Home


Legea lui Unu

Unicul "Sunt Brahman... traiesc in toate fiintele ca si suflet,
ca pura constiinta, baza tuturor fenomenelor...
In zilele ignorantei mele obsinuiam sa gindesc aceste lucruri ca fiind separate de mine.
Acum stiu ca sunt Tot."

- Shankara - sfant indian din secolul VIII

Toti suntem Unul se afirma din ce in ce mai des.
Legea lui Unu, exista, e valabila, dar oare ce inseamna ea cu adevarat?
Oare ce ar trebui sa intelegem prin asta? Oare suntem una si aceeasi fiinta cu cei ce isi ucid partenerul din gelozie, cu cei ce se sinucid din disperare ori lipsa de credinta, cu cei ce tilharesc, violeaza si ucid din motive numai de ei stiute, cu individul ce si-a ucis calul in bataie, ca asa a avut el chef!?! Sau poate ne place sa credem ca suntem una si aceeasi fiinta cu preotii cu har, cu iluminatii din India sau Tibet, cu vindecatorii spirituali, ori poate cu actrita de succes de la Hollywood, ori cu prostituata sau cu politicianul ce se vind prea ieftin si... prea des pentru un pret iluzoriu, valabil doar intre granitele acestei lumi.
Nu, imposibil, nu suntem tot una cu cei enumerati mai sus, veti spune pe buna dreptate! Suntem diferiti, foarte diferiti, de acestia. Just, insa esenta noastra este aceeasi. Izvorul provine din UNUL si acelasi Loc, Fiinta, Divinitate.
Traim in acelasi mediu, in acelasi Univers, in acelasi Dumnezeu. Da. Traim in Dumnezeu! Aminiti-va cuvintele lui Isus: "Eu in El si El in Mine" sau "Eu si Tatal Una suntem."
Isus a fost poate printre primii care au definit Legea lui Unu. Simplu si clar, asa cum ne-a vorbit intotdeauna, poate prea simplu, sfidind astfel nevoia de mister a omului de atunci si de azi. Iar pentru suspiciosii care vor spune, pai El era Isus, le amintesc faptul ca tot Isus a spus: "Veti putea face tot ce am facut eu, ba chiar mai mari decit acestea." Deci nu se considera mai presus de noi, sau diferit. De ce nu putem face toti « minunile » Lui? Din doua motive: avem prea putina Lumina din cauza neiertarilor de sine sau de ceilalti si pentru simplul fapt ca de generatii intregi am fost invatati sa credem ca nu multe lucruri nu sunt posibile! Credintele se schimba cel mai greu, de-aceea Isus spunea ca e necesar macar "un graunte de mustar" din acest ingredient "miraculos" ca sa puteam realiza ceva.

CUM DE SUNTEM TOTUSI UNUL?

Pai suntem claditi de acelasi Creator, din acelasi material, conform aceluiasi cod genetic, respiram acelasi aer, traim in acelasi mediu, avem emotii, sentimente, vise, dorinte si idealuri. Toti vrem sa fim fericiti. Insa chipul fericirii arata diferit pentru fiecare din noi... Baza informationala e aceeasi, baza energetica e aceeasi, frecventa emanata de Pamint in spatiu e aceeasi, adica Una a intregului Pamant. Exista un spectru larg de informatie si energie specific acestui loc din acest Univers, ce se incadreaza in anumite limite specifice. Tot ce e intre aceste limite ne este accesibil simturilor noastre, inclusiv celui de-al 6-lea simt, pentru cine il are. Dincolo de acesta Unitate energo-informationala a lumii noastre, exista lumi multiple, universuri inaccesibile simturilor si uneori chiar intelegerii noastre. Stim asta din diversele mesaje primite de la fiinte din invizibil, din vechile texte sacre, dar si de la oamenii de stiinta care au ajuns sa confirme ipotezele vehiculate de mii de ani de mistici. Ipoteza hologramei si a dimensiunilor multiple nu mai sunt doar povesti.

CUM DE SUNTEM TOTUSI DIFERITI?

Frecventa energo-informationala a fiecaruia din noi e diferita. Amprenta energetica a fiecaruia din noi e unica. Ea ne da identitatea si constiinta de sine, dar se incadreaza in limitele acestui univers UNIC, ce ne cuprinde pe toti ca o Fiinta Unica si care este UNUL printre o multitudine de alte universuri. Sufletele noastre sunt insa distincte, desi alcatuite din acelasi aluat. Avem calitati diferite, daruri diferite, teluri diferite. Chipul fericirii arata altfel pentru fiecare din noi. Visele ne poarta pe carari diferite, insa in cautarea aceluiasi lucru: REINTOARCEREA. Unde? Spre acel "ceva tainic" numit de noi ACASA, un loc de Lumina. De fapt o amintire ancestrala codata in spiritele noastre.

PAMANTUL SCOALA

Pamintul nu este un loc de Lumina asa cum gresit cred unii. Ca argument aduc in primul rind vorbele lui Isus. "Eu nu sunt din Lumea aceasta", iar daca el era Lumina, inseamna ca Lumea aceasta nu este Lumina, ci apartine in mare parte Intunericului. Al doilea argument ar fi doar cele ce se petrec in acesata Lume: crimele, sinuciderile, problemele. De fapt Lumea aceasta e ca un joc de umbre, un dans al Luminii cu Intunericul, o lume in care sufletul este ademenit cu tentatii fel de fel, o lumea cenusie deseori. Priviti in jur si fiti realisti. Priviti in sufletele voastre acolo veti putea gasi Lumina, dar si... Intuneric. Proportia conteaza. Nimeni din cei ce traim in aceasta Lume nu este NUMAI LUMINA, pentru simplul fapt ca astfel nu ar putea exista aici. Exista maestri spirituali cu o proportia a Lumii foarte mare care sunt nevoiti sa manince carne din cind in cind sau sa fumeze cite o tigara, etc, pentru a se metine in trup fizic in aceasta Lume. De ce? Pentru ca sunt constienti ca aici este nevoie de cunoasterea lor.
Nu uriti intunericul ci doar cereti mai multa Lumina. Atit.
Pot spune ca diferenta din fiinte pleaca din Rai. Din momentul in care am fost creati in Univers am capatat un dar divin ce nu ne poate fi luat inapoi. Este cel mai important dar dat de divinitate, dar si cel mai ignorat de majoritatea oamenilor pentru ca implica responsabilitate.Este LIBERTATEA DE A ALEGE.
Il ignoram la nivel constient, insa el lucreaza oricum, alegem in fiecare clipa a vietii, de cele mai multe ori la nivel inconstient, si ignorind puterea imensa cu care ma fost inzerstrati.
Informatiile pe care le primesc despre nasterea lumii nu le pot transpune in cuvinte decit tot apelind la clasica poveste a lui Adam si a Evei. Pamintul a fost intial un Rai, un colt de Univers mirific unde frumusetea si pacea erau la ele acasa. Insa functiona pe o alta vibratie, mult mai inalta decit cea de acum. Acest loc este cel pe care il cautam cu totii cind tindem spre starea energetica de Lumina.

Insa omul a dorit CUNOASTEREA, curiozitatea a invins si astfel am accesat altceva. Informatiile si energiile din "Pomul cunoasterii binelui si raului" ni s-au parut cindva irezistibile. Erau de fapt informatii despre realitatea altor lumi, sau sublumi, din acesta parte de Univers. Frecvetele lor erau mai joase, dar si mai inalte decit cele pentru care eram noi construiti. Cunosteam numai un fragment de Univers pina in acel moment, ni se daruise Raiul, Ulterior am aflat si ceea ce daca am fi stiut, poate ca n-am mai fi dorit sa aflam! Un alt tip de informatie a intrat in spiritele noastre si vibratia noastra automat a scazut, pina la nivelul materiei. Nu puteam avea acces la cunoastere altfel. Asta am ales, asta am primit! Nu mai puteam ramine Acolo, a trebuit sa "coborim" coborindu-ne virbatie, sacrificind Pacea si Linistea in favorea Cunoasterii. Insa cu cit vibratia e mai joasa cu atit rezistenta mediului incojuratpr e mai greu de invins.Adica ne putem impune cu mult mai multa greutate vointa. De aceea chiar si aici pe Pamint oamenii mai Luminosi reusesc mai usor. Insa, nici "Pomul" nici "Sarpele" n-au fost in Rai fara acceptul si voia lui Dumnezeu! Nu va amagiti ca EL ar avea rivali. Nu in Universul pe care il guverneaza, adica acesta. Entitatea numita generic "diavol" si apartinid unei sublumi de vibratie mai joasa se supune Luminii. Cit despre Lucifer a fost un arhanghel de Lumina, dar si el a cazut. Poveste lui e diferita de cea a micilor "draci", dar asta e o alta poveste. Se pare ca soarta acestui Arhanghel e alta in momentul de fata, el reusind crearea unei lumi in alt loc, dar nu despre asta e vorba acum.
Despre OM e vorba acum, care atunci cind alege: tristetea exagerata si indelungata, renuntarea la propriile vise, ura, minia, razbunarea, cruzimea, violenta, alege Intunericul. Atunci cind alegem sa fim noi insine, (pentru ca esenta noastra este LUMINA), sa iertam, sa ne implinim visele, sa iubim, sa daruim, sa ne bucuram, alegem Raiul. Intre cele doua extreme Alb si Negru sunt o multitudine de nuante de gri. Deci am plecat din acelasi loc, am dorit cunoasterea a mai mult decit ni se oferise atunci si prin Puterea alegerii am obtinut ceea ce am dorit. De atunci nu s-a schimbat nimic sub acest aspect. ALEGEREA e darul suprem daruit de Dumnezeu tuturor copiilor sai. Insa de ce unii aleg binele si altii raul? Secretul e...

ALCHIMIA CREDINTEI

Initial nu am fost construiti sa suportam vibratiile mai joase ale altor Lumi, dar alegind sa le cunoastem ne-am transformat. Insa nu ne-am schimbat esenta pentru ca pur si simplu nu avem cum! Transformarea nu este identica cu perfectiunea prototipului. De-asta nimeni nu e perfect! Uitam deseori ca orice problema are in ea si solutia. Accesul la cunoastere ne-a dat acces si la cunoasterea modului de a contracara "raul".Dar nu toti suntem convinsi de acesta. De ce? Repet, pentru ca "raul" nu e insris in codul nostru genetic ancestral! E ceva INVATAT, iar faptul ca il putem oricind contracara e ceva in care trebuie sa CREDEM. SA STII ceva este o certitudine. SA CREZI e cu totul altceva - e o victorie asupra incertitudinii. CIND STII NU E NEVOIE SA CREZI. CIND CREZI E MAI MULT DECIT AI STI!
Credinta este atunci cind trebuie sa luam de bun ceva ce... NU STIM. Si totusi sa actionam ca si cum acel CEVA ar fi real si am putea dispune de el asa cum dispunem de stiinta noastra sau de lucrurile din jurul nostru. Nu este ceva usor... Credinta se invata. Iar credintele cu care am fost crescuti de mici copii sunt cele ce ne insotesc toata viata. Sunt cele ce se schimba greu, sunt ceea ce se transmite din generatie in generatie, sunt cele ce creaza cimpuri energo-informationale, egregori ai familiilor, ai locurilor, oraselor, tarilor... In timp devin certitudini, dar credinta nu e ceva concret. Credinta este ceea ce se poate schimba! STIINTA SI CREDINTA AU ACELASI EFECT ASUPRA LUMII IN CARE TRAIM!!!
Sa stii sau sa crezi... ar fi practic tot una. Insa asta e greu de crezut. Tocmai asta face diferenta intre copiii lui UNU. CREDINTA fiecaruia din noi. Modul de a intelege si percepe Lumea se bazeaza pe credintele invatate. Intre cel ce alege bucuria si cel ce alege lacrima, intre cel ce alege Intunericul si disperarea data de emotiile de virbatie joasa ce apartin acelei scale de frecvente numite Intuneric si cei ce aleg posibilitatea de a reusi, de a se bucura, de a merge cu curaj inainte spre Lumina DIFERENTA e data numai de propriile credinte si pareri despre viata si ceea ce le este sau nu posibil.
Am dorit lectia cunoasterii. Curiozitatea este de fapt pacatul nostru ancestral. Si de atunci cunoasterea e o ispita ce ne atrage intr-un fel sau altul pe toti.
La extrema cealalta a ispitei Cunoasterii e chemarea catre spre Lumina. Ne amintim inconstinet de ea si dorim sa ne reintoarcem in Eden. Ne vom intoarce cindva. Dar nu putem cunoaste totul intr-o viata, de aceea revenim aici, iar si iar. Si dorim sa cunoastem mai mult si sa ne apropiem si mai mult de Lumina. De acel loc numit atit de frumos Acasa.
Unii au ratacit drumul... E vina lor? Nu si da.
Ce putem face pentru aceste particele din Universul nostru care aleg astfel? Ii putem obliga sa aleaga Lumina? Nu putem dar si daca am putea "dragoste cu forta nu se poate". Nu ne este permis sa facem asta. Puterea de a alege e darul primordial al divinitatii facut catre creatia sa. Multi din cei ce au ingradit semenilor acest dar, platesc pentru asta ratacind inca pe Pamint in ciuda cunoasterii lor si a catitatii lor de Lumina. Fie ca au fost preoti cu har, magicieni iscusiti, fie ca au facut raul sau binele cu forta. Nimic din ceea ce incalca liberul arbitrul al cuiva nu ne va permite ulterior sa fim liberi. Ne vom intoarce tocmai cind eram mai aproape de Casa, pentru a plati cu libertatea noastra libertatea furata cindva.
Chiar si libertatea de a alege Intunericul.
Ne putem ruga pentru ei, insa numai pentru a li da iubire divina si intelepciune divina. Ne este permis sa le atragem atentia si asupra celorlalte alternative, sa le daruim cunoastere, daca vor sa o primeasca, sa le reamintim ca si ei detin darul primordial al divinitatii: PUTEREA DE A ALEGE. Dar nu-i putem intoarce Acasa cu forta daca isi aleg ca destinatie finala ALTCEVA. Insa multa vreme de acum inainte multi dintre noi vom mai fi cuprinsi in Unicul, in aceasta Fiinta minunta si plina de iubire, cu lumile ei minunate dar si infernale, cu Lumini si Umbre, cu dansul contrastelor si imbratisarea lor in care totul este legat si interconectat, in care fiecare are libertatea si responsalitatea de a fi Unic si intr-o lume Unica apartinind Unicului Dumnezeu ce a creat-o cindva, demult, de dincolo de timp.

Lumina si intelepciune tuturor!

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)