Home


Bine ai venit!

Știu ce cauți. Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă.

Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale.

Dar... nu..., nu e suficient să citești. E necesar SĂ INTEGREZI. Iar integrarea adevărurilor spirituale, se face în timp. Poți înțelege instant, dar e nevoie de un timp, mai lung sau mai scurt, pentru a putea pune în practică, pentru a transpune în viața ta ce ai înțeles, și pentru a trăi la un nivel superior de conștiință.

Dacă ai urcat o treaptă, cu siguranță, vei dori să mai urci una, și încă una, și cu cât vei fi mai sus, vei dori mai mult să urci... și mai mult.

Uneori în drumul tău, vei întâlni furtuni, stânci abrupte, porți închise, ape învolburate. Nu te speria și nu te opri. Așa e orice drum. Cu atât mai mult drumul ce urcă spre lumină și adevăr.

Uneori vei cădea, vei obosi, vei crede că tot ce ai învățat, făcut și dăruit e în zadar. Am trecut și eu prin toate astea, de aceea știu. Dar sunt credințe false. Ești om, și e firește să cazi uneori. Nu ești perfect, dar tinzi spre ceva perfect, spre îndumnezeire. Nici eu nu-s perfectă.

Ești un om pornit pe calea spre adevăr, acel adevăr ascuns în fiecare clipă a vieții, în fiecare bătaie a inimii, în fiecare atom al cerului. Îl vei găsi, cu siguranță. Trebuie numai să nu te oprești din drum, și să cauți.

Acest site, îți este un prieten. Îți oferă mai mult decât o bază informațională despre ce este viața, cunoașterea lumilor subtile și spirit. Îți oferă mult din ceea ce e nevoie să știi pentru a avea o viață frumoasă, dar și pentru a evolua spiritual și a te dezvolta psihologic. Citește tot ce e pe site, și dacă crezi că lipsește ceva, scrie-mi, și poate voi adăuga ce lipsește pentru a-ți fi de folos.

Am ales să scriu, mai mult decât să vorbesc, pentru că la scris te poți întoarce oricând și poți revedea ușor ceea ce te interesează.

Dincolo de tot ceea ce vei citi aici, citește cărți, mergi la cursurile care te atrag, observă cu atenție tot ceea ce îți oferă viața, analizează, gândește, compară și alege. Înțelege. Alege ceea ce e potrivit pentru tine și sufletul tău.

Atunci când voi considera necesar te voi invita și eu la cursuri, pe diferite teme. Dar așa cum am spus, consider că dacă citești tot ce este aici, cursurile sunt doar opționale, sunt pentru a pune puncte pe „i”, ori „a finisa”, ceea ce deja știi. Ori pentru a aprofunda anumite aspecte.

Acest site, nu e drumul, e o hartă. Tu alegi destinația. Tu alegi să faci pași. Tu alegi calea exactă pe care mergi, cale ce poate fi frumoasă, simplă, sau complicată și grea. Însă având harta, poți merge în cunoștință de cauză.

Drum bun pe calea vieții, călătorule prin eternitate.

Și... succes în tot ceea ce îți dorești!

Carla von Vlad.P.S.

Preluarea articolelor de pe acest site, se poate face cu acordul autoarei, scriind la adresa de mail lumea_spirituală@yahoo.com și precizând site-ul unde se dorește postarea articolului. Și, desigur cu obligativitatea precizării sursei.


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)