Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Curs si initieri reiki Sistemul Usui Reiki gradele 1, 2 si 3, Bucuresti

curs reiki Reiki este o metodă modernă de a accesa lumile superioare invizibile de vibratie înaltă, prin porti energetice ce se deschid cu simbolurile reiki primite prin initiere.

In cadrul acestui curs vor fi prezentate notiuni despre REIKI si SPIRITUALITATE atat teoretice cât si practice si se vor face acordajele reiki Usui (sistemul original) de gradul 1, 2 și 3 toate acordajele (initierile) o dată:

Vom discuta despre:

- misterele psihicului uman și energetica corpului.
- ce este reiki, ce nu este reiki
- principiile reiki
- SIMBOLURILE reiki, semnificatie si moduri de utilizare.
- utilizarea reiki in DIVERSE SCOPURI:

autotratament,
tratament,
curatare obiecte, locuri,
transmiterea energiei la distanta,
tratamente aplicate plantelor si animalelor.

- notiuni introductive despre CHAKRE.
- notiuni de PROTECȚIE ENERGETICĂ.
- tratamentul RAPID reiki.
- Reiki si PUTEREA SPIRITUALA
- Cum folosim reiki pentru a obtine ARMONIA INTERIOARĂ.

Maestru - Carla von Vlad - psiholog, scriitoare și maestru reiki.

Maestru in sistemele:
- Usui reiki,
- Karuna reiki,
- Shamballa reiki,
- Gendai reiki,
- Grand Master reiki
- initiata în Ordinul lui Melchisedek.

Initierile in sistemul Usui reiki – toate cele 3 grade o dată - 1, 2, 3 – cost total – 400 lei.

Durata curs reiki + intieri – aproximativ 4 ore.

Se primesc înscrieri la adresa de mail: lumea_spirituala@yahoo.com sau pe acest site.

Nume, varsta, localitate, eventual un număr de telefon (acesta nu este obligatoriu), dacă sunteti sau nu intiat reiki sau alt sistem energetic.

Locația va fi comunicată celor înscriși, în timp util – după finalul înscrierilor. Ea este centrală si accesibilă atât cu mijloace de transport în comun (metrou, autobuze, tramvai) cât și cu autoturism propriu.

„De când am primit acordajele reiki am început să urc pe scara spirituală. Viața mea s-a schimbat, am înțeles cine sunt. A fost ca o deschidere, de fapt asta a și fost, o deschidere spre ceea ce dintotdeauna sufletul meu și-a dorit. Prin reiki am primit lumina, ce m-a eliberat de multe blocaje energetice. Astfel am reușit să fac a doua facultate Psihologia, am publicat 5 cărți pe teme spirituale (Lecție de iubire, Reiki si învățăturile hristice, Steua dublă, Forța nevăută a credinței, Dincolo de perfecțiune) îmi împărtăsesc mare parte din cunoaștere în mod gratuit pe site-ul ce l-am creat, Lumea spirituală, am absolvit Masterul de psihanaliză, țin cursuri, seminarii, îmi împlinesc menirea mea pe Pământ și astfel întreaga mea viața s-a schimbat. În bine. Nu reiki a fost totul, însă reiki m-a ajutat mult pe acest drum.”

Carla von Vlad

“Începând de azi elimină teama.
Nu mai fii îngrijorat și fii plin de gratitudine.
Devotează-te muncii tale, ai grijă de oameni.
În fiecare dimineață și seara împreunează-ți mâinile pentru rugăciune.
Rostește aceste cuvinte din inima ta și cântă aceste cuvinte.”

(Mikao Usui - fondatorul sistemului reiki)

Sunteţi bineveniţi!


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 10 martie 2018 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)