Home


Jocul cu energia

Cu energia poți să te joci, poți să o simți, poți să creezi, sau poți distruge. Cu energia poți face multe, dacă înveți să o înțelegi, să o transformi, să o modelezi.

Dacă simți energia, poți merge pe firul ei și poți să ajungi la informație, adică, poți primi un răspuns la o întrebare sau... la mai multe.

Energia nu minte. Nu are cum. Ea este ceea ce ESTE. Și atât.

Energia este prezentă pretutindeni în acest univers. În fond e Universul însuși. Noi suntem energie, diferența o face vibrația și informația. Iar vestea bună e că noi suntem receptivi la așa ceva!

Dacă știm să comunicăm cu ea, energia poate fi o sursă de informație, dar și de schimbare a informației prezente, respectiv de creație.

Cum putem face asta?

E necesar să ținem cont de faptul că:


- corpul nostru este un loc al cunoașterii, un vehicul prin care experimentăm;

- un suport al memoriei la nivel fizic;

- un recipient ce înregistrează experiețele noastre la nivel emoțional;

Astfel avem în noi capacitatea necesară de a distinge între diferitele energii ce ne înconjoară, sau ce ne sunt trezite în noi în momentul în care primim anumite informații despre anumite evenimente, sau intrăm în contact cu anumiți oameni. Iar acest lucru se datorează memoriei, cât și unui feeling anume, iar acest feeling provine tot din memorie, o memorie ancestrală ce face sufletul să știe cum este UN ANUME CEVA cu care are de-a face.

De fapt INTUIȚIA se bazează pe memorie, dar și pe capacitatea spiritului de a transcede spatiul si timpul și de-a simți energia. Astfel noi simțim cum a fost când am făcut un anumit lucru chiar dacă la nivel conștient am uitat. Sau mergând spre viitor, într-una din variantele posibile, vom putea ști, cum ne putem simți dacă avea de-a face cu un anumit lucru.

Și atunci ca să afli ceva, ce poți face?

Să simți energia.

Cum?


În primul rând e bine să știi că nu oricine are această posibilitate, deoarece e necesară o anumită sensibilitate a corpurilor energetice. Inițiații reiki sau în alte sisteme o pot face, mai ușor, însă nici ei întotdeauna. Nu vă străduiți să simțiți energii, dacă acest lucru nu vine într-un mod firesc. Poate că nu este momentul.

Însă dacă dorești și te consideri pregătit poți încerca! Iată cum:

- intră pur și simplu într-o stare de deschidere neutră, OBIECTIVĂ, când vrei să simți energia pentru a afla un răspuns. E obligatoriu să nu ai deja o părerea anume, despre o situație, om, sau loc. Iar dacă o ai să te detașezi complet de ea. Nu e simplu, însă SE POATE.

- pune o ÎNTREBARE CLARĂ și dacă întrebarea se referă la o situație trecută sau viitorare, sau un loc în care nu te afli la momentul întrebării, ori om ce nu este de față, vei vedea că răspunsul va veni, pentru că toți avem capacitatea de a călători în spațiu și timp, prin intermediul spiritului nostru divin.

- de altfel vei vedea că POȚI SĂ SIMȚI ENERGIA și fără a pune întrebări. De exemplu intri într-o casă, ori într-un magazin și simți fără să vrei ceva, ce se traduce în simțurile tale prin benefic – adică o stare de bine, sau periculos – printr-o stare de neliniște, ce parcă îți strigă insistent: pleacă!

- trebuie SĂ AI DORINȚA REALĂ de a primi, de a te conecta;

- trebuie SĂ NU AI FRICI, TEMERI;

- și SĂ NU DOREȘTI UN ANUME RĂSPUNS;

Dacă ții cont de toate acestea vei constata că poți să simți energia și să te lași ghidat de ce simți. Vei vedea că ghidajul este peste tot.

- Mai mult decat orice TREBUIE SĂ FII ATENT, la ce simți când faci anumite activități, când intri în anumite locuri. Asa vei învăța să distingi energia.

Iată câteva exemple de locuri, situații în care puteti începe să experimentați energiile și să vedeți cât de diferit SE SIMT:

- energia în comunicarea cu o anumită persoană,

- energia când te afli într-un anumit grup de persoane;

- energia într-o casă;

- energia în muzică, in diferite genuri de muzică, sau diferite melodii, cântăreți;

- energia în biserică;

- energia într-o sală unde se face reiki;

- energia într-un spital;

- energia într-o sală de sport;

- energia bucuriei, a tristeții, a furiei, a bolii, a sănătății pe care tu personal le experimetezi;

- energia culorilor – vei vedea că îmbrăcându-te într-o anume culoare te vei simți într-un anume fel. Sau privind la o anumită culoare, asemenea. Sau învăluindu-te mental de energia unei culori.

- energia unei tări, oraș, zonă – pentru că am observat că diferă foarte mult între ele.

ENERGIA CREAȚIEI și JOCUL cu ea.

Învățând să le simți pe cele prezente, poti să...

- creezi evenimente si situații viitoare, proiectând nu doar informație - imagini, ci și energia respectivă în viitor.

- îți poți schimba starea, din tristețe în bucurie.

- te poți VINDECA, prin jocul de culori. De exemplu verde e o energie vindecătoare, la fel si roz auriu. Invăluindu-te în respectiva culoare.

- te poți PROTEJA de energiile agresive, învăluindu-te în scuturi energetice.

Știind toate acestea poți să te joci. Poți să simți și să te simți bine...

Energia are legătură cu sufletul. Energia suntem noi. Energia emisă de noi e un bumerang ce în cele din urmă se întoarce. Deci, nimeni nu trebuie să „se joace” cu energii agresive.

Gândul e energie!

Suntem creatori și avem puteri nebănuite. Faptul că nu le cunoaștem și nu le stăpânim încă... e o altă poveste. Dar... putem în orice clipă să începem să facem pași, către cunoaștere, către Dumnezeu, către noi.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)