Home


Arhanghelii - mesagerii luminii

A sti sa-i invoci e o arta. A le primi ajutorul e o rasplata si un privilegiu nascut de iubirea din tine. A sti sa-ti faci dintr-un Arhanghel un prieten e o magica bucurie divina.
Înainte de a-l sluji pe om, un Arhanghel este slujitorul lui Dumnezeu.
Slujidu-l pe om, un Arhanghel îl slujeste pe Dumnezeu.
Cine alege sa apeleze la ajutorul acestor fiinte minunate nu trebuie sa uite acest adevar!

Arhanghel
Exista pe Pamant miliarde de ingeri, iar aceasta afirmatie nu e o nascocire a vreunui indragostit de lumea spirituala. Orice fiinta aflata pe Pamant, are in ceruri un inger care o reprezinta in lumea de sus. Mai mult, se pare ca si copacii, raurile, pietrele iarba, marea, vantul, animalele, florile au ingerii lor. Fiecare zi are un inger, fiecare ora aidoma si fiecare zodie.
Vechile credinte magice evreiesti spun ca pentru ca unui om sa i se raspunda la rugaciuni, e necesar ca ingerul stelei sale sa le prezinte in fata Tronului Gloriei lui Dumnezeu. Deci ei, ingerii joaca rol de mesageri ai gandurilor si dorintelor noastre.
Sunt energii? Sunt fiinte? Sunt spirite neintrupate? Ingerii pur si simplu SUNT. Sunt entitati spirituale...

Ingerii nu sunt doar mesagerii nostri, ei sunt si mesagerii lui Dumnezeu. Patrunzand in gandurile noastre, ei deseori ne conduc pe calea harazita noua de catre Dumnezeu, in urma actiounilor si/sau rugaciunilor noastre.

Intuitia, vocea inimii, sincronicitatile, toate aceste magice intamplari spre care suntem purtati de un "ceva anume", sunt determinate de divinitate prin ingeri.

Sefer Raziel, o veche carte in care se dau zeci de nume de ingeri ce pot fi folosite in incatatii si rugaciuni, precum si alte taine ale magiei stravechi i-a fost transmisa lui Adam de catre arhanghelul Raziel.

Ingerii au ierarhia lor, iar ceea ce am denumit mai sus cu numele generic de "ingeri" se refera atat la arhangheli, la serafimi, la heruvimi, dar si al ingerii nostri pazitori.

Fiecare din acestia isi are rolul sau si multe detalii sunt descrise in cartile vechi, in special in cele iudaice.

Mai jos am ales sa ma refer la arhangheli pentru ca ei sunt cei mai cunoscuti printre oameni, ei fiind ingeri puternici subordonati heruvimilor si serafimilor, avand in subordine armate de ingeri...

Pomeniti în Biblie, în Vechiul si Noul testament, în Caballa, în Coran, în vechile scrieri religioase si mistice, ei sunt fiinte puternice de lumina create de Dumnezeu, înzestrate cu inteligenta, cunoastere si puterea de a la folosi în slujba Creatorului si implicit a omului. Multa vreme nu am crezut ca ei ne pot fi de un real ajutor si totusi viata mi-a demonstrat asta. Uneori prezenta lor magica produce adevarate miracole. Un arhanghel insa nu se va supune niciodata numai vointei noastre, ci va lucra pentru noi numai cu ingaduinta si acceptul deplin al lui Dumnezeu.

Astfel ajutorul lor devine o realitate!

Prezenta lor se simte puternic fiind aproape fizica. Am simtit comunicarea lor telepatica, am simtit energia lor puternica, am simtit diferenta dintre a încerca sa te descurci singur, si a actiona având alaturi un Arhanghel. Energiile lor puternice difera de cele ale credinciosilor si nelipsitilor îngeri pazitori, sunt mai puternice, se simt altfel si au efect tangibil in aceasta realitate.

Ei ne ajuta cu permisiunea divinitatii însa la cererea si invocarea personala. Trebuie sa stim când e necesar sa invocam un Arhanghel razboinic precum Mihail si când un Arhanghel al bucuriei si cunoasterii cum este Haniel, când avem nevoie de energia blânda si intuitia specifice lui Gabriel sau de forta vindecatoare a lui Rafael...

Fiecare dintre noi rezonam mai bine cu un anume Arhanghel, uneori chiar cu doi sau cu trei, însa cunoasterea lor si a virtutilor cu care au fost înzestrati e o bucurie, fapt pentru care voi expune mai jos foarte pe scurt harurile si specializarile citorva dintre ei.

Arhanghelii lui Dumnezeu

Mihail 1. MIHAIL - Cel asemenea lui Dumnezeu, Pazitorul bisericii lui Hristos, Conducatorul armatelor ceresti. Purtatorul sabiei de foc. Protectorul familiei adamice.
Ajuta la implinirea misiunilor noastre pe Pamânt. la progres, Are putere, onoare, dreapta judecata. Înger al judecatii drepte, al distrugerii raului. Spala de necuratenie, apara de rau, taie necazul.Este un foarte bun protector contra atacurilor energetice.


Gabriel 2. GABRIEL - Dumnezeu este puternic. Forta lui Dumnezeu.
Principele misterului reîncarnarilor. Aducatorul vestilor bune.E arhanghelul intuitiei, al clarviziunii, si aducatorul de copii. Protectorul celor cu puteri paranormale.El este si un calauzitor, un deschizator de drum, ajuta la potolirea emotiilor negative, aduce energie pozitiva, calm tuturor celor ce il cheama.


Rafael 3.RAFAEL - Vindecatorul lui Dumnezeu. Principele ofrandelor si al purificarii Înlatura toate blocajele, fizice, emotionale, mentale, spirituale. Înger al vindecarii, bucuriei, chibzuintei, luminii. Este doctorul aflat in slujba lui Dumnezeu, ajuta in vindecari, ii ajuta pe terapeuti in munca lor.Haniel 4. HANIEL - Bucuria lui Dumnezeu, Harul lui Dumnezeu.
Principele cunoasterii si al Luminii divine. Aduce ajutor în împlinirea menirii divine. Uneste în om trinitatea. Felinarul lumii spirituale, al iluminarii si curateniei spirituale. Aduce bucurie, prieteni adevarati, frumusete, armonie. Este arhanghelul cunoasterii, ajuta pe cei ce iubesc adevarul si-l cauta pe Dumnezeu.


Uriel 5. URIEL - Lumina lui Dumnezeu sau fata lui Dumnezeu. Dumnezeu cel ce vindeca.
Principiul radiant al luminii. Executorul mandatului fara drept de apel al divinitatii. Inger al elementelor naturii, aduce informatii profetice, arde elementele negative, dorintele impure. Ne purifica cind ne rugam, aduce pacea sufletului, intelgere, iertare.Raguel 6. RAGUEL - Prietenul lui Dumnezeu, Copilul lui Dumnezeu
Asistentul lui Isus în vindecarea durerii din Univers. Printul misterului. Vegheaza la armonia si ordinea între îngeri Aduce energie când avem nevoie de sustinere, de forta.
Metatron 7.METATRON-ALATURI DE TRONUL DIVIN-ENOH
O entitate puternica! Ajuta sa intelgem ce se intimpla in planul terestru Modificari interioare necesare pentru a evolua, ajuta la trezirea spirituala pe cei ce aleg acest lucru. Aduce informatii, ajuta la depasirea cumpenelor, incurajare.Alaturi de acestia mai sunt si alti Arhangheli mai putin cunoscuti:

SANDALFON - SFINTUL PROOROC ILIE Duce lui Dumnezeu rugaciunile oamenilor Legatura intre Pamint si Cer, muzica de meditatie.

ZADKIEL - Nici o rugaciune nu ramine fara raspuns. El e compasiune. Ajuta la vindecarea suferintelor

JOFIEL - Frumusetea lui Dumnezeu. Iluminare, arta. Preface ignoranta in cunoastere, mândria în lumina si adevar.

REMIEL - Cântaretul lui Dumnezeu.
Principele realizatii, pazitorul noului Ierusalim.

JEREMIEL - Mila lui Dumnezeu, Este calauzitorul sufletelor, viziuni divine.Ajuta in analiza vietii pâna in prezent si sustine hotaririle care se cuvin pentru o schimbare pozitiva in viitor prin insusirea corecta a lectiilor de viata.

ZAFAREL- Diamantul cu puterea lui pura. Elimina energiile joase din toate structurile corpului uman. Elimina frica sub toate formele ei. Construeste o cale de lumina si energie pura catre evolutie. Potoleste minia, alunga duhurile si visele rele, da siguranta de sine.

RAZIEL - unul din cei mai misteriosi si mai puternici arhangheli, cel ce detine secretele magiei si ale folosirii puterilor psi, el este cel care a comunicat cu Adam.


Este o binecuvantare sa-i invocam, sa-i admiram, sa-i iubim, insa benefic este sa nu uitam niciodata ca ei nu sunt duhurile din lampa lui Aladin!

Ei sunt slujitorii lui Dumnezeu, dar cand IL iubim si cinstim pe ACESTA ei devin indrumatorii, protectorii si prietenii nostri.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)