Home

Sinca Veche, un loc magic si vindecator

Sinca Veche Șinca Veche, un sat din județul Brașov, cu case modeste, cu oameni blânzi și generosi, un sat ce la prima vedere nu pare a avea ceva special și totuși e unul dintre cele mai speciale locuri de pe pământ, nu doar din această țară magică. Vorbesc aici despre întreaga zonă din jurul Mânăstirii rupeste, despre dealul sub care se află mănăstirea, și care se întinde mult în spatele ei. De fapt nu e vorba de o mănăstire, ci de o grotă, o mică pesteră, despre care se spune că a fost un vechi templu. Nu există un adevăr documentat, există însă legende…

Prin ce e specială ea?

Prin acel lucru ce face acest loc deosebit și vindecător: lumina albastră. Sau mai exact lumina bleu-argintiu, ce scaldă întreaba zonă, nu doar grota. Grota este punctul în care lumina e cea mai intensă, e focalizată. E locul unde ea e la nivel maxim, punctul central. După cum se știe lumina are un spectru larg ce cuprinde multe frecvente și culori, fiecare conținând anumite informații ce emană prin radiația sa.

De ce se împlinesc rugăciunile la Sinca si de ce oamenii se vindecă?

Lumina albastră energizează și are putere creatoare. De fapt ea este un amplificator. Mergând acolo, oamenii se roagă, emit gânduri, și prin gând intenții și imagini. Dacă rugăciunea este corect formulată atunci lucrul pentru care ne-am rugat se realizează. Altfel spus, Sinca e un loc cu multă energie, iar energia CREAZĂ. Sinca Veche

Oamenii au intuit și au pus în zidurile peșterii biletele în care și-au scris ce-și doresc. Oare Dumnezeu le citește? Un fenomen asemănător putem vedea la Zidul plângerii din Israel, unde oamenii lasă rugăciuni pe bilete.

Da. Raspunsul e DA. Însă fenomenul nu se petrece chiar asa cum cred unii, ci pur și simplu este ceva magic, dar… natural.

Nu vine nici un moș cu barbă albă să scoată biletele dintre pereții stâncii unde au fost îndesate cu încredere, speranță sau disperare. Nu… acolo, pe acele bilete, se află ceva important. Acel ceva este chiar scrisul nostru purtător de informație și energie. Altfel spus nu ce am scris pe bilet contează, ci faptul că ne-am lăsat amprenta acolo. O fotografie ar fi la fel de importantă poate mai mult, pentru că o fotografie e o sursa e informație și energie. Iar tot ce stă acolo intrând în contact cu lumina se energizează. E ca și cum amprenta noastră, ceva din noi, se umple de lumină.

Stânca din care e compusă grota e imprimată cu lumina albastră. Fereastra din tavanul ei e o sursă ce focalizează acea energie albastră. Ceea ce se află sub deal contine misterul ce face zona specială.

Aleg să nu vorbesc aici despre acest mister. Mi-a fost revelat când am meditat acolo pe deal. Mi-a fost arătat și printr-un vis din care n-am înțeles prea mult până nu m-am aflat acolo. Însă simt că e necesar să aleg să fiu practică și să vorbesc doar despre efectul lui, nu despre sursă, efectul este mai important pentru oameni, pentru viață. Nu sursa, nu ce se află sub deal. Ceea ce emană din sursă se îmbină cu razele soarelui, iar energia ce reiese este „flacăra alb albăstrie” energizantă si vindecătoare, acea „lumină albastră”.

Sinca Veche Grota a fost blocată într-o anume latură a ei de la intrare. Acolo, spun localnicii, se afla vechiul altar. Acolo se rugau strămoșii nostri dacii. Poate că nu întâmplător a fost blocată acea intrare și interzis accesul la vechiul altar. Din el se formează anumite subterane. Informația despre subterane este o viziune… un mesaj… luați-l ca atare. Grota și lumina aceea magică se află acolo de la începuturile lumii, dincolo de civilizatia dacică. Însă dacii știau.

Multi oameni s-au vindecat acolo. Batrânul ce vine des acolo și ne vorbeste despre vechiul altar ne spune ca el s-a vindecat acolo, și ca și el mulți, mulți oameni.

Îl cred, cu siguranță s-au vindecat toti cei ce stiu să se roage, toți creatorii de realitate. Însă nu toti, nu toți cei ce s-au aflat o dată acolo.

Tot acel bâtrân mi-a spus că cine a fost o dată acolo se va mai întoarce. Pentru mine nu credeam că va fi asa repede, însă m-am întors după numai o saptămână. Viața a aranjat asta, nu eu. Poate pentru că simt o atracție specială față de acel loc. Îl consider sacru, îl consider magic. E unul din cele mai puternice focaluri energetice de pe Terra. E unul din locurile unde se găsește un element sacru al Universului – focul.

Se spune că dacă găsim toate cele 5 elemente sacre și știm cum să le luăm cu noi – în sufletul nostru – devenim invulnerabili în fața răului, suntem curățati și eliberați de atasamente și blocaje, iar sufletul își încheie lecțiile karmice revenind definitiv Acasă, redevenind mult mai rapid în locul de unde a fost creat. El fiind nemuritor. Sinca Veche

Cele 5 elemente sunt: focul, aerul, apa, pământul, văzduhul. Fiecare din aceste elemente se găsește în mai multe locuri, nu doar într-unul singur și se relevă celor ce știu și vor să intre cu ele în contact.

Dacă mergeți la Șinca și vă rugati, și trece o vreme și aveți impresia că cele pentru care v-ați rugat nu se realizează, nu vă neliniștiti. Ele se vor realiza. Universul caută doar momentul potrivit, timpul propice și căile realizării.

Credeți și… veți avea. Credința mută munții.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)