Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre fericire

Ce înseamnă ea?

Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare.

Cred că fericirea nu are o definiție exactă, pentru simplul fapt că ea se împarte în două, are un aspect obiectiv, general, ce cuprinde în sine acele lucruri ce și le doresc toți oamenii, și un aspect subiectiv, personal, acel aspect ce face diferența între noi. Acela ce ne face unici, și ține de persoana și personalitatea noastră.

Ce presupune ea?

O artă. Presupune o întreagă pictură, un tablou al vieții. El trebuie pictat tot. Sau altfel spus, viața trebuie împlinită pe toate planurile. Indiferent de detalii. Dar trebuie pictate mai ales detaliile, ele contează și dau finalitate și calitate tabloului.

Pentru că putem avea tot: sănătate, bani, prieteni, succes profesional, putem fi alături de cineva drag, și totuși ceva din tablou să lipsească. Acel ceva este de obicei esența. E ceea ce ne împlinește cu adevărat ființa. E acel ceva specific unic si personal, după care umblăm toți, dar care pentru fiecare înseamnă altceva. Indiferent de ce ar însemna: o iubire, o casă, un succes profesional, o excursie, un copil, o sumă mare de bani, sănătate ori liniște sufletească pur și simplu.

Dacă găsim acea esență putem fi fericiți. Dacă am trăit ce ne-a oferit ea, în ADN-ul nostru deja fericirea trăiește pentru totdeauna. S-a imprimat acolo pentru simplu fapt că a existat și dacă a existat o dată, ea poate să existe și alte dăți, mai simplu, mai ușor, pentru simplul fapt că știe că poate.

Dacă am fost cândva fericiți, vom ști ulterior ce să căutăm pentru a avea din nou fericirea. Și astfel întreaga noastră viață se va schimba. Vom vedea lucrurile din altă perspectivă, vom citi sufletele oamenilor și le vom înțelege mai simplu, vom putea trăi clipa, și nu vom mai confunda adevarata fericire cu o fericire autoimpusă, artificială, sau străină de noi înșine. Ci vom ști. Ne vom cunoaște pe noi și esența ființei noastre, prin acea împlinire. Acea împlinire unică ne va apropia de Dumnezeu.

Acea întâlnire - pentru că întotdeauna fericirea presupune întâlnirea cu ceva, iar acel ceva poate fi cineva sau poate fi doar ceva, o stare sau o situație de viață - ne va face liberi, pentru că ne va apropia de adevăr. Un adevăr universal nenumit, dar esențial.

Totuși aș înlocui cuvântul fericire cu unul mai potrivit, ÎMPLINIRE, împlinirea e ceva constant, e fericire stabilizată, transformată în prezent și mod de viață. După ce am atins cu sufletul nostru Cerul, vom putea stăpâni mult mai simplu cu întreaga noastră ființă Pământul.

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 10 martie 2018 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)