Home


A iubi necunoscutul...

Necunoscut Suntem deja in noiembrie. Nu stiu cand a trecut timpul... si cand vremea a tranformat mugurii primaverii in frunze aramii si aurii. Recunosc ca-mi place toamna. Poate pentru ca m-am nascut toamna, poate... pentru ca e anotimpul sperantei. Da, al sperantei, asta pentru ca undeva in viitor se intrevede primavara. Iar aceasta primavara e destul de departe, si fiind departe semintele ce contin in ele visul viitorului au timp suficient sa creasca in tihna.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa le plantam si sa stam linistiti. Ele vor creste sub stratul gros de zapada. Insa e esential sa intelegem ce inseamna sa le plantam si ce inseamna sa stam linistiti. In asta sta magia, in asta sta maestria si arta de a construi viitorul.
Teoretic e usor si e simplu. Insa zicala "practica ne omora" e deseori nelinistitor de valabila. Este... Si atunci pentru a o surmonta, trebuie sa intre in scena cunoasterea. Fara cunoastere nu putem iubi necunoscutul. Pentru ca nimeni nu poate iubi un lucru de care ii este teama. Iar omul e programat genetic sa se teama de necunoscut. De ce? Acolo se pot ascunde pericole... E un instinct. In anumite circumstante chiar bun.

Ce e necunoscut pentru omul zilei de azi? Viitorul...

Nimeni nu-l poate profeti cu exactitate, pentru ca el, viitorul, exista in stare de potential. El apartine vidului, iar vidul contine in el o infinitate de potentiale valabile pentru fiecare fiinta. Apar ca linii si intersectii ale cararilor vietii. Putem vedea viitorul cel mai probabil. Potentialele in starea cea mai activa, activate de gandurile si programele noastre interioare, deci cele ce sunt gata de a se manifesta in realitatea materiala. Dar omul, oricand prin actiunile sale, poate da peste cap chiar si cea mai exacta profetie. Iar acesta e potentialul liberului arbitru, al darului dat noua de divinitate. Un dar... si in acelasi timp o arma cu doua taisuri.

Iar pentru a iubi necunoscutul, trebuie, da TREBUIE, sa te folosesti de ea. De sabia cu doua taisuri, de libertatea de a alege, deci de a alege ce vei crea.

E nevoie sa stii cu exactitate care ti-e visul. Cu mare exactitate. Visul trebuie sa fie clar. In acest moment avem in suflet SAMANTA.

E nevoie sa o CULTIVI, insa... pentru acest lucru trebuie ca terenul pe care o cultivi sa nu fie poluat sau plin de balarii. Iar terenul e sufletul. In asta sta arta si maestria, chiar mai mare decat crearea semintei. In a sti cum sa faci curatenie pe acest teren pretios.

Mai e nevoie sa ai RABDARE sa creasca. Iar in asta sta arta. Marea arta de A IUBI NECUNOSCUTUL, adica, viitorul. Si cum putem face asta? Simplu... iata...

Cand iubesti pe cineva il doresti cu ardoare linga tine, insa in acelasi timp ii daruiesti si libertatea de a pleca. Ii vrei binele si il vezi intr-o lumina sclipitoare, si totusi ii aratati raul cenusiu, cu scopul de a-l invata... Cand iubesti pastrezi echilibrul. Cand iubesti pazesti si ingrijesti. Cand iubesti DARUIESTI ATENTIE. Da... chiar si daca iubirea e.... in cazul de fata un VIS. Visul tau de viitor.

Cand iubesti viitorul, inseamna ca iti iubesti visul in stare de potential. Samanta si terenul pe care ai semanat. Si ai CURAJ. CURAJUL DE A IUBI. Pentru ca orice vis este ceva nou, ceva ce n-ai mai trait pana acum, ceva necunoscut.

Viata se naste din iubire, viitorul pentru a se naste trebuie iubit. Iubirea nu e sentimentalism. Iubirea e o frecventa inalta. Unii... vor intelege.

Dupa cum vedeti nu ma conformez modei in acesta toamna. Adica nu-l evit in mod evident pe acest "trebuie" pentru care multi se straduie sa gaseasca un sinonim pentru a parea blanzi.

Singurul lucru care nu trebuie, deci nu e obligatoriu, este acela de nu trebui sa visezi. Poti sa te lasa dus de hazard... Dar in acest caz trebuie sa suporti consecintele unei vieti banale, ori create de altii, ori plina de dezamagiri. Trebuie sa suporti... lipsa unui vis.

Si mai e un lucru care iar... TREBUIE. Trebuie sa intelegem ca uneori ne iubim fricile, invidiile, mania, regretele... ca le iubim fara sa stim, ca ele stau ascunse sub masti zambitoare uneori.

Insa daca ai un vis... un vis frumos, atunci TREBUIE. Trebuie sa privesti frunzele toamnei cu bucurie, sa le admiri frumusetea, sa-l vezi pe Creator in fiecare frunza, a fiecarui copac, in fiecare nuanta de aramiu si in fiecare dans creat de vantul fugar. Si indiferent cum a fost vara, ochii inimii tale trebuie sa privesca cu serenitate infinita si cu iubire, la necunoscutul ce va fi.

Necunoscut este numai viitorul. Visul in stare de potential... chiar si creat de minte cu exactitate, nimeni nu stie ce va aduce el, cum va fi, ce forma va lua el in contact cu visele altora si cu aceasta realitate. Nu... asta nu avem cum sa stim. Stim doar un lucru, un lucru foarte clar, necunoscutul pentru a deveni cunoscut trebuie iubit cu fiecare particica a sufletului... Samanta, terenul, rabdarea, atentia, increderea, imaginea cu floarea visului tau... nu trebuie nici o clipa uitate, neglijate... ci iubite.

Iubeste... iubeste floarea viitorului, chiar daca al ei parfum ti-e azi necunoscut.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)