Home


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. Te doare uneori capul, ești tensionat, îți merge prost? Sursa poate fi un atac energetic voit, ori ai intrat în contact cu e persoană cu probleme, sau cu cineva ce te invidiază. Reiki îți curătă rapid câmpurile energetice și te stabilizează. (continuare)


Curs si initieri reiki Sistemul Usui Reiki - gradele 1, 2 si 3, Bucuresti

curs reiki Reiki este o metodă modernă de a accesa lumile superioare invizibile de vibratie înaltă, prin porti energetice ce se deschid cu simbolurile reiki primite prin initiere.

In cadrul acestui curs vor fi prezentate notiuni despre REIKI si SPIRITUALITATE atat teoretice cât si practice si se vor face acordajele reiki Usui (sistemul original) de gradul 1, 2 și 3 toate acordajele (initierile) o dată:

Vom discuta despre:

- misterele psihicului uman și energetica corpului.
- ce este reiki, ce nu este reiki
- principiile reiki
- SIMBOLURILE reiki, semnificatie si moduri de utilizare. (continuare)


Initieri Karuna Reiki - gradele 1 si 2, Bucuresti

curs reiki KARUNA REIKI este un sisteme reiki pe care îl recomand din toata inima. E un sistem ce te ajuta să te conectezi la natură, la energiile pământului, la îngeri și Arhangheli, la entități de lumină ce-ți aduc pacea lăuntrică și surâsul pe buze. Mărește sensibilitatea practicantului deschizându-i accesul la citirea cu mult mai multă finețe a energiilor subtile ale lumii înconjurătoare.

Se vor face acordajele pentru ambele grade o dată.

Vom discuta despre:
- ce este karuna reiki;
- simbolurile karuna; (continuare)


Sa aleg REIKI – de ce?

Sa aleg Reiki De ce am ales reiki si mai ales cu ce m-a ajutat el? Mi se pun deseori aceste întrebări, pe care le consider firești. Avem în noi dorința tainică de a fi fericiți. Fericirea înseamnă în primul rând și în cele din urmă împlinirea dorințelor sufletului. Rațiunea deseori își propune ceva, ceva ce știe că este bun pentru viață, însă adevăratul drum al fiecăruia îl știe doar sufletul. A avea bani, a fi sănătos, a călători, a avea o căsnicie fericită... (continuare)


Ce este Reiki!

maini Adevarata maestrie e puterea de a transforma necredinta in credinta si egoismul în iubire!
Aceste rânduri nu sunt un curs de reiki, ci doar câteva informatii orientative ce invita pe cei interesati la mai mult. Se stie astazi ca tot ce exista în Univers este format din vibratie. Mai exact totul este informatie si energie.
Adevarata Cunoastere este stiinta de a le accesa si directiona.
Adevaratul har divin este atunci când având acces la Lumina si stiind cum sa lucrezi cu forta ei imensa, poti spune nu, tentatiei de a o pune în slujba egoului. (continuare)


Treptele reiki - ordinea initierilor


Adevarata maestrie e puterea de a transforma necredinta in credinta si egoismul în iubire !
Sistem Sistemul reiki, este un sistem energo-informational ce ne conecteaza la energia ki, energia luminii creatoare de viata. Deseori am fost intrebata de oameni atrasi instictiv de energia vindecatoare reiki, dar total neinformati asupra acestui sistem, "care este ordinea in care ar trebui primite initierile?" sau... "ce sistem mi se potriveste?"

Iata istoria reiki foarte pe scurt. Fondatorul reiki este japonezul Mikao Usui, care s-a retras in munti ca si multi dintre sfintii crestini,... (continuare)


Sistemul Mikao Usui

Nivelul reiki 1, 2 si 3 - Mikao Usui

Cho-Ku-Rei Prima întâlnire cu Reiki, prima initiere de la Maestru.
Contactul cu energia si informatia indusa de simboluri se face prin initiere si da posibilitatea cursantului sa foloseasca energia pentru autovindecare la început, apoi dupa cel putin 21 de zile, dupa stabilizarea si integrarea ei în sistem, devine o metoda de vindecare a celor din jur si nu numai. Plantele, animalele pot fi curatate de energii negative, de blocaje si vindecate prin Reiki. La aceste niveluri practicantul se foloseste de tehnica emiterii energiei prin mâini, prin asezarea palmelor în apropierea ... (continuare)


Sistemul Karuna Reiki

arhanghel Unul din cele pe care îl recomand din toata inima.
E un sistem ce te ajuta sa te conectezi mai usor la îngeri si Arhangheli, la entitati de lumina ce-ti aduc pacea launtrica si surâsul pe buze. Mareste sensibilitatea practicantului deschizindu-i accesul la citirea cu mult mai multa finete a energiilor subtile ale lumii înconjuratoare.
Energia atât de armonioasa si suava, dar puternica si plina de forta în acelasi timp primita prin initierea Karuna te armonizeaza cu natura, cu stari emotionale pozitive si energii subtile, cu intuitia, cu pacea, cu lumina soarelui si a stelelor, cu primavara si tot ceea ce înseamna ea. Prin initierea în acest sistem se primesc mai multe simboluri ce ajuta în vindecare si curatare atât a fiintelor dar si a spatiilor în care acestea vietuiesc. (continuare)


Ce este Gendai!

Gendai Un sistem modern, de forta.
Accesibil celor cu au deja Maestria Reiki Usui si recomandat dupa mai multe luni de practica.
Sensei Hiroshi Doi este fondatorul unei Scoli de Reiki, în Japonia, bazata pe învataturile lui Usui, la care a adagat tehnici si cunstinte proprii (Gendai Reiki Ho Kyokay-Asociatia Scolii de Reiki Modern). El este cunoscator si practicant a peste 30 de tehnici de vindecare.
Combinând reiki cu ... (continuare)


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)