apelor, ale pădurilor, ale anumitor copaci bătrâni, ale anumitor animale ce nu au plecat în cerurile destinate lor. Spiritele focului, paznici ai grotelor, ale plantelor. Insecte invizibile, paiangeni astrali, salamandre, dragoni, molii, păsări, elfi, etc.

Acest tip de entități în general nu atacă omul fără motiv. Ele se manifestă doar dacă sunt derajate, ori dacă omul apelează în mod direct la ele. Spre exeplu, duhurile apelor sunt deranjate de gălăgie, si mai ales de mizeriile deversate în ape, fapt pentru care crează furtuni, deversări, inundații, prin grația divină care le lasă să facă toate acestea fiind vorba despre dreptul lor la liniște și puritate. Salamandrele sunt spirite ale focului, ce acționează provocate de un anumit tip de furie umană, ori de anumite tipuri de distrugere. Nimic nu este întâmplător.

De insectele invizibile și paiajeni astrali putem avea parte în vis, însă știm că le putem dovedi, și putem fi potejati contra lor prin credință în noi înșine, în bunul Dumnezeu și desigur, prin rugăciune.

- entități create prin magie

Ele există și sunt create de adevărații magicieni, sau mai exact de vrăjitori. Putem numi vrăjitor chiar și o persoană cu puteri spirituale mari, chiar dacă nu se ocupă în mod uzual de acest lucru. Sub formă de pitici, de animale de ajutor în atac sau apărare, de ființe nevăzute chiar de dimensiuni umane aceste entități au viața scurtă și sunt subordonate creatorului lor, adică vrăjitorului sau magului. Însă toate își cer prețul lor.

Mintea umană are capacități infinite, însă vă reamintesc că viața e ca și o monedă, are față și revers, deci nu trebuie ne jucăm cu aceste lucruri. Ele ne pot scăpa de sub control, și în plus actiunile făcute de ele, sunt considerate a aparține creatorului lor, deci acesta plăteste, ca și cum ar fi acționat el.

- alte specii – extratereștri

Există și astfel de entități care ne vizitează. În general ele nu se ametecă în viața noastră, doar privesc, constată, analizează, studiază. Rare au fost momentele când se pare că au intervenit în istorie. Dar nu despre asta e vorba. Nu sunt expert în extraterestri, însă, se pare că pe această planetă, există și extrateresti ce se hrănesc cu energiile umane. Desigur tot Creatorul nostru este cel ce ne poate apăra și păzi, la cererea noastră.

- obiecte

Deși pare straniu la prima vedere, există obiecte ce ne pot vampiriza. Ele sunt încărcate energetic și emană agresivitate. Ori ne absorb energie. Fie datorită alcătuirii lor, fie datorită energiilor imprimate în ele. De exemplu o statuetă, poate veni încărcată de anumite informații agresive, fie involuntar datorită stării celui ce a creat-o, fie în mod intenționat de către cineva ce știe, prin puterea gândului, si astfel ea poate aduce ghinion tuturor aparținătorilor lor, un tablou de asemenea. Hainele poartă amprenta energetică a celui ce le-a purtat, de aceea nu recomand deloc cumpărarea de haine second hand. Bijuteriile în special de aur și argint, mobila, chiar și anumite icoane, pot purta amprenta info-energetică a creatorului lor uman, devenind astfel încărcate de emoțiile acestuia din momentul creatiei și chiar de o parte din karma acestuia.

- spații

Mă refer aici la spații energetice, nu la spații propriu zise. Mai exact la câmpuri de energie variabile sau stabile, aparținând unui loc anume în sensul de locație pămănteană sau spații info-energetice create pentru a lucra din astral. Adică din dimensiuni spirituale cu a adresă directă, ce constă în sufletul unei persoane.

Ele pot fi anulate prin informații contrare, prin rugăciune, prin măsuri de protecție spirituale.

- locuri

Există locuri cu anumite încărcături energetice. Așa cum există locuri pozitive, cum sunt acele locuri pe care au fost amplasate de exemplu biserici, mănăstiri, pot fi și locuri cu încărcături negative, acele locuri unde de-a lungul timpului a existat multă suferință, frică, sau energii negative, cum ar fi abatoare, spitale, închisori, câmpuri de bătălie, locuri unde s-au făcut frecvent acte de magie, locuri blestemate, case unde se produc frecvent certuri, unde locuiesc oameni răi, agresivi și lipsiti de credință, cu conștiințe joase.

În concluzie…

Aceste lucruri există. Dacă ne punem mâna la ochi, întoarcem capul, ori îl băgăm precum struțul în nisip, nu înseamnă că ele dispar, ori nu ne pot afecta.

Toți putem fi vulnerabili la un moment dat.

Toți ne putem proteja dacă dorim.

Toți avem dreptul să știm și să înțelegem alcătuirea lumii în care trăim.

Un luptător nu va spune, nu mă interesează, sunt lucruri negative, eu sunt bun, deci ele nu mă pot afecta. Un luptător vede lucrurile în profunzime și nu se ferește de a despărți efectul de cauză. Un luptător nu este orb, ci are ochii deschiși și nu se teme SĂ VADĂ. Iar dacă vede nu are decât să-și înfrunte fricile și să meargă înainte pe drumul său, având ca armă prețioasă CUNOAȘTEREA.

Un luptător cunoaște toate armele, și și-o alege pe cea potrivită, știe să-și ia cel mai bun aliat – Creatorul a tot și a toate – îi cunoaște și-i înțelege tainele și lecțiile, și astfel devine convins că alături de puterea LUI va învinge. Iar convingerile lui crează ceea ce toți numim… REALITATE.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)