Home

Escrocii si spiritualitatea…

Escrocii si spritualitatea Mergând pe cărarea spirituală în căutarea acelui ceva, unic și eliberator, uneori omul neînarmat cu cunoaștere sau cu o anume experință de viață, se poate rătăci. Poate porni pe cărări false ce nu duc nicăieri, sau poate da de anumiți ghizi care pretind că ei cunosc lucruri pe cât de aberante și inutile, pe atât de ne verificabile. Totuși escrocii au o inteligență diabolică, și stiu că nimic nu e mai fascinant decât misterul, și nimic mai vulnerabil decât un om care are probleme, sau un om ce-și dorește ceva cu orice preț, fie el chiar și acela de a fi mințit frumos. Și atunci… de ce să nu profite ei un pic folosind cu tupeu fantezia, o fantezie din păcate NEVINDECĂTOARE, uneori chiar agresivă și distructivă.

Despre câteva lucruri am să vorbesc aici, pentru că din nefericire s-au înmulțit destul de mult oamenii sinceri, dar necunoscători care merg la cursuri de „shamanism de bloc” dorind să devină SHAMANI, la fel s-au înmulțit și cei care îi ascultă pe cei ce pretind a fi „contactați” de pleiadieni, arcturieni sau alte specii imaginare de extratereștri, dorind să găsească prin ei SOLUȚIA MAGICĂ la problemele lor. Aceștia vă vor spune generalități ce se potrivesc tuturor, și în mare parte și ție, adică un alt soi de horoscop general bun pentru toți. Dar și cei care pur și simplu se pretind “lucrători ai luminii”, dar nu sunt decât niște bieți rătăciți pe căile vieții, ce ascund în ei dureri reprimate, răni nevindecate ce dor, pe care le tratează drogându-se cu povești puerile despre ceruri înalte și lumini născocite.

SHAMANISMUL DE BLOC

Shaman înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât vrăjitor. Un shaman este mai exact un vrăjitor care locuiește într-un mediu natual – de obicei junglă, pădure sau stepă - şi foloseste - prin tehnici străvechi știute de la bătrânii shamani ai locului - forțele naturii – mai exact cele 5 elemente pomenite și în Vede, si anume elementele apă, foc, pământ, aer și vazduh - prin intermediul cărora ia legătura cu planurile subtile – cu universul invizibil din noi și din afara noastră - pentru a-și atinge scopurile.

Scopurile sunt diverse, începând cu vindecări spontane ce profanului i se par miraculoase, până la ucideri instantanee sau nu, la fel de miraculoase, ori rezolvarea unor situații blocate de mult timp, vindecarea de boli grele, nașterea de copii de către femei până atunci infertile, etc.

Shamanul intră într-o stare de transă prin diverse ritualuri, de la ritmuri insistente de tobe ce au menirea de a-l duce într-o stare de transă – prin acord armonic cu frecvențele chakrelor 1,2 , 6 si 7, până la ingerarea unor plante sau substante halucinogene ce au același efect. Unii și-au dezvoltat deja aceste puteri și le folosesc fără a intra într-o stare specială, ci doar prin puterea imensă a credinței lor bazată pe cunoaștere și experiență.

Astfel el intră în contact cu anumite forțe, fie pentru a afla anumite taine, altfel inaccesibile, chiar și shamanului într-o stare de conștiință normală, fie pentru a schimba, transforma instantaneu, situații existețe în acest univers.

Altfel spus, un shaman este UN MAESTRU AL CONȘTIINȚEI, un călător pe diverse planuri ale acesteia, un modificator al sorţii umane și uneori un călător în spațiu și timp.

El printre altele știe să ia contact cu spiritele animalelor moarte, pe care le ține captive pentru a servi în diversele sale scopuri, ori cu diverse spirite umane, ale strămoșilor decedați.

Shamanul autentic are o forță imensă datorată atât faptului că trăiește într-un anumit mediu de mic, uneori a moștenirii sale genetice, sau a aptitudinilor păstrate din alte vieți – clarviziune, puterea de a modifica realitatea, puterea de a vindeca, comunicarea instantanee și reală cu forțele naturii - dar și faptului că învață toate acele lucruri de copil de la un shaman cu experiență.

El e un fel de preot păgân, neaparținând nici unei religii, dar deseori fiindmai puternic decât multi preoți ce slujesc undeia din ele.

Shamanismul nu se poate învăța la un curs de câteva ore, sau de câteva zile. Pentru a deveni shaman sunt necesare anumite aptitudini așa cum am spus cu care te naști, ori mulți ani de ucenicie lângă un shaman autentic. Nici măcar în acel mediu salbatic, nu poate “tot poporul” să fie shaman, cu atât mai mult nimeni nu poate deveni shaman, participând la cursuri ținute de pseudo-ințiați într-o sală de curs. În cel mai fericit caz, cursantul poate deveni un bun teoretician al fenomenului shamanismului și… cam atât.

CONTACTAȚII DE EXTRATERESTRI

Aici situația e și mai nostimă. Oricine, și tu cititorule, poți pretinde că te-au contactat pleiadienii. De ce nu? Sau poate îi preferi pe arcturieni, sau zaurieni, sau xenulieni, ori poate pe klingoni ori ferenghi. Nu? Aceștia din urmă sunt mai simpatici, fiind cunoscuți din Star trek. De ce nu? Cine te poate verifica. Dacă ai citit câteva cărti de SF poti găsi o cale originală de a deveni „mesager celest”. Nu… nu… Sper că nu mă înțelege nimeni gresit, nu vă sfătuiesc să faceți asta pentru că principiul „totul se plătește”, ori „ce dai aia primești”, este valabil aici pe această planetă, iar dacă cineva are intenția de a escroca, va fi la rândul său escrocat, mai devreme sau mai târziu.

Unii așa ziși contactați au scris cărți, alții sunt invitați în televiziuni, alții țin cursuri în care propagă mesaje de la extraterești care doresc să ne învețe iubirea. Unii contactați sunt chiar sinceri pentru simplul fapt ca sunt schizofrenici, aberează, sunt naivi, ori au o imaginație extrem de bogată luând fantasmele minții proprii drept mesaje de prin alte părți. Alții sunt doar bieți demonizați, iar alții așa cum am spus, sunt escroci.

Dragi pământeni, treziți-vă! Iubirea e specifică planetei Pământ! Avem aici îngeri, sfinţi, profeţi, sisteme energetice specific pământene şi un Unic Dumnezeu care ne iubeşte şi ne supravegheză, indiferent de ce credință sau religie suntem. Nu, El nu ne-a lăsat de izbeliște, EL este prezent pretutindeni, oricând. Mai mult… EL ne iubește. Trebuie doar să alegem să folosim această iubire a Dumnezeului planetei Pământ.

Mai mult decât atât suntem deținătorii unei cunoașteri milenare, reale, verificată de timp și de oameni. Suntem deținătorii Bibliei, cu vechiul și Noul tetament, ale cărui învățături dacă le-am citi, cunoaște și urma am deveni maeștri în arta bunăstării și iubirii. Avem Cabala o veche cunoastere ezoterică evreiască, avem Vedele hinduse – ce cuprind în ele o cunoaștere imensă atât pământeană cât şi cosmică, avem profeții noștri și încarnări exceptionale, divine, precum Iisus. Îi avem pe Buddha, pe Krishna, pe Hristos, care și-au sacrificat viețile pentru noi și avem mulți alți pământeni reali, extraodinari şi magici ce ne-au oferit cu generozitate învățăturile lor. Studiaţi-le. Sunt perfecte. Pentru că ei au trăit aici pe Pământ. Ei au avut bunăvoința de a se face văzuți, și din respect pentru noi au trăit vieți pământene.

Dacă “extratereștii” ce îi contactează pe contactaţi, ar fi reali, ar trebui să le punem cu încredere întrebarea: tu știi ce simte un om? Iisus știa, Buddha știa, Krishna știa, Moise știa, Mahomed știa. Voi știti cum e să trăiți în trup de om? Să iubiți ca un om, să suferiți ca un om, să gândiți ca un om, să nașteți ca un om, să muriți ca un om? Știți? Nu… Nu au de unde şti, deci nu ne pot da sfaturi valabile.

Nu… nu-mi spuneți că au trăit demult pe aici si au evoluat într-o rasă superioară și acum ne dau sfaturi. Dacă este așa, cu siguranță știu că avem metode minunate de vindecare specifice pământului: psihologia cu multiplele sale ramuri, reiki si qi qung, milenara yoga, diverse forme de meditație, și rugăciunea, poate cea mai bună si la îndemâna tuturor dintre toate. Toate fiind eficiente dacă sunt aplicate cu răbdare și având ca ingredient acel „grăunte de muștar” numit CREDINȚA.

Mai mult decât atât, așa zișii contactați nu spun ceva nou și util pentru suflet, ori ceva pe care să nu îl ştim. În cele mai fericite cazuri spun aceleasi lucruri pe care le avem din vechime. Doar că profită de disperarea celor ce au încercat pe alte diverse căi și s-au oprit la mijlocul drumului, sau nu au avut suficientă credință. Disperare ce le spune amăgindu-i: “adevărul nu e aici pe Pământ, nu e în tine, nu e la preoți, la maeștri, la psihologi, la Dumnezeul din suflet și nici la nici un om, e… undeva în afară.’’ Da, este un tertip psihologic al micului ego. Un tertip ce promite o fericire stranie ce vine de departe.

Dacă extratereștri ne-au detectat în spațiu, și sunt binevoitori și inteligenți, ei cu singuranță respectă o lege nescrisă a universului, aceea de a nu se amesteca în evoluția altei specii inteligente. E o lege de mare bun simt…

Și am convingerea că extratereștri există. Ba mai mult, am convingerea că ei ne-au vizitat demult, au lăsat artefacte, au venit, au plecat și încă ne mai vizitează deseori. Uneori ajută pământul să scape „miraculos” de impactul cu vreun gigantic meteorit. Însă evoluția spirituală e altceva, ceva personal, delicat, specific uman și inviolabil. Într-o zi prezența lor ni se va face oficial cunoscută. Dar sunt conștienți că avem drumul nostru, mentorii noștri, credințele noastre foarte potrivite și bune pentru noi.Ceea ce ne lipsește, mai exact unora din noi le lipseste, este dorința de a le pune în aplicare în propria viață.

FALȘII LUCRĂTORI AI LUMINII

Sunt în general cei ce au avut probleme de viață dar nu au reușit să și le rezolve decât într-un mod superficial. Adică îngropându-le în „lumină”, sau altfel spus NEGÂNDU-LE brusc, fără a le înțelege, fără a le conștientiza, fără a înțelege lecțiile experientelor avute, FĂRĂ A ÎNȚELEGE ADEVĂRATELE LEGI SPIRITUALE și mai ales fără a înțelege ce este EVOLUȚIA SPIRITUALĂ.

Problemele lor n-au fost conștientizate, ci REPRIMATE. Adică trimise în inconștient și uitate acolo. Însă așa cum știu toți psihanaliștii și nu numai, inconștientul lucrează, el nu uită, și pentru a ne aminti că avem în noi o problemă, el crează situații de viață deranajante, ce trebuie să le rezolvăm, el proiectează propriile noastre defecte în alții, el e cel ce face multe jocuri magice cu psihicul nostru, jocul ce nu-și au locul să fie explicate aici, fiind subiectul unui eventual alt articol.

Falșii lucrători în lumină sunt cei ce neîntelegând psihicul uman, caută perfecțiunea în ei și în alții, o perfecțiune ce ne-ar transforma în roboți. Ei mai caută să înveșmânteze cu povești inventate, lucrurile banale din viață, dând vina pentru orice eveniment, gând sau faptă, pe îngeri, pe demoni, mesageri celești, ghizi închipuiți, atlanți, reptilieni, elfi sau pe alte ființe magice, ce nu neg ca există, dar nu sunt atât de prezenți în viața noastră cum spun ei și nici „vinovați” pentru tot. Toate aceste lucruri sunt lucruri NEDEMOSTRABILE, NEVERIFICABILE și de cele mai multe ori NU AJUTĂ LA VINDECAREA REALĂ ȘI DE DURATĂ A UNUI OM SAU A UNEI SITUAȚII.

FORȚELE CEREȘTI chiar există, însă orice adevărat lucrător al luminii care ar servi forțele binelui, nu ar produce prin ceea ce spune și face în cei ce le cer ajutorul sentimente de vinovăție, de frică, ori de neliniște. Ei ar trebui să inducă DOAR sentimente și CREDINȚE POZITIVE. Chiar de ar vedea ceva rău la cineva ei n-ar spune, ci ar păstra tăcerea, prezentând situția de așa natură încât să NU INDUCĂ CREDINȚE NEGATIVE – care pot duce la stări de panică și/sau la autodistrugerea celor mai inocenți ori mai slabi. Oare nu știu ei că IISUS SPUNEA: CREDINȚA TA TE-A VINDECAT!?!

Credința VINDECĂ sau DISTRUGE.

Da… ei nu au treabă cu credința, ei în fond vor DOAR BANI de la cei pe care ei personal i-au speriat, creându-le o problemă, vâzănd negativul unde nici nu era.

Fie că nu știu, fie că ignoră special acest mare adevar spus de Fiului lui Dumnezeu acești escroci, ignoră puterea credinței, se cred dumnezei, și INDUC RĂUL ÎN OAMENI. Scopul? Așa cum am spus: banii! Ei sunt cei ce acuză, judecă, spun tot ce le trece prin cap, fără milă, dar mai ales FĂRĂ RESPONSABILITATE. Dacă ar fi lucrători ai luminii nu ar vorbi despre boli incurabile, despre situații de nerezolvat, si nici n-ar spune cuiva că este un spirit ce NU aparține luminii si riscă să fie pedepsit de divinitate, distrus, ars ori că va ajunge în iad. NU, aceștia NU SUNT LUCRĂTORI AI LUMINII. Sunt escroci, ori spirite extrem de întunecate, ignoranți ce găsesc alți ignoranți ce-i urmează.

ATENȚIE! Un orb nu poate conduce alt orb, pentru că vor cădea amândoi în prăpastie.

ATENȚIE deci în fața cui vă deschideți subconștientul, pentru că OBSERVATORUL, conform teoriei cuantice - o teorie extrem de adevărată - este co-creatorul realității voastre.

ATENȚIE cui vă încredințați tainele sufletului, pentru a vă ghida spiritual, pentru că sufletul e dumnezeul din voi, iar acest mic dumnezeu e cel ce are libertatea de a alege liber calea și drumul său propriu, ce poate fi unul plin de flori, sau unul plin de gropi și noroi.

Cum să discerneți?

Căutați în învătătorii spirituali bunătatea, cunoașterea, iubirea, empatia, înțelegerea, răbdarea, realismul, bunul simț. Căutați CERTITUDINI nu povești inventate, FIȚI REALIȘTI, și cautați lucruri bazate pe logică și rațiune, chiar dacă vorbim despre o lume a nevăzutelor. CĂUTAȚI SOLUȚII în voi, și fugiți ce cei ce dau vina pe ceilalți pentru nefericirea voastră. Uneori sunt și alții de vină, dar cei care i-ați lăsat în preajma voastră ați fost voi. Nu vă acuzați pentru asta, ci eliberați-vă de ei, de greșeli, de ignoranță. Învațați să spuneți NU, cui merită și DA atunci când e nevoie. CEREȚI-LE ceritudini și explicații. SFATURI, ORI CLARVIZIUNI, CE POT FI VERIFICATE ÎN LUMEA REALĂ, nu într-o lume fantastică de „ceruri înalte”, dimensiuni inventate, îngeri cu nume de om ce aparțin fanteziei, reptilieni creați de mintea umană, extratereștri sau elfi! Chiar dacă ei există, în 90% din cazuri nu au de-a face cu viața ta!

Uneori ADEVARUL este umbrit intenționat de o nuanță. Uneori MINCIUNILE acestor escroci compromit și pe cei ce lucrează în lumină, duh și adevar.

Fiți practici, realiști, înțelepti și mai puțin creduli mai ales în fața acelora ce prevestesc dezastre.Un adevărat clarvăzător, ar ști că nu are voie să prevestească așa ceva! Aveți credință în Dumnezeu. El e răspunsul la tot. El e cel ce vă-ndrumă spre un anumit învățător spiritual. Cereți-i LUI ajutorul și ghidul luminii chiar va apărea.

Rugati-vă cerului pentru îndrumare în toate aspectele vieții, uneori rugăciunea e mai valoroasă decât orice sfat spiritual. Adevarul e simplu. E în inima voastră.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)