Home


Hei… copile… Ti-e bine…? Ce simti?

Dedic acest articol tuturor acelor copii pe care părinții lor nu i-au întrebat niciodată: “Ce simți copile… ești bine, ești fericit, ai nevoie de ceva... sufletul tău este bine... sufletul tău ce dorește cu adevărat, ce necesități are... ce vise ai, ce dorințe ai, ce tristeți îți hrănesc lacrima... Te ascult, sunt aici pentru tine...” Dedic aceste rânduri, celor ce nu au fost ascultați și înțeleși niciodată. Iar a asculta nu înseamnă un dialog al surzilor, al orbilor, ori al aroganței. Nu înseamnă nici a da ordine, nici a ține lecții de morală. A asculta înseamnă A PRIVI ÎN OCHI SUFLETUL.

Toți suntem copii de Dumnezeu, însă venim aici pe această lume materială printr-o ființă umană. Nu toți suntem părinți, dar toți avem o mamă, iar relația cu această ființă este după relația cu divinitatea, extrem de importantă. Și nu doar în copilărie, ci o viața întreagă.

De ce? Pentru indiferent dacă această ființă mai este sau nu în viața noastră în prezent, întreaga noastră existență este marcată de relația cu ea. De relația avută în zorii vieților noastre.

Ea – mama - este întregul univers al copilului ce vine aici, neajutorat și total dependent de ea. Ea îi crează lumea prin modul ei de a-l trata, cu iubire, cu bucurie, cu serenitate, cu indiferență sau... cu toate frustrările și neîmplinirile ei.

Mica ființă vine aici însetată de iubire, de nevoia de comunicare SUFLETEASCĂ. Pentru că așa am fost creați cu o necesitate interioară imensă, aceea de A ȘTI CĂ NU SUNTEM SINGURI. Aceasta dacă e satisfăcută, le acoperă pe toate celelalte, vindecă răni grele, face punți peste abisuri.

Dacă copii fiind simțim suportul și căldura unui suflet, atunci vom crește sănătos, fizic și psihic. Vom avea acea bază necesară, acel liman la care știm că ne putem întoarce după ce am înfruntat furtunile vieții. Știm că prietenia există, că cineva ca și noi ne e acolo ALĂTURI. Un suflet prieten, ASTA AR TREBUI SĂ FIE O MAMĂ, un suflet ce nu ne judecă, un suflet ca și noi, cu luminile și umbrele sale.

Un suflet al cărui trup este atât de strâns legat de al nostru, prin faptul că la un moment dat ne-a purtat pur și simplu în sine.

ADN-ul nostru este și va fi toată viața conectat cu ADN-ul ei,vrem, nu vrem. Iar acesta radiază energie și informație, ca o undă radio. De aceea ne spun cărțile sfinte că fericit este cel care va fi binecuvântat de părinți. Dar... nu vă faceți probleme dacă nu este așa, există UN PĂRINTE, mai mare, DUMNEZEU.

Uneori părinții noștri umani mai ratează...

Ratează această ocazie unică și sublimă de a-și exprima divinitatea. Pentru că dacă un om nu a creat nimic altceva – dar a avut un copil pe care l-a tratat cu iubire -atunci acest fapt e suficient pentru a-și îndeplini MENIREA DIVINĂ de CREATOR.

Bunătatea arătată de mamă copilului e darul ei pentru lume. E ceea ce ea poate dărui și crea. Pentru că acel copil, este o parte din omenire. Este un “fragment de infinit” ce merge pe drumul vieții ducând umanitatea mai departe.

Și totuși uneori... mamele sunt doar oameni.

Oameni triști și dezorientați, ce au uitat originea noastră divină. Și atunci fie își părăsesc copiii care ajung prin orfelinate, fie îi cresc, dar îi tratează ca și cum ei ar fi vinovați de toate neîmplinirile, furiile și complexele lor.

Acei copii vor purta toată viața o tristețe ascunsă în suflet.

Da... acesta e un adevăr, și... acea tristețe... nici măcar nu le aparține. E povara părinților lor.

Unii vor rata și vor trăi vieți de mizerie. Alții însă vor lupta pentru sine, pentru sufletul lor. Vor alerga după cunoaștere spirituală, după cunoașterea de sine și după împlinire. După o altă realitate mai bună pe care o intuiesc cu sufletul lor. Și mulți o vor găsi singuri, fără sprijinul mamei. Dar cu sprijinul și îndrumarea celor ce au descoperit această comoară deja.

Și atunci vor deveni liberi.

Dragi copii cărora mamele voastre v-au spus direct sau indirect că sunteți o povară, că sunteți nenorociți, că sunteți răi, că nu sunteți buni de nimic, că le sunteți datori pe viață fiincă au făcut firescul gest de a avea grijă de voi, când erați mici... Dragi copii care ați fost loviți peste trupurile voastre firave, sau peste sufletele voastre magnifice și pure, opriți-vă o clipă din tristețe și CONȘTIENTIZAȚI: NU SUNTEȚI SINGURI. Nu ați fost niciodată singuri. Puterea infinită a universului ESTE CU VOI. Pentru că ea v-a adus de fapt pe această lume.

Iar acestă lume nu este doar rea. Este și cu bune și cu rele. Pici examene, dar apoi poți lua premii.

Dacă aveți acum 20 de ani, 50, 60, 80... nu contează... și mama voastră nu v-a întrebat niciodată CE SIMȚI COPILE, EȘTI FERICIT... ci doar a avut UN NOIAN DE PRETENȚII... gândiți- vă că totuși undeva, e O PUTERE imensă căreia chiar îi pasă, pentru că ea v-a adus pe lume de fapt.

Trebuie doar să-i deschideți ușa și să o primiți cu încredere în voi.

Gândiți-vă că mama voastră nu v-a tratat cu iubire pentru că habar nu avea, pentru că n-a trăit-o vreodată... pentru că n-a putut sau n-a știut să-și rezove frustrările ei personale și... lăsați în urmă durerea creată de ea.

Toate scolile de psihologie afirmă ca primii 7 ani ai copilului sunt extrem de importanți, că ei ne crează prespectiva asupra vieții și delicatul sistem emoțional. Și este ADEVĂRAT. Psihologia nu minte. Dar dincolo de ea, e Dumnezeu, care ne poate vindeca rănile. Fie că sunt răni de trădare, de abandon, de nedreptate... sau de orice altceva, în fond de lipsa a iubirii.O lipsă de iubire a mamei... pe care n-a primit-o nici ea. Rănile se pot vindeca.

Gândiți-vă la un lucru... toți îl avem pe Dumnezeu în suflet.

Toți putem accesa această LUMINĂ.

Și suntem datori să o facem.

Cui?

Nouă înșine.

Pentru că nu putem trăi în ADEVĂR altfel.

Iar adevărul ne va face liberi.

Dacă mama ta nu te-a întrebat niciodată ce simți, ce vrei, CE NEVOI SUFLETEȘTI ai, atunci înseamnă că nu a înțeles că e necesar SĂ-ȘI CUNOASCĂ COPILUL și probabil că nu înțelege ce e aceea AUTOCUNOAȘTERE...

Dar... nu-i nimic, întreabă-te TU. Fă ce depinde de tine pentru a te înțelege, a te cunoaște și a te iubi. Fă tot ce depinde de tine să-ți scoți la lumină talantul pus în sufletul tău de divinitate, harul, darul, menirea, bunătatea și frumusețea.

Ești iubit... ești iubit infinit de Creator, mai ales pentru curajul tău de a păși pe calea vieții singur... și mă refer la acea singurătate emoțională, la lipsa cuvântului de iubire matern de care avem nevoie la fel ca de aer și apă.

Copile... deschideți sufletul și înțelege... fie că ai 5 ani, 12 ani, 28, 55... sau 74... îți ești dator cu O IUBIRE... față de tine... și dacă o găsești pe aceasta, atunci vei înțelege că ai onoarea și oportunitatea să răspândești iubirea în lume, către copilul tău dacă îl ai, către prieteni, către frați, către oameni cunoscuți sau pe care nu ai să-i cunoști niciodată...

Și cel mai important... ai și datoria să te bucuri de VIAȚĂ.

Cu această ocazie FELICIT DIN TOT SUFLETUL toate mamele care au știut să dăruiască iubire copiilor lor – timp, vorbe bune, comunicare, empatie, înțelegere, înțelepciune, suport fizic, material și emoțional - și TRIMIT IERTARE ȘI LUMINĂ tuturor celor ce nu au știut sau nu au putut face asta.

Dacă puteți, faceți și voi astfel.

Și... hadeți să nu uităm nicio clipă, mai mult decât copiii părinților noștri, SUNTEM COPII DE DUMNEZEU, iar EL locuiește în sufletele noastre...

Suntem datori să-L găsim, să-l onorăm și să-i mulțumim pentru viață.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)