Home


Fii prietenul sufletului ce ti-a fost trimis dinspre ceruri!

Mici suflete fragile si însetate de iubire vin în aceasta lume dominata de tot felul de forte vazute si nevazute, luminoase si întunecate, prietenoase sau distrugatoare. Ele vin sa daruiasca, dar si sa vindece, însa de cele mai multe ori vindecarea de sine primeaza, pentru ca daca nu esti puternic sufleteste nu poti vindeca, daca nu stii tainele vindecarii nu poti devenii vindecator. Si nu stim decat din traire!

Sufletele micute vin aici pentru a-si vindeca ranile aparute în conflictele purtate de secole, cu parti rebele ale sinelui, parti certate cu iubirea, cu parti invadate de umbre...

Ele vin la o adresa exacta. Programul univesului nu da erori, el îsi urmeaza legile perfecte, aplicand criteriile exacte ale rezonatei info-energetice în scopul evolutiei Sale. Copii vin la voi pentru ca au rezonat cu luminile si umbrele voastre, în scopul vindecarii prin iubirea reciproca pe care trebuie s-o învatati experimentand-o împreuna.

Si astfel sufletele se întrupeaza, se nasc, cresc, devin copilasi, copii, adolescenti, tineri, maturi, batrani si... ciclul vietii se termina pentru a se relua iar.

Sufletele pleaca spre taramuri nevazute se întalnesc cu Sinele Mama/Tata cu Lumina constiintei înalte si apoi se reîntorc iar pe Pamant pentru ca numai AICI îsi pot întregi sufletul.

Vin pentru a trai cele dorite si netraite, pentru a castiga în lupta cu umbra, iar pentru toate astea îsi creaz? un program numit karma. Perfectiunea programului nu poate fi discutata, numai ca uneori ceva sau cineva il poate opri, bloca, dar programul sta "în asteptarea", momentului favobrabil pentru a se derula. Programul e întotdeauna favorabil evolutiei sufletul, dar unii parinti prin nesabuinta lor, deseori il pot... virusa.

DA! Este revoltator! Da revoltator, ca un copil sa se sinucida pentru o nota proasta luata la scoala!!! Sa se sinucida de dorul parintelui plecat! Ori dintr-o dragoste adolescentina prieduta! Nu intru in scheme psihologice aflate în psihicul fragil al micului suflet. Nu... e prea mult... prea delicat, prea complicat.

Spun doar, dragi parinti, întelegeti, nu orgoliul vostru conteaza, nu visele neîmplinite ce vreti sa le traiti prin copii, nu dorinta de a domina alta fiinta umana, nu razbunarea pe partenerul de viata pe care-l vedeti în copil, nu... nu astea conteaza. Nu conteza nici banii castigati prin tari îndepartate, ei nu platesc pretul iubirii pierdute si nici nu dau anii copilariei sau vietii înapoi!

Sufletele voastre nu sunt vindecate, dar se pot vindeca prin copii, prin iubirea ce le-a aratati! Ei pot fi un blsam pe ranile voastre...

Copiii au nevoie sa va fie prieteni !

Ei vor sa le fiti partenerii aventurilor vietii, confidentii tainelor sufletului. Ei va acorda încrederea lor oarba o data, apoi o data pierduta nu o s-o mai castigati.

Ei au nevoie de aprecieri si iertare, pentru a avea puterea de a-si asculta vocea sufletului, au nevoie de fermitate, îndrumare si de cunoasterea voastra, pentru a face fata greutatilor vietii. Au nevoie de dragoste pentru a deveni mari.

Nu uitati niciodata. Ei sunt fiinte distincte, nu proiectia voatra, cat despre proprietate nici nu poate fi vorba.

Profesia de PARINTE E cea mai grea!!!

Insa si cea mai onoranta si plina de satisfactii.

Nu uitati niciodata, ei nu sunt voi, dar duc iubirea voastra mai departe.

O lume fara iubire e o lume ce moare...

Fii deci prietenul copilului tau, numai astfel sufletul tau, va planta o samanta ce va înflori în nemuritoarea gradina a Raiului celest dar si pamantean.

Carla von VladBine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)