Home


Fii în armonie…

Armonia Numerologic vorbind anul 2017 este un an 1 (2+0+1+7=10, adică 1, zero nefiind luat în considerare) adică anul de început al unui nou ciclu de 9 ani. Ani ce ne aparțin, ani în care putem urca pe o treaptă superioară intrând într-un nou capitol de viață. Mai bun, mai frumos, mai ușor. Un început este întotdeauna o sansă. Un început conține în el acel potențial imens de a ne oferi împlinirea, el conține o infinitate de posibilități, sau altfel spus de linii de potențial, ori căi de destin. Da, e drept, venim cu un program, mai exact cu un destin, ori o karma, însă venim și cu posibilitatea de a alege atât căile de a-l împlini, care pot fi ușoare, frumoase și pline de bucurie, ori întunecate și triste, cât și posibilitatea de a-l schimba în bine, ori… în negativ.

Cum putem alege calea benefică?

Simplu. Fii în armonie. Acea armonie între minte, suflet și fapte. Altfel spus între gânduri, emoții și acțiune. Între interior și exterior.

1. Fii în armonie cu tine.


Unii ar spune simplu: NU, NU E CHIAR AȘA SIMPLU!!!

Iar eu le spun că ESTE. La început e necesar ceva exercițiu și un anume efort de voință, apoi pur și simplu, ca orice pe această lume, magica putere de a FI TU ÎNSUȚI devine obișnuință.

EMOȚIILE sunt date de GÂNDURI, (nu invers cum deseori se spune), gândul poate fi CONTROLAT de conștiința din spatele gândului, adică de acea A DOUA VOCE, care întotdeauna ne sfătuiește înțelept și ne îndrumă corect. Acea voce divină, a îngerului păzitor, ori a conștiinței înalte la care mai toți oamenii au acces și pot s-o asculte, dacă vor. (Chiar dacă din nefericire puțini o ascultă, chiar dacă o aud, și mai puțini o urmează intrând cu adevărat în acțiune).

Dacă stai în liniște și îți asculți ACEA VOCE, vei ști că ACEEA e vocea divină din tine, e sfătuitorul interior. Apoi după ce asculți ce îți spune, stai în liniște și fii atent la ce simți, respectiv LA EMOȚIE. Gândul acela, ți-a dat o emoție pozitivă? Dacă da, atunci treci la pasul următor, INTRĂ ÎN ACȚIUNE. Pune în practică ceea ce vrei și simți ca fiiind pozitiv. Astfel vei fi în armonie sub toate cele 3 aspecte: gând, emoție, faptă. Astfel vei fi tu însuți, pe calea ta divină.

2. Un alt aspect important este evitarea dizormoniei din jurul nostru, respectiv a oamenilor, ori situațiilor care ne iau din putere.

Dacă simțim că ceva, ori cineva ne enervează peste puterile noastre, dar continuăm să ne agătăm de situație, relație, ori acțiune, SUNTEM ÎN DIZARMONIE. În dizarmonie cu noi înșine, și cu Universul.

Mintea divină ne spune: “mergi mai departe, ieși din situatie”, mintea umană, ne spune, „lasă… poate totuși se schimbă ceva, așa de la sine”, ori „nu-l pot lăsa săracul/săraca, mi-e milă de el/ea”. Iar eu aș întreba o astfel de persoană, dacă îi este cumva milă și de ea însăși vreodată. Dacă e conștientă de existența divinității din sine, și dacă își iubește propria divinitate. Răspunsul deseori e irelevant, pentru că în realitate astfel de persoane nu se iubesc pe sine DAR nu au ajuns în stadiul de a fi conștiente de asta. Și astfel se trezesc mergând pe-un drum prost din inerție, ori din dorința de a face pe plac altuia, ori din credința greșită că se va schimba ceva fără ca tu să faci ceva pentru asta.

NIMIC NU E ÎNTÂMPLĂTOR, deci…


Toți putem trece, sau am trecut cândva prin astfel de situații, datorită unui aspect psihic/sufletesc nerezolvat. Însă e necesar să fim conștienți că suntem în acele situații neîntâmplător și să ne întrebăm, ce avem de învățat din situație. Răspunsul o dată primit, vom păși un pic mai înțelepți mai departe. Sau, uneori chiar dacă răspunsul nu a venit pe loc , o dată întrebarea pusă, vom avea parte la momentul potrivit de răspuns. Pentru că dacă ești prea tulburat, deseori e mai greu să primești un răspuns.

Să nu vă fie de mirare dacă unica noastră lecție era să învătăm să ne iubim pe noi înșine spunând NU. NU vampirismului energetic, NU profitorilor, NU nesimțiților, NU hoților de timp – adică tuturor oamenilor care cred că totul li se cuvine doar lor, ori acelor oameni cu care NU MAI REZONĂM, datorită faptului că au ales SĂ NU EVOLUEZE, dar le place să se folosească de noi.

3. Să nu uităm că viața are mai multe aspecte, armonizează-le PENTRU A TE SIMȚI BINE și a începe un ciclu numerologic pe o linie pozitivă, benefică.

Ai în vedere următoarele aspecte… și caută să trăiești armonia în toate, pentru că toate îți aparțin, iar noi suntem UN TOT.

- în relațiile de iubire.


Fii în armonie cu trupul, mintea și inima. Comunică întotdeauna. O relație de iubire reală, e o relație pe toate cele 3 aspecte ale ființei: minte, inimă, trup. Comunicarea în relații ESTE ESENȚIALĂ. Ascultă-ți sufletul, întreabă-ți mintea, îmbrățisază și simți. Fii împreună cu cel/cea cu care te simți bine, și dă pace și bucurie clipelor tale. Dacă ceva nu este așa cum dorești, atunci comunică, și apoi iar comunică, doar cel cu care poți comunica liber și sincer îți poate fi un adevărat partener. Iar dacă nici comunicarea nu rezolvă situația, atunci pleacă. Fă drum liber sufletului tău să se bucure de viață și să iubească. Doar liber fiind vei întâlni pe acel cineva dorit de sufletul tău. Este firesc să avem o pereche, este firesc să experimentăm iubirea reciprocă, împliniță, înălțătoare.

- în profesie sau locul de muncă.

Nu te crampona de o meserie ce nu-ți place. Ești aici pe Pământ cu o menire anume. Acea menire este talentul tău, ceea ce știi să faci foarte bine și astfel știind e necesar să dăruiesți omenirii. Doar astfel vei avea satisfacție. Doar astfel vei simți că ai construit ceva pentru tine și ceilalți, nu că muncești trăgând la jug precum un animal de povară. Toți avem menirea noastră. Intră în armonie și află. Apoi treci la treabă, fă ceva pentru visul tău, pentru acel lucru spre care ai înclinație și aptitudini.

- în relațiile de prietenie

Nu te lăsa călcat în picioare. Am înțeles că nu există oameni perfecți, dar există prietenia perfectă. E acea prietenie în care te simți bine. Te simți tu însuți/însăți. E atunci când ambii prieteni știu să cedeze uneori, în care este prezent compromisul. Dar acel compromis ce nu doare, ci care aduce echilibru. Nu poți avea gusturi comune 100% cu cineva, ci doar în mare parte, dar pentru acele procente în care potrivirea lipsește, un prieten adevărat știe să compenseze. Un prieten adevărat știe să asculte, dar știe să păstreze un echilibru între confesiune și ascultare, știe să dea importanță atât persoanei lui, cât și persoanei tale. Întotdeauna am fost de părere că nu poți fi prieten decât cu cei de același nivel de conștiință ca și tine, restul… sunt vampiri energetici, ori oameni ce joacă un cu totul alt rol pentru tine: cunoștințe, colegi, elevi/discipoli, vecini, ori diverși trecători printr-o perioadă de viață. Am avut dreptate. Armonia în prietenie se naște din echilibru, empatie, iertare, dăruire, bucurie.

- între felul tău de a fi, și felul cum te arăți lumii/celorlalți.

Orice poți face, dar nu te poți minți pe tine. Sau dacă o faci, vei simți imediat haosul. Dacă tu ai un anumit tip de persoanlitate, dar vrei să pari altfel, doar pentru a fi pe plac altora, vei ajunge cu siguranță în starea de dizormonie. E necesar să adopți stilul care ți se potrivește, începând cu îmbrăcămintea, și continuănd cu profesia, distracțiile, prietenii, achizițiile. Spre exemplu, nu te îmbrăca într-un anume fel doar că este la modă. Nu te duce în anumite locuri doar ca să te dai mare, ci doar dacă chiar dorești să le vezi, ori știi că te simți bine acolo, nu fă o profesie doar că îți aduce bani și renume, ci pentru că îți place, nu îți lua o mașină care nu-ți place doar că e scumpă ori că are o anume persoană care ție îți place. Vezi mai întâi dacă ți se potrivește ce îmbraci, ce faci, unde mergi și ce îți cumperi. Vezi dacă atitudinea ce o afișezi în relații, e cea care reflectă personalitatea ta reală. Vezi dacă locurile pe care le frecventezi, chiar sunt cele ce îți aduc satisfacție… sau faci toate astea din dorința de imitație, ori pentru a fi la modă, pentru a epata, ori fugi de singurătate, ori nu știi niciodată ce vrei cu adevărat, ori cum ești tu însuți/însăți. Dacă nu știi atunci AFLĂ gândind și simțind. Iar aflând vei trăi în ADEVĂR. Deci în armonie cu viața.

- între iubirea de sine și iubirea de ceilalți.

Se spune că nu poți iubi pe nimeni dacă nu te iubești pe tine. Este adevărat. Ne spune și Iisus: „Iubește pe aproapele tău CA PE TINE ÎNSUȚI”, deci nu mai mult, nu altfel, nu ca pe altcineva. Mulți fac pe sfinții și… se „sacrifică”. Mulți dăruiesc până la frustrare. Mulți își arogă misiunea de salvatori (unii pe bani, alții gratis, tot același lucru îl fac!). De fapt vor să se salveze pe sine, însă nu au ajuns să conștientizeze acest fapt. Și-au întrerupt comunicarea cu ei înșisi, și se uită doar în exterior. Doresc să ajute, însă știu instinctiv că astfel vor fi la rândul lor ajutați. Simt legea aceea a compensației. Dăruiește și vei primi. DA, este adevărat, că fiecare are misiunea de a dărui ceva lumii. Gratis și necondiționat. Însă limita este BUCURIA SIMȚITĂ ÎN SINE atunci când dăruiești ceva. Este ECHILIBRUL dintre timpul dedicat ție și cel dedicat celorlalți, între detașarea cu care ajuți, și obsesia de a ajuta. Între bucuria de a face bine și credința că fără tine alții ar fi pierduți și neconsolați. Simte-te bine, și fă-i și alții să se simtă așa, însă NU cu prețul bucuriei tale. Aceasta e limita, aceasta e adevărata iubire. Acea iubire care dăruiește fără să simtă frustrare. Adică acea iubire care este primită, care simte că e apreciată, că e de folos, că este un REAL DAR. Când simți asta n-ai cum să te simți furat, ori frustart. Nici nu vrei compensații.

În concluzie…


În mod cert suntem la începutul unui ciclu numerologic, trăim bucuria unui început. Pentru fiecare din noi acest început poate căpăta o nuanță ușor diferită în funcție de mulți factori, însă el rămâne totuși un început. Și dacă ne referim strict la numerologie pot spune că întregul ciclu numerologic de 9 ani, al fiecăruia din noi va fi marcat de acest start. Și va fi marcat în mod special DE ANUL PERSONAL în care ne aflăm.

În mod firesc, fiecare ne vom afla în alt an personal. Iar acest lucru are importanța sa. Din punct de vedere spiritual și al lecțiilor karmice, nu întâmplător începutul ciclului cosmic, corespunde cu un anumit an din viața ta. Acolo ai de lucru, acolo ai nevoie de armonie, fie să o înveți, fie să o exteriorizezi, fie să îi conduci și pe alții pe drumul ei prin exemplul personal.

Iată cum poți afla în ce an ești: se adună fiecare cifră a datei de naștere, una câte una, iar apoi dacă rezultatul e compus din 2 cifre se reduc tot prin adunare la una singură. De ex (data aleasă este absolut aleatoare): 17.05.1982 = 1+7+5+1+9+8+2 = 33 =6. Deci numărul personal în acest caz este 6. Pentru a afla în ce an din ciclul celor 9 te afli, aduni numărul tău, de ex 6, cu cifra anului în curs, respectiv 1 (2017 anul acesta) , ca rezultat avem 7. Veți ști că vă aflați într-un an personal 7, deci dominat de vibrația 7, iar ca ciclu cosmic planetar ești în an 1, deci în an de început. Poți începe ceva nou, însă dominant pentru tine vor fi aspectele relevate de 7. În acest exemplu spiritualitatea. Deci vei începe un an în care te poți schimba spiritual, te poți reînnoi, pentru că suntem la începutul unui ciclu de 9 ani. Dar toți cei 9 ani vor fi influentați de aspectul spiritual, vor avea lecții ce te vor îndruma să cunoști în special acest plan, acest aspect al vieții.

Vor conta mult alegerile tale de acum, adică din primul an al începutului ciclului de 9 ani. Unii pot avea lecții în ceea ce privește aspectul material al vieții, alții pe planul relațiilor, alții al creativității, al sănătății, al comunicării, ori colaborării, al cunoașterii de sine, etc.

De aceea alege armonia, astfel vei găsi bucuria de a fi și iubirea ascunsă în clipă.

Vă doresc un an plin de împliniri, pace în suflet și bucurii!

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)