Home


Sincronicitati

Sincronicitate Poate sunt prea multe religii, teorii, păreri, despre CUM, CINE, sau CE ar fi Dumnezeu. Prea multe cruciade și lupte inutile ale orgoliilor omenești ce-si ridică în slavă propriile păreri. Dar fiecare cu părerea lui lucru pe care îl înțekeg și-l accept.

Ceea ce pot sa va spun cu certitudine este că Dumnezeu este INTELIGENȚĂ, iar noi trăim intr-un Univers inteligent.

Vreți dovezi? Cred că multi aveti deja certitudini si dovezile proprii. Eu doar am să vă aminteasc despre SINCRONICITATI, a căror realitate e după părerea mea una care certifică faptul că trăim într-un Univers extrem de inteligent. De-asta intotdeauna, probabil instinctiv, am admirat inteligența.

Pentru cei ce inca nu stiti ce sunt sincronicitatile, sau credeti ca nu ati trait asa ceva, am sa va povestesc foarte pe scurt citeva sincronicitati din viata mea. Câteva întâmplări în care dorința tainică a sufletului pare reflectată de viață. În care universul interior dansează un vals minunat cu universul în care tărim, creând realități la întâlnirea dintre vise si viață.

SINCRONICITATEA 1

Aveam un ornament frumos care din nefericire s-a spart. Tineam mult la acel micut obiect si dupa lacrimile de rigoare, am decis sa merg sa-mi cumpar altul. Asta avea sa se intimple neprogramat abia peste... vreo patru zile.

Cu o seara inainte m-am lasat purtata pe aripile visului intr-o meditatie semi-dirijata. Este aceal tip de meditatie în care lasi imaginile sa vina dupa voia lor, dar daca ceea ce vine nu-ti place, schimbi, dupa voia ta.

In meditatie m-am aflat pe un câmp verde, iar fluturi mari veneau si se asezau în palma mea. Le admiram detaliile, frumusetea, culorile.

Fluturele este un simbol arhetipal, al iubirii, libertatii, transformarii spirituale (din omida in fluture).

In meditatie m-a vizitat si o persoana foarte dragă inimii mele, iar impreuna am admirat fluturii.

A doua zi intrind în magazinul de ornamente, un afis postat chiar la intrare m-a făcut să tresar. Era un afis cu un fluture mare, colorat, iar jos scria: “Vom serba ziua fluturelui pe data de...”.

N-am citit mai departe pentru ca in secunda urmatoare am realizat ca în magazin cânta un cântec ce imi place foarte mult, care are legatura cu persoana draga mie din... aceea meditatie.

Ciudate "coincidente", nu?

Un vis dirijat, simbolul fluture, o persoană dragă mie, un cântec, un ornament spart, căutarea lui, si un moment anume care le-a adunat pe toate în același tablou divin... numit SINCRONICITATE. Legatura dintre emotiile interioare si evenimentele exterioare. Dintre Universul interior si cel exterior.

Cine a aranjat aceste evenimente mărunte... dar neintimplatoare. Și totuși... ornamentul căutat aveam sa-l gasesc intr-un alt magazin.

SINCRONICITATEA 2

Intr-o seara citeam o carte scrisa de unul din maestrii mei. Ajunsesem la un pasaj în care el vorbea despre... sincronicitati, si apoi despre cosmos, univers, galaxii. Iubirea lui pentru cosmos a rezonat cu iubirea din sufletul meu, si astfel mi-a trezit dorul de univers.

Mi-am dorit sa zbor printre stele, iar stiind că practic nu pot, mi-am spus că m-as multumi să vad unul din documentarele despre Univers si galaxii.

Mă fascineaza fumusetea si misterul creatiei si imaginile cu galaxii indepartate.

Vocea interioara mi-a spus ca nu trebuie decit sa merg si sa deschid televizorul pe Discovery.

Am ignorat-o o vreme continuind sa citesc, sa-mi doresc, si sa cred ca ar fi prea de tot sa fie tocmai atunci la TV un astfel de documentar. In cele din urma m-am dus sa verific. Am avut placerea sa vad unul din cele mai frumoase documetare despre... stele.

Iarasi emotia interioara s-a potrivit cu realitatea exterioara. O carte, un anumit pasaj din acea carte, o dorinta, un documentar dat pe un post TV. Toate in acelasi timp! Oare cine a tras sforile, cine a facut jocurile si a reunit toate aceste elemente? Si mai ales de ce?

SINCRONICITATEA 3

Și acum o întâmplare mai veche, dar poate mult mai relevantă.

Vocea interioară îmi tot spunea ca trebuie să mă revăd cu o persoana cu care nu mai vorbisem de ceva vreme.

Nu mai aveam numarul său de telefon, nu puteam lua legătura cu el decât mergând acolo unde locuieste. Asa că după multe ezitari, m-am hotarit sa merg direct la adresa stiuta. Deziluzie. Din spatele portilor mari de fier nu mi-a raspuns nimeni. Am plecat dezamagita, dar cu dorinta de a reveni... alta data. Nu sunt obisnuită să renunt prea usor.

Cu toate astea au trecut câteva săptamini. Eram hotărâtă ca a doua zi să merg iar să-mi caut vechiul prieten.

In acea noapte am visat un dalmatian mare și foarte prietenos. Mi-am amintit astfel ca îi placeau dalmatienii, dar nu-si permitea unul deoarece calatorea mult.

Pe drum privirea mi-a cazut brusc o revista ce o citea o fată în metrou, revistă deschisă la o poza cu un... Ați intuit bine, un dalmatian.

Iar peste citeva statii in metroul in care ma aflam s-a suit o pustoaica ce avea un ghiozdan. Da, un ghiozdan cu mai multi dalmatieni.

Universul îmi făcea cu ochiul. Și i-am răspuns cu un zâmbet. Stiam ca de data asta poarta de fier se va dechise si nu m-am înselat. Așa a fost.

Ce-a vrut să-mi spuna Universul?

Că “stie” problema mea! Sau poate doar ca EL e perfect si e magic...

Cine stie?

Cred ca ambele ipoteze sunt valabile... Cred că Dumnezeu ne vorbește în felul său. Cred că EL are simțul umorului și ne vrea conștienți de rolul SĂU, de inteligența SA.. Cred ca atunci când Îl iubim ne vorbește prin astfel de semne, arâtându-ne că știe emoțiile nostre, gândurie, dorințele și că nu ne judecă orice am face.

Cum sa ne dăm seama de sincroicități?

Doar privind cu atentie, în suflet și în jurul nostru, în viață.

Pretutindeni putem vedea semne. Un afis, un program deschis brusc pe un anume post TV, o fraza auzita “întâmplător”, o pana de pasare cazuta pe jos, o pisica neagra, ne pot vorbi despre noi si despre faptul că EL stie emoțiile noastre si gândurile noastre nespuse, si ne confirmă acest lucru prin sincronicități.

Și încă ceva... ceva nespus de frumos.

Trăim într-un Univers al cărui ajutor nu trebuie decât să-l cerem si sa-l căutam cu atenție. Un Univers care ne iubeste, nu ne judecă si mai ales ne vorbeste întotdeauna cu cea mai mare plăcere. Ne vorbește sincer, direct, magic... Trebuie doar sa dorim cu adevărat să-l ascultăm.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)