Home


Ai daruit ceva astazi?

Darul Orice dar ne lumineaza chipul cu un zambet. Are puterea magica de a deschide o floare in inima, o floare minunata a armoniei, prieteniei si iubirii ce incepe tainic si incet sa infloreasca. Uneori chiar daca darul nu este suta la suta pe gustul nostru, totusi ne simtim minunat doar pentru ca suntem onorati de intentia celui ce ne-a daruit ceva... Pentru ca stim ca o data cu darul, cel ce ne-a daruit, ne-a transmis in mod simbolic o particica din inima sa.

Si totusi... inima sa a devenit mai bogata.

Oare cum vine asta? Si cum de daruind nu pierdem nimic, din contra, ne imbogatim sufletul!

Fie ca suntem constienti de asta sau nu, noi fiintele pamantene, suntem un TOT, suntem legati prin fire invizivile, suntem picaturi ce alcatuiesc un ocean. Un ocean de vise, emotii, sentimente...

Pe de alta parte... lumea noastra incepe si se termina cu noi, cu fiecare din noi, fapt ce inseamna ca fiecare din noi suntem CREATORII PROPRIULUI UNIVERS.
Pare paradoxal, dar fiind bun cu ceilalti, esti de fapt bun cu tine! Cind devenim constineti de faptul ca ceilalti nu sunt decat particele din sufletul nostru, atunci perspectiva asupra vietii si lumii se schimba.
Legea rezonantei, legea oglindirii, legea atractiei, indirect despre asta vorbesc.
In noi se ascunde UNICUL, fiecare dincolo de persoana ce suntem, suntem si creatori... suntem si dumnezei... cum ni se spune clar in vechiul testament, citat preluat de Iisus, ce desi apartinea legii lor, i-a uimit pe evrei.

Orice gindim mai devreme sau mai tarziu se intampla. Nu mai e un secret faptul ca gandul e creator. De fapt emotia, nu gandul, ea e cea ce creaza, iar emotia, e energia ce insoteste informatia emisa de gand. E forta ce-l propulseaza. In spatele emotiei se ascunde tacuta INTENTIA. Iar in intentie e inscriptata cheia ce deschide portile spre o cale sau alta, ce o vom urma in acest univers.
Deci... sa recapitulam: GAND, EMOTIE, INTENTIE - sunt elementele ce creaza.

Si acum sa revenim iar la dar...
Daruind celorlalti, NOUA NE DAM. Daruind ne afirmam divinitatea din noi... pentru ca divintatea este cea care daruiste totul atat de generos. E suficient sa privim cerul cu frumusetea sa albastra, campiile cu un infinit verde, sau cu auriul graului copt, marea cu impletirea ei de smarald si safire, si cu spuma diafana a mingietorului val. Pasarile, animalele, florile, briza marii si inaltimile muntilor ne sunt daruite toate... atat de generos.

De ce ne simtim impliniti cand facem un dar? Pentru ca exista acea emotie numita EMPATIE - adica acel dar inteligent al divinitatii catre noi, ce ne ajuta sa simtim ceea ce simte CELALALT. Celalalt... sau doar noi... oglinditi in ceilalti...

De ce darul NI SE INTOARCE?

Pentru ca tot Universul e o OGLINDA.

De ce NU TREBUIE SA CEREM RECUNOSTINTA de la cel caruia I-AM DARUIT ceva?

Pentru ca daruirea reala, e dincolo de pretentii. Altfel e doar TROC.
Si-apoi UNIVERSUL STIE MAI BINE. Este posibil sa avem nevoie de ceva mai important decat recunoastinta celuilalt. Putem avea nevoie de un ALT DAR din partea universului... iar acesta cu siguranta ni-l va da. Nu... nu trebuie sa-l asteptam infrigurati, ci doar sa fim constineti de legea aceasta. Si nu... uneori nici nu trebuie sa stim ce forma va lua, pentru ca INTELIGENTA SUPREMA ascunsa in si dincolo de sufletul nostru ORICUM FUNCTIONEAZA. Putem spune doar ca recunostina universului ne este intotdeauna mult mai folositoare decat pretentiile catre ceilalti...

NE E CINEVA OBLIGAT CU CEVA?

Nu... desi multi dintre noi deseori pot cadea in capcana aceasta. Multi cred ca "daca are bani atunci trebuie sa-mi dea, daca are har trebuie sa ma vindece, daca are talent trebuie sa scrie ori sa creeze gratis...", etc.
NU! Tot ce avem ne este dat - altfel spus l-am obtinut - in urma stradaniilor noastre, tot ce avem, fie bani, talent, har, ori puteri spirituale au fost obtinute in secole de cautari, de suferinte, de zbateri sufletesti, de daruire si iertare, si de iubire de divinitate. Iar universul nu-si incalca legile, ceea ce aparent am primit, este doar oglinda propriilor daruri.

Daca nimeni nu mi-e obligat cu nimic, atunci DE CE AS FI EU OBLIGAT SA DARUIESC? Si mai ales fata de cine am eu vreo obligatie?

Nimeni nu e obligat cu nimic... DARUIREA IZVORASTE DIN INIMA. E o dorinta instinctiva, pornita din cunoasterea tainica a spiritului, care stie legea creatiei: DACA DAI TIE ITI DAI...

Sufletul in mod tainic stie ca darul intr-un fel sau altul se intoarce... stie... dar nu urmareste in mod expres asta, si nu de asta face... daruri.

CUI TREBUIE SA DARUIM?

Celor din casa noastra, celor dragi, celor de pe strada, tuturor fiintelor insufletile ce traiesc alaturi de noi in divinitate. Soarelui, cerului... intregii lumi, INTREGII CREATII putem darui multumiri, recunoastina si... un zambet.

EFECTUL PSIHOLOGIC AL DARULUI - este cresterea stimei de sine, a parerii pozitive despre propria persoana si alungarea sentimentului singuratatii prin crearea unei legaturi subtile cu celalalt. Ar mai fi un sentiment de bucurie, serenitate, eliberare de tensiune, impacare sufleteasca din partea celui ce daruieste. Sentimente ce sunt oglindite perfect si reflectate inapoi de sufletul celui ce primeste.

EFECTUL EZOTERIC AL DARULUI - echilibrarea karmica prin plata unei datorii mai vechi nu neaparat fizice, ci uneori doar spirituale, armonizare sufleteasca prin crearea, crestere sau intarirea unei legaturi de iubire, sau uneori ruperea legaturii energetice dintre cele doua persoane, tot prin efect de echilibrare - respectiv stingere a datoriei.
Mai e necesar sa stim ca orice dar vine incarcat cu anumite informatii, respectiv intentia celui ce daruieste si mai mult decat atat, ceva din energia lui, din sufletul lui, din felul lui de a fi. Daca primesti un dar de la un raufacator, darul... este "murdar" energetic. Daca il primesti de la un sfant el este o binecuvantare.
Conteaza provenienta darului... asa cum conteaza provenienta banilor cu care ne cumparam noua insine un dar. In fond este vorba doar de un schimb energetic.

Ce pot face daca SUNT PREA SARAC? CUM POT SA DARUIESC?

Nu... Nimeni nu e atat de sarac incat sa nu poata sa daruieasca un zambet. Pentru ca si acesta e un dar. E suficient? Deseori DA. Nimeni nu e atat de sarac incat sa nu scoata din oceanul sufletului o simpla vorba buna, un salut, un telefon, un email, o floare, o prajitura... Sunt ele de ajuns? Da, pentru ca cele mai pretioase daruri nu sunt cele cu multe zerouri in coada. Cel mai de pret diamant e un cuvant, UN CUVANT BUN SPUS LA MOMENTUL POTRIVIT, o imbratisare, si uneori doar o tacere empatica.

CARE E CEL MAI PRETIOS DAR CE NI-L PUTEM FACE?
Pentru ca DA, e necesar sa incepem cu noi, pentru ca DA, cine nu stie sa-si daruiasca siesi... nu poate vorbi de generozitate. Invatam traind, iar echilibrul dintre egoism si altruism e una din lectiile importante. Un om nemultumit si deprimat, nu poate darui serenitate, dragoste si pace. Sa ne iubim pe noi, pe Dumnezeu si pe aproapele... asta e cea mai mare porunca, ne-a spus demult Iisus, cand a fost intrebat de catre ucenicii sai.
Dincolo de micile si atat de umanele cadouri cu funtite colorate, un compliment facut cerului, o soapta de multumire catre stele si Soare pot fi uneori cel mai de frumos DAR pe care noi ni-l putem face. Pentru ca nimic nu e mai pozitiv pentru suflet decat DARUIREA RECUNOSTINTEI FATA DE DUMNEZEU.
Nu... NU pentru ca DUMNEZEU ar avea nevoie de ceva, dar astfel ii aratam ca ne iubim pe noi, o mica parte din creatia SA, si astfel multumindu-i si multumiti fiind emitem pe frecventa IUBIRE si asa ne transformam sufletul intr-un diamant viu, ce radiaza dragoste catre celalate particele din divinitate.
Sa invatam ARTA DE A DARUI, pentru ca daruind, iubirea ne va lumina sufletele, si va straluci precum Soarele in inimile noastre... iar dupa cum bine stim aceasta lumina ne va fi intotdeauna inapoi reflectata.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)