Home


Schimbarea - o realitate?

Schimbarea Multi spun: "ne vom ilumina cu totii", vom avea acces la lumi nevazute, vom materializa mai usor... Eu spun: slava Domnului ca nu vom materializa prea usor, pentru ca ar exista riscul sa ne trezim intr-o lume pustie dezastruasă, o lume a haosului, a fricilor, a vinovatiilor si regretelor, din cauza nivelului de constiinta actual. Nu... nu va ascundeti dupa deget, priviti atent la lumea ce inca mai doarme... mai doarme lângă voi, lângă noi... Multi dorm. Chiar dacă unii s-au trezit. S-au trezit spiritual. Adică și-au elevat nivelul de conștiință.

De ce? Pentru ca dincolo de cei ce au aprins faclia cunoasterii a carei flacara arde incet, palpaie slab, sau straluceste ca o lumina calauzitoare, sunt inca pe acest pamant o multime de oameni ignoranti. Oameni ce pur si simplu NU DORESC SA DESCHIDA USA CUNOASTERII. Din nefericire sunt destui. Este o realitate.

Nu... Eu nu ma ascund dupa deget doar de dragul publicitatii, nu spun ca traim intr-o lume a iubirii, pentru ca as minti. Unii sunt iubitori, foarte iubitori, e adevarat, unii sunt iluminati mai mult sau mai putin, este si asta adevarat. Cunoasterea e la indemana tuturor. E adevarat. Insa, daca privim la marea masa, nu pot spune decat ca traim INCA intr-o lume a ignorantei. Atata vreme cat majoritatea oamenilor vor crede in "noroc si ghinion", atata vreme cat multi oameni vor arata cu degetul spre altii acuzandu-i de nerealizarile lor, spre guverne, spre corporatii, spre parinti, spre vecini, spre prieteni sau soti, acuzandu-I de nefericirea personala, va spun cert, traim intr-o lume a ignorantei.

Cat timp in scoli de invata geografie, matematica si istorie si se ignora MARILE ADEVARURI ALE VIETII cu greu vom putea crea o lume mai buna pentru generatiile urmatoare. Pentru ca ei, copiii, din punct de vedere genetic sunt urmasii nostri iar prin genele lor duc mai departe emotiile rezolvate si nerezolvate ale parintilor. Iar emotiile provin din stapanirea sau ne-stapanirea CUNOASTERII.

Da... recunosc... eu nu numesc cunoastere chimia, matematica, gramatica, chiar daca pentru o cultura generala sunt si acestea folositoare, insa acestea nu vor ajuta la TREZIREA DUMNEZEULUI INTERIOR.

Eu, aici, vorbesc despre ILUMINARE. Despre adevarata iluminare care e interioara, care e O STARE A SUFLETULUI. A acelui suflet care a pasit dincolo de frici, de vinovatii si judecati. Vorbesc de acele sufletele care au pasit dincolo de ATEISM, dar si dincolo de FRICA de Dumnezeu. De aceia care au inteles ca frica de Dumnezeu e la fel de absurda ca ateismul. Pentru ca extremele isi dau mana.

Vreti sa stiti de ce? Pentru ca atat ateii, cat si ignorantii - adica cei carora le e frica de Dumnezeu - nu cunosc LEGILE SALE. Sunt ignoranti din punct de vedere spiritual. Iar din ignoranta NU POTI TRECE PRINTR-UN MIRACOL DIRECT IN ILUMINARE. Nu, nu asa brusc cum ar vrea unii, adica brusc din data de 21 decembrie a acestui an. Ar fi minunat sa fie asa, ar fi chiar miraculos... Si eu cred in miracole si stiu ce sunt acelea.

Insa mai stiu ca pentru ca un miracol sa se intample, trebuie sa CREZI in el. Sa stii ce este el. Sa intelegi cat de firesc e el. Insa cati ignoranti cred in miracole? Cati? Ei spun ca sunt prostii... Cati oamenii inteleg mersul lucrurilor si sensul intamplarilor? Adica daca au fost cumva agresati, chiar si de un caine pe strada, cati din acestia inteleg ca ei sunt de fapt autorul agresiunii, ca acolo este vorba de o lege a cosmosului, a universului in care traim. Nu e nici intamplarare, nici pedeapsa a divinitatatii, e o REALITATE ce provine dintr-un lant cauzal, din ceea ce cunoasterea numeste legatura cauza-efect. Mai exact REALITATEA INTERIOARA este cauza, realitate ce NU TINE SEAMA DE MASTI, de mastile ce le aratam lumii. De mastile sociale. Iar efectul este materializat de SINELE nostru DIVIN CREATOR.

Cand oamenii vor fi constienti de asta, vor deschide usa schimbarii.

SCHIMBAREA ESTE O REALITATE CE DEPINDE DE NOI.

Nu e un miracol , nu e un miracol extern, ci un miracol posibil prin cunoasterea adevarului spiritual, prin cunoasterea reala a divinitatii. Prin deschidere usii catre miracol.

Si inca ceva de care ar fi bine sa tinem cont, pentru ca e o lege spirituala, dragii meu cititori, cu cat vom fi mai multi ce vom alege schimbarea interioara si vom sti sa privim constant si continuu in noi pentru a fi in legatura cu Dumnezeul interior, cu atat mai repede se vor transforma si ceilalti, incepatorii, cei ce aleg si ei cunoasterea si schimbarea ca realitate in viata lor. Ceea ce unii au realizat, va fi realizat mai usor de ceilalti, din ce in ce mai usor... e legea rezonantei morfice.

Insa... trebuie sa mai stim ceva. Schimbarea nu poate fi fortata, nu poate fi impusa, nu va fi ceva ce va veni din exterior, de la ceilalti, din stele si planete, din sfarsituri de ere si calendare mayase. Ea nu este un dar al epocii in care intram, aceastea doar ne faciliteaza schimbarea. Schimbarea cosmica nu realizeaza automat schimbarea din noi. Noi trebuie sa fim constienti de asta, sa fim constienti de adevar: schimbarea este o alegere, o alegere libera, nimeni nici daca vrea, nu poate incalca liberul arbitru al altei fiinte, pentru ca LIBERUL ARBITRU este ceva INTERIOR. Iar schimbarea este efectul alegerii constiente si libere. Fie ca Dumnezeu sa ne lumineze calea. Calea liber aleasa. Calea de dincolo de ignoranta. Calea spre iubire, libertate si adevar.Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)