Home


Puterea inimii...

Inima În urma cu zece ani, unul din satelitii aflati pe orbita Pamantului, au detectat de la o distanta de peste 35.000 de km o crestere brusca a magnetismului global. Era în jurul orei 9, în dimineata zilei de 11 septembrie 2001. Valorile obisnuite ale intensitatii campului magnetic al Pamantului au sarit cu aproape 50 de unitati, pentru simplul fapt ca valorile umane fusesera lovite în însasi esenta lor.

Cu siguranta stiti ca vorbesc despre ziua neagra a atacurilor de la World Trade Center, despre ziua cand milioane de oameni au privit stupefiati prin intermediul mass-media, cum o mica parte din semenii lor si-au pierdut viata într-un mod îngrozitor si absurd. Milioane de inimi au batut la unison, suferind alaturi de semenii lor si condamînd ceea ce se întîmplase.

Efectul campului energetic generat de emotiile din inimile umane s-a facut vizibil din spatiu... si acest lucru nu e doar o parere a mea sau a vreunei persoane ce se ocupa cu spiritualitatea, ci o concluzie a specialistilor de la Universitatea Princeton si a celor de la «Institute of HeartMath», institutie ce cerceteaza dezvoltarea unor tehnologii bazate pe energia inimii, pentru ca e o energie demna de luat în consideratie. O energie reala a carei putere a intuit-o si a folosit-o de mult omenirea fie în deplina cunostinta de cauza - vorbind despre vechii initiati, fie în mod empiric - în viata simpla a mii de oameni, de-a lungul a zeci de secole si... miliarde de ani.

Cercetatorii au constatat ca acesta crestere brusca a valorilor magnetismului global a avut loc si în alte dati, respectiv în evenimente similare cu impact negativ, unul din ele fiind moartea printesei Diana. Deci, evenimente ce nu au nici o legatura cu miscarile tectonice sau cu starea vremii.

S-a constatat de catre cercetatori ca puterea cîmpului magnetic generat de inima este de 5000 de ori mai mare decît cea a creierului. Dimensiunea acetui câmp poate fi cuprinsa între 1, 5 - 2, 5 metri si la unii oameni poate ajunge la distante infinite.

Faptul ca de mii de ani poetii o pomenesc în textele lor, ca adolescentii îndragostiti o deseneaza strabatuta de sageata lui Cupidon, ca ne ducem mîna instinctiv catre inima cînd suntem sinceri si emotionati, sau dimpotriva cind am fost surprinsi de ceva negativ, denota ca stim intuitiv si simtim, ca de acolo pleaca emotia, chiar daca creierul decodifica mesajul, inima îl primeste, îl prelucreaza si îl transmite mai departe corpului si celor din jur.

Am stiut de mult importanta iubirii. Ce e iubirea? Mai bine spus ce genereaza ea? O emotie - pozitiva, benefica, vindecatoare. Iar aceasta emotie pleaca din inima... O simtim localizata acolo... Inima zîmbeste, inima plînge, inima e sagetata, inima e înlantuita, inima e deschisa, e neagra, e generoasa, e rea, e mare, e ea... EA e in centrul atentiei, pentru ca ea e sediul care genereaza emotii si din ea pleaca ele catre întregul corp. Si... catre ceilalti.

Iar mai recent am înteles ca... nu doar ceilalti sunt afectati de efectele ei ci si mediul - Mama Pamînt si Tatal Cer.

A fost confirmat tot de catre stiinta si efectul tuturor gîndurilor negative asupra inimii însasi si implicit asupra întregului organism. Noile descoperiri sunt medicale, nu empirice, modificarile biochimice si hormonale sunt dovedite clinic, nu doar intuite de întelepti si constatate de bioenergeticieni-clarvazatori.

EMOTIA GENERATA DE INIMI CREAZA! Creaza un cîmp energetic pozitiv în jurul unui om, sau unul malefic, creaza sanatate sau boala, creaza relatii, creaza prezentul si viitorul. Biocîmpul unui om puternic pozitiv, ce traieste la frecvente înalte, poate vindeca un alt om. Videcare valabila dar nu definitiva, tot datorita puterii emotiei ce poate fi generata în mod negativ iar din noi.
Si reciproca e perfect valabila, un om preponderent negativ poate genera cîmpuri malefice în jurul sau.
Nu vorbesc aici-acum de metodele prin care putem sa ne protejam, nu acesta este subietul articolului, ci doar de puterea emotiei...

Au stiut-o vechii initiati din vremuri uitate si trezite la viata acum, o aflam si noi poate prea dornici de certiudini, prin dovezile furnizate de tehnici avansate ce nu mai pot fi puse la îndoiala.
Oare mai avem nevoie de alte dovezi, de alte confirmari?

Detasarea, echilibrul, armonia, eliberarea de pretentii, emotii negative si rau sunt o necesitate.

Acum stim ca si pentru ceilalti, nu doar pentru noi. Acum si... pentru Mama Pamant!

Acum stim ca putem face mult bine prin emotia noastra, cum stiam asta si din vechime cînd ni se spunea simplu SA NE RUGAM. Cand ne rugam pentru noi, generam câmpuri energetice pozitive, ni se curata aura, ni se normalizeaza biochimic organismul, ne creiem imagini pozitive despre viitor, putînd crea astfel unul benefic si nou.

Când mai multe INIMI UNITE se roaga în cor, atunci puterea lor se amplifica. Pentru ca si in aceasta situatie aceasta putere se vede. Se simte. Se stie... A devenit certa!

Si astfel putem întelege ca detinem în trupul nostru O FORTA ce poate influenta nu doar propria viata ci si viata întregului în care existam. EFECTUL inimilor ce bat la unison se poate vedea din departari albastre... de pe orbita.

Traim epoca în care adevarul iese vrînd-nevrînd la lumina, adevarul ce cunoscîndu-l ne face liberi. Constiinta libertatii e însa o raspundere în plus.

Întelegînd puterea inimii, putem întelege cine suntem si astfel devenim constienti de puterea imensa a ALEGERILOR noastre, asupra noastra..., asupra tuturor...

Si... nu e singura confirmare ce-am primit-o prin intermediul acestei cai, acum stim ca nu suntem niciodata singuri, ca singuratatea e o iluzie generata de egou, ca suntem uniti, interconectati, la bine si la rau, împreuna, suntem un mare si imens tot, noi toti si fiinta Pamant, o singura inima...

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)