Home


Când cineva nu te iubeste, nu insista, ci întoarce iubirea întreaga spre tine

Iubirea ne primita Primesc mesaje de la femei prinse în iubiri inexistente, stând de vorbă cu stafii ale trecutului și dorind cumva să le reînvie. Să reînvie sentimente și emoții ce n-au nici o forță, pentru că de fapt n-au fost vreodată vii în sufletul celui devenit amintire. Vor să învie iubiri inexistente. De ce inexistente? Pentru că dacă acel el, ar fi iubit, n-ar fi plecat.

Mă întreb acum, ce e iubirea, și constat că n-o pot cuprinde în cuvinte, nu pot s-o definesc prin relații, nu pot să o reduc la 2, pentru că iubirea e o stare de spirit, ceva infinit și divin. E greu de definit. Și totuși toți o trăim și în consecință știm toți ce e, deci să lăsăm definițiile. Și totuși e necesar să spun că și dacă fiecare o înțelege în felul său unic, special, ea totuși are elemente comune prezente în toate cazurile. Unul din ele e simplu: cine iubește nu pleacă.

În general femeile sunt prinse în astfel de povești și iluzii... Iată de ce.

AVEM PSIHOLOGII DIFERITE!


Suntem construiți diferit, bărbatul este creat astfel încât acordă importantă relațiilor prezente, trecutul nu mai face parte din sfera lui afectivă. E o amintire, ce-și are locul ei undeva în mintea lui. E acolo, dar afectiv nu-l deranjează, n-o simte. Sau altfel spus e ceva rece, logic, mental. A fost. Gata. Ei văd relațiile cu mintea, logica. Iar mintea împarte viața în prezent și trecut.

Pentru femeie însă, afectivul contează. Trecutul deseori rămâne cald, chiar dacă a trecut timp. Emoția e vie, mai vie decât realitatea prezentă care ESTE cumva altfel. Femeile se atașează mai tare, pentru că așa sunt construite, să aibă grijă, să fie mame, să ofere emoții, sentimente, și să o facă din inimă, cu drag. Trecutul deseori încă ESTE, face parte din prezent, pentru că emoțiile sunt vii, ele nu mor așa repede, doar prin trecerea timpului. Precum o mamă ce nu-și uită ușor fiul. De ce? Ele văd relația cu sufletul, iar pentru suflet nu există timp.

Și atunci EA nu înțelege de ce EL a plecat. Motivele pot fi diverse, și nu ele contează, contează cum să facă femeia să se elibereze de emoția ce încă este prezența în sufletul ei.

IATĂ CÂTEVA SUGESTII...

În primul rând ÎNȚELEGEREA.

- înțelegerea psihologiei bărbatului, expusă de mine mai sus.

- înțelegerea faptului că timpul este ceva prețios.

- înțelegerea faptului că dacă cineva nu te-a iubit de la început și a plecat, nu are cum să simtă iubirea după aceea. Pasiunea moare, iubirea rezistă, însă deseori iubire este CEEA CE SE CONSTRUIEȘTE DE CĂTRE AMBELE PĂRȚI ÎN TIMP. E bazată pe atracție, prietenie, afecțiune, interese comune, pasiuni comune, principiul oglinzii, etc.

- înțelegerea faptului că orice relație e o lecție, învață ce trebuie din acea relație și mergi afectiv mai departe.

- înțelegerea faptului că pretențiile nu-ți folosesc la nimic, și nici furia. Dimpotrivă te îmbolnăvesc și-ți iau energia.

- înțelegerea faptului că dacă tu nu te eliberezi, nimeni nu te poate elibera, DA NIMENI, nici măcar Dumnezeu. Ai liber arbitru chiar și în această situație.

- înțelegerea faptului că a te agăța de o stafie, înseamnă la nivel spiritual atașament față de trecut, ceea ce conduce la BLOCAREA VIITORULUI TĂU, care poate fi unul BUN. Deci dă-i voie dă vină.

CUM SĂ FACI IUBIREA SĂ MOARĂ...

NU, n-o vei face.

Primesc de curând următorul mesaj, pe care îl redau ad literam:

„Sint totusi in mare dilema...am ajutat sa aibe incredere de sine.....dar in avelas timp am si iubit cu pasiune.Sint f.multi ani de cind am intrerupt relatia....dar iubirea nu a disparut....poate este mai profunda....dar as vrea sa ma desprind total......ce se poate face...?”

Persoana si-a dat numele și un număr de telefon. Ar trebui să știe toți cititorii mei că eu nu sun pe nimeni, niciodată. Răspund însă uneori la emailuri, atunci când întrebările mi se par de bun simt si au sens. I-as fi răspuns acestei doamne dacă aș fi avut cum, însă poate chiar trebuia să scriu un articol pe această temă. Nu e singura ce-mi vorbeste de relații apuse.

Altcineva îmi spune că pentru a-și uita fostul iubit s-a dus la un „terapeut spiritual” și... a „tăiat legăturile”. După aceea însă, s-a simțit groaznic, ca și cum s-ar fi rupt ceva din ea. Relația a continuat, o vreme, apoi el a plecat, însă ea n-a încetat să sufere. Îl iubea.

Am avut și un caz ce a durat câțiva ani, în care ea a iubit... un el, ce pendula mereu între ea și o alta. În cele din urmă el a plecat, într-o lume mai bună, adică a decedat, iar ea n-a încetat să fie obsedată de el. După moartea lui, mai rău ca înainte. Recunosc faptul că n-am putut rezolva acest caz. Nu așa cum aș fi dorit eu. In afară de faptul că el a petrecut 90% din timp cu ea – cea consiliată de mine – nimeni nu a renuntat la iubire, nimeni n-a reusit să uite, ori să reunuțe la altcineva în acest triunghi amoros. De ce? Atunci n-am înțeles. Acuma însă știu: era vorba despre IUBIRE. Da o iubire partajată. Există și așa ceva. Ar fi multe de spus, dar mă opresc aici. Nu analizez acum acest caz.

Dar pot spune că...

IUBIREA, DACĂ EXISTĂ ÎN SUFLET, NU MOARE. Deci nu căutați s-o ucideți, veți ucide parte din sufletul vostru, dar ea va exista în voi cât timp veți avea suflet, și cât veți trăi și mai ales după moarte. De ce? Pentru că este Dumnezeu.

IUBIREA E DUMNEZEUL din suflet, proiectat de minte pe o anumită persoană. E un joc cosmic foarte inteligent. Menirea acestui joc? CREȘTEREA SPIRITUALĂ.

Dacă ucizi iubirea, ai ucis divinitatea din tine, iar acest lucru echivalează cu moartea spirituală.

Ceea ce e important, E CUM TRATĂM ACEA IUBIRE, ce înțelegem din ea, și ce importantă îi dăm în anumite circumstanțe. Altfel spus, toate aceste iubiri neîmplinite sunt lecții divine pentru creșterea sufletului nostru.

Lecțiile cuprinse în ele pot fi diverse și de obicei au SURSE KARMICE, adică din alte vieți. Iată câteva lecții posibile: non-atașamentul, iertarea, conștientizarea anumitor situații, emoții, sentimente, centrarea pe sine nu pe alții, voința, iubirea de sine, și uneori... foarte rar, învingerea vrăjmașilor când relația a luat o astfel de turnură, apropierea de divinitate prin rugăciune, creșterea prin cunoaștere, eliberarea de ceva din trecut. Și deseori LECȚIA OGLINZII, adică vezi ce defecte a avut acel partener, și dacă le ai și tu, corectează-te și... bingo... vei scăpa de iubire!!!

Deci... înțelegeți lecția, asta e rolul acelei relații... și dacă n-o depistați în mod exact, pot spune că indiferent de detalii și caz, e vorba întotdeauna despre EVOLUȚIA SPIRITUALĂ.

Dacă iubirea n-a murit nu-i nimic... las-o acolo într-un colț al sufletului... să trăiască așa cum vrea ea, accept-o, însă nu uita nici o clipă că ești datoare cu o viață frumoasă față de tine. Deci...

IATĂ CE MAI POȚI FACE...


- află ce-ți place să faci și oferă-ți clipe de plăcere - mănâncă ceva bun, cumpără-ți ceva frumos, citește, fă dragoste, uite-te la un film, plimbă-te;

- află ce talent ai, sau altfel spus, menirea ta pe pământ – îți va aduce fie bani, fie satisfacție sufletească;

- fă acele lucruri ce te vor centra pe sinele tău, - de ex: scrie, învăță o limbă străină, călătorește, dansează, pictează, mergi la un club sportiv, ieși cu prietenele, citește, fă o activitate creativă, ajută-i pe alții cum crezi că poți, etc

- MERGI PE CALEA CUNOAȘTERII SPIRITUALE – află citind, făcând cursuri, meditând, că ești mai mult decât o femeie implicată într-o fostă relație de iubire; Ești un sine în devenire.

- ROAGĂ-TE – nu ca el să se întoarcă la tine, nici ca să uiți relația (poți face totuși asta o vreme, dacă te doare sufletul ori simți că te obsedează, vei primi ajutor in acest sens, dar... așa doar o vreme, adică, căteva săptămâni, apoi lasă... indiferent de ce simți, mergi înainte). Roagă-te ca să ai pace, bucurie, înțelepciune, iubire, sau cere ajutor în viața ta în ceea ce ai de făcut, dar nicicum pentru relație.

Dacă iubirea aceea mai e totuși acolo... lasă-o să fie... trăiește cu ea... și mergi înainte.

Cand vei urca trepte spirituale, ea va fi o amintire total nedureroasă. Îmi garantez. Asta e rolul divinității din tine. Repet... evoluția spirituală.

ÎNSĂ AR FI ȘI O METODĂ RAPIDĂ...


E drept nu o poate folosi chiar oricine. Dar cred că tu poți dacă ai ajuns aici pe acest site... vezi, experimentează... și simte...

Ce-ar fi dacă ai înțelege că acea iubire dăruită cuiva ce nu merită, ai putea s-o dăruiești cuiva important, mult mai important decât acel bărbat ce a plecat și rătăcește acum prin lume fără să se găndească la tine, cuiva care are nevoie de ea și care nu te va trăda niciodată... Știi cui? Ai ghicit?

Ia acea iubire... și întoarce-o TOATĂ spre tine. Radiază iubire... întregește-ți sufletul...

Nu există tehnică spirituală care să facă asta cu un rezultat garantat, nici maestru care să o facă în locul tău, fă-o tu, singură, pentru că POȚI, ȘTII și MERITI: ia iubirea de la acea fantomă și întoarce-o toată spre tine ACUM. Spune-ți așa: MĂ IUBESC INFINIT PE MINE ȘI PE DUMNEZEUL DIN MINE. Mă iubesc și te iubesc și pe tine Doamne. Te iubesc și merg înainte.

Nu-i nici o tehnică... pur și simplu FĂ-O! Cu iubire.

Vezi cât de frumos strălucești?

Carla von Vlad
Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)