Home


Binele si raul

Binele Orice fata are un revers, orice emotie are opusul sau, orice stare a lucrurilor se incadreaza in limita unei dualitati prezente aici pe Pamant. Dincolo, in ceruri, in lumea nevazutelor lucrurile stau un pic altfel. Exista multe dimensiuni sau altfel spus lumi nevazute, care si ele pot fi catalogate in diverse feluri, spre exemplu dimensiuni unde salasluiesc spiritele evoluate, locuri scoala sau locuri spital in care spiritele invata sau se vindeca, altele de vibratii mai joase unde ajung entitatile si spiritele certate cu iubirea si armonia, spirite ce nici macar nu sunt constiente ca binele e echivalent cu evolutia spirituala, si exista lumi stranii, total diferite de cele pe care le cunoastem sau le putem concepe din lumea noastra pamanteana.

La un nivel foarte extins binele si raul nu mai exista, exista informatii si energii in miscare, exista armonie, exista echilibrul fortelor cosmice si vesnica schimbare fara inceput... fara sfarsit...

Fiind insa in prezent locuitori ai acestei dimensiuni terriene, ai acestui Pamant - scoala, sa revenim in aceasta dimensiune unde chiar noi am dorit sa ne-aflam, mai bine zis strabunii nostri Adam si Eva. Ei au gustat din Pomul cunoasterii binelui si raului, instigati de sarpe, cu acordul tacit al lui Dumnezeu. El ne-a creat cu LIBER ARBITRU, un dar divin ce nici chiar El nu ni-l mai poate lua si nici nu cred ca doreste. Pentru ca El a avut curiozitatea sa vada ce vom face cu acest dar, curiozitate divina "mostenita" de noi genetic-spiritual... pe care am folosit-o la randul nostru, dorind sa aflam ce sunt... binele si raul.

Si astfel a luat nastere aventura vietii, o viata unde am ales sa cunoastem tot, pentru a ne intoarce la TOT. Secretul spre a gasi drumul inapoi, desigur... e ENERGIA ce rezoneaza cu ACEL LOC, energia iubirii neconditionate ce trebuie s-o redobandim. Si dupa cum oricine e sincer cu sine, recunoaste... nu e usor...

De altfel iubirea nu poate fi decat neconditionata insa nu despre asta doresc sa vorbesc eu acum.

Voi vorbi despre LUPTA DINTRE BINE SI RAU, lupta ce s-a acutizat in ultimul timp, datorita momentului cosmic in care ne aflam. Traim in kali-yuga, dupa cum bine spun Vedele indiene - epoca unde raul predomina. Slava Domnului ca aceasta era se sfarseste! Se apropie sfarsitul unei ere, dupa cum spun vechile calcule mayase, era, ce o data incheiata vom incepe sa crestem... Iata de ce ca in orice sfarsit lupta se acutizeaza, si nu se da in laturi de a folosi toate metodele. Lupii se prezita in haine de miel, dupa cum am fost avertizati demult de Iisus...

Ceea ce se stie deja e ca sufletul este nemuritor, important pentru el nu e timpul pe care il va trai ci dimensiunea unde va ajunge. Da, exista karma si reincarnare, numai ca si timpul dintre vietile pamantene conteaza unde si cum il petrecem.

CUM LUCREAZA BINELE SI RAUL

Vorbesc aici de partea nevazuta a lucrurilor, de emotii si sentimente, de entitati.

Exista INGERI, ARHANGHELI si toate celelalte grade ingeresti, exista entitati benefice, cum ar fi spiritele plantelor, elfi, zane, spiritele diverselor pietre, etc, exista spiritele maestrilor inaltati care nu sunt decat spiritele maestrilor ce au locuit pe Pamant si doresc sa ajute in continuare omenirea din ceruri, sfintii care tot "maestri intaltati" sunt si spiritele celor dragi care deseori ne ajuta din ceruri prin rugaciuni sai ne apar prin vise dandu-ne avertismente..

Exista DEMONI, de diverse grade si puteri, exista spirite malefice si duhuri negative, cum ar spre exemplu, zavistiile - sau duhurile de cearta, a caror existenta e recunoscuta si de biserica ortodoxa, exista spiritiele celor morti care iau in posesie trupuri neacceptandu-si moartea si/sau dorind sa-si continue viata vicioasa pe Pamant, de exemplu betivii. Exista spirite care perturba suflete si minti si facand rau prin indemnuri rele, exista si "transmitatorii" ce se dau drept extraterestri sau "maestri" si fac "chaneling" cu sufletele slabe sfatuind oamenii de rau, insa cu cuvinte mestesujite ce par le prima vedere OK. Spre exemplu unii considera ca Iisus face chaneling cu ei, cand de fapt din ei vorbeste EGOUL si orgoliul ca ei sunt ALESII LUI IISUS, ca ei sunt speciali, etc. El, Iisus, e in inima noastra, in inima tuturor... si ne vorbeste fiecaruia, trebuie doar sa il ascultam.

Si... da, este adevarat ca cea mai mare pacaleala a diavolului este sa determine oamenii sa creada ca nu exista. Acesta este una din partile negative ale curentului new-age, care propovaduieste atat lucruri bune, dar si lucruri ce nu folosesc sufletului, fiind chiar daunatoare uneori.

EXISTA DOUA PRINCIPII VALABILE

PRINCIPIUL PLACERII SI PRINCIIUL REALITATII. Ca tot ce exista pe aceasta lume ambele pot fi interpretabile si ambele pot fi folosite in bine sau rau.

PRINCIPIUL PLACERII - iata partea lui negativa - este sinonim cu egoismul, cu trairea doar pentru sine, sine ce traieste doar in prezent ignorand total viitorul, chiar si viitorul lui sufletesc.... A-ti fi bine azi, uitand de binele lui maine, poluand pamantul, mancand excesiv, band excesiv, sau traind in minciuna si amagire de sine, este o mare eroare, la fel ca si atunci cand uitand de ceilalti, uitand de empatie, de consecintele faptelor noastre, de karma, de fata si revers.

Acest principiu stimuleaza si alimenteaza VICIILE - iar viciile sunt arma principala a raului, prin ele pune stapanire pe suflet. Acestea SUNT: invidia, lacomia, lenea, furia, senzualitatea excesiva, frica, ura, egoismul. Nu conteaza ordinea lor. Iar din acestea decurg toate celalate "mici rele". Iar toate aceste rele ne afecteaza atat pe noi cat si pe cei din jurul nostru, deci iubirea. Adeptii acestui principiu trebuie sa stie ca iubirea nu e tot una cu sexul, ca iubirea nu e tot una cu a face intotdeauna ce vrei, ca iubirea nu e sinomina nici cu a prealua, insa nici cu a da intotdeauna. A da neconditionat, inseamna uneori, doar uneori, a incuraja raul. A ceda in fata raului inseamna a-i fi complice tacit. Asa cum spune Lazarev, a iubi inseamna uneori a educa. A educa spre reala iubire si cunoastere a lui Dumnezeu.

PRINCIPIUL REALITATII - tine cont de adevar, atat cel material al faptelor si starii lucrurilor, cat si cel spiritual, prin cunoasterea legilor esentiale ele sufletului.Principiul realitatii presupune stapanire de sine, constientizarea faptului ca IUBIREA NU ESTE UN CUVANT SINONIM CU PLACEREA, ci cu ajutoarea celorlalti sa evolueze, sa se apropie de Dumnezeu, chiar daca uneori aceasta inseamna reuntare, sacrificiu. Principiul realitatii presupune echilibru, si planuri realiste de viata ce pot duce la implinire, bucurie si succes atat pe Pamant, cat si in viata de dincolo.

Reversul e ca nu trebuie sa renuntam la placerile vietii, ci sa ni le satisfacem in mod echilibrat, sa intelegem ca viata e BUCURIE, cat despre realitate chiar daca uneori nu e in concordanta cu visele noastre trebuie sa VISAM... pentru ca doar prin vis, lupta si indrazneala putem sa o schimbam.

Prin vicii deschidem portile emotiilor NEGATIVE, ce se amplifica pas cu pas, si au ca efect SLABIREA SUFLETULUI si pierederea PUTERII SPIRITUALE astfel devenim vulnerabili in fata raului. Cat nu e prea tarziu putem corecta viciile prin cunoastere, folosind gandul, inchizand astfel portile emotiilor negative.

Prin virtuti, deschidem portile emotiilor POZITIVE, ne ridicam sufletul la vibratii inalte, ne conectam AUTOMAT la lumina, ne cheaman ingerii si puterile divine ce duc la INTARIREA SUFLETULUI si la PUTERE SPIRITUALA - adica o karma benefica.

Totul se leaga, emotiile pozitive, bunatatea sufletului sunt atributele unui suflet iubitor de Dumnezeu. Cine iubeste pe Dumnezeu cu toata puterea sa, nu are cum sa nu iubeasca CREATIA, daca iubesti creatia, nu poti sa NU CREZI in puterea si ajutorul SAU. Deznadejdea este intr-adevar un pacat!

Binele Atat binele cat si raul lucreaza prin intermediul EMOTIILOR, al sentimentelor. Asa cum multi intelepti spun, nu putem sa nu avem deloc ganduri ori emotii negative, insa atunci cand ele vin putem sa le spunem: STOP! Pentru ca AVEM puterea alegerilor, aceasta libertate de a alege intre bine si rau, pe care unii ne sfatuiesc s-o ignoram. Suntem amagiti ca totul e dinainte stabilit, ca suntem prizonieri in karma. Ori suntem amagiti ca vom avea in curand putere asupra lumii materiale. Nu... nu va fi asa. Stati linistiti... o avem si acum, insa... prin intermediul sufletului, a gandurilor, emotiilor si intentiilor noastre. E drept, uneori nici noi nu prea ni le cunoastem, iar ele lucreaza tacute. Astfel toti ne creem viata. Si vom avea putere de a crea o viata buna, atata timp cat alegem sa credem in Dumnezeu, in ingerii Sai si in bunatatea SA. E mult mai bine sa apelam la ei, decat la entitati "extraterestre" necunoscute ce ne vor "binele", la "mediuni" ce n-au dovezi pentru spusele lor, dar ne conduc in fantasme inutile dar colorate, ori la "reincarnarea" nu stiu carui zeu egiptean, entiate, ori idol. V-ati intrebat vreodata ce urmaresc acestia? Putere spirituala, bani, celebritate... I-ai verificat? V-ati gandit?

Pe ce mizeaza acesti oameni sau entitatile ce ii conduc? Pe binecunoscuta sete de cunoastere a omului, pe faptul ca nimic nu e mai fascinant decat misterul, cum bine spuse Einstein, pe nemultumirea anumitor oameni fata de ceea ce au, dorind mereu ce este al altuia sau ceva la care nu pot ajunge, pe dezamagirile vietii, pe dorinta de a trai ceva inedit, deci blazare, plictiseala, pe lipsa de cultura spirituala si de cunoastere, pe lenea ce doreste miracole produse de altii, din afara, cand MIRACOLUL ESTE in SUFLETUL lor... si liste poate continua. Pe lipsa de credinta si de reala iubire de DUMNEZEU. Toate acestea ne pot duce spre iluzii si fantezii inuitile sau chiar periculoase, evolutiei spirituale. Interesele acestor oameni, sau oameni condusi de entitati sunt diverse si nu doresc aici sa le comentam. Merita un articol special.

NU, nu neg nici existenta extraterestrilor, nici a mediunilor, nici a transmisiilor din lumea de dincolo. Toate acestea exista! Iar ei au luat contact cu noi demult, iar in curand acest lucru va deveni oficial. Eu doar va indemn sa ii priviti pe acestia cu atentia pe care o merita, sa le cereti dovezi concrete ale "bunavointei" si "iubirii" lor. Eu doar atrag atentia asupra FASILOR HRISTOSI, care se inmultesc vertiginos, profitand de vremurile acestea, despre care chiar Iisus ne-a avertizat de-acum 2000 de ani. Cand va veni, EL ne va vorbi tuturor... vom stim toti, pina atunci se va spune... "Iisus e aici, Iisus este dincolo..." Daca nu credeti asta, inseamna ca EL a mintit... Si nu... de EL suntem sigur, EL nu minte.

In aceste vremuri tulburi, exista o cale a sufletului sigura pentru noi crestinii: Iisus, Maica, Arhanghelii, ingerii, sfintii, SUNT si au fost intotdeauna ADEVARUL din noi. Ei ne ofera CERTITUDINI. Si de acestea avem nevoie acum, in acest sfarsit de capitol.

Si fiecare poate apela la profetii si avatarii din religia lor: Krishna, Buddha, Moise, Mahomed... sunt de-ai nostri. Ei spun acelasi lucru. Studiati spusele lor.

Si totusi raul mai are o arma, o arma despre care multi nu vorbesc, pentru ca cei mai multi invatatori spirituali se feresc sa spuna oamenilor despre vulnerabilitatile lor. Ei stiu totusi, ca omul chiar daca doreste sa creasca instinctiv se teme de un anumit adevar. Ce poate fi mai atragator pentru rau decat puritatea, ce poate fi mai ispititor decat inocenta? Si asta pentru ca in sufletele pure si inocente salasluieste bunatatea, binele si iubirea, iar raul tocmai pe acestea nu le poate suporta. De aceea le vrea transformate, schimbate, impure... Asa cum bine spunea unul din maestrii mei spirituali LUMINA spirituala pura IRITA raul! Irita si enerveaza sufletele ce au deschis deja portile raului, precum si spiritele negative ce fac parte din armata acestuia. Nu... nu-l negati, de recunoasteti si iubiti INGERII, nu bagati capul in nisip la cuvantul DEMON, nu-i faceti astfel pe plac. Ambele entitati spirituale EXISTA.

CELE TREI PUNCTE VULNERABILE ALE SUFLETELOR PURE

Traim intr-o lume in care nu e suficient sa fii pur si bun, pentru ca bunatatea fara intelepciune divina si cunoasterea legilor spiritualitatii si vietii poate fi pacalita usor. Am sa incerc sa fac un mic rezumnat astfel:

SUFLETELE PURE CARE AU PERSONALITATI SLABE

Sunt cei ce NU au incredere in ei, au insa incredere in toti, fara a putea discerne cine le vrea binele si cine raul. Se lasa influetati de ceilalti igorand vocea inimii lor ce in zadar ii avertizeaza, ei ii cred pe toti ca fiind ca si ei, buni. Deseori sunt vampirizati energetic, deseori sunt folositi, deseori sunt pacaliti si dusi pe alt drum.
PERICOLE - pot deveni fara voie prieteni cu raul, pot rataci drumul spiritual confundand binele cu raul, ori pot merge pe drumuri gresite din punct de vedere karmic. Pot sa nu-si implineasca programul karmic inscris in codul genetic spiritual, pot sfarsi prin a cadea in depresie, pot ajunge la sinucidere, simtindu-se exilati si straini intr-o lumea care ESTE a lor insa de care au fost instrainati.

SUFLETELE PURE CARE VOR SA FIE DE PARTEA ADEVARULUI INSA NU-L VAD

Sunt cei ce in esenta lor sunt cinstiti, sunt iubitori si morali, il iubesc pe Dumnezeu, insa deseori nu pot ajunge la adevar. Ei nu pot distinge adevarul de minciuna, tot din inocenta deseori. Nu cunosc legile spirituale decat superficial, nu citesc textele sfinte deloc sau le iau prea "ad litteram" ori le interpreteaza gresit. Nu inteleg misterele sufletului decat in parte, nu ajung la sensibilitatile psihicului decat prin prisma experientei lor personale, uitand ca altii pot di diferiti. Traiesc in subiectivitate, bazandu-se pe ce vad, nu pe adevarul din spatele lucrurilor. Altfel spus, ei nu inteleg cauzele nevazute ale efectelor ce sunt vizibile, pierzand astfel esenta. Judecatile lor devin superficiale si lipsite de obiectivitate si adevar.
Pericol - pierdere obiectivitatii, ajungerea la judecati false, la a fi de partea raului din eroare. Se ajunge la nedreptatirea anumitor persoane, sau la judecarea eronata a unor situatii. Se poate ajunge la ratacirea adevaratei cai spirituale, la depresie si dezamagire, cand vor ajunge sa vada adevarul lucrurilor. Pot atunci ajunge la sentimente de autoacuzatie, de vinovatie, ce nu fac decat sa deschida portile raului.

SUFLETELE PURE CARE NU STIU CE VOR, TRAIESC FARA SCOP

Sunt cei ce se lasa dusi de val, nu si-au facut un scop in viata. Sunt cei lipsiti de autocunoastere- cunosterea propriului SINE. Pot ajunge la irosirea timpului lor, a talentului, a harului, a caii spre evolutie. Pot ajunge la a trai fara rost, fara a-si pune in valoare calitatile. Nu au un drum al lor, altfel spus nu-si cunosc menirea in viata.
Pericol - de irosire, de neimplinirea programului karmic - a carui implinire inseamna evolutie, de a se pierde in superficialitate ce in final genereaza dezamagire si depresie la sfarsitul vietii, lucru ce poate da castig de cauza raului.

CUM FACEM BINELE SA INVINGA

In primul rand prin IUBIREA DE DUMNEZEU. Prin VOINTA, CUNOASTERE SI AUTOCUNOASTERE, ele sunt armele tacute dar atat de puternice ale BINELUI. Iar pentru toate ne trebuie bunavointa si rabdare. Ele sunt generatoare de actiuni pozitive, spre exemplu rugaciunea. Fara vointa, cunoastere si autocunoastere nu vei alege sa te rogi, ori nu vei sti de ce si cum sa faci asta. O alta arma binecunoscuta este CREDINTA nestramutata in BINE si in DIVINITATEA din sufletul fiecaruia din noi.

Exista un aspect foarte important pe care nu trebuie niciodata sa-l uitam: atata timp cat vom ALEGE sa credem in Dumnezeu Creatorul sublim al universului, el va fi VIU in noi insine si astfel ii vom da putere, putere in sufletul nostru, vom face din EL un scut puternic in fata puterii contrare a raului.

Deci crede in EL, iubeste-L, cunoaste-ti visul viu al vietii si invata sa cunosti marele vis infinit al Creatorului, si astfel iti vei gasi locul tau sfant, benefic si binecuvantat in acest minunat univers.

Carla von Vlad


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)