Home


Ce înseamna evolutia spirituala?

Evolutie Spirituala Primesc întrebări ce vizează acest aspect și cereri de a deveni asistentul spiritual pe drumul anumitor persoane. Însă observ că puțini știu ce anume vor, dar și mai puțini au o noțiune clară despre ce ar putea însemna evoluția spirituală. De aceea am ales să vă spun opinia mea vizavi de acest subiect, ce preocupă din ce în ce mai mulți oameni.

A FI EVOLUAT NU = PUTERI SPIRITUALE

Sau cel puțin nu numai, și nu neapărat! Mulți confundă evoluția spirituală cu obținerea de puteri fantastice, cu puterea de a vedea în lumea nevăzutelor, energii, îngeri, demoni, aure, viitoruri posibile sau imposibile, ori cu puterea de a dirija realitatea, ori cu puterea de a sta ore în sir în meditație visând, ori cu capacitatea de a ieși din trup și de a ajunge astfel într-o lume în care oricum vom ajunge în mod natural la finalul acestei vieți, sau cu puterea de a vorbi cu cei plecați.

Toate acestea sunt posibile în cazul în care avem un surplus de energie, numit bioenergie. Toți avem bioenergie, aici este vorba însă, așa cum am spus, de o cantitate peste medie din aceasta. Datorită acesteia avem acces la… mai mult.

Toate acestea sunt într-adevăr daruri divine, mai exact efecte ale anumitor străduințe umane.

Unele din ele sunt darurile Duhului Sfânt și sunt primite pe merit, adică în sute de ani de evoluție, ca aptitudini ale unor vieți anterioare în care omul s-a ocupat de științele spirituale, aptitudini ce se păstrează, ca și toate aptitudinile umane dacă sunt folosite, cam 7 vieți la rând. Apoi aptitudinile se estompează, pentru că e necesar să ne trezim altele. Pentru că evoluție, înseamnă A EXPERIMENTA TOT, în ipostaza de ființă umană.

Însă nu trebuie să confundăm aceste puteri cu evoluția spirituală. Mai exact nu trebuie neapărat să facem din ele un țel. Puterile psihice, clarviziunea, teleportarea, si altele și capacități energetice ale corpului. Spiritualitatea vorbește de capacități ale sufletului. Sau altfel spus putem avea aceste puteri și le putem folosi în defavoarea noastră, sau a celorlalți oameni.

Evoluția e altceva.

Iată de ce…

Pentru că am văzut oameni ce AU ENERGIE ÎN SURPLUS și știu, dar nu folosesc ceea ce știu din comoditate, lene sau lipsă de iubire față de ceilalți. Oameni CE POT (au puteri spirituale), dar nu fac ceea ce pot, pentru că aleg să se ocupe de altceva. Oameni ce au aceste PUTERI PSI dar NU AU CUNOAȘTERE, iar ei se află în pericolul de a le folosi haotic, de a le folosi doar aparent în bine, pentru că habar n-au ce se ascunde în spatele unui gest binevoitor.

Puterile psihice dobândite într-un fel sau altul de un om dezechilibrat, pot conduce la nebunie sau distrugerea lui. În spitalele de psihiatrie sunt astfel de oameni.

Forța psihică NU este sinonimă întotdeauna cu puritatea și iubirea.

Dar și reversul e valabil. Mai exact, dacă ești PUR SI BUN, ai ENERGIE ÎN SURPLUS, însă NU AI CUNOAȘTERE, te poti îndrepta spre autodistrugere, dacă îți folosești forța haotic.

SPRE EXEMPLU: a încerca să vindeci pe cineva fără acordul lui, nu înseamnă decât, fie să-i preiei tu problema, fie să-i muți problema dintr-un loc vizibil – de ex. o boală în trup - într-unul invizibil – înapoi în incoștient, loc din care, după o vreme se va manifesta iar. De ce? Pentru că problemele se nasc din faptul că noi nu am conștientizat anumite aspecte ale vieții în general, si ale vieții noastre în special.

Sunt și oameni ce pot vindeca sufletul, însă sunt foarte puțini cei ce pot face asta. E necesară și o îndrumare spirituală din partea lor, pentru ca omul să nu cadă iar în eroare.

Uneori nu e benefic nici să vindeci pe cineva chiar de ți-o cere expres, nici măcar să-i dai învățături spirituale. De ce? Pentru că le va folosi în defavoarea sa. Nu vei obține nimic, cu excepția faptului de a crea un orgolios. Iar orgoliul se plătește într-o formă sau alta, pentru că este principala sursă de distrugere a sufletului. De ce? Prin energetica sa agresivă și autoagresivă.

Am văzut oameni cu puteri psihice, a căror moralitate lasă mult de dorit. Fac rău intenționat, fără temeri, fără jenă, și uneori, e drept, fără să înțeleagă că fac de fapt asta. Există oameni cu puteri așa mari încât pot teleporta obiecte, însă aceste obiecte sunt furate la propriu dintr-un loc si materializate în altul. Lucru ce nu mi se pare prea… spiritual. Acești oameni trăiesc în Tibet, nu… nu la noi în țară.

Mai mult, am văzut oameni ce au aceste puteri, dar care le folosesc superficial, dând celorlalți informații parțiale, ignorând esența, adică nedorind să meargă în profunzime, să meargă la cauzele problemelor, la sursă. Sau interpretând foarte subiectiv ceea ce vedeau prin clarviziune. Atât de subiectiv, că filtrul lor voala adevărul.

Este drept, NICI UN OM NU ESTE PERFECT OBIECTIV.

Vedem lumea prin prisma ființei noastre, care înseamnă experiența noastră de viață. Ea este filtrul prin care înțelegem ceea ce ne vorbesc ceilalți, și filtrul prin care se exprimă atât ignoranții cât și maeștrii, ori sfinții. Da, e drept, nimeni nu este perfect obiectiv, însă de aici și până la interpretări ce alterează mult adevărul obicetiv, adică adevărul divin, e o cale cam lungă, calea de la noapte la zi, de la prăpastie la munte, de la întuneric la lumină.

Pentru că da, există un ADEVĂR OBIECTIV și el este cuprins în cărțile sfinte, dar și în sufletul fiecărei ființe. Trebuie doar să ajungem la el, să-l găsim și să știm că l-am găsit, bucurându-ne de el și folosindu-l spre binele nostru și al tuturor ființelor.

A fi evoluat NU = A TE LASA UMILIT

A fi evoluat nu înseamnă nici să te lași călcat în picioare sub pretextul cuvântului BUNĂTATE, nici să te lași umilit DIN IUBIRE SAU DIN DORINȚA DE SCHIMBA PE CINEVA ÎN BINE, nici să refuzi să ai o părere personală în anumite privințe. Dimpotrivă a fi evoluat înseamnă a cerceta, a tinde spre adevăr.

Smerenia e altceva. E acceptarea ideii că poți greși, că ești subiectiv vrând-nevrând, că ești un trecător prin viață și un călător prin lume. Aceasta este smerenia, în fond BUNĂTATE. O bunătate, adevar obiectiv și suflet. Un suflet ce s-a eliberat de orgolii.

A fi evoluat NU = A FI PERFECT

A fi evoluat nu înseamnă nici a nu greși niciodată, nici să te crezi perfect, pentru că nimeni nu este. Însă înseamnă a ști să înveți din greșeli, A CONȘTIENTIZA, nu a judeca. A concluziona obiectiv, nu a acuza.

Evoluția nu înseamnă nici să-i obligi pe ceilalți să meargă în ritmul tău, nici să-i forțezi să evolueze. Un boboc de floare se deschide treptat. Dacă vrei să-l deschizi mai repede se va usca în mâna ta și-i păcat.

Nu înseamnă nici privitul cu ochii spre stele, nici ore întregi de meditație, nici fuga de lume și de tot ce-i uman.

Ceea ce vreu să spun este că PUTEREA ENERGETICĂ NU = EVOLUȚIE SPIRITUALĂ. Prefer să cred CĂ EVOLUȚIA SPIRITUALĂ E SINONIMĂ CU ÎNȚELEPCIUNEA. O înțelepciune divină. O înțelepciune izvorâtă din cunoaștere și bunătate.

PERICOLE PENTRU ÎNCEPĂTORII CE PĂȘESC PE CALE

Vedele indiene ne spun astfel: E blestemat cel e este atașat de material, dar de două ori blestemat cel ce este atașat de spiritual.

Vi se pare stranie afirmația? Ba chiar un pic nelalocul ei? Cum să nu fii atașat de spiritual? Când scopul sufletului este tocmai acesta: să evolueze spritual.

Corect… Însă…

Iată răspunsul care conține în el cheia întregii spiritualități. Sau… în fine, a unei mari părți, pentru că nu-mi arog cunoașterea absolută, fiindcă știu că n-o am. Nu sunt un învățător spiritual de rangul lui Iisus, ci poate un mic apostol.

Cheia este dată de cuvintele lui Iisus: CĂUTAȚI ADEVĂRUL ȘI ADEVĂRUL VĂ VA FACE LIBERI.

Iar în subsidiar… mai putem vorbi de afirmația: NU JUDECA PENTRU A NU FI JUDECAT. Desigur, tot a lui Iisus, principalul meu ghid spritual.

Și iată acum explicația.

Omul spiritual, se vrea bun, cinstit și moral. Se vrea iubitor și perfect. Însă omul prin natura lui nu este doar suflet, este și trup, iar pentru supraviețuirea acestui trup am fost dotați cu diverse instincte: de conservare, sexual, de supravietuire. Cu frici naturale: de apă, de foc, de înălțime, de singurătate, de întuneric, de moarte. Dar și cu puterea de a disimula și a ne ascunde gândurile. Și cu multe alte capacități sau calități pe care le putem folosi în favoarea noastră, dar în defavoarea semenilor. Fiecare om le-a folosit măcar o dată, fie de nevoie, fie prin alegere proprie, o alegere ce nu era sinonimă cu necesitatea.

Omul ce face primii pași pe cale, se vrea bun. BUN… însă el începe prin a-și nega statutul de om. Începe prin A SE JUDECA, învinovăți și acuza pentru fapte banale, minore și care nu au de-a face cu evoluția spiritului spre divin. De aceea deseori micilor inițiați începe să le meargă prost. De fapt își dau singuri pedepse pentru te miri ce. Acționează judecătorul din ei. Se judecă aspru, se judecă conștient sau inconștient, iar „creatorul de realitate” din noi se conformează.

O altă greșeală…

Unii aleg să nu mănânce carne și fac o virtute din asta. Nici eu nu mănânc, dar o fac pentru că nu-mi place. Este adevărat că un organism care nu se hrănește cu proteină de origine animală este mai sănătos deseori, este adevarat că îți crește vibrația, este adevărat că pentru a te hrăni tu, o ființă a trebuit să sufere și să moară, este adevarat că este vorba si de hormoni animali ce intră în trupului nostru astfel – și prin lapte și ouă nu doar prin carte - însă și mai adevărat este că singurul lucru important este ce anume facem cu ea, cu energia din noi. Pentru că vedeți voi… Hitler era vegetarian. Și cu asta am spus tot.

Se mai întâlmplă și așa…

Unii îi judecă pe ceilalți, fie considerându-i ignoranți, pentu că deh… nu se preocupă de… spiritualitate, fie pentru că i-au prins încălcând reguli spirituale pe care ei tocmai le-au învățat. Și atunci devin AROGANȚI.

Se cred mai presus de oricine, se cred atotștiutori, ignorând faptul că a fi rigid, și scorțos, nu înseamnă a fi spiritual. A aduna în tine frustrări provenite din dorințe neîmplinite, sub scuza spiritualității – în fond frustrări provenite din complexe de inferioritate, - sau a moralei – deseori doar invidii pornite din neputințe - a aduna negări ale unui adevăr evident – frici de a trăi la un nivel mai riscant -, a aduna cuvinte nerostite, fie ele injurii sau cuvinte pasionale de dragoste – uneori si ele necesare - , nu înseamnă decât, că vei aduna emoții.

Iar… emoțiile ținute în frău = REPRIMĂRI.

Adică viață netrăită, durere neexprimată, dorințe neexprimate, ascunse în iconștient. Loc din care ACȚIONEAZĂ, fără să vrem, fără să știm, fără să realizăm.

Totuși nu uita că ești OM…

E adevărat însă, și faptul că omul, nu-și poate exprima toate instinctele. Nu e benefic să facă aceasta, asta fiind diferența dintre uman și animalic. Însă… de la puterea de a te abține să nu ucizi pe cineva, când în gând îl omori de mii de ori cu invidia și/sau gelozia, de la te abține de la injurii sau jigniri fără rost, e o altă cale. De la a fi respingător, până la a putea să spui NU când sufletul tău simte asta, este iarăși o diferență. Emoțiile reprimate sunt cauzatoare de haos în destin și de boli. Mă repet? DA. Pentru că este un adevăr important.

VIAȚA E EXPERIENȚĂ – DECI EXPERIMENTEAZĂ

Am participat mai demult la un curs de yoga. O cursată a întrebat de unde știe ea dacă acel curs i se potrivește, sau dacă nu, ce ar fi mai potrivit pentru ea? Profesorul s-a străduit mult să-i explice ce-i yoga, să-i explice că nu e necesar să execute perfect acele asane, că îi trebuie timp ca să înțeleagă, însă totul se pierdea într-o negură. Răspunsul real nu venea.

Eu i-am spus un singur lucru: experimentează. Stai la acest curs și vezi ce senzații, sentimente, emoții și gânduri îți trezește el, vezi cum îți schimbă el viața. Dar mergi și la alte cursuri, folosește și alte metode de autocunoaștere și observă ce simți. Una din ele ți se va potrivi.

Și mai adaug ceva: dacă cineva îți cere ceva și nu te costă prea mult: dă-i. Dacă cineva te întreabă ceva și nu ești atât de grăbit să nu poți privi într-un suflet: răspunde-i. Dacă cineva te roagă ceva și acest lucru nu necesită un sacrificiu de sine enorm: fă-i plăcerea. Nu doar că vei reprimi darul înzecit, nu doar că vei deveni mai înțelept prin răspunsul tău, nu doar că ți se va face pe plac când nici nu te-aștepti, dar… vei câștiga experiență.

În fond ASTA E VIAȚA, EXPERIENȚĂ.

EVOLUȚIE NU = RESPECTAREA CU STRICTEȚE A LEGILOR SPIRITUALE

De ce? Iată de ce: pentru că nimeni nu cunoaște întreg adevărul din spatele faptelor, și asfel nu poate ști cum și de ce se aplică o lege.

Sufletul este alcătuit din straturi, din microuniversuri din ce în ce mai subtile, sub aspectul energiei și al informației. Nimeni nu poate ști tot ce se află în propriul său inconștient (suflet), câte amințiri, cuvinte, legături cu persoane, emoții din mii de vieți sunt stocate. Cum sunt interpretate ele de minte și cum sunt ele folosite în viață. Și mai ales cum le folosește Dumnezeul din tine și cel din afară, pentru a te elibera și a te ajuta să evoluezi. Nici un om aflat în viață, oricât de evoluat este nu le poate înțelege pe toate. Acest fapt ar conduce la esență, adică la Dumnezeul nostru interior. Fiecare din noi însă, se poate conecta cu acest Dumnezeu interior propriu, într-o proportie mai mică sau mai mare. Dar nu în totalitate, cine face asta, a devenit deja un hristos. Însă puțini oameni o pot face.

Suntem hristoși în măsura în care ne conectăm cu dumnezeul nostru interior.

NU VOM ȘTI NICIODATĂ PE DEPLIN CAUZA SUBTILĂ A UNUI FAPT, sau toate cauzele ce au determinat sufletele implicate într-o situație să acționeze într-un anume mod. De aceea, putem avea impresia – falsă - că în anumite cazuri, legile spirituale nu se aplică. Altfel spus, deși noi am fost buni am fost răsplătiți cu rău, sau deși am fost răi, ne merge totuși bine.

Știu că nu am fost suficient de convingătoare, deci să vă dau un exemplu. Sau… trei. Din Biblie pentru că e cea mai apropiată de mentalitatea noastră europeană.

Una din poruncile divine este SĂ NU UCIZI. Și totuși în povestea ieșirii evreilor din Egipt, sunt uciși de către divinitate oameni aparent nevinovați. Este vorba despre primii născuți ai egiptenilor. Da… este un fapt al cărui autor e Dumnezeu. El își încalcă propriile legi, ucigând prunci nevinovați doar pentru a impresiona o națiune. De ce?

Însă să mergem mai departe. Biblia glorifică oameni ce au fost razboinici, luptători, deci au ucis ei înșiși cu mâna lor… oameni. Iar asta după ce Moise primise cele 10 legi, cele 10 porunci. Unul din ei este razboinicul David.

Astăzi în toate bisericile creștine i se citesc Psalmii. Adică rugăciunile lui către Dumnezeu. Cine a fost David? Un razboinic, un adulter, un criminal indirect. Vă reamintesc că regele David s-a îndrăgostit de Basheba, soția unuia dintre supușii săi, cu care a făcut sex. Iar pentru a se bucura de ea nestânjenit i-a trimis soțul în război, în primele rânduri. Iar acesta a murit. El și ea, au avut copii, s-au căsătorit și se pare că… în cele din urmă, au fost fericiți.

Câte legi spirituale s-au încălcat aici? Prima pare a fi… ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă – adică acea lege ce apără căsătoria. Dar cine știe cu adevarat CE A UNIT CU ADEVĂRAT DUMNEZEU? A doua, e legea de a nu râvni la casa aproapelui tău, apoi preacurvia, la care se adaugă și crima indirectă. În plus el fiind războinic, cu siguranță a ucis și direct. Iar conducând armate a instigat și la crimă…

Dorință, agresivitate, putere și sex… Atașament de valori pur umane. Însă… însoțite de o imensă iubire de Dumnezeu, de smerenie și conștientizare. Toate acestea din urmă exprimate în Psalmi. Din acest motiv i se citesc Psalmii. Cine poate… va înțelege, cine nu, nu merită o explicație.

Mă opresc cu analiza aici, pentru că nu doresc decât să dau un exemplu de non-judecare. Și de legi spirituale încălcate, dar acoperite prin iubire și smerenie. Tot ceea ce a făcut regele David a fost necesar. Necesar evoluției rasei umane. Poate în alt articol am să explic în detaliu de ce. Însă la prima vedere pare un om condamnabil, dacă e să judecăm aparențe și fapte.

Și un exemplu din Noul testament…

Cu toți ați auzit de LEGEA REZONAȚEI, o lege la modă în noua spiritualitate. O lege propovăduită încă din vechiul Egipt antic, de Hermes. E o lege reală și experimentată deseori, dar nu întotdeauna. Acea lege prin care adunăm în jurul nostru ființe și situații ce au aceleași energii ca și noi, deci cu care rezonăm. Dar oare Iisus a rezonat cu crima? Cu siguranță nu, nu de aia a fost crucificat. A rezonat cu trădarea? Nu… dar a fost totuși trădat. A rezonat cu ura și invidia? Probabil că nu, însă mulți farisei l-au urât și invidiat. A rezonat cu vameșii si tâlharii? Nu. Dar petrecea timp cu ei pentru că știa că ei au nevoie de el.

Cui i-a fost dat să înțeleagă a înțeles deja. Deci mă opresc aici, deși exemplele din cărțile sfinte ar putea continua.

CE ÎNSEAMNĂ EVOLUȚIA SPIRITUALĂ?

Din persectiva mea, evoluția spirituală înseamnă în primul rând CONȘTIENTIZARE. Conștientizarea adevărului propriu și a adevărului celorlalți, a adevărului universal și a modului cum se aplică el în viețile noastre.

Iar ceea ce spun mai sus, desi pare un lucru banal, la îndemâna oricui, să știți că NU ESTE AȘA. Doar… pare. Îți trebui ani de studii teoretice și practie pentru a înțelege.

Evoluția mai înseamnă echilibrul psihic și sufletesc. Un om evoluat, nu este un om dezechilibrat sau cu probleme în ceea ce privește percepția propriului sine și a celor din jur. El se percepe cât mai obiectiv posibil, și se acceptă pe sine așa cum e, schimbând ceea ce poate și trebuie, și iubind ceea ce ESTE.

Un om evoluat știe să se detașeze repede de probleme și să meargă luminos mai departe.

Un om evoluat este bine ancorat în lume, în lumea asta materială, dar și în cer în cerurile sufletului ce sunt si ele de diverse niveluri. Sau altfel spus, știe să-și trăiască viața sa materială, dar în același timp știe să comunice cu Creatorul în mod real și să-L iubească pe Acesta.

Un om evoluat cunoaște legile spirituale sau doar le intuiește respectându-le din instinct, le studiază continuu sau doar le urmează fiindu-i înregistrate în suflet, este preocupat de cunoaștere citind zeci de cărți, sau nu a citit niciodată o carte spirituală, însă ÎȘI ÎMPLINEȘTE MISIUNEA SA PERSONALĂ, misiune ce nu are neapărat legătură cu spiritualitatea. Pentru că pe Pământ avem nevoie de tot, nu putem fi toți preoți sau învățători spirituali.

Poți fi evoluat spiritual indiferent ce profesie ai, indiferent câtă școală ai, indiferent unde lucrezi, sau dacă lucrezi ori ba. Poți fi evoluat, indiferent dacă ai copii sau nu, indiferent în ce țară trăiești, și indiferent ce vârstă ai. Poți fi evoluat și dacă nu ai studiat toată paleta largă a științelor spirituale. Poți fi evoluat indiferent de religie, indiferent dacă practici meditația, rugăciunea sau ignori aceste aspecte.

Desigur, recomand rugăciunea, recomand meditația, ele deschid canale spirituale, echilibrează psihicul, curăță chakrele, fluidizează curgerea energiei prin nadisuri, ne dau inspirație și protecție psi și mai ales ACCELEREAZĂ EVOLUȚIA. Însă am cunoscut oamenii de mare valoare ce nu practică toate acestea. Și am cunoscut oameni ce se roagă zilnic, după canoanele bisericești, ori după cum îi taie capul, însă sunt departe de a fi spirituali. Adică de a gândi logic, rațional, fie că avem în vedere legile rațiunii umane sau cele ale rațiunii cosmice.

Astfel am ajuns la concluzia că a fi evoluat spiritual înseamnă să știi să vezi partea plină a paharului, să știi că privești viața și din perspectiva celuilalt, înseamnă să nu acuzi, să nu condamni, să renunți la orgolii. Înseamnă să vezi adevărul, chiar dacă uneori el nu se mulează pe dorințele tale sau pe perspectiva ta despre lume și viață. Înseamnă să ai o gândire ce corespunde logicii divine, adică înțelepciuii divine, și inteligenței divine. Înseamnă să ai un țel și să știi să-l urmezi.

Și mai ales înseamnă să fii liber. Liber de prejudecăți, de vinovății și de frici. Liber de false pudori, de false cuvinte, de false morale. LIBER SUFLETEȘTE. Să ieși din închisoarea în care ai intrat de bunăvoie. Să ieși și vezi adevărul. Pentru că a fi spiritual asta înseamnă de fapt… a fi spiritual înseamnă să cauți și să găsești. Să găsești adevărul, acel adevăr ce te va elibera de întuneric. De întunericul fricilor și al ignoranței.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)