Home


Conexiunea cu Dumnezeu

În cartea mea “Lecție de iubire”, pomenesc de mai multe ori despre conexiunea cu Dumnezeu, pe care reușește să o realizeze în final personajul principal. De curând m-au întrebat mai multe persoane, cum se realizează practic, această conexiune, fapt care mă determină să scriu acest articol.

Înainte de toate e necesar să vă spun că noi trăim în Dumnezeu, mai exact în creația Lui, și îl avem pe Dumnezeu în noi, mai exact „scânteia divină” ce înseamnă viață. Viața eternă, de aici și de dincolo. Pentru că viața nu piere niciodată.

Și atunci vine firesc întrebarea: cum putem să nu fim în conexiune cu Dumnezeu?

Dintr-un anume punct de vedere suntem mereu în conexiune, însă uneori uităm acest lucru, și nu-l folosim în favoarea noastră. Avem liberul arbitru, un dar divin, de care uneori nu profităm, sau îl folosim în defavoarea noastră.

CE ÎNȚELEG EU PRIN ACEASTĂ CONEXIUNE, DESPRE CARE AM VORBIT ÎN CARTE?

Înțeleg o anumită STARE DE CONȘTIINȚĂ. Poate fi numită și o stare modificată de conștiință, o stare superioară, în care dansezi cu universul în fiecare secundă, ai claritate, putere și iubire. O centrare pe sine, acel sine divin din noi înșine, ce conține atât unicitatea personală, cât și pe Unicul Dumnezeu, același pentru toți. Când există această centrare și conectare, trăim în armonie cu noi înșine, cu legile universului, și cu tot ce ne înconjoară.

Dar haideți să înțelegem mai mult...


Dumnezeu este atotputernic. Este ființa supremă care are libertatea de a face orice, de a realiza tot ce dorește. Este Lumină, adică energie de vibrație înaltă, și are puterea de A CREA. Ca oameni, noi îl considerăm pe Dumnezeu o ființă BUNĂ, IUBITOARE, PROTECTOARE.

Dumnezeu de fapt conține în el totul. Adică DUALITATEA – BINELE ȘI RĂUL. Ceea ce noi considerăm a fi rău sau bine, la nivel divin nu sunt decât stari ce aparțin unui anumit tip de vibrație. Fiecare stare conține o informație și pentru noi ca și conștiințe, o lecție.

Pentru ființele întrupate, desigur că răul și binele există, sunt efectele acțiunilor noastre și le simțim ca atare. Dumnezeu nu ne vrea răul, dar ne-a dat liberul arbitru adică posibilitatea de a alege în fiecare clipă între bine și rău. Orice acțiune a noastră are un efect. La nivel personal, actiunea noastră poate fi catalogată drept bună sau rea. Ori... neutră. ( n-am să vorbesc aici despre neutralitate, dar ea există și e un lucru important! )

Binele și răul pe Pământ au rostul lor!

Există multe rele pe lume. Și mulți se întrebă de ce Dumnezeu le permite să fie. Pentru că dacă ar vrea, le-ar anihila, schimba, distruge, transforma în bine. Le lasă însă să fie... pentru că din contrastul bine-rău învățăm. Învățând, ne creștem nivelul de conștiință. Iar creșterea nivelului de conștiință înseamnă de fapt evoluție spirituală. Evoluția spirituală este exact scopul pentru care venim aici ca spirite. Când nu vom mai avea nimic de învățat ne vom reîntoarce la Dumnezeu, în așa zisul Rai, unde se spune că vom găsi fericirea supremă.

Până atunci însă, ne putem simți bine și aici pe Pământ. Dacă vrem. Dacă alegem acest lucru.

Pentru a ne fi bine, trebuie să fim în conexiune cu Dumnezeu.

Vorbim aici de viziunea umană asupra lui Dumnezeu, și în consecință de partea benefică a aspectelor SALE. Deci privim acum lucrurile din perspectiva aceasta.

Dacă suntem în conexiune cu El, primim de la EL informații și energie, și suntem conduși spre BINE, o viață frumoasă, creațivă și plină de bucurie. Există un CANAL ENERGETIC între noi și EL. Iar dacă acesta este curat, puternic, funcțional, atunci această info-energie minunată, ne va ajuta să mergem pe linii de ki. Adică de Lumină!

Ce ne oferă mai exact această conexiune?

- intuiție – a ști anumite informații fără o sursă materială, directă;

- direcționare – a fi acolo unde trebuie, când trebuie, dacă trebuie;

- sănătate a minții, trupului și sufletului;

- o stare de bine generală;

- creativitate;

- puterea de a înțelege cauzalitatea în diverse situații – de ce s-a întâmplat un anume lucru și care e scopul – unde ai greșit, unde ai făcut bine – acest lucru duce la evoluție spirituală;

- gândire clară;

- calm;

- discernerea între bine și rău – într-o anume situație și în general;

- puterea de a comunica la distanță – aceasta vine în timp și pare ceva firesc, te gândești la ceva se întâmplă, la cineva acela te caută – in genere prezentă la spiritele bătrâne, cu vârste astrale mari;

- sincronicitățile sunt prezente în viața ta – ce sunt ele puteți citi AICI;

- prin rugăciune poți schimba sau influența circumstanțele, într-un mod destul de rapid;

- uneori clarviziune și vise profetice;

- realizarea planurilor de viață într-un mod mai simplu, mai ușor;

- împlinire;

Cum realizăm conexiunea?

În funcție de vechimea spiritului, ea se realizează mai ușor, sau mai greu. Spiritele cu o vârstă astrală mai mare, se pot conecta mai ușor, dacă fac parte din cei ce au mers pe drumul spiritual. Însă oricine cu încredere și răbdare poate ajunge să-și crească energia și să-și alimenteze sufletul cu ceea ce trebuie pentru a fi în continuu în conexiune cu Dumnezeu, a fi direcționați de EL, inspirați, ajutați...

Iată cum putem face:

- devenim conștienți de puterea din noi, prin înțelegerea faptul că în fiecare din noi există sământa divină;

- facem curat în subconștient – fapt ce ne conferă ENERGIE. Eliminăm fricile, obsesiile, dar și credițele subconștiente greșite, blocante – acest ultim pas uneori nu e simplu, e nevoie fie să învățăm spiritualitate și psihologie și atunci ne autoanalizăm singuri, dar poate fi o acțiune de durată, fie să apelăm la ajutorul cuiva care știe. Această persoană trebuie să aibă două calitați, să aibă cunoașterea necesară și să fie persoana în fața căreia să simțim că putem să de deschidem sufletul;

- ne hrănim sufletul cu informații de vibrație înaltă – avem la dispozitie o mulține de surse – cărți spirituale, cursuri, webinarii, site-uri, filme youtube, etc. Dar și pur și simplu cu frumusețea naturii, animalelor, și oamenilor buni;

- ne întâlnim cu oameni pozitivi, plăcuți, cu care ne simțim bine;

- eliminăm vampirii energetici și autovampirizările – puteți citi despre ce înseamnă vampiri energetici AICI și despre cum ne autovampirizăm singuri AICI;

- alegem să alungăm rapid gândurile negative, pesimiste, uneori inerente în anumite situații, și ne concentrăm atenția pe ceea ce este benefic, pozitiv, creator de bine.

- alegem să gândim rațional și obiectiv;

- renunțăm la atașamentele față de anumite persoane sau scopuri, care ne pot ține pe loc;

- medităm, alegând genul de meditatie care ni se potrivește;

- ne rugăm, alegând genul de rugăciune care ni se potrivește;

- ne inițiem sau facem diverse tehnici spirituale – reiki, yoga, sau altele, lucru benefic, dar acest pas nu este obligatoriu.

- iubim și suntem recunoacători – ne iubim pe noi înșine și emitem gânduri de iubire și recunoștință, către oamenii din viața noastră și către Dumnezeu. Acest lucru ne încarcă cel mai mult cu energie benefică. Dacă facem zilnic câteva minute măcar acest lucru, vom constata că răul din viața noastră dispare, treptat, oricare ar fi el și de oriunde ar proveni. E cea mai puternică practică ce ne conduce către CONEXIUNEA CU DIVINITATEA. Însă toate aceste atitudini, practici, obiceiuri, despre care am vorbit mai sus, ne crează o energetică pozitivă, o vibrație înaltă. Mintea va funcționa la parametri superiori, și implicit creierul se schimbă. Vom învăța să gândim astfel, ne vom schimba. Se deschid CHAKRELE SUPERIOARE și se crează un canal energetic prin care suntem alimentați cu energie spirituală. Aceasta ne direcționează. Suntem într-un flux înalt, pozitiv.

În timp, toate acestea ne vor crea o stare de conștiință modificată. Însă nu de genul aceleia ce se obține prin tehnici de respirație, ori droguri, ci o stare de conștiință modificată pretabilă cu traiul în lume. Conexiunea...

Poți spune că ești direcționat de îngeri...


Nu confundați conexiunea aceasta cu siddisurile, adică cu puterile numite paranormale. Uneori le putem căpăta, alteori nu, însă nu acestea sunt esențiale. Vom fi avertizați când trebuie, și dacă trebuie, prin vise, sincronicități, situații și oameni, dacă e nevoie să știm ceva anume. Nu e nevoie să vedem în viitor.

Starea de conexiune, poate fi asemănată și cu o stare generală de bine, dar e mai mult decât atât. Starea de bine despre care vorbesc se referă la modul nostru de viață. Nu e doar o stare de moment.

Desigur că și un om de vibrație înaltă poate avea uneori probleme, dar ele se rezolvă relativ ușor și nu sunt de durată. Din ele omul învață și merge mai departe mai înțelept.

Din această stare, dacă vrem, putem să ne creem conștient o legătură cu divinitatea pentru a cere ceva punctual și să obținem. Sau putem pur și simplu să fim mereu într-o stare de bine, de flux. Mergem pe stradă și universul pare viu, prieten și ne simțim în armonie cu toată creația. Și atunci știm că suntem treji, că trăim, și trăim în conexiune cu Dumnezeu.

Carla von Vlad

Conexiune2.jpg


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)