Home


Dragostea si grupa sanguina

  Iubirea
Biologul Karl Landsteiner a descoperit existenta celor patru grupe sanguine, atat de bine cunoscute de noi toti. Cercetarile sale efectuate in jurul anului 1900, s-au dovedit de un real folos in medicina. Multe vieti au fost salvate datorita transfuziilor sanguine. Acest lucru i-a adus un bine meritat premiu Nobel.      
Peste 40 de ani, Rh. Leone Bourdel emite ipoteza conform careia intre sange si comportamentul psihologic al fiecaruia dintre noi exista o legatura. Matematicianul japonez Masahiko Nomi a studiat statistic aceasta legatura. El a demonstrat ca fiecare grupa sanguina corespunde unui anumit tip de personalitate. Metoda sa de caracteriologie sanguina, prezinta un anumit interes si este folosita in Japonia si SUA de catre psihologi.

GRUPA "0"
Tipul 0 este extravertit, cercetator, coleric si generos. Gelos fara a fi ranchiunos. Realist, organizat, concentrat, afectuos. Putin agresiv si nervos, uneori prea orgolios ori incapatanat.

GRUPA "A"
Tipul apartinand grupei A este ordonat, stabil, organizat, fidel in dragoste. Ratiunea domina afectivitatea. Este tipul dragostei de durata. Frecvent pesimist, timid, lent, incearca uneori o lipsa de incredere in sine.

GRUPA "B"
Pasional, intuitiv, original si creativ, iata cateva caracteristici ale individului ce apartine grupei B. Acestei grupe ii apartin multi artisti. Dezinhibati, cei ce apartin grupei sunt adesea seducatori. Dar sunt imprevizibili, solitari, uneori deprimati si neascultatori.

GRUPA "AB"
 Foarte sensibili, intuitivi, tot atat de rationali si de afectivi, nativii sunt adesea imprevizibili. Femeile si barbatii ce au grupa AB sunt generosi, dezinhibati, sociabili si diplomati. Totusi, sunt irascibili, indecisi si uneori ranchiunosi si nedisciplinati.

Grupa sanguina "0" si dragostea

Atat in munca, cat si in dragoste, indivizii cu grupa 0 sunt dinamici si cercetatori. Fara complexe, ei seduc si imbratiseaza cu foc.

Femeia "0"
E extravertita si plina de farmec. Stie sa convinga atunci cand se indragosteste, ceea ce i se intampla adesea. Vrea un barbat de care sa fie mandra. Il va flata si il va pune in valoare. Este posesiva si geloasa. Odata casatorita, este atasata si fidela. Buna organizatoare a vietii de familie, metodica, dinamica si intreprinzatoare, isi sustine sotul si copiii. E doar cam ambitioasa cateodata. Are nevoie de contact fizic si dragoste pasionala.

Barbatul "0"
Ii place sa seduca si o face cu succes. Dar nu e totdeauna sincer. Nu-l lasati sa creada ca sunteti o usuratica. Cu cat il faceti sa astepte, cu atat va va iubi mai tare. Autoritar, vrea sa fie stapan acasa la el. Nu-l tratati frontal, procedati cu diplomatie si farmec; astfel veti face ce vreti din el. Este foarte senzual si e un foarte bun amant. Daca il surprindeti mereu cu ceva nou, veti putea sa luptati cu o oarecare infidelitate, care nu e totusi cel mai mic pacat al lui.

Grupa sanguina "A" si dragostea

Pudici, rezervati si timizi, indivizii grupei A nu au totdeauna o viata afectiva usoara. Le lipseste indrazneala si e adesea in prejudiciul lor. Si totusi, cata dragoste au, cata dorinta de a se darui!

Femeia "A"
Are o imaginatie amoroasa inepuizabila. Ii plac mai mult decat orice povestile de dragoste, aventurile si pasiunea. Dar in dragoste, dimpotriva, este neincrezatoare, timida, tematoare... Ii e frica sa se indragosteasca si nu o face decat cu greu. Face rar primul pas si adesea risca sa treaca pe langa marea dragoste. Este o buna sotie, dar nu-i place prea mult gospodaria, nici gestiunea familiei. Ea exceleaza in profesii pozitive.

Barbatul A"
Nimeni nu-l intrece in puterea de a visa. Daca ar fi in stare sa transpuna in scris povestile de dragoste pe care si le imagineaza, ar deveni un al doilea marchiz de Sade. Dar ce distanta intre imaginatie si realitate: inhibat si timid, n-are curaj sa incerce nici una din scenele erotice pe care le poarta in minte. Numai dupa o indelungata acomodare cu o femeie si numai cand e foarte sigur de ea, incepe sa scoata coarne timide, ca melcul, pasind cu grija pe un teritoriu strain. Dar cand drumul i-e, in sfarsit, cunoscut, devine un amant imbatabil. In viata de toate zilele, barbatul A e retinut, dar le da femeilor pretul pe care il merita, din priviri.

Grupa sanguina "B" si dragostea

Barbatii si femeile de tip B nu acorda aceeasi importanta dragostei si sexualitatii ca celelalte grupe. Asta nu inseamna ca afacerile de inima nu conteaza pentru ei. Mai degraba nu le plac regulile, normele si restrictiile. Ei acorda mai multa importanta prezentului decat viitorului si zburda mult inainte de a se fixa.

Femeia "B"
Dinamica si uneori extravaganta in viata sa sociala, ea devine rezervata de indata ce intalneste barbatul vietii sale. Ii place viata de cuplu cu conditia de a nu fi dependenta. Optimista si inventiva, ea accepta toate situatiile. Dar sexul este pentru ea mai degraba igiena corporala.

Barbatul "B"
Seducator, ii place sa dea tuturor femeilor pe care le intalneste impresia ca sunt unice. Dar cand se indragosteste, ramane fara voce. Deci fiind, de regula, infidel, se asteapta la infidelitati. Desi sexul nu e totul pentru el, inventiv, el stie sa fie pe masura asteptarilor atunci cand intalneste pe cineva pentru care sexul conteaza mai mult.

Grupa sanguina "AB" si dragostea

Cei cu grupa sanguina AB sunt incurabili romantici si astfel isi traiesc si sentimentele. Asta ii face cateodata naivi. Sunt ca fata din poveste care vrea sa se casatoreasca cu fiul regelui.

Femeia "AB"
Nu-i usor pentru ea, caci e plina de imaginatie. Fascineaza barbatii cu comportamentul ei. Exigenta, este dificil de cucerit. Este o sotie buna, isi iubeste casa si copiii. Pentru cei care sunt langa ea, este capabila de cele mai nebunesti nopti de dragoste.

Barbatul "AB"
Nu-i place sa vorbeasca direct despre sex. Totusi, se simte bine cu femeile care sunt atrase de magnetismul extraordinar pe care il poseda. Sot sau prieten, este agreabil cu conditia sa-l feresti de prieteni. Sexul il pasioneaza si se descurca excelent.

Compatibilitati in cuplu

Inima curcubeu Barbatul "0" si femeia "0"
Compatibilitate medie. Functioneaza doar in cazul in care partenerul este mai in varsta. Partenerii in acest caz se inteleg fara discutii inutile. Un barbat "0" cu Rh pozitiv si o femeie "0" cu Rh negativ constituie cel mai bun cuplu al grupei. In rest...

Barbatul "0" si femeia "A"
 O combinatie excelenta. O familie fericita. Ea il sustine moral. Dar sunt adesea furtuni. Din fericire, se aplaneaza. Barbatul "0" cu Rh negativ sau pozitiv o deranjeaza pe femeia "0" cu Rh negativ - e prea autoritar. Ea il va parasi, in 40% din cazuri.

Barbatul "0" si femeia "B"
E o dragoste furtunoasa, ce functioneaza indeosebi prin simturi, inaintea sentimentelor. El isi va sacrifica cariera in favoarea ei, ceea ce e frecvent la barbatul "0" cu Rh negativ. Vor trai unul langa celalalt ca doi straini. Cam trist, nu?

Barbatul "0" si femeia "AB"
Ea are nevoie de toata forta caracterului ei si de puterea ei de decizie. Il va iubi neconditionat daca nu e prea superficial. Barbatul "0" cu Rh negativ si femeia "AB" cu Rh negativ formeaza un cuplu aproape ideal. Pasiune, ratiune, sex, sentimente, nimic nu le lipseste. Cu conditia ca femeia sa aiba incredere in el. Ceea ce nu se intampla in toate cazurile.

Barbatul "A" si femeia "0"
Casatoria sau cuplul ideal. Se completeaza de minune. Ea e blanda, eficienta. El e tandru, dar si puternic. Ceea ce ii poate desparti sunt doar problemele profesionale ale barbatului.

Barbatul "A" si femeia "A"
Prea frumos sa poata fi adevarat. Aceleasi gusturi, o casa fericita, copii bine crescuti, o viata linistita. Barbatul "A" cu Rh pozitiv si femeia "A" cu Rh negativ formeaza un cuplu armonios si durabil. Dar daca nu au o profesiune apropiata sau hobby-uri comune, se indeparteaza unul de celalalt.

Barbatul "A" si femeia "B"
 Este un cuplu excelent, o legatura durabila, daca ea are incredere in el si daca el o merita. Pace, tandrete, armonie, dragoste.

Barbatul "A" si femeia "AB"
Un cuplu linistit, plin de tandrete. Fara valuri... Si unul, si celalalt cauta stabilitate si o gasesc usor. Si nu au nevoie de o mare pasiune pentru a se simti fericiti. Dar rutina ii indeparteaza. Cea mai buna combinatie: barbatul "A" Rh negativ si femeia "AB" Rh pozitiv.

Barbatul "B" si femeia "0"
Ea e prea grabita, prea exclusiva. Asta poate sa-l lase indiferent sau sa-i placa nebuneste. El trebuie sa o satisfaca sexual, daca nu, va deveni un strain sau un tiran.

Barbatul "B" si femeia "A"
O combinatie buna, cu conditia ca "B" sa fie calm. El trebuie sa-si infraneze initiativele, sa fie atent si sa o ajute sa isi rezolve indeciziile. In caz contrar, e putin probabil ca vor imbatrani impreuna.

Barbatul "B" si femeia "B"
Doua fiinte asemanatoare, carora le trebuie mult timp pentru a se adapta, fiecare facand mai multe eforturi decat ar fi cazul. Sunt mai degraba prieteni decat amanti. Daca gasesc calea sa se inteleaga, s-ar putea sa tina. Totusi, nu e o combinatie ideala.

Barbatul "B" si femeia "AB"
Se inteleg, se admira. Dar mai mult ca fratii. Totusi, au o viata comuna armonioasa. Fragila. Trebuie mult tact din partea barbatului. Daca nu, femeia va cauta emotie sexuala in alta parte. O combinatie buna in proportie de 50%: o femeie cu Rh negativ cu un barbat cu Rh negativ.

Barbatul "AB" si femeia "0"
Exploziv si interesant totodata. In pericol, daca au profesii diferite. Daca se inteleg in intimitate si au totul la dispozitie pentru asta, pot fi un cuplu ideal. Daca nu, e vai si amar.

Barbatul "AB" si femeia "A"
Trebuie sa o ajute la menaj. Daca nu i-o va lua in nume de rau. Ei ii lipseste senzualitatea. Iata de ce lui ii revine un rol dificil. Cea mai buna combinatie: un barbat "AB" cu Rh negativ si o femeie "A" cu Rh pozitiv.

Barbatul "AB" si femeia "B"
Un cuplu armonios, stabil, echilibrat, care are afectivitate, senzualitate, viata intima si existenta sociala. Dar, paradoxal, adesea nu au nimic in comun. Se iubesc doar. Si e minunat.

Barbatul "AB" si femeia "AB"
 Doua fiinte identice. Aceleasi gesturi, idei, proiecte, hobby-uri... si nu e rau. Un pericol: problemele profesionale ale barbatului sau admiratorii doamnei.


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)