Home


Ordinul lui Melchizedek

Shiva Este o grupare de oameni ce sunt în slujba Luminii. Raspânditi prin întreaga lume ei lucreaza fie tacuti fiecare la locul sau fie ca lideri spirituali sau profesori ai luminii ajutând la raspândirea si întelegerea învataturilor lui Christos.
Cine este Melchizedek ?
Este un aspect al lui Christos si o parte a Constiintei Crestine. Melchizedek este acel aspect al lui Christos ce lucreaza în mod specific cu Fiintele Luminii care se afla în serviciul Pamântului si al altor planete si locuri de la un capat la altul al Creatiei. Preotii lui Melchizedek servesc Planului Divin punându-se în slujba Creatiei fizice a lui Dumnezeu, Creatie materializata prin încarnare.
Exista doua grupuri principale ale Maestrilor Înaltarii care au sprijinit Omenirea în evolutia Pamântului, acestea fiind Marea Fratie Alba Universala si Ordinul lui Melchizedek.
Ordinul lui Melchizedek este un grup al Inteligentelor Universale, este un grup care completeaza fizic si spiritual lucrarea care trebuie facuta pentru a ajuta civilizatia sa evolueze prin realizarea de schimbari de constiinta, prin împliniri reale în lumea fizica.
Exista trei învataturi de baza si anume:
- Credem într-un singur Dumnezeu care a lucrat într-o varietate de forme de-a lungul istoriei umanitatii.
- Credem în Dumnezeu, Christos si Ierarhia Luminii care a continuat sa interactioneze si sa comunice cu umanitatea ajutând-o de-a lungul istoriei Pamântului.
- Îndepartarea fricii si a superstitiilor.
Credem ca Dumnezeu este IUBIRE, iar toata Creatia Sa este bazata pe Iubire.
Nu cerem nimanui sa fie de acord cu învataturile noastre. Îi acceptam pe toti cei ce se simt ghidati de eul superior sa ni se alature în realizarea planului divin aici pe Pamânt. Întelegem ca fiecare persoana va folosi hirotonisirea pentru a-si aduce propria contributie la cresterea sa spirituala si la evolutia umanitatii.
Citate biblice despre Melchizedek
Iantra Facerea 14: 18-20: "Iar Melchizedek, Regele Salemului, I-a adus paine si vin. Melchizedek acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt".
Psalmi 110: 4: Jurat-S-a Domnul si nu-l va parea rau: "Tu esti preot în veac, dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 1-3, 8: "Caci acest Melchizedek, rege al Salemului, preot al lui Dumnezeu cel Preaînalt, care a întâmpinat pe Avraam pe când se întorcea de la nimicirea regilor si l-a binecuvântat, caruia Avraam i-a dat zeciuiala din toate, se tâlcuieste mai întâi rege al dreptatii, apoi rege al Salemului, adica rege al pacii, fara tata, fara mama, fara spita de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârsit al vietii, ci , asemanat fiind Fiului lui Dumnezeu, el ramâne preot pururea".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 5: 7-10: "Caci Iisus, … iar de la Dumnezeu a fost numit: Arhiereu dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola cate Evrei a Sfântului Apostol Pavel 5: 19-20: "Pe care o avem ca o ancora a sufletului, neclintita si tare, intrând dincolo de catapeteasma, unde Iisus a intrat pentru noi ca înainte mergator, fiind facut Arhiereu în veac, dupa rânduiala lui Melchizedek".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 1: "Caci acest Melchizedek a fost rege al Salemului (Ierusalim) si preot al lui Dumnezeu cel Preaînalt".

Epistola catre Evrei a Sfântului Apostol Pavel 7: 22-25: "El s-a facut cu juramântul Celui ce i-a grait: "Juratu-S-a Domnul si nu Se va cai: Tu esti preot în veac, dupa randuiala lui Melchizedek". Cu aceasta, Iisus s-a facut chezasul unui mai bun testament".

Simbolurile lui Melchizedek

Vechile simboluri folosite pentru Preotia lui Melchizedek au fost cupa de vin si bucata de pâine, astfel cum este descris în Geneza (Facerea) 14: 18-20: "Iar Melchizedek, regale Salemului i-a adus pâine si vin. Melchizedek acesta era preotul Dumnezeului celui Preaînalt".


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)