Home


Cât stim de fapt despre lumea de dincolo...

Există o certitudine pe această lume, faptul că într-o zi vom pleca de aici și vom ajunge într-o lume ce pare eternă. Unde vom ajunge, ce vom găsi dincolo, sunt întrebări pe care oamenirea și le-a pus de milenii. Mai există o certitudine, există multe păreri, teorii, mărturisiri, despre ce-ar putea fi dincolo, însă nimeni nu știe exact, ceea ce știm e că există o lume, unde viața continuă cumva.

Avem fiecare în noi instinctul de a trăi, de a ne teme de această plecare, e firesc, e scris în codul nostru genetic să ne apărăm viața. Însă tocmai de aceea bine ar fi să învățăm să trăim, pentru a pleca împăcați. Și cred că este firesc să ne facem o idee, despre ce-ar putea fi dincolo, și asta nu de dragul morții, ci de dragul vieții. Pentru a ne bucura de ea mai mult, pentru a trăi mai frumos și pentru a pleca mai firesc atunci când ne e scris să plecăm.

Cred că atât pentru naștere, cât și pentru marea plecare există un moment scris în stele.

DAR HAIDEȚI SĂ VEDEM DESPRE CE POATE FI VORBA...

Iisus le spune ucenicilor, ÎN CASA TATĂLUI MEU MULTE LOCAȘURI SUNT. Mulți s-au întrebat ce-ar putea însemna asta. Însă răspunsul nu e chiar atât de greu de găsit. Vorbea despre lumile subtile, despre diversele universuri nevăzute, lumi paralele, despărțite doar un grad sau de o mărime de frecvență. Vorbea despre cerurile în care vom ajunge când sufletul va părăsi trupul. Așa cum fiecare persoană poate fi găsită după un număr de telefon, iar diferența o poate face doar o cifră, la fel sunt și lumile de dincolo, mii de lumi suprapuse, însă despărțite de ceva. Iar locul unde ne ducem diferă în funcție de nivelul spiritual la care ne aflăm. Ne amintim și faptul că tot Iisus le spune ucenicilor, ACOLO UNDE MĂ DUC EU, VOI NU PUTEȚI VENI ACUM, dar vă pregătesc loc. Deci, vorbim aici despre trepte, niveluri de frecvențe mai înalte sau mai joase, pe care nimeni nu le poate fenta. Ai sau nu o anumită vibrație.

OMUL ARE DOUĂ TIPURI DE BIOCÂMPURI, cel primordial, veșnic existent dinainte de naștere, și care va exista și după moarte, și cel secundar care ne însoțește în încarnările și viețile noastre terestre. În biocâmpul primordial există toate informațiile despre ființa în cauză, el aparține tărâmurilor Akashei, în el poate fi citită CARTEA VIEȚII fiecărei ființe, carte ce conține trecutul, prezentul și viitorul. Celalalt biocâmp, dispare treptat, o dată cu trecerea în lumea de dincolo, după ce și-a înregistrat experiența vieții prezente din care tocmai a plecat, în câmpul primar. Energia emoțiilor se risipește, iar informația se alipește biocâmpului primordial, pentru a merge cu ea mai departe.

CUM VA FI DINCOLO DEPINDE DE NOI.

Poate părea stranie afirmația de mai sus, însă există o serie de elemente care contează și dau o direcție sufletului când pleacă. Toate țin de modul cum am trăit aici, de alegerile noastre, de ce-am făcut, simțit și gândit.

Deci ce contează?

- Nivelul conștiinței – cât de mult A ÎNȚELES omul legile vieții, cât de corectă i-a fost viziunea asupra lumii și vieții;

- Credințele religioase – în funcție de credință omul poate vedea dincolo anumiți sfinți, avatari cum ar fi: Iisus, Krihna, Buddha, Moise, Mahomed, și alții, precum și acele tărâmuri cu care rezonează;

- Credințele despre lumile de dincolo sau lipsa acestor credințe – dacă omul e convins că totul s-a sfârșit după moarte, atunci poate nimeri în întuneric. Și dacă nimeni nu se roagă pentru el sau nu-i trimite un gând bun, el poate sta acolo mult timp. Însă nu veșnic. Dacă el crede că dincolo totul e lumină, va nimeri în lumi de vibrație înaltă. Temerile, bucuriile, dorințele se transformă în lumea lui în care va intra. Desigur au fost și cazuri când necredincioșii au avut parte de surprize, când ființe de lumină sau avatari i-au întâmpinat spre mare lor uimire. Și au fost trimiși înapoi... să povestească.

- Mediul în care a trăit – contează dacă a trăit la oraș, la tară, într-un mediu spiritual, ori într-un mediu decăzut, ce oameni a avut în jur, în ce loc a trăit. Astfel el va avea parte de imagini asemămătoare acolo. Sunt imaginile prezente în sufletul său, ce-l vor însoți mult, mult timp;

- Modul cum persoana a plecat dincolo – dacă s-a stins liniștit în patul său, după câteva zile de agonie, atunci câmpurile au avut timp să se transforme, să se desprindă, să facă trecerea ușor, dacă a murit de infarct, adică brusc, s-ar putea să nu știe că nu mai aparține acestei lumi și să se întrebe de ce oamenii nu-i răspund la întrebări, de ce se fac că nu-l văd și... de ce poate intra într-o casă fără să fie nevoie de chei. Cel morți în accident pot avea probleme cu câmpurile energetice, în funcție de mulți factori, despre care nu vreau să vorbesc acum. Spun doar că necesită rugăcine și gânduri bune. Aceștia în lumea de dincolo vor ajunge în acele locuri ce pot fi numite spitale cerești unde ființe din lumea de dincolo le vor induce starea de vindecare;

- Atașamentul sau non-atașamentul de lume – contează, pentru că cei atașați vor pleca greu, nu vor dori să plece, vor avea frici și se vor agăța de orice. Deseori dacă nu au primit asistența corectă, adică nimeni nu s-a rugat pentru ei, vor rătăci în lumi inferioare, ori între lumi, vor rămâne prizonieri în casele lor, uimiți că alții se perindă pe acolo fără a-i saluta, se vor învârtii perpetuu în cerc.

- Iubirea din suflet – este poate cel mai important factor. Ea ține nu atât de ceea ce a făcut pentru alții, ori de câtă cunoaștere are, ci de FELUL CUM CEL PLECAT I-A FĂCUT PE CEILALȚI SĂ SE SIMTĂ, de modul de armonizare benefică cu ea, de non-judecare, de bunătatea din suflet – adică de gradul de agresivitate sau de blândețe, de cuvintele, gândurile, faptele și emoțiile sale;

- Dorința sa de evoluție – este tot un factor important. Dacă omul a căutat să înțeleagă lumea, viața și ce sunt ele, altfel spus, DACĂ EL A CĂUTAT ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR, atunci cu siguranță CUMVA O VA GĂSI. Chiar dacă nu a fost cel mai strălucit elev la școala vieții, cea mai bună ființă din lume, chiar dacă a evoluat doar o clasă, și mai are mult de învățat, căutările lui și strădania sa vor fi răsplătite.

DE UNDE ȘTIU EU TOATE ASTEA?

Este firesc să vă întrebați. Și eu aș face la fel! Nu... nu am trecut prin moarte clinică, nu am fost dincolo prin această metodă, însă am studiat și acest aspect al spiritualității. Am avut VISE, ce mi-au fost ulterior confirmate de studii. Tot ce-am visat și văzut în acele vise despre lumea de dincolo și a fost văzut la fel și de alții care au scris cărți, ori au povestit altora. În plus, în urmă cu mulți ani am făcut SPIRITISM, iar comunicările au coincis prea mult, cu ceea ce am citit după mulți ani. Mi-am visat rudele plecate și iarăși comunicările lor au coincis cu ceea ce citeam, ori știam de la alții ce au visat ori au călătorit în astral.

Despre lumea de dincolo putem afla prin mai multe metode, deci haideți să le enumerăm:

- VISE în care realizăm că suntem în lumea de dincolo și care coincid cu mărturisirile altor persoane, ce au avut vise ori au primit comunicări de acolo prin diverse metode. Sau vise care sunt confirmate de sincronicități. Adică visezi un anumit obiect într-un anume context și în următoarea zi, sau zile, vezi în viața reală acel obiect și nu o dată, chiar de mai multe ori. Acest fapt e un semn, că visul e un mesaj. Că prin el ai făcut legătura între lumi sau că ți-a fost transmis ceva pentru sufletul tău. Trebuie să ai înțelepciunea sau cunoașterea să-l descifrezi;

- Spiritism – respectiv COMUNICAREA PRIN DIVERSE METODE, cu spiritele celor plecați. (Și nu, nu mă întrebați cum se face. NU vă apuncați și să vă jucați cu acest fenomen, tocmai pentru este real și implică anumite pericole. Un medium bun găsești cu greu, iar cel pe care l-am folosit eu nu mai e printre noi – deci atenție!!!)

- Mărturisirile celor ce au avut MOARTE CLINICĂ și s-au întors. Poate cele mai importante, credibile și detaliate informații ce le putem avea despre acest subiect.

- MĂRTURISIRILE CELOR CE CĂLĂTORESC ÎN ASTRAL și văd lumile subtile, nevăzute, inclusiv a celor plecați.

- CLARVIZIUNEA - și aici mă refer la puținii oameni care chiar sunt clarvăzători și văd în spațiu și timp. Deci atenție iar – lumea e plină de pretinși oameni cu capacități, iar una e să ai intuiție și ghidaj, iar alta e chiar să vezi, să poți pătrunde în acele lumi nevăzute, precum și să călătorești în timp.

- COMUNICĂRI CLARE de la entități astrale de lumină, ale căror informații au fost verificate când s-au putut verifica, fiind vorba despre lucruri reale, de aici. Prin extindere le luăm ca reale și pe cele despre lumea de dincolo.

CEEA CE VĂ POT SPUNE...

Din studiile mele desfăsurate în ani, am dedus că dincolo există lumi diferite, dar uneori asemănătoare între ele. Ele pot fi foarte asemănătoare cu aceasta – cu case, orașe, parcuri, preocupări asemănătoare, doar că există mult mai multă libertate. Acolo gândul are o putere imensă, deseori ce gândești se materializează instant. Un alt adevăr e că regretăm mai mult CEEA CE N-AM FĂCUT, nu ceea ce am încercat să facem dar am ratat. Că regretăm că nu am iubit suficient, că nu am dăruit când puteam, că am fost lași, egoiști, leneși și proști. Și toți am fost așa uneori, într-o mai mare sau mai mică măsură.

Că există undeva... O CLĂDIRE, CU ARCADE IMENSE, înalte, o clădire foarte mare, în care locuiesc spiritele, fiecare în camera sa. Nu știu exact în ce momente se stă acolo, se pare că înainte de a se reîncarna, ori imediat ce au sosit dincolo. Că există SPITALE ASTRALE pentru cei răniți fizic sau sufletește, că EXISTĂ SCOLI, unde spiritele învață despre diverse aspecte ale vieții, că există maeștri, și ei sunt de diverse grade. Că există lumi și spații ce nu seamănă cu acesta, spații tăcute, spații unde se aude muzică, spații unde te simți bine. Dar... există și lumi inferioare ce aparțin celor obsedați de instincte, cum ar fi băutura – spiritele ce sunt atașate de băutură, se pot atașa de oameni cu vicii și se pot hrăni prin intermediul lor, când aceștia beau. De sex, de jocuri, de droguri, etc... Acestea sunt iadurile.

Există arhiva AKASHA unde fiecare spirit are CARTEA VIEȚII sale. O carte la care nu au acces decât spiritele evoluate.

Dincolo de toate aceste lumi și mai exact în fiecare din ele, există O FIINȚĂ SUPREMĂ spre care toți tind. Ai conștiința ei AICI, și cumva și ACOLO o cauți însă acolo nu doar bănuiești, ci ȘTII de existența SA.

Există îngeri și ființe astrale. Dar și civilizații mai evoluate, ce ne ajută și ne supraveghează însă fără a se băga prea mult în destinele și evoluția noastră.

SUNTEM JUDECAȚI?

Mulți spun că propria conștiință ne judecă și atât. Că ne suntem cei mai aspri și corecți judecători. Că vedem ce-am greșit și simțim pe propria piele ce-am făcut bun, sau rău.

Nu știu cât este de adevărat.

Am primit și comunicarea prin spiritism și prin vise, dar și din lecturile mele, că există un soi de comisii, de maeștri înălțați care evalueză spiritele și în funcție de nivelul la care sunt acestea, le repartizează o clasă, și ulterior o viață din nou aici pe Pământ. Împreună se stabilesc experiențele, probele și calea în viață.

ÎN CONCLUZIE...

Eu în visele mele, am văzut atât clădirea cu arcade imense, ce mi-a fost confirmată și de alții ce au visat-o, dar și de lecturile scrise de autori pe care nu îi cunosc. Cât și Palatul ceresc al lui Dumnezeu. Acest Palat l-am văzut de la distanță și pot spune că este extrem de frumos.

Mărturisirile celor plecați diferă, însă nu atât de mult încât să poți spune că pleci... nicăieri în neant, ori că lumea unde te duci e strict personală. Există elemente comune!

A ajunge dincolo înseamnă de fapt a te reuni cu cei dragi, a te întoarce undeva de unde ai plecat ca și spirit, loc numit de mulți ACASĂ. Că te întorci acolo, mai înțelept, mai evoluat, mai bun, ori dimpotrivă cu sufletul rănit și cu regretul că nu ai reușit ceea ce ai sperat, ori că ai avut standarde prea înalte, poate fi o realitate personală. Oricum, se pare că toți au conștiința că vor reveni aici cumva, pentru a evolua mai departe.

Deci există reîncarnare. Eu personal cred în ea.

CERT ESTE CĂ există o lume de dincolo, că există o Ființă supremă, că există ființe evoluate ce au grijă de noi, și ne ajută dacă insistăm și dacă ei consideră că e benefic pentru spiritul nostru să facă asta.

CERT ESTE CĂ nu viața și confortul nostru pământeam contează, ci viața spiritului și evoluția sa. Deseori problemele prin care trecem sunt teste și probe, pentru a se vedea cât am evoluat.

E bine să știm că în teorie toți putem fi maeștri, însă în practică deseori clacăm. De aceea e bine să ne tratăm cu răbdare, cu iubire, cu încredere în noi și cu credința în bunul Dumnezeu. Suntem totuși la scoala iubirii, niște elevi și atât. Orgoliul e ceva de care ar trebui să faci haz.

Nimeni nu e perfect, nu uita! Deci... nici eu și nici tu, dacă ne aflăm aici pe Pământ.

CERT ESTE CĂ... viața pe pământ e prețioasă, și NU este păcat să te bucuri de ea, dar bucură-te frumos. Trăiește, comunică, învață, iubește, dăruiește, primește și fii așa cum ești tu cu adevărat, cu bunele și relele tale. La fel de prețioasă este și viața spiritului etern, prin însăși eternitatea sa, chiar dacă e călător printre vieți, spiritul tot etern este! Iubește-te... și iubește-ți sufletul, și fii sigur de un singur lucru: el este creația lui Dumnezeu, dar creșterea și evoluția lui este creația ta.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)