Home


A plecat... cum sa faci sa nu doara...

Dacă el a plecat, ducă-se! Bărbatul care pleacă NU iubește. Sau nu mai iubește. De fapt... „nu mai...” e un mod de a spune. El n-a iubit niciodată, a fost atras fizic de tine, i-a plăcut cu tine, a avut un interes, poate chiar a fost îndrăgostit, dar așa cum am lămurit deja, în alte articole, îndrăgosteala nu-i iubire.

A plecat și dus e. Este un adevăr care doare. Femeile deseori cred că plecarea lui e un moft, un avertisment pentru ea, o provocare, un protest, că omul se retrage în durere, că de fapt visează în continuare la ea, că o regetă și nu poate găsi nicicum una mai bună. Va reveni deci, mai mult ca sigur la ea. Însă nu este așa. În 99% din cazuri nu se mai întoarce. Femeile mai cred că dacă ele vor deveni mai frumoase, mai sexi, mai bune, mai de succes, el va cădea în admirație și se va reîndrăgosti. Îmi pare rău să vă spun, dar nici asta nu e adevărat. Sau mai bine spus, este puțin probabil. Ar fi o excepție, iar excepțiile confirmă regula. Dacă revine, nu revine pentru tine, ci din interes. Atunci, iarăși nu e iubire. Dacă te iubește, te iubește CUM EȘTI. Grasă, slabă, frumoasă, urâtă, nebună sau înțeleaptă. Dacă iubim pe cineva de fapt îi iubim SUFLETUL.

Cu siguranță nu merită să te doară... decât eventual „în cot”. Însă am fost creați cu emoții, am fost creați astfel încât chiar dacă rațional înțelegem un lucru, emoționalul ne trage înapoi. Sufletul e dominat de emoții și ele se mișcă mai greu.

Dincolo de acest fapt, există și alte cauze care întrețin legătură. În genere tu ești cea ce o menține, conștient sau inconștient.

De ce?

Din mai multe motive posibile.

- EL E VAMPIR ENERGETIC și trage energie de la tine , ti-ai deschis inima și sufletul, deci sursa e deschisă și energia ta esențială curge spre el. El e agățat de sufletul tău și se alimentează. Tu plângi, ești tristă din cauza că el a plecat, ești într-o stare negativă, ești nervoasă, cu cât plângi, devii mai ușor de vampirizat. Așa că... el o duce bine, pe spesele tale. Și nici măcar nu se gândește să mulțumească. Posibil nici să nu știe, că ar avea de ce. Transferul deseori se face automat, nu cu intenție. Deci știe doar... la nivel subconștient.

- TU MENȚII CU GÂNDUL TĂU LEGĂTURA – coarda energetică – dintre tine și el. El nu e vampir, nici tu, dar gândul e energie. Dacă ți-l îndrepți mereu spre el, legătura se menține, și poate dura ani... Ca să scapi trebuie să îți strunești gândul. Îl contolezi. Spui STOP. PLEACĂ ACUM. Și îți îndrepți atenția spre altceva. Te ocupi practic de altceva. Dacă gândul revine, iarăși spui STOP. Și faci astfel de câte ori e nevoie.

- EXISTĂ O LEGĂTURA KARMICĂ MAI PRESUS DE VOI, care se menține, pentru că lecția nu a fost învățată, e ca și cum cineva a murit accidental mai devreme, și fantoma lui, alias corpul lui energetic trăiește nevenindu-i să creadă că... a murit!

- TE AMĂGEȘTI CĂ TE IUBEȘTE ȘI SPERI CĂ VA REVENI – acest lucru nu te lasă să mergi înainte, te ține agățată de el, pentru că speranța e ultima din Cutia Pandorei – cutia cu toate relele lumii. Cine a plecat nu iubește. Sau dacă ar iubi, ar fi înapoi repede. Bărbații sunt altfel decât noi femeile, când pleacă, plecați sunt.

- POATE EXISTA ÎN TINE, FRICA INCONȘTIENTĂ DE A MERGE ÎNAINTE – că dacă vei trece la o altă iubire, și ea se va termina la fel. Și vei suferi din nou, poate mai tare.

- TE SIMȚI VINOVATĂ CUMVA – că nu știi să iubești, că tu l-ai făcut să plece, că ai greșit ceva. Te gândești cum ar fi fost dacă ai fi procedat altfel, dacă erai altfel, dacă.... În felul acesta ești mereu în trecut, acolo cu el, și regreți ce a fost și ai fi vrut să fi fost altfel și tot ruminezi. Din acest lucru te doare. Ieși din capcana trecutului și gândurilor tale.

Indiferent în ce situație te-ai afla, de tine depinde să ieși din propria capcană a trecutului, a unei relații ce nu mai există. Viața merge înainte. Știu.... emoționalul te trage înapoi, e firesc. Dar ai în tine PUTEREA să-i tragi și tu una, astfel încât să dea doi pași înapoi, fără tine și fără sufletul tău.

Totul depinde de tine. De momentul în care vei fi HOTĂRÂTĂ să mergi înainte. Și să NU MAI FACI DIN EL DUMNEZEUL TĂU. Nu e... crede-mă.

Cum îți poți distrage atenție și cum poți lăsa în urmă mai ușor.

- rugăciunea – te ajută spiritual. Energia spirituală vindecă. Însă nu te ruga să vină el înapoi, sau să-l uiți. E ca și cum ai spune, “nu mă gândesc la un elefant roz”. Când ai pronunțat cuvântul, elefantul a fost deja cu tine, acolo în mintea și sufletul tău, în toată splendoarea lui trandafirie. Cu siguranță l-ai și vizualizat.

- sportul – miscarea ajută, pentru că distrage atenția, ocupă timpul, dar mai ales risipește energia stagnantă. O circulă, o ajută să se împrospăteze. Și astfel te poți ancora mult mai bine în prezent. De la mersul pe jos pe distanțe mai lungi, până la alergare, sau fitness, ori aerobic sau zumba. Ce-ți place și poți.

- analiza psihololgică și spirituală a ta și a familiei – în sensul că dacă înțelegi cu exactitate de unde a plecat totul, ce ai de corectat la tine, sau ce schemă familială se repetă, înțelegerea ta va ajuta să te schimbi și să adopți alte cocepții de viață, diferite de cele ce te-au făcut să suferi. Asta nu înseamnă ca zilnic să faci această analiză, ci să o faci o dată, o zi, sau maxim 3. Îți aloci un timp special în care notezi pe hârtie, gândești, analizezi. Sau poți să mergi la un psiholog sau maestru și vei reuși cu ajutorul acestuia. Caz în care poate fi vorba de mai mult timp, nu doar de 3 zile.

- începi să practici o disciplină spirituală – fie yoga, fie reiki, fie altele... Importante sunt două aspecte: să fie profesorul bun, respectiva cale, să ți se potrivească. Nu oricine rezonează cu yoga, de exemplu, eu personal am praticat însă pentru scurtă vreme. Pentru mine e mai potrivit reiki, meditația, rugăciunea...

Te ajută fraze precum:

Sunt liberă și mă simt bine;

- Mă iubesc și mă accept pe mine însămi;

- Îl iubesc pe Dumnezeu și îi mulțumesc pentru tot;

- Am încredere deplină în Forțele cerești și într-un viitor bun pentru mine;

- Iubesc iubirea și o trăiesc pe deplin;

- Înțelepciunea divină mă conduce în tot și mă conduce spre bine.

Mult succes și multă... iubire!

Carla von Vlad

Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)