Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com1. Când “vocea inimii” nu e chiar ... vocea inimiiSpiritualitatea ne îndeamnă să ne ascultăm vocea inimii, dar uneori nu știm să distingem această voce din mulţimea de voci și de gânduri ce par deseori contradictorii.

Inima suferă, inima vrea să se elibereze de suferinţa, inima iubește, inima plânge, inima bate mai tare atunci când avem anumite emoții, pentru că ea știe adevarul şi astfel doar ne atrage atenția asupra realității.

Pot spune că inima ne iubeşte și ne vrea fericiţi. Inima știe ea bine ce face pentru că divinitatea din noi, își are sălașul în dreptul inimii, dându-ne astfel propria personalitate si un felul unic de-a fi.

Daca îi veți vorbi veţi vedea cum în felul ei vă răspunde. Dar ar trebui să știm că uneori în viaţa noastră există situaţii în care ALTCEVA se dă drept vocea inimii.

Aceast altceva, nu e decât UMBRA, ce conține în ea FRICILE noastre:
- de necunoscutul provocat de schimbări,
- de pedeapsa unui Dumnezeu nemilos şi deci rău, ignorând că EL e iubire.
- de părerea critică a oamenilor, părere ce provine din mândria de a fi văzuți drept perfecți.
- de tristetea cauzată de ruperea unui atașament, (deci de o obisnuință), fie el şi unul ce simțim că ne lipseşte de puterea şi frumusetea de a fi noi (vorba aceea, mai bine cu rău, decât fără rău!).

Această umbră stă la porţile inimii şi nu lasă razele sale luminoase existente acolo să ne inunde ființa.

Pentru că umbra e izvorată din noi, din trecutul karmic sau din întâmplările trăite în copilărie, ea este vie, și ea animă emoţiile, iar aceste emoții ne dau o “strângere de inimă” când vrem să le îndepărtăm. Suntem atât de mult obișnuiți cu ele că ne doare să le îndepărtăm. Chiar şi rele ele totusi SUNT ALE NOASTRE. Să renunți la ceva din tine nu e ușor nici la nivel pshic. Orice operație chirurgicală doare, asa e şi cu îndepătarea emoțiilor provenite din umbre cenușii și frici nerostite.

Dar bucurați-vă, acum știti, ele nu sunt vocea inimii! Ele sunt doar vocea fricii şi disperării UMBREI din noi. Umbra nu vrea să piară și să piardă. Ea a devenit în timp o entitate ce se hrănește cu energiile negative din noi.

Însă are si ea rolul ei… pozitiv. Ne ajută să cunoaștem curajul. Curajul de a fi noi, de a ne cunoaste pe noi, si de a ne tranforma umbra în lumină.

Cum sa facem distincţie între acestea vocea sufletului şi vocea umbrei?

Uneori necesită timp. Dar prea mult timp de gândire conduce deseori la mai multă confuzie. De aceea vă propun o meditaţie ce poate aduce lumină în iluzie.

MEDITAŢIA CE DESPARTE ADEVĂRUL DE ILUZIE

Alege un loc unde poți sta o oră în pace. Stai în liniște, închide ochii, aprinde o lumînare, (dacă o ai la îndemână, dar se poate şi fără) şi intră în mediatie. Dar înainte citește instrucțiunile.

- Respiră lent fără a fi atent la vreun ritm anume.
- Eliberează-te de trecut, de viitor, de griji, de întrebări, de tot…
- Ancoreaza-te pentru o clipă în prezent. Puterea ta energetică va crește simțitor.
- Apoi afirmă încet că dorești să desparţi lumina de umbre. Formulează clar întrebarea al cărui răspuns îl dorești.
- Pune întrebarea Celui ce ÎL consideri Cretorul tău şi al lumii.
- Apoi avântă-te pe aripile visului ca un vultur în zbor. Imaginează-ţi că ai luat deja o decizie. Că ai făcut deja ce-ți dorești. Deci ceea ce-ți dorești se întâmplă.
- Intră cu puterea minții în acea situație.
- IMPORTANT! Fii constient că pe acel teritoriu nu există judecăți, frici şi nici umbre. Nu există pedepse. Există numai iubire. O iubire infintă, reală.
- Trăieşte ceea ce-ți dorești ca și cum ar fi real.
- Fă acest lucru cel puțin 10 minute, cel mult 30 de minute.
- Simte cu trupul şi sufletul emoțiile trăite, realitatea aceea.
- Revino încet la realitatea prezentă.
- Întreabă-ți rațiunea dacă ce ai trăit și ce ai simțit îți este potrivit și te reprezință. Fii sincer cu tine și nu încerca să creezi iarăsi umbre.
- Vezi dacă mai este cumva ceva ce îți doresti, dacă ceva îți lipsește, dacă e necesar să mai adaugi ceva. Dacă da, reintră iar în meditatie, trăieşte iar, simte, întreabă-ți rațiunea dacă ce simți şi trăiești te reprezintă.
- Apoi poți ajunge la o concluzie, pentru că răspunsul primit prin vocea simțirii și a rațiunii superioare este răspunsul primit de la Dumnezeu.

Orice decizie sau acțiune ce NU ne dă o stare de bine la nivel mental si emoțional, mai exact spus, nu ne dă o stare de bucurie a sufletului, de libertate şi zbor, nu este o decizie a inimii.

Dacă această meditatie te-a ajutat şi ai ajuns la o concluzie, nu şovăi, ci treci la ACȚIUNE. Orice amânare conduce la pierdere de energie. Iar acțiunea se va realiza mult mai greu sau deloc.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 10 martie 2018 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)