Home


Acel CEVA… ce atrage

Există oameni care atrag… Atrag atenția, atrag privirea, atrag admirația celorlalți, ba uneori chiar și un soi de respect spontan, fără măcar să facă ceva special pentru asta, uneori fără a scoate un cuvânt. Poate că și tu faci parte dintre ei, sau poate ai văzut astfel de oameni și te-ai întrebat ce au ei în plus, de ce au un astfel de efect asupra celorlalți.

Nu vă voi spune dacă eu fac parte dintre ei, nu asta e important, ci cum poți face să ai parte și tu de o astfel de relație magnetică cu oamenii, cu lumea. Pentru că e ceva fascinant pentru ambele părți.

Spun cu oamenii și „cu lumea”, pentru că astfel de oameni, nu atrag numai admirație de la ceilalți, ci și situații benefice. Găsesc ceea ce caută, reușești ce ți-ai pus în gând, dacă ești într-un magazin te duci direct la obiectul căutat fără nici o îndrumare exterioară – da e intuiție, dar nu numai, atragi sincronicități, știi când să acționezi și când nu, deci vorbim de armonie cu universul exterior.

Senzația este plăcută, e ca și cum mergi pe un flux de lumină, pe linii de ki. E ca și cum dansezi armonios cu universul, ca și cum uși invizibile ți se deschid. De fapt se deschid suflete, suflete ce simt magia ce se petrece în tine și vor și ele să aibă parte de ea, sau pur și simplu unii chiar fac și ei parte din joc și joacă degajat și spontan. Atunci atracția e reciprocă și dansul în doi fascinant.

CE ANUME FACE DE FAPT DIFERENȚA?

- Relaxarea interioară;

Renunțarea la frici, la tensiuni inutile, la credințe distructive, conduce la o pace interioară absolut necesară unui trai echilibrat. Armonia interioară se simte.

- Siguranța de sine;

A fi sigur pe tine înseamnă a fi împăcat cu tine și a degaja măreție – adică energie benefică. Înseamnă a te cunoaște pe tine și a ști ce vrei. Înseamnă că știi că nu ești perfect, ci perfectibil și astfel nu mai ți-e teamă că ai putea greși când te exprimi, și atunci te exprini degajat. Iar acest lucru atrage.

- Credința în Dumnezeu;

E acel ceva ce-ți încarcă sufletul de pace, iubire și conștiința că nimic nu e întâmplător. Mai mult e conștiința că întotdeauna vei fi ajutat, că ești pe drumul tău, chiar dacă uneori ocolit. Credința se simte în câmpul auric, ca o lumină, un magnetism natural și armonic. Nu vobim aici de habotnicie, nici de credința doar declarată, ci de adevărata credință.

- Renunțarea la critici și judecăți, la analiza situațiilor negative existente în lume;

Înseamnă de fapt renunțarea la control și implicit la tensiuni interioare. La auto-atacuri, la energiile de vibrație joasă. Înseamnă să reununți să crezi că ești superior, că lumea e rea și tu ești perfect. Înseamnă renunțarea la orgoliu și la acuzații. Și înseamnă mai multă centrare pe tine și viața ta, nu pe viețile și greșelile altora pe care oricum nu-i poți controla.

- Asumarea rolului de fin observator al vieții;

Dacă renunțăm la critici, nu înseamnă că trebuie să fim orbi și să nu mai vedem ce se petrece în lume departe sau aproape de noi, ci doar că privim pentru a învăța, pentru a filtra ce rămâne și ce pleacă de lângă noi, pentru a ști despre lume și viață. Realismul e o calitate, ce te centrează pe linia destinului tău cel mai bun. Privește, observă, învață. Înțelepciunea se simte și atrage.

- Trăitul în prezent;

Trăitul în prezent oferă multă, multă energie. Iar energia atrage. Gândurile spre trecut sau spre viitor risipesc energie, induc fie tristețe – când ceva a fost rău, fie regret sau dor – când ceva a fost bun, dar nu mai e cu noi, deci irosire. Gândurile spre viitor induc neliniști, nerăbdare, deci pierdere. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-ți faci planuri, ci doar să nu trăiești în ele, fugind de prezent. Prezentul conține în el energie.

- Renunțarea la conflicte;

Renunțarea la conflicte e de fapt stoparea pierderilor energetice. Pentru că orice conflict trecut, ori actual, e un mâncător enorm de energie. Vorbim aici de iertare, acea iertare făcută din conștiința faptului că mai mult decât pentru ații, o faci pentru tine. Uneori să-ți ierți un dușman e un act egoist. Pentru că împăcarea cu alții, e de fapt fapt împăcarea cu tine. La nivel de suflet, nu neapărat fizic. Aduce armonie în suflet. Iar armonia atrage armonie.

- Autocunoașterea;

Dacă te cunoști, te accepți, iar viața te conduce subtil pe drumul potrivit ție. Dacă te cunoști, cunoști natura umană, atunci e firesc să te iubești, să te ierți. Iar din acceptare se naște liniștea interioară, iar din liniștea interioară se naște energia. Energia care e de fapt acel ceva ce atrage.

- Detașarea de scop;

Toți avem scopuri în viață. Sau cel puțin e firesc să avem, să le căutăm, să le găsim și să le urmăm. Însă dacă urmărim un scop obsedați fiind de el, atunci îl urmărim cu frică, cu teamă, cu tensiune, iar tensiunea interioară naște pierderi energetice. La exterior se poate manifesta prin furie, în fond ea e frică, iar frica e o energie dizarmonică, vampirizantă pentru autorul ei, dar care vampirizează și pe ceilalți. Iar oamenii fug instinctiv de vampiri.

- Urmărirea scopului cu hotărâre;

A fi detașat de scop, nu înseamnă să nu-ți urmărești scopul. Hotărîrea și credința în reușită, în tine și în Dumnezeu, dau naștere unei energii minunate. Iar oamenii simt.

- Evoluția conștientă;

Un om ce e conștient că a venit aici pentru a evolua, e un om ce continuu vrea să știe, să înțeleagă, să simtă, să vadă ce-i nou. Și e un om atent cu sine și plăcut cu ceilalți. E conștient că toți suntem aici la o școală. Și astfel e mai tolerant, mai detașat, mai în armonie cu viața.

- Sinceritatea non-agresivă;

Un om care știe să fie sincer fără a jigni sau deranja, va avea întotdeauna mult charm. Desigur, vor fi și oameni care nu-l vor plăcea, dar... credeți-mă, sunt acei oameni de care oricum ar fi benefic să scăpați. Sinceritatea presupune un aer degajat, lipsa tensiunii interioare, siguranță de sine, empatie, și cunoașterea sufletului uman. Un astfel de om va trezi interesul, celor de sunt pe aceeași lungime de undă cu el. Și poate că restul... momentan nici nu contează.

- Alinierea cu propriul adevăr;

A trăit în adevăr, înseamnă în mod logic a nu trăi în minciună, a nu trăi în dizarmonie cu tine, a nu trăi situații stresante în mod voluntar, a merge pe linia ta de destin, a emana bucurie, pace, încredere, și lumină. Iar lumina spirituală atrage.

DE CE TOATE ACESTEA ATRAG?

Pentru că ENERGIA ATRAGE, lumina spirituală atrage, binele atrage. Pe Pământ orice om e setat să caute BINELE. Iar toate acestea atrag la nivel subtil.

Ce înseamnă la nivel subtil?

Înseamnă că la nivel inconștient orice om simte ceea ce există în interiorul altul om. ACESTA E UN MARE ADEVĂR. Iar dacă în interiorul altui om este bine, vrei involuntar să ai și tu parte de acel bine. Să înveți să-l creezi. Iar schimbul de informații, înseamnă învățare.

E suficient să stăm în preajma unei persoane pentru a face automat schimb de informații cu ea.

SE SPUNE CĂ ATRAGEM PE CEI CU CARE REZONĂM.

Corect. E un mecanism real, care funcționează. Deci... pe cei cu care rezonăm chiar și în mică proporție, îi vom avea în viața noastră, ca și prieteni, rude, soți, colegi de servici, ori parteneri de afaceri. Ei vor fi un fel de oglinzi, ce ne vor arăta anumite aspecte ce ne caracterizează. E greu de acceptat, dar e real.

ÎNSĂ VOM FI ATRAȘI CA DE UN MAGNET DE UN OM ÎMPLINIT.

E un alt soi de atracție...

Chiar dacă acel om e un om ce-l vedem o clipă pe stradă, chiar dacă e un om ce nu face încă parte din viața noastră, chiar dacă e o relație tangențială, un maestru, o celebritate, un coleg sau... uneori un om cu care avem norocul de a avea o relație apropiată. E un alt soi de atracție. Nu prin rezonanță, ci prin aspirație. Dată de necesitatea de a evolua. Necesitate sădită în fiecare din noi.

E admirație deseori neconștientizată, o simți fără a ști clar de ce. De fapt e vorba de o atracție născută din nevoia sufletului de a învăța. E efectul nevoii profunde de a evolua, de a crește spiritual, de a ne împlini scopul primordial pentru care am venit cu toți pe Pământ: evoluția spirituală.

ȘI TOTUȘI UNII SUNT ATRAȘI DE CEI RĂI, ORI SIMT INVIDIE FAȚĂ DE CEI REALIZAȚI!

Da, este adevărat. Dar acești oameni sunt profund dezechilibrați. Sunt departe de sine, de adevărul din ei, sunt dominați de temeri, de necredință, sunt orbi. Vin cu karme cu probleme, ori au anumite lecții pe care le au de învățat tocami de la o anumită persoană.

Va veni lumina și pe strada lor... chiar dacă... mai de făcut pași.

Răul poate fi uneori fascinant.

Îi poate păcăli chiar și pe cei... evoluați câteodată. Pentru că există ființe malefice ce știu să creeze o anumită inferfață iluzorie pozitivă. Ei pot împrumuta haine aurite și atrăgătoare. Mă refer aici la energie-informație, aură... Însă ei rapid își vor da arama pe față. Lumina îi arde, chiar dacă e furată, fabricată din energiile altora, nu o pot suporta.

DACĂ UN OM E ATRAS DE RĂU, ar trebui să se uite în inima sa și să vadă ce durere ascunde, ce neacceptare, ce neiertări, ori temeri are în sine. Pentru că întrebându-se va găsi cu singuranță răspunsul, singur, sau ajutat de cineva specializat.

ÎN CONCLUZIE

Acel CEVA ce atrage, e de fapt energia armonică și puternică ce emană din aura oamenilor. E Lumina spirituală și divinitatea din omul trezit spiritual spre care toți aspirăm.

A trezi atracție, ori a fi atras de un om minunat e un semn de sănătate sufletească, un semn că sinele tău s-a deschis spre lumină, fie că ești cel ce atrage, fie că joci celălalt rol, ori le joci pe ambele. Sufletul vine aici să invețe, să se vindece, să crească... iar orice creștere se face prin comunicare, învățare, rezonanță, admirație, și însușirea acelor atribute ce ne plac. Însușire adaptată personalității tale unice, pentru că nu imitația e o valoare, ci propria creație, propria culoare, și sufletul tău creator, frumos, unic în care divinul înflorește treptat.Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)