Home

Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti.

Unele din ele au fost mai bune, altele mai zbuciumate, unele mai intelepte, altele pline de ticalosii. Dar, in fine, legea evolutiei 1-a impins mereu mai sus. Timpul trece incet, dar secolele se insira, si iata ca a sosit finalul scolii planetare. Acum se face marea alegere, acum are loc marele examen al acestei existente ciclice de aproximativ 26.000 de ani. Pentru acest examen, amanuntit si nepartinitor, insusi Guvernatorul solar se coboara din Tronul maririi Sale si inconjurat de Juriul Sau solar, compus din sfintele duhuri angelice solare, vine spre Pamant si isi stabileste Judecata in atmosfera fluidica a Lunii noastre. La aceasta Judecata divina asista fara consultare Juriul Pamantului, format din marile entitati conducatoare ale planetei noastre, care de acum nu mai au nici un cuvant, ele asistand doar ca simpli martori la sfanta si divina Judecata.

Unul cate unul, duhurile Pamantului, care au terminat ciclul sederii lor pe aceasta planeta, trec pe dinaintea Domnului si a ingerilor Sai. Negraita stiinta a Divinului solar vede meritele fiecaruia, si cei buni si drepti sunt trecuti la dreapta Lui, iar cei nevrednici la stanga. Entitatile spirituale tremura din toata fiinta lor, stand in fata Divinului solar, la Judecata facuta in numele Tatalui ceresc. Infricosate sunt sufletele lor, caci stiu ca dreapta e Judecata Celui care straluceste cu o lumina orbitoare in fata lor. Acum vad toata grozavia conduitei lor, cat au stat pe acest glob.

Cei care au dus o existenta din bine in mai bine, vor fi condusi de ingerii solari pe o alta planeta, mai avansata, iar cei care au stagnat, din existenta in existenta - opunandu-se curentului evolutiv, prin liberul lor arbitru, rau aplicat - vor fi luati de alti ingeri si dusi pe o planeta inferioara a sistemului nostru. Aici duhul lenes se va trezi din toropeala sa si nu va mai ignora legile ceresti si omenesti. insa, de multe ori, aceste duhuri sunt duse pe un alt soare si date in primire Guvernatorului altui sistem, pentru a fi repartizati pe una din planetele acelui sistem, de o evolutie asemanatoare cu a Pamantului nostru.
Entitatile spirituale ramase in urma cu evolutia lor nu mai pot fi retinute in jurul Pamantului, pentru ca in locul valului de spirite de care apartin si care trebuie sa plece, soseste un alt val de duhuri, de pe o alta planeta, inferioara Pamantului, val sosit aici sa-si faca noua scoala ciclica, planetara, superioara celei precedente. Astfel, val dupa val, pleaca, si alte valuri de duhuri sosesc.

Acest ciclu se va repeta miliarde de ani, pana ce planeta noastra va ajunge la finele existentei sale. Aproximativ la fiecare 26.000 de ani are loc, in fata divinului nostru Stapan, marea Judecata,de care vorbeste si Sfanta Scriptura.

Prin urmare, pe acest glob terestru, omul trece prin trei feluri de judecati:
1. judecatile din timpul unei intrupari;
2. judecatile de dupa fiecare intrupare;
3. Judecata divina de la finele scolii planetare.

Doamne, da tarie sufletului meu sa nu mai gresesc, si astfel sa nu ma rusinez, de faptele mele, in fata gloriei Tale! Fa Doamne, ca sufletul meu sa fie constient de Legile Tale, ca astfel sa ma intorc cat mai curand in sanul Tau, de unde am purces candva, in noaptea adanca a miliardelor de ani. Amin.

Fragment din cartea Din tainele vietii si ale universului – Scarlat Demetrescu


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)