Home


Clarvazatori, tipuri de clarviziune
sau...
cine are acces la viitor?

Ochi magici Este clarviziunea o escrocherie? Desigur ca nu.
Chiar si oamenii de stiinta au recunoscut în urma multor teste si experimente strict controlate ca gândul poate fi receptionat chiar si de la sute de kilometri distanta, ca ochii spiritului vad lucruri pe care nu le-au vazut niciodata ochii trupului, lucruri care exista în lumea fizica perceptibila în mod normal. S-a dovedit ca omul poate prevedea viitorul, cel putin pe termen scurt, ca putem vedea prin ochii altuia aflat în cu totul alt loc si uneori chiar în alt timp. S-a dovedit ca nici macar o cusca Faraday nu poate bruia o transmisie telepatica... nici apa, nici muntii, nici distanta..., nimic.
N-am asistat la astfel de experimente controlate stiintific, ci doar am citit nenumarate exemple de acest gen, de aceea nu voi vorbi despre ele. Prefer sa vorbesc în cunostinta de cauza despre clarviziune si despre clavazatorii pe care i-am cunoscut personal, desigur... fara a da nume.
Exista mai multe tipuri de clarvazatori? Da, caile pe care putem vedea in lumea "nevazutelor" sunt multiple.
In afara de vis care e o poarta spre inconstient, ce ne este accesibila tuturor, deci tot un fel de clarviziune, ce ne vorbeste despre sufletul nostru si despre viitor, multe vise fiind premonitorii, exista moduri diverse de a patrunde in misterele sufletul.
În urma cu multi ani, când înca nu aflasem despre reiki si capacitatile ce ti le poate deschide, fiind condusa catre acest domeniu din dorinta profana de afla modul cel mai simplu spre a-mi "rezolva niste probleme lumesti", am ajuns sa intru pe un tarâm ce la prima vedere uimeste prin ineditul sau, dar sfârseste prin a convinge ca normalul ar putea fi acela, iar noi suntem cei ce am pierdut aceste capacitati. Poate ca este o simpla masura de protectie a Universului contra agresiunilor ce s-ar putea savarsi de unii semeni de-ai nostri certati cu morala, daca ar dispune de aceste capacitati ce-ti dau acces la viata privata a fiecarui individ.
Da. Este adevarat!Am auzit uimita detalii despre mine, despre gândurile mele, despre sperantele mele, despre faptele mele, spuse de oameni ce îi vedeam pentru prima oara.
Si totusi ei ma cunosterau deja.

Tipuri de clarvazatori:

CLARVAZATORI CE CITESC IN AURA - vad aura, câmpul energetic de înconjoara fiecare fiinta, putând citi în acesta informatii despre viata persoanei. Vad imagini în aura si în functie de locul si distanta fata de trupul fizic, ei pot determina timpul în care s-a petrecut sau se va petrece ceea ce vâd. De asemenea ei pot vedea încarcatura energetica ce însoteste faptele accesate. Aceasta însemnand pozitivismul sau negativismul faptelor raportat la persoana si starea emotionala si de sanatate a celui vizat. Uneori se poate vedea si destinul rudelor si a persoanelor apropiate, ce apar si ele în câmpul energetic. Mi s-a demonstrat clar ca au astfel acces la trecutul persoanei, la gândurile sale, chiar si cele nerostite, la starea de sanatate, chiar si cea viitoare, la momente din alte vieti, si la anumite momente din viitor. Pot prevedea viitorul? Partial da. Personal nu mi s-a realizat ceea ce mi s-a prezis pentru viitor decât partial, însa restul informtiilor, referitoare la trecut si prezent au fost foarte exacte.

CLARVAZATORI AUDITIVI - am consulatat de câteva ori o doamna careia i se dicta ce sa spuna. Auzea o voce. Nu. Nu era schizofrenica. Comportametul ei era perfect normal si ducea o viata echilibrata si integrata în societate. Cu toate astea "vocea- îi spunea despre... mine. Stia ce-mi doream, stia cum îmi petrec timpul, stia detalii din viata mea, chiar si faptul ca mai am un nume pe care nu l-am folosit niciodata sau ca legat de numele unei persoane apropiate a existat o controversa la alegerea numelui de botez, fapt care a dus tot la alegerea a doua nume dar si la un anumit tip de ghinion adus de numele controversat. Stia si detalii ale gândurilor anumitor persoane apropiate de mine, personalitatea lor a descris-o exact, dorintele, temerile. Lucruri confirmate de aceste persoane ulterior si pe care eu la momentul contactului cu clarvavatoarea nu le stiam. A putut prevesti viitorul?Partial da, inexact ca timp.

CLARVAZATORI "GRAFOLOGI- - ce "ghicesc- în scris " le este suficienta o singura foaie de hârtie cu scrisul unei persoane. Scrisul trebuie sa fie creatia proprie, nu copiat de undeva pentru a nu se amesteca cu informatii despre autorul textului, mi-a precizat clarvazatoare. Nu este vorba despre grafologie. Clarvazatoarea nici nu citea textul, nu studia forma literelor, nimic de genul asta! Ea doar îl parcurgea de sus în jos într-o miscare rapida cu mâna, gest repetat de mai multe ori, timp în care vorbea neuitându-se la text. A stiut fara dubiu situatia mea familiala, gânduri, fapte, relatii, sperante... planuri de viitor. A prezis viitorul exact? Iarasi risc sa par ca repet în mod plictisitor acelasi lucru, dar raspunsul e tot: doar partial.

CLARVAZATORI INTUITIVI - ce ghicesc în cafea " da, e si asta o forma de accesare a misterelor vietii unei persoane. Poate cea mai cunoscuta si raspandita, cea mai accesibila...Banala? Nu, nu prea. Prin imaginile create în zat putem avea acces la necunoscut, dar putine persoane au intuitia de a vedea cu adevarat ceva din viata bautorului de cafea. Putini stiu a interpreta exact imaginile, putini stiu sa vada adevarul ascuns ce totusi se dezvaluie în cafea. Dar viitorul? În mare parte da, dar nu în totalitate...

CLARVAZATORI CE "VAD SUFLETUL-- ei vad imagini din viata, ce provin dupa afirmatiile lor chiar sufletul omului respectiv. Imaginile despre viata celui vizat le apar in fata ochilor ca un film, vazut cu al treile ochi, insa cu viteza fulgerului. Cu siguranta au acces la arhiva cosmica numita din vremuri stravechi, Akasha, arhiva ce contine toata istoria Pamantului din trecut, prezent si viitor.
Doar uitându-se la tine stiu deja viata ta. Este cea mai "tare- forma de clarviziune, cea mai exacta, mai bine zis completa si complexa, pentru ca "exacti" sunt si ceilalti, dar nu au avut acces la atitea delatii, si nici la variante diverse de viitor. Mai mult ei au acces la emotiile tale, la gândurile cele mai ascunse, la cuvintele rostite în rugaciune. Ramani uimit in urma unei astfel de intalniri si te întrebi: ce e aceasta lume? Când cineva stie ce gândesti chiar daca esti la sute de kilometri distanta, când stie ce faci, ce doresti si îti vede visele de noapte, si de suflet, te întrebi care sunt limitele fiintei umane. A putut prevedea viitorul? Incredibil dar raspunsul este acelasi: in mare parte, desigur... restul depinzand de alegerile proprii, de alegerile mele, pe care le-a vazut, vazand astfel o "intersectie de drumuri", precum si caile de destin ce se deschideau in functie de alegerile mele, fiecare cale aratand altfel.

CLARVAZATORI CE INTRA IN TRANSA " într-o stare de autohipnoza, de semi adormire, probabil undele lor cerebarale coboara spre alfa si chiar teta, ei dau informatii ce par a veni dintr-o alta lume, par a vorbi de pe tarâmurile vietii de dincolo, sau din lumi paralele. Probabil iau contact cu spiritele mortilor, cu diverse entitati din lumea de dincolo, uneori ghizi spirituali si chiar îngeri. Nu sunt constienti de ceea spun în starea de transa, uneori nici nu îsi amintesc ceea ce au spus. Cu cât transa e mai adânca cu atât informatiile mai exacte si "ghicitorul- nu îsi aminteste informatiile când revine în starea de veghe. Astfel are acces la viata unei persoane si uneori, doar uneori la viitor.

ESTE VIITORUL PREVIZIBIL?

Având în vedere experintele mele si studiul în domeniu pot spune ca viitorul este multiplu. Viitorul este în continua miscare, viitorul poate fi prevazut dar niciodata într-o proportie de 100%. Ceea ce vad acesti oameni înzestrati cu capacitati deosebite este în primul rând prezentul, trecutul si viitorul probabil. Este firesc si nu e doar teorie, exista diverse variante de viitor. Ele sunt posibile toate, unele fiind mult mai probabile decât altele. Din moment ce prezetul este practic inexistent (nu explic acum acesta teorie reala si simpla), din moment ce putem schimba anumite lucruri în viata noastra, schimbandu-ne gandurile si emotiile, credintele si dorintele, sirul evenimentelor prevazute în momentul întâlnirii cu clarvazatorul se poate si el schimba. Ba mai mult, putem alege sa facem... "contra", pentru ca unele previziuni sa nu mai aiba loc, si nu gresesc cand spun "doar unele", pentru ca anumite lucruri exista acolo, in "timpul netrait al vietii noastre", iar un anumit tip de evenimente nu se pot evita.
Maestru e cel ce are acces la acestea, si intelept este cel ce stie daca are dreptul sa te informeze despre acestea, ori ba.
Exista puncte nodale în viitor precum niste intersectii de drum. Un astfel de maestru le vede, drumul fiind ca o harta cu multe cai ce le putem urma. Alegerea o facem noi însine în functie de o multime de factori.
Marea majoritate a clarvazatorilor vad cea mai probabila cale pe care o vom urma. Dar noi putem schimba mult din acest "probabil viitor-, asa cum am spus si mai sus, schimbându-ne starea spirituala în bine sau în rau, lucru care influenteaza în mod cert viitorul. Uneori e nevoie doar de un ceas pentru a ne schimba, alteori de o luna sau doua... Putem schimba totul. Da.
Puternic e cel ce vede din start ceea ce vom schimba, cel ce are acces la Akasha. Puternici... sunt insa putini.

Deci e bine sa mergem la clarvazator?

E o experienta interesanta ce ne deschide perspective noi asupra lumii si vietii.
E bine sa stim anumite lucruri despre... prezent si oamenii care ne înconjoara.
E bine sa ne întâlnim adevarul din propriul suflet, chiar daca starea lui se poate schimba in functie de noi, da, chiar de noi insine.
Însa atentie! Exista si foarte multi escroci în acesta lume a paranormalilor, o lume frumoasa, exotica, incerta si interesanta.
Fie ca Dumnezeu sa va calauzeasca spre adevar, si voi sa stiti a desparti adevarul de minciuna.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)