Home

Democratia - e o iluzie?

Democratia
Vă veți întreba poate ce are acest subiect de-a face cu spiritualitatea. Are. Pentru că în fond totul are de-a face cu spiritualitatea. În spiritele noastre sau altfel spus în invizibil, se formează realitatea vizibilă. Dar să revenim la subiect. La faptul că democratia este de fapt o iluzie. O iluzie… ce pare reală, însă o iluzie foarte persistentă, vorba genialului Eistein.


CE ÎNSEAMNĂ DEMOCRAȚIE?

Cuvântul vine de la grecescul “demokratia”, compus din termenii “demos” – popor, “kratos” – putere. Dacă ne uităm un pic prin dex-ul limbii române, toate definițiile se referă cam la același lucru. Spre exemplu: “Formă de organizare și de conducere a unei societăți, în care poporul își exercită puterea direct sau indirect”, sau… “Metodă de conducere a unui colectiv, care asigură participarea tuturor membrilor la luarea deciziilor importante…” sau… “Formă de organizare și conducere politică a societății în care puterea supremă este exercitată de popor”…

Sunt de acord că practic nu putem conduce toți. Și-n plus de asta, mulți nici nu vor, deși ar fi în stare, iar alții chiar de vor n-ar fi capabili în pofida părerii lor despre sine la fel de bună ca și cea a politicienilor, tot despre sine.

Da, este drept, și cred că nu e om să nu fie de acord cu faptul că, ar fi cam dificil ca 20 de milioane de oameni să conducă țara dându-și toți cu părerea (asta ca să luam drept exemplu numărul aproximativ de locuitori din propria noastră tărișoară) despre cum ar trebui rezolvate problemele națiunii. Deși între noi fie vorba, cam toți ne credem experți și toți ne dăm cu părerea. Și în fond acest lucru, chiar este drept, pentru că noi simțim consecintele deciziilor, lor…

Ne dăm cu părerea, cârcotim, dar… NU conducem noi, pentru că părerea și cârcoteala nu conduc la nimic. Rămân ceea ce sunt: păreri și cârcoteli.

Și atunci… undeva, cândva… s-au inventat partidele politice, care chipurile ne reprezință pe noi. Teoretic pare a fi unica soluție – cei buni, dornici să facă bine și cei ce sunt pricepuți – să îi conducă pe cei mulți. Până aici teroritc e OK. Însă practica… practica ne omoară!

Mergând mai departe pe firul logic al lucrurilor haideți să vedem de fapt care este realitatea, cât de mult aparține puterea unui popor, într-un sistem ce afirmă acest lucru.

CE VOTĂM?

Ar trebui de fapt să votăm programe electorale ce ne-ar ajuta să ducem o viață mai bună. Majoritatea dintre noi nu cunoastem aceste programe în mod direct, chiar daca unii din noi, ce avem internet, avem acces la ele. Știm că nu merită să le citim… chiar dacă am vrea. E pierdere de timp. Le cunoastem însă parțial și indirect de la reprezentanți partidelor ce-și fac propagandă electorală. Și astfel chiar dacă le-am cunoaște și le-am ști pe de rost, chiar dacă ele ar fi bune și ar suna indubitabil perfect, ar fi inutil, pentru că ele sunt uitate imediat de cei ajunși la guvernare. Fapt constatat de toți, comentat de fiece om, dar perfect real, și practicat cu nonșalanță de politicieni în continuare.

Nici măcar de orientarea politică declarată nu se mai ține cont. Întotdeauna se aruncă vina pe guvernarea precedentă, aceasta fiind cea care face “imposibilă punerea în practică a promisiunilor din campania electorală”. Chiar și când poporul e întrebat direct și răspunde, de părerea sa nu se ține nicidecum cont. Oare de ne-reducerea numărului de parlamentari votată în mod direct de majoritatea electorală, cine e responsabil? Întrebarea e retorică… nu doresc un răspuns, el fiind evident la mintea cocoșului. Și nu… nu la domnul Cocoș, fostul soț al Elenei mă gândesc…

PE CINE VOTĂM?

Raspunsul corect Vedem figuri zâmbitoare, măști de oameni corecți, măști de luptători într-ale dreptății și exemple înflăcărate de cinste. Nu mai e un secret că în spatele acestor măști stau o mulțime de angajati numiți “staff-ul electoral” al partidului sau candidatului. Aceștia sunt oameni cu pregătire specială, oameni creatori de reclame, de iluzii, oameni ce cântăresc fiecare cuvânt, ce plămădesc fiecare frază pe baza pregătirii lor psihologice. Experți în a scrie scenarii pentru a înșela mintea și a amăgi sufletul. Nu degeaba aceșți oameni se numesc „creatori de imagine”, „experți în tehnici de manipulare”, ei sunt regizori și creatori de programe. Programe anti-om.

Hai să intru în rolul unui om de o naivitate extremă și să întreb inocent și cu un zâmbet de domnișoară virgină: de ce e nevoie de acest staff? De ce domnii ce se vor la putere nu ne vorbesc sincer, direct din inima lor? Nu… nu doresc un răspuns. Și asta nu… nu pentru că nu cred că nu există domnișoare virgine, ci pentru că răspunsul este evident tuturor.

ACCESUL LA ADEVĂR

Sau altfel spus presa. Deși acum, “în democrație”, există zeci de canale de televiziune, fiecare aparține unui patron. Patron ce are interese economice. Iar economicul este legat de politic. E protejat de politic. În consecință fiecare patron e aservit unui scop. Un scop al său. Presa nu se face de dragul artei sau al libertății, nu e în slujba cetățeanului, cetățeanul este folosit de presă. Există și excepții? Da, din păcate excepțiile confirmă o regulă. Cetățeanului, numit “omu' simplu”, i se prezintă RECLAME, el e un consumator, e sursa de bani a marilor agenți economici, a marilor fabricanțí de bunuri de consum. Iar sponsorii – cei ce plătesc reclamele - au doleanțe și preferințe politice, preferițe față de… protectorii lor. Doar pentru asta sponsorii plătesc televiziunile, și cer o anumită orientare politică unui post TV. Ei vor să le meargă afacerile protejate politic. Deci… presa se înclină stăpânului acestei lumi: BANUL.

Am lucrat pentru scurtă vreme în presă în urmă cu mai mulți ani. Nu… nu are importanță unde, peste tot lucrurile stând cam la fel. Existau subiecte interzise, existau linii politice promovate, existau sponsori ale căror interese trebuiau protejate.

Și dincolo de toate acestea mă întreb cum de e presa numită O PUTERE ÎN STAT dacă ea doar prezință situații, decizii politice ce ORICUM SUNT sau VOR FI luate. Cum poate OPRI ea o lege ce este în defavoarea populației? Cum poate OPRI scumpirile ce se țin lanț? Prin presă aceste sunt DOAR ANUNȚATE, nu schimbate. Că vedem anumiți politicieni că fac închisoare? Credeți că s-a făcut dreptate? Jalnică satisfacție… Nu vă amăgiți cu acest praf în ochi. Acest lucru doar satisface indivii și orgolii neputincioase, însă nu ne scade nici măcar un impozit. Nimeni NU TRĂIEȘTE MAI BINE dacă stau bogații după grații, se hrănesc invidiile celor mărunți, se plătesc polițele între cei puternici, însă nimeni din popor nu devine astfel fericit și bogat. Nu cresc salariile, nici nu scad prețurile.

Ați văzut desigur ce se promovează mai nou ca model de urmat: maneliștii, cântăreții de două parale și golănimea de pe plajă distrată de animatoare.

Și haideți acum să facem un mic tur de forță printre instituțiile statului „democratic”, adică „condus de popor”… Zâmbiți vă rog, chiar și ironic… zâmbiți… face bine la suflet și trup.

ȘCOALA

Programe anacronice, încărcate de materii pline de detalii inutile, profesori prost plătiți, deci care nu au motivații să-și dea interesul ca elevul să-nvețe. Cine ar mai da atunci șpăgi la examene? Iar spăgi se cer fiindcă salariul e prost. Iar cei ce nu au acces la acestea spăgi sau nu pot face clasicele meditații (ce oricum nu mai sunt la modă acum), sunt nemulțumiți de viața lor și nervoși. Echipamente deseori insuficiente, părinți obligați să aducă bani pentru întreținerea clasei, fapt ce sună strident a șantaj pentru note. Hm… asta numim învățământ gratuit? Elevii și-au pierdut interesul față de scoală. Și pentru asta nu e de vină doar legendarul internet, ci chiar ceea ce numim scoală. Școala nu poate suplini educația unor părinți needucați, pentru că ea nu trezește nici un interes. De ce? Nu se vrea… Nu se vrea la niveluri înalte. ASTA E CAUZA – trebuie să fim mulți și proști. Mulți, muți, inculți și plătitori de impozite. Așa că… nu ne putem preface că nu știm: ceva nu merge, ceva… e putred… în scoală, în acest învățământ „democratic”…

ASIGURĂRILE MEDICALE

Obligați prin lege să le plătim, atât ca patroni cât și ca salariați, practic ele sunt apă de ploaie. O singură dată în viață am fost nevoită să îmi fac o analiză medicală iar pentru aceea am plătit. Chiar dacă avem asigurare. Bine că m-au găsit sănătoasă! Cine cere o adeverință pentru a se angaja, a schimba serviciul, sau a da la facultate, plătește. Dacă vrei un set de analize… plătești scump, operațiile costă bani grei, internările la fel. Și atunci… la ce folosesc aceste asigurări medicale? Echipamentele în spitale sunt puține, proaste, iar cele noi, dacă sunt, nu se știe la ce folosesc. Medicii sunt plătiți prost, deci nemulțumiți, așteaptă în consecință cadoul. Ferească Dumnezeu să ai nevoie de serviciile unui spital de urgență. Urgența e tratată în ore, medicul de serviciu isteric, brutal și nemilos, refuză să dea chiar și un pahar de apă de la chiuvetă pentru a lua un om suferind o pastilă! În spital nu se gășește apă, de nici un fel. Pare fantastic, însă este ADEVARAT – da, vorbesc din experință proprie ca însoțitor al cuiva ce a fost de curând într-o astfel de situație, la spitalul Bagdazar. Și în fond… e dreptul lor să fie frustrați, au învățat 6 ani, au dat examene grele, unii au dat chiar și bani pentru a face facultate! Pentru ce? Pentru a fi medic pe un salariu de mizerie? Deci… tot sistemul particular e mai sigur, însă acolo… firește, plătești. Aceste asigurări n-au valoare. Și atunci la ce naiba ne trebuie asigurări medicale? Vrea poporul asta? Hm… suntem într-un stat democratic, „EXCELENT ORGANIZAT”… DE POPOR!

ADMINISTAȚIA DE STAT

Există mult mai multe departamente și servicii ce aparțin de administratiile de stat decât mi-am putut imagina. Extrem de multe și… extrem de inutile! Când te lovești de ele abia atunci realizezi câte sunt. Și în fond, nu asta ar fi o mare problemă. Oamenii trebuie să trăiască, să-și găsească un loc de muncă și să mănânce o pâine. Chiar și învîrtind inutil o hârtie ce nu folosește la nimic practic. Problema reală este că multe din aceste administratii de stat – deci plătite din impozitele date de noi statului, pentru a elibera un aviz, cer sute de lei (adică milioane, pentru cei ce încă vorbesc in lei vechi) Deci, serviciile lor, ce ar trebui să fie gratuite, constând doar în alcătuirea și eliberarea unei hârtii – deci pură birocratie – costă de la 200 ron, la 2000 de ron, depinde de birou. Repet, pentru eliberarea unor avize date direct din birou. Nu intru în detalii… fiind iarăși vorba de experiență proprie. Deci plătim statului de două ori aceleași servicii ce servesc legi inutile și stupide, o dată prin IMPOZITE – salariul funcționarilor respectivi, și o dată prin TAXE punctuale, la care se mai adaugă și TVA – deci taxă la taxă – repet, pentru eliberarea unor hartii - lucru ce face de fapt OBIECTUL MUNCII LOR, pentru care SUNT ANGAJAȚI și pătiți din salarii. Salarii de STAT, ce provin din impozite. Repet? Da… Sfidează absurdul, dar asta se cheamă democratie… Conducerea poporului prin popor. Să fim seriosi... și să zâmbim oameni dragi.

JUSTIȚIA

Nu mai e o noutate pentru nimeni CORUPȚIA prezentă încă destul de evident în justiție. Dincolo de asta, să nu mai vorbim de LEGISLAȚIE. Dacă depui o acțiune în justiție la o instanță de judecată în aprilie, mai nou, primești termen de judecată în septembrie. Termenul de 30 de zile stabilit pentru cererile administrative nu se respectă decât arareori. Să nu mai vorbesc despre abuzurile făcute în legătură cu dosarele pe legea 10 și termenul prelungit la infinit de asteptare al celor ce n-au colaborat cu escroci. Se fură foi din dosare cu acordul tacit al judecătorilor, procurorii sunt subiectivi și frustrați, legea permite în procese amânări peste amânări pe motive stupide și insuficient justificate. Chiar dacă sunt și judecători cinstiți și unii își fac bine treaba, trebuie să recunosc, există încă o legislație ce permite ea însăși încălcarea legii. Nu insist… Precum știți, asta se cheamă… democrație.

TAXE ȘI TAXE…

Impozitele pe proprietăți au crescut an de an, puțin câte puțin, dar… sigur și indubitabil. La fel crește benzina și prețul alimentelor. Se inventează taxe pe castrat sau ne-castrat câini, se măresc amenzile auto nejustificat de mult, dacă ne raportăm la salariile din acest stat, ca să dau doar câteva exemple, iar toate acestea lovesc în clasa de mijloc, adică în oamenii care muncesc. Muncesc și plătesc. Extremele nu sunt afectate, vagabonzii, asocialii, prostituatele, ei… nu plătesc amenzi și taxe, chiar dacă le sunt date. Milionarii, marii afaceriști, marii corupți ocolesc legea, sunt iertați de datorii, sau pur și simplu chiar – mai sunt cazuri - dacă plătesc cinstit, averea lor e prea mare pentru a fi afectați. Deci o duc bine oricum.

Iar toate cele de mai sus și multe, multe altele ce ar ocupa prea mult spațiu aici, se întâmplă într-un sistem numit DEMOCRAȚIC, adică unul în care se zice că PUTEREA POPORULUI… se EXERCITĂ de CĂTRE POPOR. Măi… să fie, unde o fi această putere? Sau suntem un popor de tâmpiți!?!

E cert că DEMOCRAȚIA E O ILUZIE… E cert că orice partid și orice regim politic ar adopta un stat, niciodată PUTEREA nu va aparține poporului, ci celor ce au plecat din popor, dar care din nefericire uită întotdeauna de unde au plecat.

Există și excepții? Adică policieni cinstiți, buni, capabili? Da… Însă excepția e cea care confirmă regula. Iar acești oameni fac parte deseori din eșalonul doi sau trei al unui partid, sunt deseori înlăturați, ei fiind incomozi, iar în cele din urmă renunță ajungând la concluzia că politica nu e domeniul lor. Și atunci… cum conduce poporul - democratic? Prin dictatori?

Am dat ca exemplu țara noastră, însă acest lucru este valabil pretutindeni în lume. Cu unele mici excepții ca tări, și cu unele excepții evidente ca atitudine. În rest taxele, legile, și prețurile sunt în anumite state mai dure, mai nedrepte și mai greu de eludat decât sunt acum pe la noi. Da, vorbesc din experiență. Însă nu acesta e subiectul articolului. Ci democrația…

Odată ce au băut din cupa puterii politicienii, în marea lor majoritate, au devenit “cetățeni turmentați”. Nu noi… ci ei sunt aceeia, ei sunt cetățenii turmentați. Ei sunt cei amețiți de băutura puterii… pentru că noi pe oricine am vota, vom avea parte de deziluzii. Poporul nu poate conduce, e cert, însă… poate deschide larg ochii.

Care ar fi soluția?

E o întrebare de bun simț. Iar dacă critici ceva bine e să vii cu o soluție viabilă. Din păcate la nivel material soluția ce ar fi cea mai bună momentan e practic inaplicabilă. Care ar fi ea? Un grup de oameni testeți psihologic, pregătiți spiritual, și experți fiecare în domeniul lor profesional. Să conducă 10-15 ani, iar apoi să aibă asigurată o sumă de bani din care să trăiască o viață. Apoi să vină alții în aceleași condiții. O adunare de tehnocrați însă echilibrați psihic, cu calități morale și cunoștințe spirituale. Sună utopic? Deocamdată da. Nimeni nu i-ar putea testa și evalua corect, corupția este încă în floare…

De ce?

AICI INTERVINE LEGĂTURA CU SPIRITUALITATEA…

Nici un sistem nu poate schimba DEOCAMDATĂ lumea. Sau altfel spus, schimbarea se produce, dar lent și treptat. Trăim încă în kali-yuga, mai exact în finalul acestei ere a întunericului prezisă de mult, de hinduși. Putem însă însă începe să schimbăm lucrurile la NIVEL DE INDIVID, unul câte unul, încet și sigur… să ajutăm trecerea. TRECEREA SPRE O LUME ȘI O VIAȚĂ MAI BUNĂ PE PĂMÂNT.

Între POPOR format evident din oameni și CONDUCERE formată și ea tot din oameni, EXISTĂ o legătură spirituală invizibilă. Nu mi-e teamă s-o spun. Sau altfel spus nimic nu e întâmplător. Ei sunt cei meniți să ne testeaze karmic. Orice popor are un EGREGOR al său, sau altfel spus un corp energetic comun, o karmă comună și un conducător ce e rezultatul și reprezentantul sufletului acelui popor. Greu de acceptat? Înțeleg, dar acesta este adevărul. Schimbându-ne noi, se schimbă și conducătorii… la propriu și la figurat. Se schimbă.

DE CE S-A AJUNS AICI

Trecând prin două războaie mondiale, apoi dacă ne referim la estici, prin aproape 50 de ani de comunism, bunicii și apoi părinții noștri și-au încărcat sufletele de tristeți, de frustrări, de nemulțumirile inevitabile.

Gândiți-vă o secundă încercând să fiți realiști și empatici: ce au trăit aceste suflete? Nu intru aici în analiza lui DE CE. De ce a fost nevoie ca ei să treacă prin asta! Desigur, dincolo de faptul că s-au născut, și ne-am născut, în era întunecată – kali-yuga - totul a fost karmic. Însă lecțiile fiind prea dure pentru ei, în marea lor majoritate nu au putut fi învățate… Conflictul colectiv și personal nu a fost surmontat în totaliate cu succes în multe din cazuri. S-au adunat în final prea multe plăți. Și în consecință prea multe frustrări și dureri sufleteșți, adică în limbaj spiritual: ENERGII și INFORMAȚII negative în acești oameni și în lume. Iar acestea nu doar că au efecte în timp prin inerția lucrurilor, ci se transmit genetic prin ADN – atât fizic, cât și spiritual – există și un ADN spiritual.

Energiile negative se materializează în SITUAȚII de viață, ce în fond sunt LECȚII spirituale, sau mai simplu spus CONFLICTE ce trebuie rezolvate înțelept. O dată rezolvate, scăpăm de anumite emoții negative, iar prin modificarea acestor scheme emoționale, modificăm de fapt ADN-ul.

Deci, revenind la situație, la sistemul social în care trăim, sistem numit eronat DEMOCRAȚIE, pot spune că el, acest sistem, este o provocare, o mare provocare spirituală pentru noi și o lecție karmică.

CE PARE A DORI SĂ NE ÎNVEȚE EA?

- mai întâi faptul că nimic nu este întâmpător, există cauze și efecte, iar acestea se văd prin situații și fapte în timp.

- că e necesar să fim realiști și să nu ne lăsăm amăgiți de vorbe bine meșteșugite.

- că la nivel de individ trebuie să reunțăm la indivii, la complexe, la nemulțumiri, la furie, la vinovăție și regrete. CĂ TREBUIE SĂ NE SCHIMBĂM și astfel vom SCHIMBA EGREGORUL (adică energetica) TĂRII.

- că izvorul binelui este CUNOAȘTEREA – atât profesională, culturală, dar mai ales SPIRITUALĂ.

- însă mai mult decât cunoașterea, iubirea de Dumnezeu și credința în EL sunt CHEIA. Cheia către o viață împlinită indiferent de sistem.

- că statul nu e un tătic ce are grijă de noi, ci un sistem ce aparține acestor vremuri încă tulburi și, în consecință, legile sale sunt deseori anti-om.

- că și în acest sistem dacă vrem ne putem găsi dreptatea, nu trebuie să tăcem și să acceptăm orice, însă nu trebuie să fim nici absurzi luptînd o viață orbește cu instituțiile statului – e timpul nostru și e prețios. Altfel spus, în exterior putem să luptăm, în interior trebuie să ne găsim pacea. Trebuie evitate extremele, trebuie privit adevărul în față.

- că dincolo de dreptatea umană există DREPTATEA DIVINĂ – singura REALĂ ȘI DURABILĂ.

- că PRETENȚIILE sufletești la alții sunt nu doar inutile, ci și nocive pentru suflet și karma, fiindcă noi suntem cei ce trebuie SĂ NE IUBIM PE NOI ÎNȘINE și ÎNTRE NOI dincolo de injustițiile oricărui sistem.

- că nu trebuie să tăcem, dar când vorbim să vorbim calm, fără furie, să fim siguri pe noi și avându-l aliat pe Dumnezeu.

DE CE AM VORBIT DESPRE SISTEMUL POLITIC?

Democratia nu poate exista fara libertate Pentru că el ne afectează viața tuturor. Dar fiecare din noi cu toate acestea ne putem face o viață frumoasă. Pentru că uneori suntem fie orbi în fața adevărului lui, naivi și inocenți, fie prea orbiți de ură și revoltă, iar asta ne face rău nouă însine, ca suflete. E necesar ECHILIBRUL LA NIVEL DE INDIVID… E necesar să știm că nemulțumirea prelungită e creatoare de conflicte și în consecință de lecții karmice per individ și per neam. E necesar să știm cu toți că e momentul să ne cunoaștem pe noi înșine și lumea în care trăim. Că unica șansă de a ieși mai repede din negura unor astfel de sisteme injuste, prezente în aproape toată lumea acum, e încrederea în justiția divină, curajul, iubirea, Dumnezeu și cunoașterea.

Și… ar mai fi încă ceva… să nu mai aibă naivitatea să creadă – politicienii nostri iubiți din tară și din lume – că suntem o turmă ce merge (sau nu merge la vot) și nu știm… cu adevărat adevărul. Să nu creadă nici ei, nici străinii, că supun un neam de naivi, ori o gloată de proști. Să fie o certitudine că… încet, încet, oamenii deschid ochii, că rând pe rând oamenii se trezesc. Că din ce în ce mai mulți au acces la adevăr. Acel ADEVĂR… ce ne va face liberi.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)