Home


Banii aduc fericirea?

Banii Sunt de parere ca Inteligenta universala, prin intermediul banilor, ne vorbeste intr-un limbaj anume, doar de putini inteles cu adevarat.

Banii ne vorbesc despre noi. Sunt doar un instrument cu care ne putem "cumpara" fericirea... sau nefericirea. Ei ne elibereaza sau ne inrobesc. Importanta e relatia ce o avem cu banii, iar aceasta relatie, fie ca vrem ori nu, se rezuma in cele din urma la spiritual. De ce? Din simplul motiv, ca in esenta lucrurilor, toata realitatea vietii noastre se construieste in lumea nevazutelor si se intoarce in cele din urma acolo.

Banii pot fi un blestem sau un dar. Banii sunt doar un mijloc, un intrument ce ne ajuta sa capatam libertate sau sa devenim prizonierul propriilor noastre creatii. Banii pot fi un mijloc de a evolua spiritual? Cu siguranata da! Dar ei pot fi si o scara spre anticeruri. Banii sunt o arma cu doua taisuri, cu care putem distruge sau crea. Ce? Viata noastra, atat aici cat si dincolo. Banii sunt sunt cea mai puternica arma de pe planeta asta, prin faptul ca ispita lor e foarte subtila si uneori greu de sesizat, poarta masti cu nume straine, poarta haine de bal...

CE GANDIM DESPRE BANI?

Toti ii dorim, putini recunoastem insa acest fapt! Uneori ii dorim sub forma unui echivalent ce poate fi cumparat cu ei: o excursie, o casa, o scoala, etc.

Spunem ca banii sunt "un rau necesar"! De ce "un rau"? Purtam in noi mentalitati limitate, ce ne-au fost transmise de secole, legi divine prost intelese, sau doar fructe ale neputintei, invidiei ori resemnarii.Toate rezumate in idei cum ca e bine sa fii "sarac dar cinstit", ca "banii n-aduc fericirea", ca e "pacat" sa vrei bani...

Pacatul poate lua fiinta DIN MOMENTUL IN CARE DECIZI CE ANUME VEI FACE CU BANII. Aceasta alegere te poate ajuta sa evoluezi sau "sa cazi". Exista de fapt doua atitudini ce pot fi considerate "pacate", si asta nu numai cand e vorba de bani: LACOMIA si IDOLATRIA.

IDOLII vor cadea, ni se spune clar in Biblie, pentru ca idolii sunt atribute ale acestei lumi materiale. In traducere, idolul este un TEL la care ne inchinam, UN SCOP IN SINE, mai important decat Dumnezeu, decat orice. Si se stie... ne extragem multa energie de la tel, de la idol. Astfel sansele de realizare sunt mici.... energia preluata din alte parti decat de la Sursa e limitata.

LACOMIA are o explicatie mai simpla... Ce-nseamna de fapt lacomia? Dorinta de a acumula cat mai mult, din ce in ce mai mult, MULT MAI MULT DECAT ITI ESTE NECESAR. Ce ascunde in el un astfel de comportament? Nimic altceva decat FRICA. O frica de a nu ramane cumva fara... Fara acel bun, in cazul de fata, fara bani! Iar frica creaza, mai explicit, NU frica ci CREDINTA. Dar ce este frica decat o credinta negativa, o credinta pe invers, CREDINTA IN NU! Astfel in cele din urma, unde exista lacomie, marile averi acumulate se distrug, cei ce mananca mult devin supraponderali si in consecinta bolnavi, iar cei ce ii sufoca pe ceilalti cu dragostea lor sfarsesc prin a everva si raman singuri!

DE CE AVEM SAU NU BANI?

Privind in esenta lucrurilor, nu mai e un secret ca gandul creaza. Secretul consta in faptul ca deseori NU STIM CARE este acel gand. Cel pe care il afirmam cu voce tare? Sau cel ce lucreaza tacut in noi, in "fabrica de viata" numita "INCONSTIENT". Deci ceva ce nu a ajuns (inca) in constiinta noastra...

Putem afirma cu voce tare ca CREDEM ceva, iar IN NOI "sa gandim" de fapt altfel. Cum putem sti asta? Uneori doar facand psihanaliza. Alteori urmarindu-ne noi insine atent, COMPORTAMENTUL SI VIATA pentru ca in tot ce facem e inclusa si atitudinea noastra referitoare la bani.

CE-AR TREBUI SA ANALIZAM?

Iata niste intrebari ce ne pot fi ghid intr-o astfel de cercetare.

- Cu ce MENTALITATI am fost educati? Altfel spus, ce seminte ne-au fost implantate. Sa dispretuim banii? Sau sa credem ca doar banii conteaza in viata? Ambele atitudini extreme sunt gresite.

- Ce relatie prezenta, CONCRETA, avem cu banii? Ii pierdem usor? Ii acumulam greu? Pe cine consideram "vinovat"? Si de ce?

- Ce SIMTIM in aceasta privinta? Ne e frica ca vom ramane fara? Ne visam cumva foarte bogati? Ii uram, ii iubim?

- Ce CREDINTE avem? Orice-ai face numai "hotii" pot avea bani? Credem ca vom deveni milionari jucand la loto?

- Si mai ales ce FACEM in mod concret pentru a-i avea? Facem ceva in aceasta privinta, sau asteptam SA NI SE DEA, eventual prin miracol!

- Ce ACTIUNI practice ne propunem pentru a ne schimba? Spre exemplu, daca suntem tentati de diverse obiecte de imbracaminte, ne putem propune ca timp de o luna de zile sa nu ne mai cumparam nimic, mergand totusi in magazine si privind. Ne putem abtine? Daca suntem prea zgarciti, ne putem propune sa face tuturor celor dragi cate un mic dar, pe masura posibilitatilor.

Banii

Exista totusi dincolo de toate aceste cauze ce sunt invatate de la modelele parentale sau introiectate (mentalitati preluate), si unele cauze spirituale, ce desi pastreaza un fir nevazut de legatura cu cele spuse mai sus, merg un pic mai departe, avand legatura cu LEGILE SUBTILE, SPIRITUALE.

Acestea sunt:

- KARMA - Venim aici cu o karma proprie si una de neam. Cand iubirea noastra de Dumnezeu e putina si nu stim s-o crestem, platim pacatele parintilor prelund karma de neam si asta implica si dreptul divin la bani al inaintasilor. Legea cauzei si efectului, karma, ce se intinde pe mai multe vieti ne transpune in acele situatii conflictuale, pe care in alte existente nu le-am putut gestiona. In acest caz conteaza ce atitudinea am avut fata de bani in existentele anterioare, si mai mult decat asta conteaza ce atitudine am avut fata de divinitate. Putem veni de dincolo de timp, cu diverse probleme karmice. Spre exemplu: legamantul de saracie, facut de catre cei ce au fost calugari candva, legamant ce nedezlegat poate avea efect... timp foarte indelungat, ori venim cu o zgarcenie foarte mare, ori un "simplu" dispret la adresa saracilor, ori judecarea acestora, sau a celor bogati. Invidia, lenea, lacomia... le putem plimba prin timp zeci de vieti. Mai sunt si alte greseli spirituale pentru care am pierdut energie si astfel si accesul la bani.

- DARUIND VEI DOBANDI - tot ceea ce daruim altora universul ne aduce inapoi inzecit. Bucuria adusa unui suflet prin darurile noastre materiale, oferirea de bani sau alimente celor ce sunt in necesitate, vor fi primite de divinitate conform principiului "daca dai Mie imi dai"... iar un dar mic, ne poate aduce o mare prosperitate. Viata mi-a confirmat. Desigur cu conditia de a nu astepta sau pretinde recunostinta de la acea persona, ci stiind ca ea va veni de la viata, candva...

- CE DAI AIA PRIMESTI - de inseli vei fi inselat, de esti cinstit vei fi ajutat. Iata unul din multele exemple personale ce pot ilusta afirmatia mea, si mi-au confirmat-o adesea. Am fost intr-o situatie - test - in care as fi putut iesi dintr-o banca si cu banii "depusi" si cu ei la mine in geanta. Totul din cauza necunoasterii mele si a neatentiei unei functionare. Nu am facut asta. Mi-a fost recunoascatoare si se pare ca doar ea, ci si viata. Dupa aproape un an, exact acea suma, as fi putut s-o pierd la fel de usor intr-o investitie neinspirata, am fost "salvata" tot de o functionara de la banca. Alta banca... alta functionara... insa aceeasi suma de bani. Asa functioneaza Universul... Simplu, corect, curat!

- CE-I AL TAU, I-AL TAU - atunci cand din motive stiute doar de Dumnezeu - plati karmice ce nu le putem deslusi - trebuie sa avem o suma de bani, o vom avea, nimic si nimeni nu ne-o poate lua. Ea ne va reveni mai devreme sau mai tarziu. Ori, de nu e a noastra o vom pierde, orice am face pentru a o pastra. O mica poveste reala. Rugata sa imprumute o suma de bani cuiva in care nu avea incredere, o persona a refuzat categoric. In cele din urma am aflat ca a pierdut acea suma de bani intr-o afacere proasta. Ma intreb... oare nu mai bine ii pierdea facand un bine? Sau poate banii nu au fost destinati nici uneia din persoanele implicate... Altcuiva i s-au furat niste bani, insa suma desi mare, a fost recuperata!

- ATACURILE ENERGETICE - putem sa nu avem acces la bani datorita atacurilor energetice provenite de la "prieteni". Ma refer atat la persoanele din preajma noastra, care ne "ataca" inconstient, deci involuntar - ehei... indivia bat-o vina - cat si de la dusmani declarati! Astfel gandurile rele, vechile blesteme de neam sau personale, vrajitoria, indivia, parerile de rau ale "prietenilor" sunt atacuri energetice ce provoaca blocaje in... relatia noastra cu banii. Insa... Ce sunt ele in cele din urma? Doar gand, un gand spus cu o forta mai mare si precis directionat. De ce are efect asupra noastra? Pentru simplul fapt ca nu avem PROTECTIE. Daca nu o avem, atunci problema e numai si numai a noastra. Un om cu protectie divina NU POATE FI ATACAT DE ASTFEL DE PRACTICI. (cititi art meu cu vrajitoria daca vreti mai multe detalii). Deci solutia... desigur e tot iubirea de DUMNEZEU, rugaciunea, precum si apararea prin tehnici spirituale ca reiki, faptele bune, etc.

- BANII SI MAGIA "ALBA" - daca apelam la aceste practici, eventuala obtinere a lor prin magie, e rezultatul manifestarii liberului nostru arbitru, nu a voii divine. Deci pierderea lor e aproape iminenta. Asta in cel mai bun caz. Dumnezeu ne lasa sa facem asta, tocmai pentru a ne preda o lectie. In cazul in care banii nu sunt pierduti, vor veni "platile" prin alte probleme de viata mai grele. Garantat. Iar pe langa aceasta, magia in sine se plateste. Astfel de practici sunt furt spiritual. Slava Domnului ca putini sunt cei ce stiu cu adevarat sa le faca sa functioneze cu adevarat! Iar din cei ce stiu cu adevarat, putini chiar o fac din motive bine intemeiate. Ei stiu ca daca furi o energie ce nu ti-a fost destinata, nu rezonezi cu ea, deci n-o poti pastra. Oricum lucrurile se echilibreaza... Priviti atent in jurul vostru si veti vedea. Tot astfel se intampla cu banii cistigati la loto. Se duc naibii! Nu este un joc divin, credeti-ma!

- CHAKRA 2 - are legatura cu banii. La fel si legatura noastra cu Pamantul, chakra 1. Un dezechilibru la nivelul acestor chakre poate avea ca efect lipsa banilor. De altfel acest dezechibru nu se poate datora decat atitudinilor noastre gresite referitor la viata materiala: bani ori sex. Nu intamplator spun unii "daca ai noroc in dragoste nu ai la bani." Stie "poporul" ce zice! Adica daca e putina energie in chakra 2 va fi de ajuns doar pentru a implini unul din aceste aspecte ale vietii.La alegere! Sau la voia sortii... Este adevarat, insa cand chakra functioneaza corect, banii si dragostea vin impreuna. Un remediu consta atat schimbarea atitudinii gresite, lucru obligatoriu si esential, cat si o echilibrare energetica prin reiki sau alte tehnici energetice.

- REMEDII FENG SCHUI - feng shui este o stiinta foarte subtila. Si exacta. Daca e in mod corect inteleasa poate fi un indicator al starii noastre interioare si... prin acest fapt un remediu. Universul din jurul nostru, e o reflectare a starii noastre interioare. Feng shui de fapt ne vorbeste despre aceasta realitate. Felul cum sunt aranjate lucrurile in casa, culorile la care apelam, destinatia camerelor, obiectele preferate, sunt o reflectare a unei atitudini. O reflectare inconstienta. Daca stim ca citim gandul nostru inconstient, in aranjamentul lucrurilor din realitatea noastra, putem schimba lucrurile. Feng shui incepe cu exteriorul! Da. Se poate si asa... pentru ca lucrurile sunt interconectate. Obiectele in fond sunt si ele energii ce pot fi schimbate. Legaturi nevazute se creaza intre lumile vazute si cele nevazute, respectiv psihic si realitate, iar ele se influeteaza una pe cealalta. Un robinet care curge, poate fi indicatorul unei pierderi energetice pe sectorul bani.O data reparat pierderea este stopata si efectul se revarsa si asupra lumii noastre interne. In fond faptul ca l-am putut repara e un semn, un idicator de schimbare al unei stari... interioare. Insa doar schimbarea aranjamentului camerei sau cumparea unei statuete "norocoase" nu cred ca sunt suficiente pentru a aduce bogatia.

- RUGACIUNEA - sa ne rugam pentru bani! Aveti curajul? Iata o provocare. De fapt lucrurile stau un pic altfel. Sa ne rugam pentru iubirea divina, pentru a ne apropia de divinitate. Apropiindu-ne de Lumina, automat intram pe o treapta superioara a vietii noastre. Informatiile blocante sunt anihilate (nu sterse), insa alte informatii benefice vin cu o putere mai mare, si au efect.
Dumnezeu ne iubeste, nu ne vrea nefericiti si saraci. Insa scopul sau e dezatasarea sufletului de lumea materiala. Pentru EL asta e primordial! Deci sa gandim ca rugandu-ne, indiferent daca vom primi sau nu banii, pe EL nu ne vom supara...

Deseori pentru a obtine bani pe calea rugaciunii, nu trebuie sa ne rugam direct pentru bani. Un scop pozitiv dat acestora este binevenit. Indiferent care ar fi el. Astfel deja AM DECIS ce vrem si deja STIM ce vom face cu banii. Daca acest scop ne este benefic, BANII ni se vor da... Sa ne rugam intotdeauna pentru iubire si iertare. Ele ne elibereaza de probleme si astfel suntem eliberati si de problema saraciei... Si mai ales, si foarte important... este sa avem rabdare. Si insistenta.

- PROGRAMAREA NEUROLINGVISTICA - e benefica, numai daca "saracia" e efectul mentalitatilor gresite, introiectate. Dar poate ca nu intamplator le-am "primit" pe acestea! Altfel principiul ce se aplica in NLP e asemanator celui al "magiei albe". Implatam niste informatii pentru a scapa de niste scheme mentale. Este O.K! Cu NLP putem avea succes uneori in anumite situatii. Insa sunt de parere, ca fara schimbare interioara, sufleteasca, NLP-ul e o tehnica superficiala. Fara energia IUBIRII care sa aiba un loc bine DETERMINAT SI STABILIT in suflet, e doar... magie alba. E ca o vindecare incompleta, boala e reversibila.

- REIKI - putem obtine bani prin reiki? Ce e reiki decat un mod de conectare la Lumina! Reiki curata energiile negative, blocante, energiile din aura, din casa, din trupul nostru, avand ca efect o stare spirituala buna. Reiki conecteaza la Sursa de Lumina si prin aceasta la divinitate. Insa reiki, doar prin el insusi nu poate schimba mentalitatile. De aceea informatiile ce le "plantam" o data cu energia reiki trebuie sa fie de asa natura incat sa poata schimba vechile mentalitati, deci vechile informatii. La fel ca in NLP, dar in plus avem Lumina!

Banii UN AVERTISMENT INDULGENT

Atunci cand ne indepartam de Dumnezeu si ne atasam de aceasta lume materiala, primul avertisment ca mergem intr-o directie gresita ne este dat prin relatii. Suntem atentionati de greseala, prin comportamentul neplacut sau agresiv al celorlalti oameni in legatura cu noi. Daca lectia e ignorata sau prost inteleasa, suntem loviti la capitolul bani, adica ni se limiteza libertatea, avertizare ce neinteleasa poate fi urmata de boala si in cele din urma de moarte. Aceste avertizari sunt menite a ne salva sufletul si a ne intoarce prin rugaciune si smerenie catre divinitate. Nu neaparat au legatura cu banii... Cine trebuie sa inteleaga ceea ce spun... o va face!

O SOLUTIE EFICIENTA?

Cred ca este VOINTA de a schimba ceva, vointa ce deseori nu poate veni din dorinta, ci doar din necesitate. Iar aceasta vointa trebuie canalizata pe trei cai: rugaciune, reiki, programare neuroligvistica. Aceasta combinatie poate fi extrem de eficienta, cu conditia sa nu ignoram in cele din urma ACTIUNEA. Adica a face ceva practic pentru a avea bani. Spre exemplu: cautarea unui loc de munca mai bun, punerea in valoare a unui talent innascut, inceperea unei afaceri daca e posibil fara a ne imprumuta, etc... INSISTENTA e una din cheile succesului intr-o astfel de actiune.

EVOLUTIA SPIRITUALA SI BANII

Aici se afla raspunsul intrebarii din titlul acestui articol. Cheia spre Rai sau spre Iad.

In fond ce sunt banii decat o ENERGIE, ca de altfel toata aceasta Creatie? Ne sunt dati pentru diverse merite spirituale. Ne sunt luati pentru a nu ne pierde sufletul.Unora le sunt dati pentru ca din nefericire "oricum nu mai conteaza" si macar sa se bucure de ei pe-aceasta lume... Cine trebuie va intelege.

Totul e energie, e plata si rasplata... Cunosc suficiente cazuri de oameni care au trecut prin momente de saracie crunta in drumul lor spre belsug. Totul se pare ca nu a fost decat o "incercare". LECTIA a tinut de credinta si iubirea lor fata de Dumnezeu. Lectiile lor nu aveau neapart legatura cu banii, ci cu alte plati karmice, a caror esenta a fost IUBIREA DE DUMNEZEU pierduta sau renegata. S-au rugat insistent pentru iubire si iertare, au crezut, au dorit, nu si-au pierdut iubirea cand nu li s-a dat de la inceput. AU CASTIGAT. Multe, pe langa care si multi bani!

Banii BANII ADUC FERICIREA?

Ceea ce e necesar sa stim este faptul ca bunul cel mai de pret obtinut o data cu banii este de fapt, mult mai multa LIBERTATE si multe optiuni si posibilitati de ALEGERE a modului de a ne petrece viata.

Reversul acestei situatii? Putem cadea in pacatul mandriei, al lacomiei, al indiferentei fata de suferinta, al atasarii de material, al distantarii de divinitate. Plus multe alte ispite la fel de subtile...
Putem insa si sa ii folosim pentru a ne oferi noua si altora cunoastere, ajutor, bucurie, armonie si pace.

Nu e pacat sa iti doresti o casa. Pacat e sa-i judeci pe cei care au. Judecatile ne vor tine departe de obiectul pentru care am judecat. Astfel judecam logica divina, care e prezenta in tot si in toate!

Carcatosilor le spun de pe-acuma, fericirea reala nu este data de BANII IN SINE, ci de ceea ce ne putem OFERI noua sau altora, cu acesti bani. Iar doua dintre aceste mari daruri sunt: cunoasterea si libertatea. Le mai spun ca exista bucurii sufletesti foarte mari cum e cea data de iubire sub toate aspectele ei, primordiala fiind cea catre divinitate, bucuria obtinerii puterilor spirituale, care intre noi fie vorba, au devenit pentru multi o ispita mai puternica decat banii, bucuria imensa ce-ti cuprinde sufletul cand privesti o pajiste inflorita, cand vantul iti alinta obrajii, cand cerul e senin sau cand e in furtuna, cand te uiti in ochii senini ai celor dragi, la surasul omului de langa tine, si multe... multe... altele.

Sunt acestea mai importante ca banii? Depinde... Depinde mult de situatia concreta a fiecaruia. In fond, importanta lucrurilor e aceea pe care noi le-o acordam. Am mai spus-o!

Nu este condamnabil sa vorbesti despre bani, e condamnabil sa faci din ei o obsesie. Iar obsesie au si cei care considera ca a fi interesat de bani e... un pacat. Orice condamnam fara temei, are legatura cu o problema interna nerezolvata!

Bine, bine..., vor spune unii, de ce calugarii renunta atunci la bani? E o alegere proprie. Insa nici ei nu pot trai complet fara. E o realitate!

ECHILIBRUL E INTOTDEAUNA FIRESC. In toate.

Cine are puterea spirituala de a intelege legile vietii, va renunta la judecati. Cine doreste sa evolueze, va tine cont de faptul ca o data cu banii, ni se da mult mai multa RESPONSABILITATE a carui miza e SUFLETUL nostru. Acest lucru e cel mai IMPORTANT lucru ce ar trebui sa il stim despre bani.

De aceea uneori drumul spre belsug este destul de greu... pentru ca banii sunt o arma cu doua taisuri. V-o doriti? Va asumati si responsabilitatea de a o folosi.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)