Home


De ce este bine sa te rogi…

Trăim vremuri interesante, vremuri în care încă mai există libertate de exprimare, mai ales în domeniul spiritual, și mai există libertatea de a alege ce teorii să adopți - și sunt o mulțime, ce religie - și poți trece la ce religie vrei, ce ramură spirituală, și tot ce e mai potrivit pentru tine. Există și libertatea să practici spiritualitatea sau doar să știi teoretic despre ce e vorba, ba chiar mai mult, există libertatea să fii ateu și să exprimi clar și fără dubiu acest fapt. Nu mai există inchiziția și nici oprobiul public, însă există alegeri benefice pentru tine și alegeri ce nu te vor duce pe drumul realizării și liniștii sufletești.

Nimeni nu poate spune că nu are cum să înțeleagă misterele acestei lumi, din moment ce cunoașterea spirituală e la liber pe internet, dar ne e oferită și de miile de cărți cu subiecte ce te ajută să înțelegi psihologie, fizică cuantică, spiritualitate și religie. O găsim și la cursuri sau webinarii ce încă au prețuri accesibile tuturor.

Chiar dacă religia nu mai e la modă, o parte din ea este încă de mare actualitate și abia acum e înțeleasă de știință. Anumite principii, pilde, învățături sunt mai actuale ca oricând. Ca de exemplu pilda dată de Iisus cu „fecioarele ce au lumină, ce și-au aprins candelele”, dar ar face bine să nu împartă această lumină cu cele ce nu au. De ce? Pentru că s-ar putea să nu le ajungă niciunora. Vorbim aici de energia subtilă, spirituală și despre vampirism, care a devenit o practică destul de uzuală, pentru că multor oameni le e mai simplu să se conecteze la alți oameni pentru a-și lua energie, decât la Dumnezeu. Iar acest exemplu e neîntâmplător, deoarece are legătură cu subiectul articolului. Veți vedea de ce.

Îi judecăm pe preoți, uneori pe bună dreptate, alteori excesiv și nedrept. În fond sunt și ei oameni aflați pe calea evoluției spirituale ca și noi toți. Nimic nu trebuie generalizat, iar oamenii dintr-o categorie profesională nu trebuie băgați cu toți în aceeași oală. Nici medicii, nici preoții, nici profesorii, etc. Fiecare om răspunde el însuși în fața lui Dumnezeu – chiar dacă el nu înțelege asta, ori nu crede - și noi nu trebuie să judecăm. În fond... dacă am avut de-a face cu cineva ce ne-a lezat, atunci noi am greșit cumva pe undeva, și bine ar fi să vedem UNDE, CE ȘI CUM, ca să nu mai avem altă dată de-a face cu un anumit tip de om.

Trăim vremuri speciale, de fapt trăim APOCALIPSA, adică acel moment când se cerne grâul de negină. Nu trebuie să se sperie nimeni, pentru că apocalipsa înseamnă REVELAȚIE. Iar noi prin cele ce le-am spus mai sus avem posibilitatea de a înțelege, și de a ne alege calea ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ.

Adevărul e pretutindeni, trebuie numai să vrem să-l vedem. Să-l conștientizăm.

Sau cum bine ne spune Iisus: căutați adevărul și adevărul vă va face liberi.

ÎNSĂ în aceste vremuri speciale, CÂND NIMIC NU MAI ESTE ASCUNS, răul își face și el jocul, sau altfel spus, AGRESIVITATEA INTERIOARĂ, dar și exterioară a omului a crescut. De ce? Pentru că ENERGIA S-A AMPLIFICAT, asta e drept, informația circulă repede, dar... și pentru că oamenii AU UITAT DE DUMNEZEU. Sau chiar dacă nu au uitat, consideră neimportantă legătura cu el.

Desigur există motive și scuze... cum ar stresul dat de locul de muncă, de traficul aglomerat, de lipsuri și ispite materiale ce apar la tot pasul, iar timpul liber este destul de limitat. Oboseala e mare, iar modurile de relaxare uneori sunt nepotrivite. Cum ar fi: filme cu bătaie, știri ce rulează continuu, sex excesiv, alcool, dulciuri prea multe, mâncare proastă. De droguri prefer să nu vorbim.

Însă GĂSITUL SCUZELOR ESTE ÎN DEFAVOAREA NOASTRĂ. Pentru simplul fapt că ESTE INTERESUL NOSTRU SĂ NE RUGĂM. Nu Dumnezeu are nevoie de rugăciunea noastră – cum nu are nici de post – ci noi. De ce? Pentru că rugăciunea ajută.

Iată cum și de ce.

- rugăciunea ne dă O STARE de bine sufletesc, de pace de împăcare cu noi înșine, de liniște, de acceptare și uneori de bucurie și extaz.

- ne ÎNCARCĂ POZITIV dpdv energetic. Deoarece energia urmează atenția și intenția, iar atenția fiind îndreptată spre Dumnezeu, la El ajungem de la El ne luăm energie.

- ne CURĂȚĂ DE ENERGIILE ȘI INFORMAȚIILE NEGATIVE, prin creșterea vibrației și armonizarea cu lumile superioare.

- ÎNGERII ȘI GHIZII SPIRITUALI vâzăndu-ne că ne rugăm ne ajută. Cu cât suntem mai elevați spiritual, avem acces la entități mai înalte, mai elevate la rândul lor.

- în ceea ce privește protecția, RUGĂCIUNEA NE PROTEJEAZĂ. Ne creștem energia, ne elevăm conștiința, iar cuvintele adresate divinității sau sfinților acționează ca un scut protector. Energiile de vibrație joasă nu vor mai avea puterea peste noi.

- cine se roagă SE SMEREȘTE, prin cuvintele în care recunoaște o putere mai mare ca el, prin iertarea ce și-o cere, recunoscând astfel că nu-i perfect, prin închinarea și înclinarea în fața Puterilor cerești. Acest fapt înseamnând conștientizarea greșelilor și hotărârea de a nu le mai face. Înseamnă că recunoști că nu ești perfect. Iar smerenia ARE CA EFECT ELIBERAREA SUFLETULUI DE ORGOLIU, ȘI RECONECTAREA LA DUMNEZEU.

- cuvintele din PSALMI sau din anumite rugăciuni sunt programe info-energetice ce CURĂȚĂ SUFLETUL ȘI ASTFEL DE ELIBERĂM AURA DE ENTITĂȚI ori de alte probleme, sau de norii cenușii ai conștiinței ��ncărcate.

- iar ceea ce este cel mai IMPORTANT este că rugăciunea are ca efect CREȘTEREA NIVELULUI DE CONȘTIINȚĂ și CONECTAREA LA FLUXUL DE LUMINĂ DIVIN. Adică devenim mai înțelepți și mai deștepți. Mai mult decât atât, INTUIȚIA NOASTRĂ CREȘTE, pentru că primim ghidaj, vedem lucurile mai clar și obiectiv, GĂSIM SOLUȚII mai ușor la problemele inerente ale vieții care apar, dar apar mai rar și într-o formă mai ușoară decât pentru cei ce refuză o astfel de practică spirituală, pentru că astfel căpătăm claritate, fermitate și înțelegere.

Desigur că nu toți cei ce se roagă vor dobândi cele de mai sus...

De ce?

Pentru că rugăciunea trebuie făcută din suflet, cu atenție, din starea de prezență și de deconectare în același timp de la cotidian. Intenția trebuie să fie benefică, clară, sinceră și corectă. Mai mult decât atât, nu putem să ne rugăm și apoi după ce am încheiat rugăciunea să ne comportăm abuziv, rău, incorect, ori ca și cum totul ni se cuvine. Adică să credem că suntem mai sus ca ceilalți prin faptul că noi ne rugăm. Acesta e orgoliu și e extrem de dăunător pentru suflet.

Ori să facem din rugăciune doar un ritual, o datorie de care trebuie să scăpăm.

Rugăciunea este o comunicare cu Cerurile superioare, cu Puterile cerești, cu Dumnezeu, cu Sursa vieții, cu Creatorul... spuneți-i cum vreți, dar înțelegi importanța aceste ființe supreme și faptul că rugându-ne COMUNICĂM.

Da... rugăciunea este comunicare.

EXISTĂ MAI MULTE TIPURI DE RUGĂCIUNI.

Rugăciunea de mulțumire.

Rugăciunea de slavă lui Dumnezeu.

Rugăciunea de smerenie și iertare.

Rugăciunea de cerere.

Rugăciunea pentru noi sau rugăciunea pentru alții.

Uneori le putem face pe toate la un loc sau numai o parte din ele.

Ceea ce e important este STAREA din care se face rugăciunea. Dar și CLARITATEA ei.

Trăim în Dumnezeu, ce... EL nu știe ce vrem, ce avem nevoie?

Știe desigur, lumea aceasta e creația SA, el știe ce avem nevoie, numai că omul are libertate de alegere. Liberul arbitru există, chiar dacă e limitat. Nu discutăm aici despre asta, ci în alt articol, dar este o realitate ce nu trebuie s-o ignorăm. Nu degeaba Iisus spune: CERE ȘI ȚI SE VA DA. Aceste vorbe sunt un îndemn la rugăciune.

Uneori e să-ți dorești, alta e să vrei. Și dacă vrei atunci CERE.

În concluzie rugăciunea contează.

Important e să ne rugăm zilnic, nu doar când avem nevoie de ceva.

Toate rugăciunile sunt ascultate, însă uneori numai unele primesc răspunsul dorit de noi. De ce? Din multe motive, de la plăți karmice necesare, la vampirism energetic, ori lipsa de concentrare în rugăciune, ori lipsa de credință.

Ni se spune de către Iisus, SĂ INSISTĂM, pentru că astfel nimic nu ne va fi refuzat. Însă nu întotdeauna ceea ce ne dorim noi, ne este benefic, și totuși am văzut cazuri când astfel de rugăciuni au avut răspuns pozitiv, dar omul a luat-o pe o cale ocolită, tocmai pentru că rugăciunea „i s-a aprobat”. De aceea cred că este bine ca în rugăciuinile cerere să spunem.... dă-mi Doamne, dacă îmi este favorabil ceea ce cer.

Rugăciunea vindecă boli, și vindecă suflete dar și împlinește dorințe. Am văzut și am experimentat personal. Importantă e răbdarea, insistența, credința. Dar și iubirea din suflet, față de tine, de ceilalți și de Dumnezeu.

Și așa cum spune foarte frumos părintele Cleopa: „Rugăciunea este hrana sufletului. Așa cum noi nu putem trăi, fără mâncare, fără apă, fără lumină, tot așa și sufletul nu poate trăi fără rugăciune.”

Vă doresc mult spor în rugăciune și Dumnezeu să ne ajute!

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)