Home

Scoala nocturna a sufletului…

Scoala din vis Știai că uneori când dormi mergi la școală? Dacă îți amintești măcar vag că ai visat că ești într-o sală de clasă, în pauze sau la ore, înseamnă că faci parte din acele ființe ce merg noptea la școală. Desigur e vorba de suflet. El hoinărește în somn prin lumi paralele, uneori în viitor, alteori pur și simplu în alte universuri ce au tainice legături cu al nostru, și deseori într-un univers asemnător cu cel în care vom ajunge după ce nu vom mai fi întrupați.

Deseori mă visam la scoală. În urmă cu mai mulți ani, credeam că e vorba doar despre amintiri. Cu toate acestea în acele clase, colegii erau fie persoane cunoscute de mult și nu neapărat colegi de scoală, fie oameni pe care nu-i cunosc, fie prieteni din prezent sau trecut. În timp, am observat că scoala s-a schimbat, unii din colegi au rămas, alții noi au apărut. Am observat că anumite persoane cunoscute mi-au apărut ca profesori, stând la catedră, iar apoi prin ei mi-au fost date într-adevar lecții de viață. Aceste persoane pe lângă lecțiile de viață ce mi-au fost date prin ei, sunt persoane cu un grad înalt de spiritualitate, cel puțin din punctul meu de vedere.

Am observat de asemenea că din clasele primare unde mergeam în urmă cu mai mulți ani, am ajuns să mă visez la liceu, la facultate și acum la un fel scoală superioară sau master. Însă niciodată nu-mi amintesc conștient cele învățate la ore. Îmi amintesc doar secvențe din conversații sau întâmplări petrecute în pauze. Însă ceva din subconștientul meu ce știu că are legătură cu Scoala din vis, mă îndeamnă într-o ordine perfectă să aleg să citesc anumite cărți de spiritualitate, să scriu articole despre anumite subiecte și să trăiesc anumite întâmplări ce nu sunt decât sincronicități. Sincronicități ce par a fi răspunsuri la întrebările sufletului, lecții de viață și… desigur întânirea dintre sufletul meu și spiritul infinit și măreț al lui Dumnezeu.

Tot neîntamplător, de la o vreme, găsesc prin cărțile ce le citesc confirmarea faptului că există într-adevar o SCOALĂ A CELOR CARE DORM – așa cum o numește Robert Monroe, autorul cărților ”Călătorii îndepărtate” și ”Călătorii în afara corpului”, școli unde și el ajunge în timplul călătoriilor sale astrale. Așa cum spune și el, dar și alții la acele, școli merg sufletele multor oameni pentru a învăța anumite lucruri, pentru a acumula informații benefice spiritului și desigur evoluției spirituale în timp ce aici dorm. Discutând personal cu diverse persoane, am aflat că și ele au vise de acest gen. Nu toți cei cu care am discutat sunt preocupati de spiritualitate. Însă nici unii nu își amintesc ce visează.

Se pare că fiecare clipă e unică și prețioasă. Se pare că viața e o școală ce ne învață ceva în fiecare secundă, iar timpul nostru este un dar prețios și nu trebuie irosit nici măcar atunci când dormim.

Nu… asta nu înseamnă că e necesar să stăm tot timpul cu nasul în carți, ci chiar și când ne relaxăm noi tot asta facem – învătăm.

Am intrat în meditație și am cerut răspunsuri în legătură cu lecțiile ce ni se predau la acestă scoală. De ce nu ne amintim? Ce sens au aceste lecții dacă nu știm nici măcar subiectul discutat la ore și scoala, sau mai bine zis facultatea ori masterul pe care o/îl urmăm.

Răspunsul a venit în mod firesc.

Inconștientul știe, toate informațiile se păstrează și vor fi veșnic acolo, ele ne vor însoți întotdeauna în călătoria noastră prin Univers. Fiecare zi trăită, fiecare carte citită conțin informațiile necesare pentru a conștientiza cât suntem încă aici, ceea ce învățăm teoretic în somn. Acolo avem parte de teorie, însă viața este practica.

Ceea ce e important e sensul acestor scoli. Teoria înseamnă informație, practica înseamnă informație și energie, iar rezultaul e o informație de nivel superior. Viața trăită la nivelul energetic al pământului este locul unde trecem sau nu… e serie de examene. Și nu putem evolua decât astfel.

Este un echivalent al faptului că orice scoală, facultate sau master am termina nu putem să ne considerăm specialiști în acel domeniu până nu punem informațiile teoretice în practică. Nimic nu poate fi însușit cu adevarat doar la nivel teoretic. Iar Pământul este ȘCOALA la care învătăm noi acum, este școala la care facem PRACTICĂ… pentru a absolvi cu bine lecțiile sale și unde trecem examenele necesare evoluției.

Am întrebat cum se numește școala la care merg eu și dacă școlile sunt diferite. Răspunsul nu l-am primit pe loc ci după o vreme prin vis, atunci când uitasem că am pus universului o astfel de întrebare. Am fost uimită și în același timp, răspunsul mi s-a părut extrem de firesc. Am aflat că urmez ultimele clase ale Scolii de vindecători spirituali. Și tot în acel vis am aflat că toate aceste lectii au ca efect modificarea ADN-ului. Mergând prin acea școală cu coridoare mari și înalte, m-am visat apoi urcând pe o scară abruptă, spiralată, un pic amețitoare și periculoasă, nemaintâlnită pe Pământ. Abia la trezire mi-am dat seam că acea scară, nu este decât simbolul ADN.

Am trăit mute lucruri în pauze care au fost confirmate de viitor. Însă nu lucruri importante.

Mai spun doar că într-unul din vise, afându-mă în pauză pe coridoarele acelei Scoli, am intrat într-o sală mare cu uși imense, acum știu că e Arhiva Akasha. Sala era imensă ca o bibliotecă în care sunt rafturi ce au pe ele dosare. M-am dus direct la dosarul meu dorind să cunosc ce îmi rezervă viața. Nu știu de unde am știut să-l găsesc în acea sală. Însă nu am putut să-l citesc. O ființă al cărui chip nu am putut să-l rețin la trezire, a venit în grabă și mi-a luat din mână acea carte – Cartea vieții mele - pe care abia am apucat s-o deschid. A dat din cap în sens negativ și m-a condus afară din sală. Deci nu am acces la propriu-mi viitor…

Am înțeles apoi că scolile sunt diferite, așa cum și menirea noastră în fiecare viață diferă. Însă așa cum sigur știți, toate aceste scoli la care multi pământeni întrupați merg, nu sunt decât secțiuni dintr-o UNIVERSTATE MAI MARE, a acestui fascinant Univers, numită ȘCOALA PĂMÂNT iar toate lecțiile ce le învătăm toți cei întrupați aici, indiferent de menirea ce o avem, nu sunt nicicum altceva decât LECȚII DE IUBIRE….

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)