HomeCe este Kundalini?

Kundalini Kundalini nu e nimic altceva decat energia vitala interiora. Energia divina asociata cu sarpele vietii, energie ce contine informatiile vietii eterne, ale cunoasterii absolute. Kundalini este energia ce o avem toti in noi si este localizata la baza coloanei vertebrale dormind ca un sarpe incolacit in chakra radacina.
Ea doarme pina in momentul cand datorita anumitor circumstante ale vietii create intentionat sau spontane, se trezeste si urca prin canalul energetic principal existent in om, prin nadisul principal. Altfel spus prin mijlocul celor 7 chakre.

El urca catre chakra coroana, iar acest urcus este sinonim cu evolutia spirituala a omului. Cand kundalini ajunge sus se formeaza lotusul cu o mie de petale si omul este eliberat de karma. Este trezit in el Hristosul interior.

Insa aceasta energie nu poate urca decat daca chakrele functioneaza corect. Daca o chakra functioneaza corect, omul este sanatos fizic. Sanatatea trupului fizic nu este posibila daca nu exista un echilibru afectiv.

Atata timp cat exista in noi emotii negative DE DURATĂ - nu vorbim aici de micile enervări trecătoare - provenite din probleme de viata nerezolvate, chakrele nu isi vor indeplini functiile in cel mai perfect mod. Este un fapt dovedit chiar si de medicina psihosomatica. Emotionalul este in directa legatura cu somaticul. Altfel spus cand nu gandim corect din punct de vedere spiritual, ne creem singuri conflicte, datatoare de probleme, care in cele din urma vor crea dezechilibre sub aspectul sanatatii. Caz in care urcarea lui kundalini are de suferit.

Daca respectam principiile spirituale avem sansa sa ne rezolvam conflictele karmice, sa ne echilibram chakrele si astfel sa-I face drum liber energiei kundalini sa urce prin centrii nostri energetici spre cer. Spre locul de unde candva am plecat.

Energia kundalini este echivalenta energiei hristice.

Dupa cum spune Iisus Hristos cand se adreseaza ucenicilor: EU in EL si EL in MINE. Noi traim deci in Imparatia lui Dumnezeu, care este Creatorul acestei lumi care ne este casa si gazda. Puterea Lui este in noi, putere nu suntem constienti, insa pe care putem reinvata sa o folosim, si atunci o putem manifesta prin minte si suflet, prin credinta in El si incredere infinita in noi.

Tehnicile spirituale precum un anumit tip de yoga si uneori reiki, pot trezi aceasta energie. Se pune intrebarea daca acest lucru este recomandat sau nu.

Insa raspunsul nu este unul universal valabil. Totul depinde… Depinde de ce si de cine? De maturitatea spirituala a celui ce doreste acest lucru. A trezi sarpele kundalini este uneori ca si cum ai dori sa scoti prematur puiul din ou. Inseamna sa trezesti o energie. Insa fara maturitatea necesara in fata vietii puiul, chiar daca are energie suficienta o poate folosi prost.
De aceea deseori aceste tehnici trebuie sa mearga mana in mana cu o scoala spirituala. Mai mult decat atat am observat la adepti tineri, chiar si practicanti reiki, cum folosesc energia primita intr-un mod lipsit de intelepciune. Lucru ce creaza karma. O karma datorata interventiei lor. O interventie entuziasta, ce se vrea benefica, insa in care se intrevede clar imaturitatea spiritului lor.
Kundalini
Exista o varsta potrivita?

Se spune ca ar fi cea de aproximativ 40 de ani. E totusi un lucru relativ, pentru ca oamenii difera atat din punct de vedere energetic, cat si spiritual, si mai ales din punctul de vedere al dobandirii intelepciuniiin fata realitatilor vietii.

Si atunci care e cea mai buna metoda de a ne trezi kundalini?

E cea în care acesta se trezeste natural. Poate atunci este momentu sa il ajutam prin reiki si yoga. E momentul maturitatii, maturitatea provenita din experienta vietii isi da mana cu cunoasterea spirituala provenita din dorinta de cunoastere, invatarea legilor spirituale, si mai ales respectarea lor in masura posiblitatilor.

Prin respectarea legilor spirituale, prin credinta si prin iubire de Dumnezeu se trezeste in noi sarpele vietii, kundalini. Asa ni se dechid caile reintoarcerii la Cer, devenind asemenea prototipului hristic, dupa al carui model perfect am fost creati, si astfel cu lectiile invatate, sau altfel spus cu toate conflictele energo-informationale depasite, avand o vibratie inalta, ne putem reintoarce in Imparatia lui Dumnezeu.

Deoarece asemenea lui Iisus putem spune: am biruit lumea.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)