Home


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. Te doare uneori capul, ești tensionat, îți merge prost? Sursa poate fi un atac energetic voit, ori ai intrat în contact cu e persoană cu probleme, sau cu cineva ce te invidiază. Reiki îți curătă rapid câmpurile energetice și te stabilizează.

Poate ai probleme financiare și nu mai vezi calea... Prin reiki se curăță drumul, se face lumină, se deschid căi și porți spre mai bine. Trebuie să lucrezi constant, cu răbdare. Rezultatul vine negreșit.

Dacă ești cumva atât de nervos încăt nu-ți vine să te așezi să te rogi pentru a te liniști, îți poți curăța câmpul cu reiki din câteva miscări și astfel te vei liniști.

Dacă vrei să-ți deschizi inima spre iubire, pentru a-ți găsi relația potrivită, fă reiki. Vei străluci și implicit vei atrage.

Sau poate ai tot ce-ți trebuie sub aceste aspecte, dar crezi că e momentul să te îndrepti spre cunoaștere, să crești spiritual. Reiki prin curățare și energizare, te va ajuta să vezi mai limpede lucrurile, să meditezi mai profund, să devii mai intuitiv, să înțelegi lumea și viața și să pășești cu încredere și răbdare pe drumul spiritual.

Și nu în ultimul rând, prin reiki te poți vindeca mult mai repede.

Când să nu faci reiki?

De crezi cumva că reiki este duhul magic din lampă, că el e un instrument hocus-pocus, că vei căștiga la loto dacă te-ai inițiat, atunci nu fă reiki, nu te va ajuta. Nu e vrăjitorie, ci doar un ajutor de nădejde. Practica reiki nu exclude rugăciunea, meditați, medicina alopată ori alte căi spirituale.

La ce mi-a folosit mie reiki?

Am scăpat de probleme financiare, mi-am crescut intuiția și comunicarea cu lumile nevăzute, am mai multă creativitate în ceea ce scriu și ce fac, mi-am transformat relația într-una din ce în ce mai pozitivă, sau altfel spus mi-am stabilizat căsnicia, reușesc să mă descarc rapid de energiile negative transmise de alții, să-mi curăț casa și diferite obiecte, să mă țin departe răceli și micile boli, datorită creșterii energiei și a puterii cîmpului energetic, altfel spus să-mi cresc protecția energetică. Iar când rar mi se întâmplă să fiu cu garda jos și să răcesc, mă vindec mai repede.

În fond prin reiki am înțeles mai bine universul, și ce e mai important m-am apropiat de Dumnezeu. Prin reiki și rugăciune, prin cunoaștere și înțelegere, am ajuns să fiu în armonie cu mine, cu clipa, și cu destinul meu.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)