HomePortretul vampirului energetic

Vampirism Vampirismul energetic este un fenomen real, există în realitatea cotidiană, nu doar în legende sau în povești cu prințese si zâne. Ei, vampirii energetici, trăiesc printre noi si prin felul lor de-a fi ne epuizează energetic, uneori cu intenție conștientă, alteori inconștient, adică fără ca măcar să vrea sau știe. Însă chiar si acesția din urmă la un anumit nivel știu instinctiv ce fac, ce au nevoie si ce vor, și în consecință au tendița de a se agața strâns de sursa lor de energie vitală.
Pe unii îi vedem, ei trăind sub formă UMANĂ, fiindu-ne prieteni, soți, rude, colegi. Vorbim cu ei, trăim cu ei, trecem pe lângă ei și habar n-avem ce sunt ei. Alteori ei sunt în preajma noastră și ne urmează NEVĂZUȚI sau ne vizitează în anumite momente, în funcție de energia ce le este necesară. Toți însă, indiferent de forma lor UMANĂ sau NON UMANĂ, profită însă de același lucru – energia noastră vitală.

Dacă vampirii din legende își înfig colții în gâtul victimei si se hrănesc cu sânge, vampirii energetici din viața reală își înfig ghearele energetice în câmpul nostru auric, ori se agață de chakre sau de canalele energetice si astfel își iau hrana vitală.

VAMPIRUL ENERGETIC UMAN

Deși aparent vampirii energetici umani, sunt de mai multe tipuri, în realitate ceea ce face diferența între ei sunt doar metodele prin care lucrează.

Indiferent de metodă, vampirul energetic ȘTIE (cel puțin la nivel interior) că victima pentru a-i ceda energie trebuie să devină VULNERABILĂ. Iar pentru asta el pur si simplu crează acele situații care o vulnerabilizează. Sau altfel spus provoacă acea stare sau stări psihice în care victimei îi cedează PROTECȚIA ENERGETICĂ naturală.

Acele STĂRI PSIHICE favorabile vampirilor sunt cele de:

- nervozitate, tensiune, tristețe, furie, mânie, revoltă, atenție excesivă – si am în acest ultim caz în vedere, fie persoanele care vorbesc foarte încet si/sau rar( în termeni populari sunt “miorlăite”), fie cele care tipă ori vorbesc foarte tare (tipul „centrul atenției”, fie cele care se folosesc de acțiuni extreme pentru a-i obliga pe ceilalți să se focalizeze asupra lor, vampirii regizând astfel un scenariu căruia omul îi va acorda o atenție concentrată, tensionată, nicidecum ceva natural.

METODE PRIN CARE VAMPIRII PROVOACĂ ACESTE STĂRI SUNT:

- creând sau menținând inutil un conflict deschis cu victima;
- provocându-i acesteia stări de iritare interioară, furie mocnită, nemulțumire sufletească prin diverse acțiuni, deseori aparent minore sau nevinovate, dar create de vampir exact în acest scop, știind că nu-i plac victimei;
- prin deschiderea de discuții pe teme negative – critici, bârfe, judecăți excesive, tone de nemulțumiri personale, sociale ori politice,etc;
- creându-și lor însiși stări (deseori imaginare) de boală pentru a atrage atenția;
- încercând să creeze victimei stări de vinovăție;
- autovictimizându-se, plângând, sau văicărindu-se excesiv, pentru a crea compasiune și… ENERGIE.

EFECTE ASUPRA VICTIMEI

Astfel starea psihică a victimei devine negativă. Într-o astfel de stare câmpul energetic devine slab, vulnerabil, iar vampirul a câștigat. Sunt foarte rari vampirii energetici umani care vor o energie pură, luminoasă, ei în general vor doar atât, ENERGIE – mai exact BIO ENERGIE.

CUM POȚI RECUNOAȘTE CĂ AI FOST VAMPIRIZAT

Dincolo de stările psihice enumerate mai sus, provocate special, după contactul cu un vampir, victima se simte:

- epuizată fizic si psihic, obosită, descurajată;
- deseori simte nevoia instinctivă de a se îndepărta de vampir;
- după ce discuția/acțiunea e încheiată, victima simte că o nemulțumeste ceva, dar acel ceva nu are o rațiune, cauză, motiv cert, logic uman ( în aceste cazuri ne fiind vorba de vampirism). În unele cazuri discuția cu vampirul nici măcar n-a vizat persoana sa, ci cu totul altceva, dar victima simte o nemulțumire difuză, neclară, fără cauză, iar situația i se pare stresantă.
- simte o apăsare pe suflet – în capul pieptului – ceva aproape fizic, deși nu există o cauză fizică. Sau simte în ceafă o stare de presiune/tensiune ce-i provoacă agitație si deseori dureri de cap.
- cei mai sensibili simt pur si simplu că ceva li s-a prins de aură, precum… o pânză de păianjen invizibilă dar enervantă – este cordonul energetic prin care se hrănește vampirul.

CEL MAI IMPORTANT EFECT însă este LIPSA DE PROTECȚIE ENERGETICĂ, din ea decurgând efectele enumerate mai sus si încă multe altele.

IMPORTANT!

Sa nu uităm însă că lipsa de protecție energetică este totodată cea care permite vampirismul. Un om cu o aură puternică si o vibrație înaltă, nu poate fi vampirizat. De aceea e bine să știm că în aceste cazuri un vampir, inițial face tot ce poate pentru a slăbi protecția victimei prin metodele descrise mai sus. Apoi el se alimentează cu bio-energie, fapt ce duce la pierderii energetice si astfel lipsa de protecție se accentuează.

Mai mult în locul energiei FURATE vampirul poate trimite propria sa energie poluată. Si astfel starea victimei se agravează.

Consecintele lipsei de protecție si deci ale vampirismului pot deveni în timp mult mai grave. Pot apărea astfel:

- boli ale corpului fizic;
- blocaje în soartă;
- haos în destin.

TEMPERAMENT, CARACTER , ATITUDINI specifice vampirului energetic

Vampirii pot fi caracterizati de CEL PUȚIN TREI sau MAI MULTE din cele de mai jos:

- sunt negativiști, pun răul înainte;
- fac exact ce știu că enervează;
- refuză logica simplă, umană;
- au o inteligență redusă, dar diabolică;
- sunt lipsiți de înțelepciune;
- au o sensibilitate aparte când e vorba de persoana lor – nu suportă nici cele mai mici ofense sau critici (singur, ei știu că starile negative fac ființa vulnerabilă, de aceea au grijă de protecția lor);
- nu au imaginație creaotare, altfel spus nu pot construi în sensul pozitiv;
- sunt obsedati de situații negative trăite pe care si le imaginează continuu sau le povestesc continuu si obsedant celorlalți;
- le place violența sub orice formă în mod excesiv – jocuri violente, filme violente, scene de război violente, stiri violente (sunt cei care se hrănesc preponderent cu energii foarte negative si durere psihică);
- sunt superficiali – ei judecă rapid situații și oameni în baza unor aprecieri personale, subiective, si astfel condamnă fără discuție și fără să înțeleagă lucrurile în profunzime;
- nu sunt buni psihologi;
- nu văd logica divină a lucrurilor;
- nu le place în biserică (excepție făcând vampirii ce se hrănesc cu energii luminoase, dar aceștia fiind puțini si cazuri speciale, nu vom discuta despre ei aici. Exceptii făcând și unii vampirii care merg în biserică fiindcă se simt ei înșiși epuizați si vor să-ți refacă aura);
- unii sunt foarte interesați de cunoaștere si viața spirituală, alții o ignoră total fiind materialiști convinși, în ambele cauzuri vorbim de extreme.
- nu sunt buni strategi pe termen lung – deseori ei nu realizează consecințele acțiunilor lor în timp, ei nevăzând lucrurile în profunzime;
- sunt egoiști si lipsiți de empatie;
- sunt încăpătânați – susținându-și cu tărie părerile si dorind să le impună celorlalți, neacceptând diversitatea creației;
- dacă se simt în pericol devin violenți si agresivi;
- apelează deseori la sanțaj sau la crearea de stări de vinovăție dorind să impresioneze astfel victima;
- se complac ei înșiși în stari de victimă, dorind să trezească atenția si deseori compasiunea prin provocarea senzatiei că sunt neajutorați;
- în situații de criză nu cer ajutorul lui Dumnezeu, sau dacă o fac este ceva superficial, în suflet ei fiind de fapt lipsiți de credință.

ÎN CONCLUZIE vampirii energetici umani trăiesc printre noi. Deseori cei care le cad victime sunt oamenii cu suflet bun, dar lipsiți de cunoaștere si uneori de voință.

Vampirismul energetic a existat de când lumea. În vremurile de demult oamenii știau acest lucru, dar atribuiau vampirismul numai vampirilor NON-UMANI sau VRĂJITORILOR.

CAUZELE vampirismului energetic uman sunt diverse. Aceste persoane fiind în general lipsite de energie vitală din motive karmice, ca efect al greselilor din vieți anterioare. Greseli pe care le continuă în prezent sub o formă sau alta.

Despre metodele folosite intenționat de VRĂJITORI aleg să nu vorbesc aici. Nici despre metode speciale de protectie. Însă vă pot spune unele din cele mai simple, sigure si la îndemâna tuturor METODE DE PROTECȚIE:

- starea de bună dispoziție;
- luarea în derândere a vampirului, pentru a-l enerva tu pe el;
- tăcerea asupra proiectelor personale în fața vampirului dacă doriți împlinirea lor;
- detasarea psihică de el si de problemele cauzate de acesta;
- lipsa de frică, dar nu asociată cu aroganța si credința că suntem mai presus de legile acestui unvers si deci, invulnerabili;
- credința în faptul că Dumnezeu ne protejează dacă îi cerem asta,
- rugăciunea, meditația de relaxare;
- baile cu sare, amoniac, anumite uleiuri naturale;
- tămâia si arderea anumitor uleiuri esențiale
- si nu în ultimul rând - lipsa de sentimene negative la adresa vampirului pentru a nu intra în acord armonic (rezonanță) cu el.

Și… încă un ultim sfat.

Nu întotdeauna vampirii energetici sunt vinovați pentru furtul energetic, nu întotdeauna sunt conștienți de ce fac, însă întotdeauna este recomandat sa-i evitați. Pentru că energia necesară proiectelor, veți fi nevoiți s-o folositi pentru protecție, iar proiectele se vor realiza greu sau uneori chiar deloc. Deci nu uitați, prin cunoaștere, înțelepciune si voință puteți scăpa de vampiri.

Fie ca bunul Dumnezeu să ne lumineze sufletul, să ne îndrume pașii și să ne îmbrățișeze inima.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)