Home


Energia Chi

Exista în Univers energie chi si energie Ka, Dumnezeu le cuprinde pe amândoua. Dualitatea nu înseamna separare. Energiile concorda cu anumite stari spirituale, cu anumite capacitati de a realiza, cu anumite scopuri. Voi vorbi acum despre energia chi, pentru ca acest tip de energie este utilizat în reiki.

Energia chi este Lumina, echivalenta cu Duhul Sfânt sau cu bioenergia, ori cu qi din qi-gong. Ea este o energie de vibratie superioara ce se primeste în reiki prin intierea de la maestru. O avem oricum în noi într-o masura mai mica sau mai mare. Initierea reiki deschide doar anumite canale prin care energia existenta si cea primita care se adauga acesteia, poate circula nestingherita.
Crestem energetic prin reiki. Nu toti practicantii reiki vor avea însa acces la acelasi nivel vibratoriu, acesta fiind diferit în functie de nivelul spiritual al fiecaruia.
Energia primita la initiere se dezvolta, creste sau scade în functie de modul în care alegem sa o utilizam. Dar initierea nu se pierde, nu se poate retrage, asa cum timpul nu se poate da ��napoi. Lucrând cu ea, energia capata forta, se integreaza în structurile fiintei si se rafineaza în timp, o data cu evolutia spirituala a omului.
Energia poate fi folosita nu doar la îmbunatatirea sanatatii ci chiar la rezolvarea unor probleme cotidiene. Însa atentie, folosirea energiei reiki (sau oricum ati dori sa o numiti, ki, prana, bio) pentru a-ti imbunatati destinul este magie. Magie alba veti spune... da, dar totusi magie. Iar în magie totul se plateste. Voia omului trebuie sa se supuna voii Domnului... si nu invers.
Exista plati voluntare ce ne dau în schimb daruri si libertatea de a folosi energia în scopul dorit. Se poate face "comert cu Universul", "tranzactii cu Dumnezeu"? Da. Chiar daca termenii folositi sunt poate banali si mercantili este un adevar, "daruind vei dobândi" ne spune Rudolf Steiner, iar Biblia ne avertizeaza, "cu masura cu care masori cu aceea ti se va masura", sau ce dai aia primesti. Deci cresterea puterii este la îndemâna noastra, la fel si posibilitatea de a o folosi în scopul dorit.
Vechimea spiritului, ocupatiile din vietile anterioare, faptele bune sau rele, lectiile pe care ni le-am ales si pe care ni le-am asumat în concordanta cu legile divine sunt factori importanti ce concura la cresterea puterii noastre spirituale si implicit energetice.
lumina Cunoasterea e folositoare?
Cunoasterea nu e tot una cu puterea energetica a unei persoane! E necesara? Desigur. Responsabilitatea celui ce cunoaste e însa mult mai mare pentru ca celui caruia i s-a dat mult, mult i va se cere. Cel ce cunoaste are dezavatajul de a nu putea lua drept scuza nestiinta.
Si daca puterea nu e tot una cu cunoasterea, care din ele e de preferat?
Nu am un raspuns ce ar conveni tuturor. Sau poate da, si acesta este " e bine sa le avem pe ambele!".
Uneori ne nastem cu aceste daruri si avem libertatea de a le folosi cum dorim. Alteori ne nastem cu dorinta de a le capata si caile ne sunt deschise. În ziua de azi cunoasterea nu mai e o taina ce apartine numai unui grup restrâns de initiati, iar sistemele reiki, qui quong, etc, pot creste si puterea personala.
Un initiat este însa un om ce nu poate invoca ignoranta, nu mai poate sa se ascunda dupa necunoasterea legilor divine. E frumoasa cunoasterea, e minunta Lumina, însa compasiunea si iubirea neconditionate sunt în unele momente din viata greu de urmat. Totusi...
Alegerea ne apartine!


Bine ai venit!

Știu ce cauți! Cauți comoara din tine. Știi ceva? Eu știu că o vei găsi. Dacă ai ajuns până aici, ești pe drumul cel bun. Mai mult de atât, eu îți pun la dispoziție hărțile potrivite, ce îți vor arăta calea spre țel. Ceea ce trebuie să faci este să mergi înainte, cu hotărâre, cu răbdare, cu încredere și voioșie. Trebuie să mergi savurând drumul, și bucurându-te de clipă. Vei găsi aici tot ce trebuie să știi pentru a păși pe căile vieții într-un mod ascendent, liber de prejudecăți, de temeri, sau neîncredere. Vei urca trepte spirituale și vei dobândi capacitatea de a te înțelege pe tine și lumea în care trăiești, viața și legile sale. continuarea AICI


Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

PROMOȚIE! Toate cele 5 cărți 100 lei, plus transportul.

Prin Poșta română 15 lei - cu ridicarea pachetului de la poștă, sau prin FAN Courier - prețul fiind cel practicat de FAN Courier în funcție de zonă - caz în care cărțile vi se aduc acasă.

Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. continuarea AICI


Program cursuri reiki si seminarii

MOMENTAN NU SUNT CURSURI!

Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.


De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. continuarea AICI


Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. continuarea AICI


Terapia iertarii - metoda Kahuna

Yin YangIn urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comiseseră continuarea AICI


Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti. continuarea AICI


Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)