Home


Sistemul Mikao Usui

Nivelul reiki 1, 2 si 3 - Mikao Usui

Cho-Ku-Rei Prima întâlnire cu Reiki, prima initiere de la Maestru.
Contactul cu energia si informatia indusa de simboluri se face prin initiere si da posibilitatea cursantului sa foloseasca energia pentru autovindecare la început, apoi dupa cel putin 21 de zile, dupa stabilizarea si integrarea ei în sistem, devine o metoda de vindecare a celor din jur si nu numai. Plantele, animalele pot fi curatate de energii negative, de blocaje si vindecate prin Reiki. La aceste niveluri practicantul se foloseste de tehnica emiterii energiei prin mâini, prin asezarea palmelor în apropierea locului ce necesita vindecare.

Maestria reiki - Mikao Usui (Nivelul 4)

Dai Ko Myo Devine Maestru cel initiat dupa cel putin câteva luni de practica timp în care sporeste nivelul energetic.
Maestrul foloseste simbolurilor reiki prin desenarea sau vizualizarea lor, la acest nivel nemaifiind necesara punerea mâinilor.
Nivelul energetic fiind mai ridicat, vindecarea se poate produce mai rapid.
Maestrul poate la rândul sau sa faca initieri

Provenienta reiki

Primul initiat si fondatorul acestui sistem este japonezul Mikao Usui. În anul 1922, fiind în cautarea adevarului despre Univers si divinitate, acesta a tinut un post negru de 21 de zile alegându-si în acelasi timp un loc retras unde sa poata medita si sa primeasca raspunsurile în cautarea carora se afla. Aflat astfel pe muntele Kurama în a 21 zi a postului a primit aceasta energie împreuna cu simbolurile ce i-au aparut cu claritate în fata ochilor într-un ocean de lumina. A constatat ulterior utilitatea acestor simboluri, puterea lor energetica si vindecarea ce se produce prin utilizarea lor. A constatat ca ele pot fi transmise prin initiere si a initiat c��teva persoane. Acestea au dus sirul initierilor mai departe. Fiecare simbol conecteaza la o anumita vibratie ce înseamna un anumit tip de energie (au vibratie proprie), toate fiind însa de vibratie inalta.

Simbolurile reiki

Sunt porti catre Lumina. Prin desenarea lor avem acces la Sursa universala ele concetrând Lumina pe locul unde au fost desenate sau unde au fost trimise de catre maestru.
Astfel informatia directioneaza energia.
Nu pot fi folosite de catre cei ce nu au fost initiati de un maestru reiki. Desenarea lor nu are nici un efect. (Lucru ce nu l-am crezut dar de care m-am convins prin propria mea experienta de dinainte de initieri!)

Sistemele reiki si nivelurile reiki

Pornind de la sistemul Reiki Usui, o serie de personane, cautatori ai Luminii au primit îndrumare spirituala si simboluri pe care le pun în practica folosind tehnici asemanatoare sistemului Reiki clasic.
Exista astazi aproape 100 de sisteme "reiki".
Ce le diferentieaza? Initiatorul, dar si simbolurile. Energia si informatia primite, deci nivelul vibrational si scopul în care sunt folosite.
Sunt utile toate? Sunt necesare? Nu detin înca un raspuns absolut la aceste întrebari deoarece nu sunt maestru decât în sistemele expuse mai jos. Totusi având în vedere cele pe care le cunosc, stiu ca energia lor difera. Prin aceste initieri mi s-au deschis porti spre diverse "stari ale luminii". Ceea ce pot spune este ca în conditiile în care esti deja maestru, detii accesul la Lumina si cunoasterea de a o folosi cu întelepciune, ceea ce le diferentiaza e starea spirituala creata prin accesarea lor.


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)